2547
-
letöröltem minden codecet de akkor sem lett jó! -
letöröltem minden codecet,de akkor sem ment! -
laczoo #1829 talán ha visszaolvasnál rájönnél.egyébként a titok nyitja = "k-lite codec pack" -
hell
az a problémám,hogy amikor lemennek az intrók(reklámok)bejön egy fekete kép és annyi.nem lehet semmit csinálni. mi a baja? -
ezt érzem én multiban
OTB rulez -
amit küldtem nemjó?
a térd az brutál -
Gabe18 #1825 Az hogy grafikában jobb a Fifa,szerintm felesleges vitatni,mindigis jobb volt.
Azt szerintem felesleges bizonyitani.
A játék összhatásában viszont nálam magasan a Pro Evo nyer,de azt nem lehet "bebizonyitani",azt egyszerűen érezni kell,hogy na ez igen,ez a pillanat olyan volt mintha igazi foci lenne! -
akkor csinálj egy olyat,ahol jól látszanak a kiegészítők és a játékos közelről(a térde is:)) és berakom azt -
sztem konzolon nem fog neki tetszeni
patchelés nélkul nekem se tetszene
és ugyebár ezt ott nem lehet
please az én képemet rakd be P -
thx!! erre voltam kíváncsi..azért ha lesz időd próbáld ki mégegyszer a fifa2004et,ha esetleg picit dekoncentráltá válnál a pes3ban 
"...nem vagyok hittérítő...TEHÁT MINDENKINEK MUSZÁLY VÁLASZTANI:))))NEM LEHET FIFA ÉS PES EGYMÁS MELLETT!!!!!
" :D
sztem a fifában a játékosok sokkal szebbek,majd belinkelek pár képet mind2 játékból..és szavazunk:)
a passz a fifában lehet gyors is,ha nem a sima passzot(s) használod,hanem a through passzot(w)
a cselezést lehet alkalmazni jól a fifában,csak bele kell jönni,nem úgy mint a pesben,ahol 20perc játék után 1 csatárral 2védő plusz kapus ellen 2ből 2őt belő az ember
de sokmindenben egyetértek veled. azt is elhiszem,hogy Neked egyszerűbb ps2-vel meg gémpadokkal haverok társaságában nyomni,mint bajlódni a pc-vel,hiszen az egyik játékra,a másik "mindenesre" lett tervezve..
a labdával fordulás pedig tényleg gyengébb a fifában,ezt írtam is. a pesben jól le lehet venni a bőrt,nomeg szökteni magunkat.
peace.. -
nem akarom ujra elkezdeni de harom dolgot nem hagyhatok szó nélkül
TEHÁT MINDENKINEK MUSZÁLY VÁLASZTANI:))))NEM LEHET FIFA ÉS PES EGYMÁS MELLETT!!!!!
Miért kell választani?
Ezzel nagyon nem értek egyet
Ilyen alapon ne játszunk a hokival meg a kosárral se mert zavaró..., hogy az EA sportnál maradjak.
Jó persze idő kell mindkettőnél hogy továbblépj egy szintet, de pont ez a jó benne, hogy azt a csapatot pl amit eddig nem tudtál legyőzni megvered.
Amúgy eddig pont az volt a vád hogy túl könnyűek a régebbi részek és nincs kihivás benne unalmas WC-n mindig ötöst hinteni......
Nade visszatérve
-jobb analog kar cselezés elhuzás hiánya....csak ugy tudsz cselezni hogy nyomod az R2 gombot...de akkor meg nullűra lassul..szoval cselezés elkurva
Ezt már írtam, figyi lehet, hogy PS2-n így van de én simán csinálom futás közben a cselt amivel elmegyek a védő mellett. Persze nem sikerül mindig, de pont ez a jó benne.
Annyi az igazság hogy ez nem bicikliscsel meg ilyenek, ehhez tényleg kell a c gomb (ami sztem is hülyeség)-hanem sima elhúzos csel ami igen jól használható. Beindul jobbra vagy balra hirtelen felgyorsítva elhúzza a védó mellett.
Cselek tekintetében jobb a PES3 de amit irtál nem igaz, legalábbis PC-n nem.
-szarul passzol és lassan... OTB-t látja az ellenfél és zavaró lassu felesleges
Hát nemtudom én állandóan OTB-t nyomkodom és nem nagyon tudnak mit kezdeni vele.
Igaz pont tegnap vagy ma hajnalban írta egy srác, hogy még nem látott embert aki ennyit használná az OTB-t.
Mintha direkt nekem találták volna ki. Anélkül szerintem nemis tudnák ilyen hatékonyan játszani a gamepaddal.
Ezért írtam, hogy akik szidják nem nagyon tudják használni szvsz billentyűzetről szinte lehetetlen is. Én nem azt hivom OTB használatnak amikor a kapu előtti beadásnál egyszer lenyomom a támadás során.
Nekem folyamatosan "megy" egész támadás alatt így csinálom a kényszerítőzéseket és így sakkozom ki az ellenfelet.
Persze amikor lehet :-)
Na mindegy ezt elmagyarázni úgysem lehet meg kissé offtopíc is ítt. -
SnEaK MASTER #1820 Mohus a PES3-ban is van BL, a Master League-en belul, WEFA Championships a neve. Bár 32 csapat helyett csak 16 van, de az egész procedúra ugyanúgy bonyolítódik le, mint a valóságban: elso két helyezett tovább jut, a harmadik megy az UEFA-kupába (WEFA Masters Cup-nak hívják a játékban), a negyedik meg mehet haza... -
ez tetszett :-) -
jó ez megint más, de hatalmas lehet
sztem a másik ellen vagy másikkal sokkal jobb játszani
érdekes lehet hogy mindegyik ember más -
"Az én választásom három betu és egy szám, vagyis PES3, mivel nekem már "osidoktol" fogva a Konamis focik számítanak kedvenceknek. Legkozelebb majd részletesebben kifejtem, hogy miért éppen a Konamis stuffok..."
keblemre...nekem a N64 ISS de bejött....én azota jegyzem a Konami fockákat
és ez a PES3...huhábuuuhijnye...bejövős...
-
"miis szoktunk ugy de igazabol egyiknek nem jo aki nem ulhet pont szembe a monitorral
és ugyebár nem mindenki mohus :-)"
hát igen...rendesen kilógok a sorból...öreg vagyok...ráadásul nem csak a PES3 mellett, hanem a konzol-TV létjogosultsága mellet is harcba szállok...mert játszani jó...de itt ez az ari kis(batár) Pc is előttem....most megsimiztem le ne fagyjon:)
-
"A multira ugyebar nem tudsz mit mondani, mert teis tudod hogy ezzel elcseszték, idén meg lehetett volna verni a fifa-t"
ez a PES 3 multira vonatkozik? és gondolom netre...
de aki marad a hagyományos HUS-VER meccseknél (vagyis kanapé TV sör haverok elő röhögö gyalázás) akkor szerezzen be két multitapot (6500HUF/db)...és akár 8-an lehet egyszerre osztani:))) és a legjobb benne hogy beállíthatod hogy melyik játékos kié...vagyis a partnered nem tud leváltani a játékosodról. Érdemes a vedősort stb egy emberre bizni....tiszta CSoCSó feeling
-
szia Fm...
nem vagyok hittérítő...én játszani szeretek...a legjobbal, ha már nincs időm annyit játszani a család mellett
TEHÁT MINDENKINEK MUSZÁLY VÁLASZTANI:))))NEM LEHET FIFA ÉS PES EGYMÁS MELLETT!!!!!
amit a FIFA 2004 vs PES3-ról írtam azt továbbra is tartom...sajnos nem kinzom a PC-t fockával, ugyhogy ez szigoruan a PS2 verziokrol mondom, de láttam a FIFA 2004-et PC-n...scrollhibás volt...és kummára zavart:)
de náhyan példa a FIFA 2004 kukázása mellett:
-labdaval fordulás...nem rálép és maga mögé huzza 180 fokos irányváltásnál, hanem kisivben fordul...pont belevezetve az ellenfélbe a lasztit és nekem sarkazni sem sikerült...
-jobb analog kar cselezés elhuzás hiánya....csak ugy tudsz cselezni hogy nyomod az R2 gombot...de akkor meg nullűra lassul..szoval cselezés elkurva
-szarul passzol és lassan... OTB-t látja az ellenfél és zavaró lassu felesleges
-automata célzás...PRO-n és alatt mindent benyal a kapus
-PS2-n nagyon szaggat, kár: ez nem érte meg a viaszbábú kinézetet és azok a gyonyoru térdek:)
-nem lehet gombkiosztst idojárást állitani idiota menu
-kommentárt nem lehet kikapcsolni és széthajtja a DVD-t a PS2-ben....
-nem lehet beállítani, hogy kinek drukkoljon a közönség és a kommentátor:)))
PES3
-nincs full liszensz alapbol, nevek bár atirhatod akár PS2-n is, nagyon jo editor van benne (pl bajuszkötő színét is beállíthatod) , de a hus ver bajnokságok nincsenek vagy pl BL
-elonyszabályt gyakran szarul itéli meg és a biro és mindent lappal old meg...és jo becsuszást is lefuj
-játékosok gyakran állva várják a lasztit, időközben rájöttem hogy a taktikák alkalmazásával ez megszuntetheto, de taktika alkalmazása nélkül erősen hasonlít még Ronaldo is egy átlag magyar focistára..vagyis állva várja a lasztit
-zene...???!!! highlights zenén kivül...minden okádék
PES3 labdafedezés
én a L1 gombbal (folyamatosan nyomva tartva) szoktam fedezni a labdát...ekkor fut a leglassabban a játékos, de ilyenkor tartja legjobban a labdát, de az R2 közepes futás is jó...bal analóg kar (irányítás) alkalmazásával 90fokban elhúzott karral (pl futsz balra...aztán a kart felnyomod mikozben R2-vel futsz) ...elhuzza a labdát és meg lehet lodulni a vedo mellett...
én örülök hogy a FIFAmáz most megint megsérült:)
remélem az EA megint lop a PES-től és 2005-ben egy full licenszes PEShű FIFA 2005-t kapunk majd... -
hát ha nem szaggatna jo lenne de utanna nyertem :-)
és milyenek a golok? -
ellenem nem volt jó?? ;) -
ezt a vitát nekem sikerült ismét előhoznom,sry azoktól akiket bántott vmi..
csak leírtam a tapasztalataimat,hogy melyikben mi teccik nekem(és ez ekvivalens a "szvsz" szócskával) és ezt vártam Tőletek is:) főleg Mohustól!
de azóta itt mindenki csak azon vitázik,hogy melyik jobb,melyik gyökerebb.
u.i.:az összegyúrás szerintem se lenne rossz 5let:) -
SnEaK MASTER #1809 Szerintem totál mindegy, hogy ki milyen foci stuffal játszik, és totál mindegy, hogy a PES3 el-e páholta a FIFA 2004-et vagy sem: a lényeg az hogy mindenki megtalálja a saját magának legjobban tetszo, legszimpatikusabb programot!
Az én választásom három betu és egy szám, vagyis PES3, mivel nekem már "osidoktol" fogva a Konamis focik számítanak kedvenceknek. Legkozelebb majd részletesebben kifejtem, hogy miért éppen a Konamis stuffok...
Addig is játsszatok a Ronaldo V-Football-lal: A ROHOGOGORCS GARANTÁLT!!! (ugye Gabe18??)
:) -
azt hittem má kiosztottak kajácsonyi ajándéknak :-)
vagy nincs karid? -
OPM #1807 zenében az idei fifa számai is jobbak, mint ami a pes-ben van :) -
OPM #1805 A zenék meg az intro nagy erőssége volt mindigis a fifáknak, de valahogy a zenék nem az igaziak a 2004-ben, jó intro-t pedig már pár éve nem csináltak fifához :( -
Szerintem csak szeretnéd, ha itt lenne vége. 
Egész elfelejtettem miért is nem jártam errefelé egy ideje, de most így beleolvasva a topicba hamar felfrissültek az emlékek.
-
OPM #1802 Nah, akkor:
1. Az egy gép mér nem multi? :)) Emlékszem Fifa 98-on haverom 9-0-ra vert egérrel :DD
2. "Ha nem vetted volna észre, az udén megverték a Fifát..Csak Te nem vetted észre!" <- ez igaz (mármint, hogy megverték :) hogy miben? játékélményben biztosan, és szvsz ez a legfontosabb!
-
Szívemből szólottál :))
Én sem mondhattam volna jobban -
amúgy tevagy az egyetlen aki hozzátette szvsz -
akkor itt leiz zárhatjuk
az utolso mondat ül -
Nizmo #1798 A multi az tényleg egész más(főleg LAN-on, mikor az ellenfél ott üvölt melletted)! A FIFA2003-al rengeteget multiztunk a haverokkal.
Egyébként a FIFA2004 is jó, de valahogy a PES3 szvsz "focisabbra" sikeredett.
Ha a kettőt össze lehetne gyúrni, akkor azzal évekig ellennék. :) -
egy gép az nem multi :-)
miis szoktunk ugy de igazabol egyiknek nem jo aki nem ulhet pont szembe a monitorral
és ugyebár nem mindenki mohus :-)
akkor leszögezhetjük, hogy nem multiztál még egy rendeset
sztem pont jo lett duallal az irányítás
akiknek nem megy azok meg szidják -
semmi csak az érved miatt kérdeztem
jót mosologtam rajta :-) -
de van akinek számit :-)
pl neked
akiket én ismerek és van netjük kb a 70% multizik
mostis kb 5-6 bajnokság megy, volt mikor 50-60-an voltak a fifa-s szobában és akkor az esl-ről még nemis beszéltem
(nemzetközi bajnokság)
en csak azt mondom, hogy egy multit kihagyni egy focis játékból akkora hülyeség, lehet ezt cáfolni de teis tudod, hogy ebben igazam van. P -
amúgy meg ennek az összehasonlítósdinak nyitottam annó egy külön topicot
-
1. Dual?
2. a mircen átlag kb 15-en vannak mindig azért hogy játszanak, de hajnali 4-kor is kb 8an :-)
amúgy ez elég gyenge érv, te fiatal vagy még eléggé ugye?
3 ugye te még nem játszottál multiban focit?
4 tudom mire való az oktató rész, csak a fifánál ez nekem ekvivalens, de megértem, ha valakinek hiányzik.
5. Ebben nem értünk egyet, de szted biztos a PES-ben lévő carrier mod jobb P
6. Hol verték meg?
Eladási adatokban biztos nem, a múltkor olvastam valahol, hogy mennyien vették, igaz ebben az EA agressiv uzletpolitikaja is benne van. De jó én nem vettem észre :-)
7 Érdekes, hogy nektek az nem tunik fel, hogy mi nem azt mondjuk, hogy a PES rossz program, hanem azt hogy mindegyik jo és természetesen mindegyiknek vannak hibái. Azt hittem a cikkemben ezt alaposan kifejtettem. -
akkor asszem levonhatjuk a következtetést akik nem multiznak itt, azoknak jobban tetszik a PES
mi meg szenvedunk a bajnokságainkban tovább :-) -
sztem meg 99-2002 között xar volt a fifa, 2003-as tök jó
a mostanirol meg leirtam 4 oldalon keresztul a véleményem
sztem semilyen gépi intelligencia nem potolhatja azt ha egy ember ellen játszol
annyira lejön, hogy mindenki máskép játszik
-
arra írtam, hogy csak az egyik lehet...
tb neked bill-ed van?
amig nem multiztal, hogy mondhatsz véleményt egy játékról?
illetve mondhatsz de akkor pont azt hagyod ki ami a fifa legnagyobb erőssége
oktató rész jó de nem értem, hogy hogy jön ide
vagy azért irod, mert hiányolod az oktató részt a fifából?
nekem fontosabb a carrier mod, de ha neked oktatás kell én megértem :-) -
1. Nekem mondod? :-) Most komolyan.
2. Mivel nincs gamepadod nem nagyon tudod használni az OTB-t
ugyebár két hétig nekemis bill-el kellett játszanom hát aki alappal játszik bill-el megértem ha nem tetszik, de az ne mondja hogy rendesen tudja kezelni az OTB-t
3. Ez mindenkinek szive joga csak nem tudom miért kell mindig beirogatni. Kinek ez tetszik kinek az.
4 A multira ugyebar nem tudsz mit mondani, mert teis tudod hogy ezzel elcseszték, idén meg lehetett volna verni a fifa-t