Pro Evolution Soccer 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ok, lehet, hogy az lesz. De mi az a CHS? Esetleg valami webcímet tudnál mondani? (hacsaknem www.chs.hu)
Bocs az OFFért: A francba kezdek türelmetlen lenni, még mindig nem hozták a gamepadot, pedig még Hétfõn megrendeltem, és még föl sem hívtak, hogy megerõsítsem a rendelésem. Pedig még mailt is kaptam, hogy megrendelésemet továbbították a forgalmazóhoz. Esetleg járt már hasonlóképp valaki, egyátalán azt sem tudom, hogy most hol kellene reklamálnom, mivel az van az oldalukon,hogy a házhoz szállítási idõ 1 nap. Kezdem azt hinni, hogy valamit elcsesztek...
most olvastam, hogy a következõ patch állítólag dec.13-án fog kijönni. De ez nem hivatalos info, úgyhogy kéretik fenntartással fogadni...
A legfelsõ képen ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, bennem van a hiba, hisz ez a fószer azért néz a nézõk felé, mert biztonsági õr... 😄 PES3 bocs, bocs, bocs...

Updated 2003-04 rosters (added: Stuttgart, Brugge and Partizan)
Updated kits
Updated referee kits
Updated flags
Updated boots
Updated Champions League adboards
download
Updated kits
Updated referee kits
Updated flags
Updated boots
Updated Champions League adboards
download
Nem semmi 😊)) Foci örület ezerrel!!!!!!!!! Okszi
Értem. Figyu este megnézem, hogy van e elektronikus formában, ha igen valahogy megoldom az elküldését. Ugye mérettõl is függ. De ha van DC++-od, akkor én is felteszem (már volt fent, csak melóhelyen nem rulez) és leszeded tõlem. Szóval valahogy csak meglesz. Márha a DVD-n ott van. Sajna a kézikönyv igen vaskos. 😞
Megnézem ma este, hogy van e. Ha van akkor elhozom holnapra és eljutattom hozzád. Ha nincsen, akkor odaadom szívesen a kézikönyvet, megbeszélünk egy talit (remélem Pesten laksz) és meg is van oldva. Ok?
Várj ez most nem tiszta. A DVD-n kéne lenni magyar nyelvû manualnak? A kézikönyv az magyar.
Azért hadd mondjak egy-két szót a PES3-ról is. FIFA 2004 demóját játszottam csak, tetszett. Viszont az ezelõtti fifákkal mind játszottam. Nem is keveset.
PES3: Ez a program zseniális! Még sosem szórakoztam ennyire jól egy fociprogrammal. Van köze a focihoz, és rengeteg apróság van benne kidolgozva, ami nagyszerû játékélményt biztosít. Nekem teljesen bejött. Egyenlõre max. 3 csillagos nehézségi fokozaton játszom, de már az is eléggé durva. Ami nekem kicsit negatívum volt, hogy bizonyos csapatok (alja kategória) játékosainak nevét nem mondja, csak player ez meg player az. Szóval ez gáz, mert egy DVD-s verziótól már elvárnám ezt. Na de mondjuk, mint kiedrült nem ezért DVD-s, hanem a több nyelvû kommentátor miatt.
Pozitívumok: Maga a játékmenet. Akkor is izgalmas egy meccs, ha nem esik gól. Mert a pályán foci van! A lassítások, visszajátszások rendkívül jók lettek. Az ellenfél taktikája, kapott gól esetén jobban nyomulnak, sokkal pontosabban játszanak és nem mindenáron gólra, inkább ügyesen felépített támadásokra mennek. Persze ennek eredménye gól, de ha letámadom a csatárt, akkor az szépen visszafut, vagy visszapasszolja a labdát, nem mint ökör megy a kapu felé mindenáron. Jók a test elleni harcok, csaták, nagyon jó a közönség. Az pl. kifejezetten tetszett, hogy átadásoknál, átíveléseknél, vagy hosszabb labdatartásnál megtapsolják a csapatot. Akár az életben. Nagyon jó a bajnokságok menüje, minden adat egyértelmû, pedig eléggé konzolos (nyilván) maga a menürendszer. Ennek ellenére minden infót gyorsan, egyszerûen meg lehet lesni. Az irányítás is abszolult nyerõ. Ami pedig nagyon megfogott, hogy végre a beadott, elõreívelt labdákra elég egy -lövés, A,[] gombot nyomni és a csatárunk már egybõl fejeli vagy lövi kapura a labdát. De ez igaz szöglet, szabadrúgás esetén is. Grafikailag is nagyon szép a progi. Pl. a stadionok, vagy maga az ég, és a különbözõ görögtüzek, egyéb effektek is rettenetesen szépek, magukról a játékosokról pedig nem is beszélek. Az szinte fotorealisztikus. Mosolyognak (van foguk is!) szomorúak, látszik az érzelem az arcukon, nem csak plasztikus figurák. A mozgások elsõrangúak, animációk tökéletesek, olyan mint egy élõ meccsen. A kommentátor azért nem valami jó, de elmegy, végül is a meccs maga van olyan izgalmas és küzdelmes, hogy most elõszõr nem is figyeltem arra mit mond. Ez egy igényes és jó fociprogram, amiben benne van minden ami kell. Multi nem, de engem ez egyáltalán nem zavar. A gép van olyan jó, hogy lehessen anyázni rendesen. Egy két fura dolog azért befigyel: Pálya szélén álló fotós, menedzser az mindössze egy paírlap, ráadásúl ha lent van akkor nem a pályát nézi (tehát nekünk szemben áll), míg ha fent, akkor a közönségre néz. Ez azért több, mint vicces. De ez megint olyan, amivel meccs közben nem nagyon van idõ foglalkozni, meg patch biztos javítja majd. Én még azt is mondom: Megérte az árát. Mert 1-2 évig biztos elleszek vele. És ez a lényeg.
PES3: Ez a program zseniális! Még sosem szórakoztam ennyire jól egy fociprogrammal. Van köze a focihoz, és rengeteg apróság van benne kidolgozva, ami nagyszerû játékélményt biztosít. Nekem teljesen bejött. Egyenlõre max. 3 csillagos nehézségi fokozaton játszom, de már az is eléggé durva. Ami nekem kicsit negatívum volt, hogy bizonyos csapatok (alja kategória) játékosainak nevét nem mondja, csak player ez meg player az. Szóval ez gáz, mert egy DVD-s verziótól már elvárnám ezt. Na de mondjuk, mint kiedrült nem ezért DVD-s, hanem a több nyelvû kommentátor miatt.
Pozitívumok: Maga a játékmenet. Akkor is izgalmas egy meccs, ha nem esik gól. Mert a pályán foci van! A lassítások, visszajátszások rendkívül jók lettek. Az ellenfél taktikája, kapott gól esetén jobban nyomulnak, sokkal pontosabban játszanak és nem mindenáron gólra, inkább ügyesen felépített támadásokra mennek. Persze ennek eredménye gól, de ha letámadom a csatárt, akkor az szépen visszafut, vagy visszapasszolja a labdát, nem mint ökör megy a kapu felé mindenáron. Jók a test elleni harcok, csaták, nagyon jó a közönség. Az pl. kifejezetten tetszett, hogy átadásoknál, átíveléseknél, vagy hosszabb labdatartásnál megtapsolják a csapatot. Akár az életben. Nagyon jó a bajnokságok menüje, minden adat egyértelmû, pedig eléggé konzolos (nyilván) maga a menürendszer. Ennek ellenére minden infót gyorsan, egyszerûen meg lehet lesni. Az irányítás is abszolult nyerõ. Ami pedig nagyon megfogott, hogy végre a beadott, elõreívelt labdákra elég egy -lövés, A,[] gombot nyomni és a csatárunk már egybõl fejeli vagy lövi kapura a labdát. De ez igaz szöglet, szabadrúgás esetén is. Grafikailag is nagyon szép a progi. Pl. a stadionok, vagy maga az ég, és a különbözõ görögtüzek, egyéb effektek is rettenetesen szépek, magukról a játékosokról pedig nem is beszélek. Az szinte fotorealisztikus. Mosolyognak (van foguk is!) szomorúak, látszik az érzelem az arcukon, nem csak plasztikus figurák. A mozgások elsõrangúak, animációk tökéletesek, olyan mint egy élõ meccsen. A kommentátor azért nem valami jó, de elmegy, végül is a meccs maga van olyan izgalmas és küzdelmes, hogy most elõszõr nem is figyeltem arra mit mond. Ez egy igényes és jó fociprogram, amiben benne van minden ami kell. Multi nem, de engem ez egyáltalán nem zavar. A gép van olyan jó, hogy lehessen anyázni rendesen. Egy két fura dolog azért befigyel: Pálya szélén álló fotós, menedzser az mindössze egy paírlap, ráadásúl ha lent van akkor nem a pályát nézi (tehát nekünk szemben áll), míg ha fent, akkor a közönségre néz. Ez azért több, mint vicces. De ez megint olyan, amivel meccs közben nem nagyon van idõ foglalkozni, meg patch biztos javítja majd. Én még azt is mondom: Megérte az árát. Mert 1-2 évig biztos elleszek vele. És ez a lényeg.
válasz
1. felrakom persze, de a 4.25-ös is bõven megteszi
2. az a 700Ft egyáltalán nem ügy
3. IGEEEEEEEEN!!! Szóval eleve ezért mentem már az elején csak nem volt, és aztá kezdõdött az ördögi kör, viszont a vége happy end lett 😊
1. felrakom persze, de a 4.25-ös is bõven megteszi
2. az a 700Ft egyáltalán nem ügy
3. IGEEEEEEEEN!!! Szóval eleve ezért mentem már az elején csak nem volt, és aztá kezdõdött az ördögi kör, viszont a vége happy end lett 😊
két dolog
1 rakd fel azért a legujabb drivert
2 nem akarlak elkeseriteni de 6300-ért is lehet venni
3 nemmegmondtam, hogy ezt vedd?
1 rakd fel azért a legujabb drivert
2 nem akarlak elkeseriteni de 6300-ért is lehet venni
3 nemmegmondtam, hogy ezt vedd?
Egyszerûen azért, mert nem gyártanak hozzá külön gumit. Így az egészet cserélik ki. Herta-ban azt mondták: elfogadják és kicserélik.
Abszolult nem fogsz benne csalódni:
-Nagyon könnyû
-Nagyon precíz
-Nagyon jó kialakítású a 8 irányú gombja
-Nagyon jó a gombok gumiborítása
-Teljesen kézre áll
-Egy az egyben a Playstation kontrollerjének a másolata
-Driver se kell hozzá, bedugod és mûködik
-Driver ami van hozzá a CD-n, elég friss: 4.25-ös
-A legfrissebb 4.30-as amúgy, de más pad-ekhez 4.12-es van
-Bármelyik játékhoz alkalmas
-Analog joy-ok is precízek
-Programozhatóak a gombok, a vezeték felüli oldalán 4db van
-7000Ft összesen.
Negatívum nem volt. Mivel próbáltam a RumblePad-et, Wingman Cordless-t, tudom: Ez messze jobb ezeknél. Szóval ne aggódj, ez tutira be fog jönni!
Már nem is bánom, hogy szívtam az elõzõekkel, mert így a legmegfelelõbbre esett a választás. Szóval még örülök is neki, hogy így alakult. Tehát: 😊)) vagyok!
-Nagyon könnyû
-Nagyon precíz
-Nagyon jó kialakítású a 8 irányú gombja
-Nagyon jó a gombok gumiborítása
-Teljesen kézre áll
-Egy az egyben a Playstation kontrollerjének a másolata
-Driver se kell hozzá, bedugod és mûködik
-Driver ami van hozzá a CD-n, elég friss: 4.25-ös
-A legfrissebb 4.30-as amúgy, de más pad-ekhez 4.12-es van
-Bármelyik játékhoz alkalmas
-Analog joy-ok is precízek
-Programozhatóak a gombok, a vezeték felüli oldalán 4db van
-7000Ft összesen.
Negatívum nem volt. Mivel próbáltam a RumblePad-et, Wingman Cordless-t, tudom: Ez messze jobb ezeknél. Szóval ne aggódj, ez tutira be fog jönni!
Már nem is bánom, hogy szívtam az elõzõekkel, mert így a legmegfelelõbbre esett a választás. Szóval még örülök is neki, hogy így alakult. Tehát: 😊)) vagyok!
belinkelhetnél egy billkiosztást
amúgy ez olyan baromság
egy gumi elszaródik és azért az egészet cserélni kell?
és mit mondtak ezt elfogadják gariban?
amúgy ez olyan baromság
egy gumi elszaródik és azért az egészet cserélni kell?
és mit mondtak ezt elfogadják gariban?
Hát én is nagyon remélem, hogy jó lesz ez a dual action pad, mivel én is ilyet rendeltem neten, csak már hozná az a fránya futár.
Breki: Látom már írtad a gumis dolgot. Amúgy én is rákérdeztem és csak az megoldható, hogy kicserélik egy újra a pad-et. Közben megvettem a Dual Action pad-et. Egy szó: Mint az álom! Szerintem az egyik legjobb pad a piacon.
Sajnos a többihez nem tudok mit hozzászólni, már mint a játékkal kapcsolatos hibákhoz, mivel nekem eredeti verzió van meg DVD-s. A patch óta kifogástalanúl és gyönyörû szépen fut, amint írtam már régebben: 1.800XP,512MB,GF3Ti128MB és 1024*768 minden maxon. Tökéletesen fut. Egyébként billenytûzetrõl is nagyon jól lehet írányítani, most volt idõm belõni a gombokat jó helyekre, de gamepad-el kényelmesebb, mivel fotelból is lehet nyomulni😊
Sajnos a többihez nem tudok mit hozzászólni, már mint a játékkal kapcsolatos hibákhoz, mivel nekem eredeti verzió van meg DVD-s. A patch óta kifogástalanúl és gyönyörû szépen fut, amint írtam már régebben: 1.800XP,512MB,GF3Ti128MB és 1024*768 minden maxon. Tökéletesen fut. Egyébként billenytûzetrõl is nagyon jól lehet írányítani, most volt idõm belõni a gombokat jó helyekre, de gamepad-el kényelmesebb, mivel fotelból is lehet nyomulni😊
Igazán megtisztelõ, amit írtál rólam. Ezt mivel érdemeltem ki?? 😊) Kár hogy nem nagyon igaz... 😊)
kommentár nincs
de sztem edzésen csak a szurkolok kommentálnak :-)
Ja van benne valami, hisz a demo jó volt.
Fenébe lehet, hogy szidom más sblive-jét aztán az én MX300-am se különb 😞 P
de sztem edzésen csak a szurkolok kommentálnak :-)
Ja van benne valami, hisz a demo jó volt.
Fenébe lehet, hogy szidom más sblive-jét aztán az én MX300-am se különb 😞 P
az edzés alatt van hang? (mármint kommentár vagy ilyesmi)
egyre inkább valóban úgy tûnik, hogy valamilyen módon a hang ill. hangkártya kever be a dolgokba. Már korábban leírtam itt, hogy milyen eseményeknél (pl. csere, foult stb.) következik be a fekete képernyõ, vagyis amikor valamilyen "hangváltás" következik be. Kipróbálhatnád kiváncsiságból milyen ha kikapcsolod😊
egyre inkább valóban úgy tûnik, hogy valamilyen módon a hang ill. hangkártya kever be a dolgokba. Már korábban leírtam itt, hogy milyen eseményeknél (pl. csere, foult stb.) következik be a fekete képernyõ, vagyis amikor valamilyen "hangváltás" következik be. Kipróbálhatnád kiváncsiságból milyen ha kikapcsolod😊
Egy kis élszimitást neki vagy tedd fel 1280x1024-re 1024x768 nálam is kurva gyors
Tudom, olvastam...és oké, nem örülök...

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Ezt pedig most látom csak...hujj...
Nem tudom mivel érdemeltem ki, és hol vagyok én a profi hozzáértõkhöz képest, de köszi...ja és:
és persze 
Nem tudom mivel érdemeltem ki, és hol vagyok én a profi hozzáértõkhöz képest, de köszi...ja és:
és persze 
Folytatva a gondolatmenetedet ... a Konami konkrétan is kijelentette nem egy helyen, hogy az MX-es kártyák nem érik el a játék minimum igényét. Itt le is zárták részükrõl a dolgot.
szedd le a patchet
vagy indítsd el melette a legujabb BCDC-t :-)
de komolyan semmi ötletem
esetleg ha bírja a moncsid emeld a frekit vagy a felbontást
esetleg mindkettõt
vagy rakj rá AA-t
ja nem NVidia-d van ugye?
vagy indítsd el melette a legujabb BCDC-t :-)
de komolyan semmi ötletem
esetleg ha bírja a moncsid emeld a frekit vagy a felbontást
esetleg mindkettõt
vagy rakj rá AA-t
ja nem NVidia-d van ugye?
van az a fekete 1-2 mp aztán továbbmegy
de a rosterek után mielott kezdõdne megint fekete képernyõ
ha kiszedem a scene-t akkor tudok játszani viszont ha jön valami video akkor megint fekete képernyõ
érdekes módon edzeni tudok
egyszer meg meccset is végig tudtam játszani
de a rosterek után mielott kezdõdne megint fekete képernyõ
ha kiszedem a scene-t akkor tudok játszani viszont ha jön valami video akkor megint fekete képernyõ
érdekes módon edzeni tudok
egyszer meg meccset is végig tudtam játszani
Láma kérdés: mi a franc az a részekre osztott sáv a játékos neve alatt? Állitani is tudom, hogy hol legyen a jelölés.
Gyakoroltam a szabadot. Hát nehéz. 30m-rõl nem tudom normálisan bevágni. A lapos erõs, ha elmegy a sorfal alatt, akkor ok. Ami a felette megy, az gyenge lesz (kapus kitolja), vagy elszáll.
Gyakoroltam a szabadot. Hát nehéz. 30m-rõl nem tudom normálisan bevágni. A lapos erõs, ha elmegy a sorfal alatt, akkor ok. Ami a felette megy, az gyenge lesz (kapus kitolja), vagy elszáll.
Bocsika hogy megint írkálok de most a patchel (lehet hogy nem az miatt)a második meccs helyett fekete képernyõt látok.elkezdem pl a szezont elsõ meccs tökéletes a 2. meg fekete képernyõ:'(
Noh leszedtem én is ezt a gyorsító pecset....vegyes érzelmeim vannak 😊Most a játék 1024*768-ban Highon olyan gyors, mint a szélvész....a meccs elkezdése után kb 2 Mp-vel már az ellenfél kapuájban pihent a labda....valami ötlet a túlgyorsulás ellen? 😊
CSAK a Fradi
Breki: nekem is a cd-rip van meg, nem a dvd-s. Ja és most direkt megfigyeltem, nálam is van fekete képernyõ a meccsek elején, de csak kb. 1-2 mp-ig. Nálad amúgy mi a gond ezzel a fekete képernyõvel?? Amúgy nálam csak a super patch van fent, meg a speedup, semmiféle javító patchet nem raktam fel.
Amúgy mire értettétek, hogy nekem eredeti van-e??
Amúgy mire értettétek, hogy nekem eredeti van-e??
jaja nálam más a gond
de most a DVD-st akarom felrakni de nem elég neki 3,5 giga szabad hely
amúgy amikor volt kommentár hang a meccs is elindult
szval van benne valami
de most a DVD-st akarom felrakni de nem elég neki 3,5 giga szabad hely
amúgy amikor volt kommentár hang a meccs is elindult
szval van benne valami
Breki, a 1398-as beszólásom 2. felében irtakat már próbáltad-e, mert ez állítólag sok embernek játszhatóvá tette. persze hang nélkül nyilván nem az igazi, de addig is míg kijön a következõ konami patch talán megteszi ...
köszi. viszont ha a Lezleenek müxik a speedup patch nálad nem? vagy miért kell a crackelt exe? jaaa, most jut eszembe neked nincs is gondod a sebességgel, akkor meg mirõl beszélek

ja, persze...😊
de egyébként a Lezlee-nek eredeti van?
de egyébként a Lezlee-nek eredeti van?
viszik vissza
igazából fura, hogy két hónap után jelentkezett
azahülyeség, hogy elég lenne a gumit leszedni és azt cserélni de most lehet két hétig ülnek rajta
igazából fura, hogy két hónap után jelentkezett
azahülyeség, hogy elég lenne a gumit leszedni és azt cserélni de most lehet két hétig ülnek rajta
köszi, megtisztelõ, hogy hozzáértõnek tartasz de ez nem így van. nekem meg sincs a játék, csak besegítgetek a német tudásom bevetésével. Ezekben a dolgokban (mármint a kiegészítõkben) a többiekre számíthatsz inkább...