Pro Evolution Soccer 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OFF😊
de azért én szeretem a PC-t...csak törõdést igényel és végtelen türelmet😊
csak "én" vagyok ilyen kompromisszumokra képes...PC és Konzol egy háztartásban....

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
akkor már csak én vagyok ovis😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
legjobb focka idén
két elosztóval akár 8-an..persze akkor már az én kanapém+72cm is kevés😊))
nekem egy elosztom van jelenleg...így akár öten lehet nyomatni...coool😊
PC-n passzolom a kérdést
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ps2-ben 300mhz 32main és 4mb video ram van😊
Konami stratégia: le vannak szärva a pc-sek."
majd ha eredetiben veszi meg mindenki akkor lehet szidni😊
Mi a haverommal két gamepad-el,tv-re kötve szoktuk nyomni,tiszta konzol hangulat uralkodik...
Csak egy dolgot mondok: Amióta lassulásmentesen fut nálam a PES 3, azóta hozzá sem szagultam a Fifához. Ezzel mindent elmondtam szerintem 😊))
Egyébként nem hiszem, hogy egyedül vagy azzal, hogy kifogtál pár "rosszabb" vga kártyát. Én pl idén a FIFA-t és a TCM-et nem értem. Egy hangot sem adnak ki, csak és kizárólag basic-re állított hardveres gyorsítással. Ezen kívül egyetlen játék sincs akinek gondja lenne a full hardveres gyorsítással. De ez mondjuk a játékgyártó sara, mert minden más mûködik csak ezek nem. És poén, hogy a szintén idén megjelent NHL is remekül megy, pedig egy cég.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Tény, hogy vannak ilyen driverek is.
/
Szerintem tudják õk hogy miképpen menne ez mx-en is,csak valoszinû már tul nagy munka lenne hozzáalakitani,igy inkább lezártnak tekintik az ügyet...

"Download a program called "3D-Analyzer" in this site: http://www.tommti-systems.com/
Run the program.
Click on "select" button (label 1) and find the Pro Evolution Soccer 3 game executable (pes3.exe). Click in "open", check the option labeled "emulate HW TnL caps" and click on "RUN" button (label 4).
This solve my problems...
You can use this program in other games too."
Sokaknak ez is segített.

10,1 MB
- Fixed so that the game speed will not be slowed down on certain graphic cards. Please change the Display option's Quality to "Low" to activate.
- Reduced the stuttering of the game.
- Fixed the problem of the stadiums textures, and names of the players on the back of the uniform, which were displayed incorrectly.
- Fixed the problem of the game crashing by changing certain edit player's hairstyle.
- Reduced the problem of the game crashing after the display of the Konami logo sequence in some cases.
Szar Bayern, szar Bayern :)