2547
  • Gabe18
    Sajna erre nem tuok megoldást akkor.Nekem is cd-s,de az enyém jól működik.Én a lasulással szivtam ennél a játéknál,de az más tészta.
  • fm
    vártam 10perceg,nyomtam 100enter,meg végigzongoráztam a billentyűt,de semmi. fekete kép..ez ELÉG GÁZ
  • fm
    cd-s verzió. a fekete képnél elég sokat vártam,de semmi. ha ez így megy minden meccs elején..huha. maj megkérdezem Breki pajtást. thx
  • Gabe18
    A cd-s verzióról beszélünk?
    Mert annak ugy kéne működni hogy meccs elején játékoskijáró,aztán feketeség,néhány másodperc várakozás /esetleg megtámogatva némi enter nyomkodásal/,és már jönni is kéne a csapatoknak a pályára.
    Asszem Breki33-nak volt ilyen gondja hogy ott megállt az egész,de hogy megoldást talált-e rá...?
  • fm
    a konfig sztem elég hétköznapi:
    1700+proci,512ddr(szinkron,dual),8500le,cat3.9,dx9,winxp+sp1 no tuning...
  • fm
    hú ez aztán a játék. csak 1 a bibi,hogy kiadták pc-re..a fifa2004 legalább elindul,annak ellenére,hogy elkapkodták a készítők. ezzel meg annyit lehet szívni,hogy akár totál be is készülhet tőle az ember
    tud vki segíteni? akármilyen felbontásban játszom,ahogy bejön a meccs az még oké,de mikor indulna fekete kép,semmi csak hang. mellesleg az intró sem megy végig,vhol félúton leáll..
  • Breki33
  • Breki33
    + én nem bírnám ki, hogy nem buherálhatom

pl a 2002-es Fifa-t úgy megbuheráltam, hogy a havernak beadtam, hogy kijött a 2003-as
    És el is hitte :-)
    Pedig ért hozzá
  • GmorpH
    Hát igen, némileg van...
  • Gabe18
    Komprumisszumon kivül azért némi anyagi vonzata is van a dolognak...
  • mohus
    "talán mert nem szeretjük a konzolokat"

OFF:)
    de azért én szeretem a PC-t...csak törődést igényel és végtelen türelmet:)
    csak "én" vagyok ilyen kompromisszumokra képes...PC és Konzol egy háztartásban....
  • mohus
    jaaa:)

akkor már csak én vagyok ovis:)
  • Breki33
    Euro 2004 Ball

• Breki33
  • Breki33
    talán mert nem szeretjük a konzolokat
  • Breki33
    énmeg pont a Fifaval játszom
    imádom az OTB-t P

ja neked még nincs gamepadod...
  • Breki33
    download
  • OPM
    az új patch-t nem tudjátok, honnan lehet leszedni?
  • mohus
    "mennyire jó ez a game?? lehet 2en játszani 1gépen(bill+gamepad)??"

legjobb focka idén

két elosztóval akár 8-an..persze akkor már az én kanapém+72cm is kevés:)))

nekem egy elosztom van jelenleg...így akár öten lehet nyomatni...coool:)

PC-n passzolom a kérdést
  • Gabe18
    Ja ez az 1637-re ment...
  • Gabe18
    Mert azon már mindketen túlvagyunk...
  • fm
    thx mindenkinek..akkor valszeg kipróbálom..
  • mohus
    csak azt nem értem miért nem dobtok össze 50e-ért egy ps2re:)
  • mohus
    "Igen, mondjuk azt is hozzátehetjük, hogy az igazán élvezhető grafikához manapság kevés a régi Geforce 2 és az MX-es kártyák."

ps2-ben 300mhz 32main és 4mb video ram van:)
  • mohus
    "Sajnos ez igaz :((
    Konami stratégia: le vannak szärva a pc-sek."

majd ha eredetiben veszi meg mindenki akkor lehet szidni:)
  • Gabe18
    Lehet egy gépen ketten,bill-gamepad kombinációval.
    Mi a haverommal két gamepad-el,tv-re kötve szoktuk nyomni,tiszta konzol hangulat uralkodik...
  • LezLee
    "mennyire jó ez a game?? "

Csak egy dolgot mondok: Amióta lassulásmentesen fut nálam a PES 3, azóta hozzá sem szagultam a Fifához. Ezzel mindent elmondtam szerintem :)))
  • fm
    mennyire jó ez a game?? lehet 2en játszani 1gépen(bill+gamepad)??
  • OPM
    honnan lehet még leszedni az új patcht? mert már sehol sem találom :(
  • GmorpH
    Igen, mondjuk azt is hozzátehetjük, hogy az igazán élvezhető grafikához manapság kevés a régi Geforce 2 és az MX-es kártyák. Nem mondom hogy rosszak mert nekem is volt, és pont emiatt jól tudom mi a különbség. Gondolom a Konami is csak újabb hibák előjöttét szeretné megakadályozni azzal, hogy szigorúan tartja magát a kitalált minimum követelményekhez.

Egyébként nem hiszem, hogy egyedül vagy azzal, hogy kifogtál pár "rosszabb" vga kártyát. Én pl idén a FIFA-t és a TCM-et nem értem. Egy hangot sem adnak ki, csak és kizárólag basic-re állított hardveres gyorsítással. Ezen kívül egyetlen játék sincs akinek gondja lenne a full hardveres gyorsítással. De ez mondjuk a játékgyártó sara, mert minden más működik csak ezek nem. És poén, hogy a szintén idén megjelent NHL is remekül megy, pedig egy cég.
  • GmorpH
    De ettől függetlenül az tény, hogy az MX-es kártyák nem ütik meg a Geforce 3 szintjét, tehát ebben mondjuk igaza van a Konaminak. És ha abból a szemszögből nézzük, hogy ők írtak egy jó progit és nem akarják akadozva, esetleg nagyon ronda minőségben látni a saját terméküket, talán még azzal is egyet lehet érteni. Így ugyan veszítenek pár felhasználót, de tartják magukat az elképzeléseikhez. Ez is egyfajta üzletpolitika.
  • GmorpH
    Én pedig nemcsak, hogy nem akarok, de nem is fogok vitatkozni ezen.

Tény, hogy vannak ilyen driverek is.
  • GmorpH
    Nem szeretnék vitatkozni, mert ez a topic nem erről szól, de ez a kompatibilitási dolog nem igaz. Ui. pont ezért találták ki a DirectX-et anno. Például egy DirectX 9.0-s kártyán, simán futrnia kell a DirectX 9.0-ra írt programoknak.
  • LezLee
    Óóóóó, azok a régi szép idők! :)))
  • GmorpH
    Pontosan. Ha úgy fogják fel, hogy ez nem gond, mivel ők ráírták a dobozra, hogy ezen nem megy, akkor nyugodt lelkiismerettel kijelenthetik, hogy "ha nem megy ne reklamálj, hanem cserélj kártyát".
  • LezLee
    De azért remélem a következő PES-nél (már ha ezek után kiadják még PC-n ) jobban fognak erre figyelni. Ennek ellenére mondom, hogy maga a játék hihetetlen jó, csak nem értek egyet a Konamival.
  • Gabe18
    Hát igen,valoban érthetetlen hogy ez a graika miért nem megy Mx-es kártyán,amikor pl én mx-el végigvittem az Unreal 2-t,ami azért egy kicsit más kategoria./stilusban is,de most csak a grafikát nézzük /
    Szerintem tudják ők hogy miképpen menne ez mx-en is,csak valoszinű már tul nagy munka lenne hozzáalakitani,igy inkább lezártnak tekintik az ügyet...
  • LezLee
    Sajnos ez igaz :((
    Konami stratégia: le vannak szärva a pc-sek.
  • GmorpH
    Nem pc az elsődleges platformjuk, de ezt tudja mindenki. Ezért nyilván kicsit másképpen állnak hozzá a sok pc-s nyűgéhez bajához. Kicsit fura, de végülis ők a kiadó így azt csinálnak amit akarnak.
  • LezLee
    Amúgy felraktam a legújabb patchet, és megint megjelent néhol a belassulás. Úgyhogy akinek korábban lassú volt, annak nemigen ajánlom ezt az új patchet. Mivel így már nem nagyon működik a speedup sem. Úgyhogy én maradok a peccs-mentes változatnál, annál még néha túl gyors is max felbontáson, de inkább legyen gyors, mint lassú.