2547
-
#1615 Elég furcsa hozzáállás ez a Konamitól. Annyira nem jó a grafika, hogy ne legyen elég mondjuk egy Geforce4 MX kártya. Nem értem én ezt a hozzáállást. -
#1614 Igen ezt már több helyen is olvastam, hogy a Konami lezártnak tekinti a témát és részéről ez nem probléma. -
diegoam #1613 Egyébként az MX-es kártya tulajoknak nem jelent segítséget, mert a Konami álláspontja továbbra is az, hogy a minimum rendszerkövetelmények alatt van... . Az egyik fórumban viszont a következőt ajánlja valaki azoknak akiknek ilyen kártyája van.
"Download a program called "3D-Analyzer" in this site: http://www.tommti-systems.com/
Run the program.
Click on "select" button (label 1) and find the Pro Evolution Soccer 3 game executable (pes3.exe). Click in "open", check the option labeled "emulate HW TnL caps" and click on "RUN" button (label 4).
This solve my problems...
You can use this program in other games too."
Sokaknak ez is segített. -
#1612 Nincsmit, szívesen. -
diegoam #1611 igen, elég. -
#1609 Akinek kell töltse le innen. A Gamecopyworld kicsit túlterhelt manapság. -
#1607 na majd megnézem
sztem elnézted -
#1606 Én is a barca stadionról beszéltem :)))
WE MOD CENTER kell hozzá. -
#1605 akkor most elég csak ezt felrakni?
mit írnak? -
#1604 én a Barcelona stadionról beszéltem -
#1603 Itt pedig fent van a crack akit esetleg érdekel.
Fixed exe -
diegoam #1602 innen pedig tölthető: http://www.konamityo.com/we/en/pes3pc/pes3_patch1301.exe
10,1 MB -
Rudee #1601 Na megtaláltam az új update újításait:
- Fixed so that the game speed will not be slowed down on certain graphic cards. Please change the Display option's Quality to "Low" to activate.
- Reduced the stuttering of the game.
- Fixed the problem of the stadiums textures, and names of the players on the back of the uniform, which were displayed incorrectly.
- Fixed the problem of the game crashing by changing certain edit player's hairstyle.
- Reduced the problem of the game crashing after the display of the Konami logo sequence in some cases. -
#1600 Nem. Én is leszedtem és bin fájlok vannak. A readme azt írja, hogy WE MOD CENTER-rel kell beimportálni, de én erről a progiról még nem is hallottam. Rákerestem google-n, és csak egy spanyol nyelvű oldalt talált, ami nekem nem segít :(( Úgyhogy én is várom a "szagértők" véleményeit, hogy hogyan a jó....... -ba lehet ezt berakni a játékba :)) -
#1599 nemtom még nem kaptam le
gondolom ASF EXplorerel -
#1598 Ezt, hogy lehet berakni a játékba? Bocs, de holt béna vagyok. -
Rudee #1597 Az új update mit javít? -
#1596 lustáknak
klikk -
#1595 Ez egy Barcelona stadion :-)
és jobb egérgomb a linkre: megtudod honnan van
-
#1594 Breki ez mi akar lenni?? Érdekelne engem is, honnan lehet leszedni?? -
#1593 -
#1592 Amúgy meg amit ki tudnék fizetni és jó is lenne, persze, hogy abból van a legkevesebb és naná, hogy nem mindegy mennyiért, egyelőre nem vagyok miller, hogy ne érdekeljen az ára. -
#1591 Mire eljutnék a határig már el is fogyna a pénz fele, szóval ez azt hiszem nem nagyon érné meg. -
#1590 sztem kártyeszt még kaphatsz
kérdés milyen áron
esetleg ha általmennél a határon kisangyalom
csuhajaaaaaaaaaaaa -
#1589 Én pedig ma klasszul visszakapom a 25800 pénzt a kártyámért...aztán így karácsony előtt szerezzek magamnak kártyát, ha tudok...hát nem aranyosak?
Azt hiszem vállról indítható rakétát hamarabb tudnék szerválni, mint bármilyen alkatrészt számítógéphez.
Lehet, hogy veszek is egyet . Az legalább tuti maradandó élmény lenne és valószínű nem szorulna garanciális javításra. -
#1588 elvitték múlt héten
és tegnap ment érte a srác
azt mondta gariban kicserélik
ezahülyeség, hogy gumi nélkül is tudnék játszani, de emiatt ott kell lennie.
Nemigaz, hogy nem képesek egy rohadt potgumit beszerezni
Legfeljebb visszakérem így -
#1587 Neked mit "ígértek"? Mert szerintem akkor neked is gamepadmentes karácsonyod lesz idén... -
#1586 fenébe nekem garis kicserélésen van -
#1585 Ja, én is így jártam. Szomorú, hogy még nincs is év vége, de már nem lehet kapni sehol, ez kész kabaré, már két hete ezt a nyamvadt gamepadot üldözöm, mindhiába. -
#1584 Sajnos így van, én is megrendeltem, a pclandtól, de még nem válaszoltak, ez kb.: 5 napja volt. Az Adriacompot meg felhívtam és közölték, hogy idén már nem is lessz. -
CzKaresz22 #1583 Nagykerben sincs!Ez egy ilyen karácsony lesz :))) -
#1582 mondtam hívd fel a CHS-t
amúgy ez úgyben érdemesebb a Fifa fórumba vagy az fh-ra írni ott többeknek van -
#1581 Valszeg az az árlista nem naprakész. -
#1580 Hidd el, hogy nincs, hiszen nemrég írtak e-mailt, hogy IDÉN TEHÁT 2003-BAN MÁR NEM KAPHATÓ, AZAZ NEM TUDNAK ILYEN TERMÉKET SZÁLLÍTANI! Remélem így érthető volt.
Ja és bocs a kiabálásért :)) -
CzKaresz22 #1579 Az árlistán van s azt írja,hogy van készleten a PcLandban ...
Látom humorodnál vagy... -
#1578 Figy: mindkét bolttól megrendeltem. A pcland visszaírt, hogy idén már nem kapható. Az adriacomp-tól egy hete rendeltem meg, és azóta semmi hír, vissza sem jeleztek, hogy megerősítsem a megrendelésem, tehát nagy valószínűséggel már nekik se lesz idén.
Ja és képzeld tudom használni az Internetet!!! -
CzKaresz22 #1577 PcLandnál 5800Ft áfával
Nem értelek titeket...
Egy hete keresitek én meg 10 perc alatt találtam 3 boltot!!!
Tudjátok Ti használni az internetet valamire ????? -
CzKaresz22 #1576 www.pcland.hu
www.adriacomp.hu
Ezeket nézd meg ember... -
CzKaresz22 #1575 Pillanat!Várj egy picit... -
#1574 Kár. Nem tudod bevállalni csüt.-ig? Tudom, hogy nagy kérés, és megértem, ha nem.