2547
  • LezLee
    Elég furcsa hozzáállás ez a Konamitól. Annyira nem jó a grafika, hogy ne legyen elég mondjuk egy Geforce4 MX kártya. Nem értem én ezt a hozzáállást.
  • GmorpH
    Igen ezt már több helyen is olvastam, hogy a Konami lezártnak tekinti a témát és részéről ez nem probléma.
  • diegoam
    Egyébként az MX-es kártya tulajoknak nem jelent segítséget, mert a Konami álláspontja továbbra is az, hogy a minimum rendszerkövetelmények alatt van... . Az egyik fórumban viszont a következőt ajánlja valaki azoknak akiknek ilyen kártyája van.

"Download a program called "3D-Analyzer" in this site: http://www.tommti-systems.com/
    Run the program.
    Click on "select" button (label 1) and find the Pro Evolution Soccer 3 game executable (pes3.exe). Click in "open", check the option labeled "emulate HW TnL caps" and click on "RUN" button (label 4).
    This solve my problems...
    You can use this program in other games too."

Sokaknak ez is segített.
  • GmorpH
    Nincsmit, szívesen.
  • diegoam
    igen, elég.
  • GmorpH
    Akinek kell töltse le innen. A Gamecopyworld kicsit túlterhelt manapság.
  • Breki33
    na majd megnézem
    sztem elnézted
  • LezLee
    Én is a barca stadionról beszéltem :)))
    WE MOD CENTER kell hozzá.
  • Breki33
    akkor most elég csak ezt felrakni?
    mit írnak?
  • Breki33
    én a Barcelona stadionról beszéltem
  • GmorpH
    Itt pedig fent van a crack akit esetleg érdekel.

Fixed exe
  • diegoam
    innen pedig tölthető: http://www.konamityo.com/we/en/pes3pc/pes3_patch1301.exe
    10,1 MB
  • Rudee
    Na megtaláltam az új update újításait:

- Fixed so that the game speed will not be slowed down on certain graphic cards. Please change the Display option's Quality to "Low" to activate.
    - Reduced the stuttering of the game.
    - Fixed the problem of the stadiums textures, and names of the players on the back of the uniform, which were displayed incorrectly.
    - Fixed the problem of the game crashing by changing certain edit player's hairstyle.
    - Reduced the problem of the game crashing after the display of the Konami logo sequence in some cases.
  • LezLee
    Nem. Én is leszedtem és bin fájlok vannak. A readme azt írja, hogy WE MOD CENTER-rel kell beimportálni, de én erről a progiról még nem is hallottam. Rákerestem google-n, és csak egy spanyol nyelvű oldalt talált, ami nekem nem segít :(( Úgyhogy én is várom a "szagértők" véleményeit, hogy hogyan a jó....... -ba lehet ezt berakni a játékba :))
  • Breki33
    nemtom még nem kaptam le
    gondolom ASF EXplorerel
  • Gascoigne
    Ezt, hogy lehet berakni a játékba? Bocs, de holt béna vagyok.
  • Rudee
    Az új update mit javít?
  • Breki33
    lustáknak

klikk
  • Breki33
    Ez egy Barcelona stadion :-)

és jobb egérgomb a linkre: megtudod honnan van
  • LezLee
    Breki ez mi akar lenni?? Érdekelne engem is, honnan lehet leszedni??
  • Breki33
  • GmorpH
    Amúgy meg amit ki tudnék fizetni és jó is lenne, persze, hogy abból van a legkevesebb és naná, hogy nem mindegy mennyiért, egyelőre nem vagyok miller, hogy ne érdekeljen az ára.
  • GmorpH
    Mire eljutnék a határig már el is fogyna a pénz fele, szóval ez azt hiszem nem nagyon érné meg.
  • Breki33
    sztem kártyeszt még kaphatsz
    kérdés milyen áron
    esetleg ha általmennél a határon kisangyalom
    csuhajaaaaaaaaaaaa
  • GmorpH
    Én pedig ma klasszul visszakapom a 25800 pénzt a kártyámért...aztán így karácsony előtt szerezzek magamnak kártyát, ha tudok...hát nem aranyosak?

Azt hiszem vállról indítható rakétát hamarabb tudnék szerválni, mint bármilyen alkatrészt számítógéphez.

Lehet, hogy veszek is egyet . Az legalább tuti maradandó élmény lenne és valószínű nem szorulna garanciális javításra.
  • Breki33
    elvitték múlt héten
    és tegnap ment érte a srác
    azt mondta gariban kicserélik

ezahülyeség, hogy gumi nélkül is tudnék játszani, de emiatt ott kell lennie.

Nemigaz, hogy nem képesek egy rohadt potgumit beszerezni

Legfeljebb visszakérem így
  • GmorpH
    Neked mit "ígértek"? Mert szerintem akkor neked is gamepadmentes karácsonyod lesz idén...
  • Breki33
    fenébe nekem garis kicserélésen van
  • LezLee
    Ja, én is így jártam. Szomorú, hogy még nincs is év vége, de már nem lehet kapni sehol, ez kész kabaré, már két hete ezt a nyamvadt gamepadot üldözöm, mindhiába.
  • Gascoigne
    Sajnos így van, én is megrendeltem, a pclandtól, de még nem válaszoltak, ez kb.: 5 napja volt. Az Adriacompot meg felhívtam és közölték, hogy idén már nem is lessz.
  • CzKaresz22
    Nagykerben sincs!Ez egy ilyen karácsony lesz :)))
  • Breki33
    mondtam hívd fel a CHS-t

amúgy ez úgyben érdemesebb a Fifa fórumba vagy az fh-ra írni ott többeknek van
  • LezLee
    Valszeg az az árlista nem naprakész.
  • LezLee
    Hidd el, hogy nincs, hiszen nemrég írtak e-mailt, hogy IDÉN TEHÁT 2003-BAN MÁR NEM KAPHATÓ, AZAZ NEM TUDNAK ILYEN TERMÉKET SZÁLLÍTANI! Remélem így érthető volt.
    Ja és bocs a kiabálásért :))
  • CzKaresz22
    Az árlistán van s azt írja,hogy van készleten a PcLandban ...

Látom humorodnál vagy...
  • LezLee
    Figy: mindkét bolttól megrendeltem. A pcland visszaírt, hogy idén már nem kapható. Az adriacomp-tól egy hete rendeltem meg, és azóta semmi hír, vissza sem jeleztek, hogy megerősítsem a megrendelésem, tehát nagy valószínűséggel már nekik se lesz idén.
    Ja és képzeld tudom használni az Internetet!!!
  • CzKaresz22
    PcLandnál 5800Ft áfával

Nem értelek titeket...

Egy hete keresitek én meg 10 perc alatt találtam 3 boltot!!!
    Tudjátok Ti használni az internetet valamire ?????
  • CzKaresz22
    www.pcland.hu

www.adriacomp.hu

Ezeket nézd meg ember...
  • CzKaresz22
    Pillanat!Várj egy picit...
  • LezLee
    Kár. Nem tudod bevállalni csüt.-ig? Tudom, hogy nagy kérés, és megértem, ha nem.