2547
-
#1701 hasonlóan látom
de két dolog
védekezésnél folyamatosan nyomd a pasz gombot
a lövést analóggal le tudod szorítani
amúgy nem fejezted be... -
#1700 ja, még vmi: a pes3at legalább annyira elkapkodták pc-re,mint a fifát..vagy jobban(ugyanis az utóbbi legalább elindul) -
#1699 na kipróbáltam a "foci-szimulátort", néhány tapasztalat következzék...
sajnos nem tetszett,pedig rászántam rengeteg időt. a trainingben megcsináltam az 5 csillagot,majd mentem egy világbajnokságot,amiben egész az elődöntőig jutottam,majd több barátságos meccs következett.
pozitív élmények:(a fifa 2004hez képest)
-jobb a kapusok mozgása,technikája
-jobban alkalmazható kapáslövések(ollózás),fejesek
-jó labdaátvételek(lehet szöktetni labdaátvételkor a játékosunkat a sprinttel)
-gyönyörű stadionok
negatív élmények(a konkurens játékhoz mérve)
-a középpályán használhatatlan ívelés
-érthetetlen védekezés(hiába nyúzom a támadót,simán lefordul rólam úgy,ahogyan az életben sosem,vagy fellököm anélkül,hogy bármit nyomtam volna)
-totál irreális labdavezetés,beleértve a cseleket is(erről lentebb hosszabban..)
-gyenge a játékosok és a pálya grafikája
-gyökér riporteri "munka" összevissza beszél,néha csak a számokat mondja,és ez nagyon bután hangzik
-lövés gyakori "irányíthatatlansága" , " leszoríthatatlansága"
-a játékosok idióta pózokat vesznek fel,mikor áll a játék
stb..
Cselezés: nagyon könnyű,akár az egész olasz csapaton végigvezetheted a lasztit Dárdai Palival:) amit Mohus említett,hogy úgy megfordulni a lasztival,hogy rálép az ember és hátrahúzza..nos,ha rajtad egy védő,sztem a valóságban ezt tuti nem tudod így végrehajtani..
most hirtelen ennyi, nem akarok senkit megbántani,csak úgyérzem a sok fifa topicba írt pes3 magasztalás után ennyi belefér itt is. ezek saját vélemények, és persze nyilván lenne mit fejlődnöm a játékban,de a leírtak miatt nem fogok. továbbra is fifa-sorozat...
u.i.:miért ilyen halott ez a topic? :P -
#1698 elhiszem,de az alaplapival "egyszerűbb" az élet,nomeg a diamond hangkari csak kölcsönben van nálam egy jóbaráttól ideje visszaadni :D
köszi a linket is, jön lefele.. -
#1697 nekem erről
link
lejött -
#1696 figyi az mx300-as diamond hangkari nagyon jó ám
nemhiszem, hogy az alaplapi jobb lenne
most nem a játék szempontjából -
#1695 a peccs megvan,de a crack offline :( -
#1694 hálás vagyok Breki..félsiker!! megy az intro az elején:) elég jó,csak kicsit nagy a fű benne,nem igazán standard
csak most előjött a menüs bibi,összevissza rohangál..
de leszedem a pecset. honnan is? keresem.. -
#1693 ?? én nem válaszoltam ?? de kiszedtem inkább a hangkarit,mert már rég ki akartam,jobb az alaplapi..sikerült is elindítani. én ... elfelejtettem visszakapcsolni a biosban. mindjárt tesztelem a pes3at!! -
#1692 most le lehet szedni a crack-et -
#1691 minden megérzésem így jöjjön be P -
#1690 amúgy nem válaszoltál a kommentárra -
#1689 nekem is az van
de nem kell kiszedni, csak tílsd le, hogy úgy megy-e -
#1688 MEGVAN -
#1687 diamond aureal vmi..mos kiszedtem,de egyelőre nem tudom beállítani az alaplapit. próbálkozom -
#1686 de milyen márka
az egyezőségeket kell keresnünk -
#1685 csirka :DD csirke -
#1684 ok,thx. megpróbálom. van alaplapi is(nf7) nomeg kaptam vmi extra cuccot egy havertól,most az van benn,de nem egy mai csirka. ki is szedem rögvest :) -
#1683 amúgy a k-litze pont ezeket rakja fel
tilsd le egyszer a hangkártyád és úgy nézd meg -
#1682 most nincs fent
a DVD-st teszem majd fel ha lesz helyem
amúgy ugyanez volt
teljes meccseket nem tudtam játszani
hangkártyád milyen van?
kommentárt hallasz?
amúgy jó, de nekem a fifa az űj cfg-vel most jobb
-
#1681 ja..ok. külön-külön tettem fel őket:divX,Xvid,ac3 tuti fenn van..neked amúgy megy a game? minden oké vele? és tetszik? -
#1680 pl nálam a k-lite van fent
ilyenek kellenének, hogy xvid, divx, ac3
mik vannak fent -
#1679 pl? ezt nem annyira vágom. milyen codec is? -
#1678 mondom írd le milyen codec van fent -
#1677 ja,és eddig no-patch. mit is javítana? a sebességgel nem volt gond sztem,1024*768,high mellett jónak tűnt.. -
#1676 nos..milyen kodek probléma lehet a fekete kép? mit kell tennem? amúgy a játék elég jó,a training mód elindult és nagy nehezen VÉGIG vittem az attack-ot. az 5. csillag elég húzós volt,Ronaldoval a kettőből egyet berúgtam,a másodikat kiütötte a kapus,de megvan!
sok dologban jobbnak tűnik mint a fifa,de ez fordítva is igaz..
plz hlp me! miért fekete a kép a meccs indulásánál? -
#1675 Valaki tudna mondani egy linket, ahol megtalálható a fixed exe a legújabb patchhez, mert a gamecopyworld-ön már nincs fent. Köszi. -
SnEaK MASTER #1674 Már nekem is megvan az új Pro Evo, és meg kell hagynom: MINDEN IDOK LEGJOBB FOCIS STUFFJA!
Természetesen elso dolgom az volt, hogy átcsináljam a klubcsapatokat, a német és holland válogatottat (onállóan), s aztán kezdodhetett a móka! Frenetikus ez a játék (bár a Master League-ben már most elsz*rtam a helyzetemet... :D ), szinte nincs hibája! Talán csak az, hogy sokszor kevés gól van a meccseken, nehéz góllovo helyzetbe kerulni (héj, ez nem is hiba! :D ), és a játékosoknak nagyon sokáig tart a lovéshez való nekifutás (kivételt képeznek a jó lovok, pl. Zizou). -
#1672 Ja nekem is hülyult de mióta feltoltam a peccset megjavult. -
Gabe18 #1671 A menüben meghülyülő irányitás szerintem ATI probléma.Haveromnál ati kártya van,meghülyül,nálam most ati kártya van meghülyül,de amig Gef 4 mx volt addig meg nem volt vele gond.
De hogy nálad Ati 9600 pro-nál miért lassul??? -
#1670 konzolos menű
mondjuk a hiba hálisten számomra ismetretlen
a patch-et felraktad? -
#1669 ird le pontosan a codecjeid
csak ki találjuk mi egyezik -
#1668 nemolyannehéz
azokat kell becsülni aki elkészítik ezeket -
#1666 "cd-s verzió"
akkor próbáld meg a DVD-set -
#1665 "pl a 2002-es Fifa-t úgy megbuheráltam, hogy a havernak beadtam, hogy kijött a 2003-as
És el is hitte :-)"
hát vazz én ki is nézem belőled most már
-
#1664 Juventus stadion download -
#1663 Download Euro 2004 Adidas Ball
You need ASF Explorer to install it.
Chelsea stadion
Download -
#1662 jaja csak ez addig jó amig nem jön be valami új anim
szval tulajdonképp egy meccset sem játszhatsz végig. -
#1661 Breki: ezek a cuccok honnan tölthetők? Egy linket tudnál adni? Thx. -
#1660 Kapcsold ki a bevezető részt. Igy a egyből középkezdésnél leszel. Amúgy codec probléma.