Pro Evolution Soccer 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
"talán mert nem szeretjük a konzolokat"

OFF😊
de azért én szeretem a PC-t...csak törõdést igényel és végtelen türelmet😊
csak "én" vagyok ilyen kompromisszumokra képes...PC és Konzol egy háztartásban....

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
jaaa😊

akkor már csak én vagyok ovis😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Breki33
Euro 2004 Ball

Breki33
Breki33
talán mert nem szeretjük a konzolokat
Breki33
énmeg pont a Fifaval játszom
imádom az OTB-t P

ja neked még nincs gamepadod...
Breki33
az új patch-t nem tudjátok, honnan lehet leszedni?

mohus
"mennyire jó ez a game?? lehet 2en játszani 1gépen(bill+gamepad)??"

legjobb focka idén

két elosztóval akár 8-an..persze akkor már az én kanapém+72cm is kevés😊))

nekem egy elosztom van jelenleg...így akár öten lehet nyomatni...coool😊

PC-n passzolom a kérdést

Ja ez az 1637-re ment...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Mert azon már mindketen túlvagyunk...

fm
thx mindenkinek..akkor valszeg kipróbálom..

mohus
csak azt nem értem miért nem dobtok össze 50e-ért egy ps2re😊

mohus
"Igen, mondjuk azt is hozzátehetjük, hogy az igazán élvezhetõ grafikához manapság kevés a régi Geforce 2 és az MX-es kártyák."

ps2-ben 300mhz 32main és 4mb video ram van😊

mohus
"Sajnos ez igaz 😞(
Konami stratégia: le vannak szärva a pc-sek."

majd ha eredetiben veszi meg mindenki akkor lehet szidni😊

Lehet egy gépen ketten,bill-gamepad kombinációval.
Mi a haverommal két gamepad-el,tv-re kötve szoktuk nyomni,tiszta konzol hangulat uralkodik...

LezLee
"mennyire jó ez a game?? "

Csak egy dolgot mondok: Amióta lassulásmentesen fut nálam a PES 3, azóta hozzá sem szagultam a Fifához. Ezzel mindent elmondtam szerintem 😊))
fm
mennyire jó ez a game?? lehet 2en játszani 1gépen(bill+gamepad)??

honnan lehet még leszedni az új patcht? mert már sehol sem találom 😞

GmorpH
Igen, mondjuk azt is hozzátehetjük, hogy az igazán élvezhetõ grafikához manapság kevés a régi Geforce 2 és az MX-es kártyák. Nem mondom hogy rosszak mert nekem is volt, és pont emiatt jól tudom mi a különbség. Gondolom a Konami is csak újabb hibák elõjöttét szeretné megakadályozni azzal, hogy szigorúan tartja magát a kitalált minimum követelményekhez.

Egyébként nem hiszem, hogy egyedül vagy azzal, hogy kifogtál pár "rosszabb" vga kártyát. Én pl idén a FIFA-t és a TCM-et nem értem. Egy hangot sem adnak ki, csak és kizárólag basic-re állított hardveres gyorsítással. Ezen kívül egyetlen játék sincs akinek gondja lenne a full hardveres gyorsítással. De ez mondjuk a játékgyártó sara, mert minden más mûködik csak ezek nem. És poén, hogy a szintén idén megjelent NHL is remekül megy, pedig egy cég.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

GmorpH
De ettõl függetlenül az tény, hogy az MX-es kártyák nem ütik meg a Geforce 3 szintjét, tehát ebben mondjuk igaza van a Konaminak. És ha abból a szemszögbõl nézzük, hogy õk írtak egy jó progit és nem akarják akadozva, esetleg nagyon ronda minõségben látni a saját terméküket, talán még azzal is egyet lehet érteni. Így ugyan veszítenek pár felhasználót, de tartják magukat az elképzeléseikhez. Ez is egyfajta üzletpolitika.

GmorpH
Én pedig nemcsak, hogy nem akarok, de nem is fogok vitatkozni ezen.

Tény, hogy vannak ilyen driverek is.

GmorpH
Nem szeretnék vitatkozni, mert ez a topic nem errõl szól, de ez a kompatibilitási dolog nem igaz. Ui. pont ezért találták ki a DirectX-et anno. Például egy DirectX 9.0-s kártyán, simán futrnia kell a DirectX 9.0-ra írt programoknak.

LezLee
Óóóóó, azok a régi szép idõk! 😊))
GmorpH
Pontosan. Ha úgy fogják fel, hogy ez nem gond, mivel õk ráírták a dobozra, hogy ezen nem megy, akkor nyugodt lelkiismerettel kijelenthetik, hogy "ha nem megy ne reklamálj, hanem cserélj kártyát".

LezLee
De azért remélem a következõ PES-nél (már ha ezek után kiadják még PC-n ) jobban fognak erre figyelni. Ennek ellenére mondom, hogy maga a játék hihetetlen jó, csak nem értek egyet a Konamival.
Hát igen,valoban érthetetlen hogy ez a graika miért nem megy Mx-es kártyán,amikor pl én mx-el végigvittem az Unreal 2-t,ami azért egy kicsit más kategoria./stilusban is,de most csak a grafikát nézzük /
Szerintem tudják õk hogy miképpen menne ez mx-en is,csak valoszinû már tul nagy munka lenne hozzáalakitani,igy inkább lezártnak tekintik az ügyet...

LezLee
Sajnos ez igaz 😞(
Konami stratégia: le vannak szärva a pc-sek.
GmorpH
Nem pc az elsõdleges platformjuk, de ezt tudja mindenki. Ezért nyilván kicsit másképpen állnak hozzá a sok pc-s nyûgéhez bajához. Kicsit fura, de végülis õk a kiadó így azt csinálnak amit akarnak.

LezLee
Amúgy felraktam a legújabb patchet, és megint megjelent néhol a belassulás. Úgyhogy akinek korábban lassú volt, annak nemigen ajánlom ezt az új patchet. Mivel így már nem nagyon mûködik a speedup sem. Úgyhogy én maradok a peccs-mentes változatnál, annál még néha túl gyors is max felbontáson, de inkább legyen gyors, mint lassú.
LezLee
Elég furcsa hozzáállás ez a Konamitól. Annyira nem jó a grafika, hogy ne legyen elég mondjuk egy Geforce4 MX kártya. Nem értem én ezt a hozzáállást.
GmorpH
Igen ezt már több helyen is olvastam, hogy a Konami lezártnak tekinti a témát és részérõl ez nem probléma.

Egyébként az MX-es kártya tulajoknak nem jelent segítséget, mert a Konami álláspontja továbbra is az, hogy a minimum rendszerkövetelmények alatt van... . Az egyik fórumban viszont a következõt ajánlja valaki azoknak akiknek ilyen kártyája van.

"Download a program called "3D-Analyzer" in this site: http://www.tommti-systems.com/
Run the program.
Click on "select" button (label 1) and find the Pro Evolution Soccer 3 game executable (pes3.exe). Click in "open", check the option labeled "emulate HW TnL caps" and click on "RUN" button (label 4).
This solve my problems...
You can use this program in other games too."

Sokaknak ez is segített.

GmorpH
Nincsmit, szívesen.

igen, elég.

GmorpH
Akinek kell töltse le innen. A Gamecopyworld kicsit túlterhelt manapság.

Breki33
na majd megnézem
sztem elnézted
LezLee
Én is a barca stadionról beszéltem 😊))
WE MOD CENTER kell hozzá.
Breki33
akkor most elég csak ezt felrakni?
mit írnak?
Breki33
én a Barcelona stadionról beszéltem
GmorpH
Itt pedig fent van a crack akit esetleg érdekel.

Fixed exe

innen pedig tölthetõ: http://www.konamityo.com/we/en/pes3pc/pes3_patch1301.exe
10,1 MB

Rudee
Na megtaláltam az új update újításait:

- Fixed so that the game speed will not be slowed down on certain graphic cards. Please change the Display option's Quality to "Low" to activate.
- Reduced the stuttering of the game.
- Fixed the problem of the stadiums textures, and names of the players on the back of the uniform, which were displayed incorrectly.
- Fixed the problem of the game crashing by changing certain edit player's hairstyle.
- Reduced the problem of the game crashing after the display of the Konami logo sequence in some cases.

Szar Bayern, szar Bayern :)

LezLee
Nem. Én is leszedtem és bin fájlok vannak. A readme azt írja, hogy WE MOD CENTER-rel kell beimportálni, de én errõl a progiról még nem is hallottam. Rákerestem google-n, és csak egy spanyol nyelvû oldalt talált, ami nekem nem segít 😞( Úgyhogy én is várom a "szagértõk" véleményeit, hogy hogyan a jó....... -ba lehet ezt berakni a játékba 😊)
Breki33
nemtom még nem kaptam le
gondolom ASF EXplorerel
Gascoigne
Ezt, hogy lehet berakni a játékba? Bocs, de holt béna vagyok.

Ps3 ID: Gascoigne74

Rudee
Az új update mit javít?

Szar Bayern, szar Bayern :)

Breki33
lustáknak

klikk
Breki33
Ez egy Barcelona stadion :-)

és jobb egérgomb a linkre: megtudod honnan van
LezLee
Breki ez mi akar lenni?? Érdekelne engem is, honnan lehet leszedni??