Pro Evolution Soccer 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg amit ki tudnék fizetni és jó is lenne, persze, hogy abból van a legkevesebb és naná, hogy nem mindegy mennyiért, egyelõre nem vagyok miller, hogy ne érdekeljen az ára. 

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Mire eljutnék a határig már el is fogyna a pénz fele, szóval ez azt hiszem nem nagyon érné meg. 

sztem kártyeszt még kaphatsz
kérdés milyen áron
esetleg ha általmennél a határon kisangyalom
csuhajaaaaaaaaaaaa
kérdés milyen áron
esetleg ha általmennél a határon kisangyalom
csuhajaaaaaaaaaaaa
Én pedig ma klasszul visszakapom a 25800 pénzt a kártyámért...aztán így karácsony elõtt szerezzek magamnak kártyát, ha tudok...hát nem aranyosak?
Azt hiszem vállról indítható rakétát hamarabb tudnék szerválni, mint bármilyen alkatrészt számítógéphez.
Lehet, hogy veszek is egyet
. Az legalább tuti maradandó élmény lenne és valószínû nem szorulna garanciális javításra. 
Azt hiszem vállról indítható rakétát hamarabb tudnék szerválni, mint bármilyen alkatrészt számítógéphez.
Lehet, hogy veszek is egyet
. Az legalább tuti maradandó élmény lenne és valószínû nem szorulna garanciális javításra. 
elvitték múlt héten
és tegnap ment érte a srác
azt mondta gariban kicserélik
ezahülyeség, hogy gumi nélkül is tudnék játszani, de emiatt ott kell lennie.
Nemigaz, hogy nem képesek egy rohadt potgumit beszerezni
Legfeljebb visszakérem így
és tegnap ment érte a srác
azt mondta gariban kicserélik
ezahülyeség, hogy gumi nélkül is tudnék játszani, de emiatt ott kell lennie.
Nemigaz, hogy nem képesek egy rohadt potgumit beszerezni
Legfeljebb visszakérem így

Neked mit "ígértek"? Mert szerintem akkor neked is gamepadmentes karácsonyod lesz idén...

Ja, én is így jártam. Szomorú, hogy még nincs is év vége, de már nem lehet kapni sehol, ez kész kabaré, már két hete ezt a nyamvadt gamepadot üldözöm, mindhiába.
Sajnos így van, én is megrendeltem, a pclandtól, de még nem válaszoltak, ez kb.: 5 napja volt. Az Adriacompot meg felhívtam és közölték, hogy idén már nem is lessz.
Ps3 ID: Gascoigne74
Nagykerben sincs!Ez egy ilyen karácsony lesz 😊))
mondtam hívd fel a CHS-t
amúgy ez úgyben érdemesebb a Fifa fórumba vagy az fh-ra írni ott többeknek van
amúgy ez úgyben érdemesebb a Fifa fórumba vagy az fh-ra írni ott többeknek van
Hidd el, hogy nincs, hiszen nemrég írtak e-mailt, hogy IDÉN TEHÁT 2003-BAN MÁR NEM KAPHATÓ, AZAZ NEM TUDNAK ILYEN TERMÉKET SZÁLLÍTANI! Remélem így érthetõ volt.
Ja és bocs a kiabálásért 😊)
Ja és bocs a kiabálásért 😊)
Az árlistán van s azt írja,hogy van készleten a PcLandban ...
Látom humorodnál vagy...
Látom humorodnál vagy...

Figy: mindkét bolttól megrendeltem. A pcland visszaírt, hogy idén már nem kapható. Az adriacomp-tól egy hete rendeltem meg, és azóta semmi hír, vissza sem jeleztek, hogy megerõsítsem a megrendelésem, tehát nagy valószínûséggel már nekik se lesz idén.
Ja és képzeld tudom használni az Internetet!!!
Ja és képzeld tudom használni az Internetet!!!

PcLandnál 5800Ft áfával
Nem értelek titeket...
Egy hete keresitek én meg 10 perc alatt találtam 3 boltot!!!
Tudjátok Ti használni az internetet valamire ?????
Nem értelek titeket...
Egy hete keresitek én meg 10 perc alatt találtam 3 boltot!!!
Tudjátok Ti használni az internetet valamire ?????

www.pcland.hu
www.adriacomp.hu
Ezeket nézd meg ember...
www.adriacomp.hu
Ezeket nézd meg ember...
Pillanat!Várj egy picit...
Bárki nem !Sorry...
Amúgy milyen nagyker az? Bárki nem mehet be? Mint mondjuk a Metroba? Csak az a baj, hogy én csak Csütörtökön tudnék felmenni Pestre, tehát nekem sürgõs lenne az ügy. Plííííz.
Azt gondoltam de nem tudom mikor megyek nagykerbe mert csak ugy egy ilyen bigyóért bemenni...
Kicsit hülyén néz ki... 😊))
Kicsit hülyén néz ki... 😊))
Én tudok DUAL ACTIONT csak az a baj,hogy nagykerben...
Én ki tudom hozni s elég jó pénzért is van... 😊))
5100+ÁFA
Én ki tudom hozni s elég jó pénzért is van... 😊))
5100+ÁFA
Elszomorító amit írsz, hiszen akkor hiába megyek fel pestre, ott sem kapok ilyen gamepadot. A campona meg eléggé messze van a belvárostól, akkor ezek szerint várhatok 2004-ig. 😞(( Más boltokban is voltál, vagy csak a Hertában?
Felhívás: ha valaki Pesten tud olyan boltról (bárhol), ahol még árulnak ilyen gamepadot, az ossza meg velem.
(igaz, hogy nem sokan olvassák ezt a topicot, de hátha😊
Felhívás: ha valaki Pesten tud olyan boltról (bárhol), ahol még árulnak ilyen gamepadot, az ossza meg velem.
(igaz, hogy nem sokan olvassák ezt a topicot, de hátha😊
Sziasztok!
Játszott már valaki végig master leauget ??? Utánna lehet csoportot váltani vagy valami ilyesmit ?Vagy maradsz ugyan abban s mégegyszer újra lehet kezdeni elörröl?
Másik :Hol lehet a játékosok képességeit fejleszteni?Nem eladni meg ilyesmi hanem fejleszteni...S ha igen mikor?Azt is szezon végén lehet mint az átigazolásokat ?
Írjatok...
Játszott már valaki végig master leauget ??? Utánna lehet csoportot váltani vagy valami ilyesmit ?Vagy maradsz ugyan abban s mégegyszer újra lehet kezdeni elörröl?
Másik :Hol lehet a játékosok képességeit fejleszteni?Nem eladni meg ilyesmi hanem fejleszteni...S ha igen mikor?Azt is szezon végén lehet mint az átigazolásokat ?
Írjatok...
Sajnos én már nem találtam sehol, voltam három Hertában is, és mindenhol azt mondták, már elfogyott és csak jövõre kapnak, egyedûl a Camponában lévõben nem voltam.
Ps3 ID: Gascoigne74
Hát én játszogatok rajta,és egyértelmûen az a véleményem hogy a 2. részhz képest ez jóval nehezebb lett./vagy én lettem ign béna.../
Pl. a beadások a halálom,mert az elõzõ részben egy egyszerû irány+ivelés kombinációval rendre a 16-oson belûre küldtm a labdát,most meg az egész mûvelet jóval nagyobb precizitást ígényel,megfelelõ erõ,pontos iránymegadás,stb... Gyakran a közönség között végzi a labda.
A labda-játékos viszony meg az elsõ rész ota egyre nehezül,elõször még tök könnyû volt labdát vezetni,a 2. részben már problémásabb,most meg elég egy kicsit meredekebb irányváltás,vagy egy rossz ütemben meginditott sprint,azt a labda teljessen másfele jár már mint az emberem.
Dehát épp ezek miatt az aproságok miatt a legjobb,csak még szoknom kell hozzá erõsen.
Pl. a beadások a halálom,mert az elõzõ részben egy egyszerû irány+ivelés kombinációval rendre a 16-oson belûre küldtm a labdát,most meg az egész mûvelet jóval nagyobb precizitást ígényel,megfelelõ erõ,pontos iránymegadás,stb... Gyakran a közönség között végzi a labda.
A labda-játékos viszony meg az elsõ rész ota egyre nehezül,elõször még tök könnyû volt labdát vezetni,a 2. részben már problémásabb,most meg elég egy kicsit meredekebb irányváltás,vagy egy rossz ütemben meginditott sprint,azt a labda teljessen másfele jár már mint az emberem.
Dehát épp ezek miatt az aproságok miatt a legjobb,csak még szoknom kell hozzá erõsen.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Na úgy néz ki, hogy Csütörtökön lesz dual action gamepadom, mivel sikerül fölutaznom Pestre. A pestieket kérem: mondjatok egy helyet, viszonylag közel a belvároshoz, ahol 100 %, hogy kapok Logitech dual action gamepadot. Mert úgy néz ki nem lesz sok idõm körülnézni a városban, tehát célirányosan szeretnék egy helyre menni. Valaki azt mondta, hogy a Lurdy házban, a Herta boltban biztos van, remélem jót mondott.
Ja a másik: Topic UP!!!! Mi van, mindenki nyomja a focit, és nem ér rá a fórumba írkálni?? 😊)
Ja a másik: Topic UP!!!! Mi van, mindenki nyomja a focit, és nem ér rá a fórumba írkálni?? 😊)
na ugye😊 kihívásbol jeles....
de ha az elso párat megcsinálod akkor meccsen már csak eltalálod a kaput...
de ha az elso párat megcsinálod akkor meccsen már csak eltalálod a kaput...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Na az a training nem piskota. A négy-, és ötcsillagos már erõsen lehetetlennek tûnik bárkivel is. Atom mák kell, hogy elmenjen két fej között a laszti. Ha emelem, lószar pontot ad.
"Na lenne egy kérdésem: rájött már valaki, hogy szabadrúgásnál hogy kell csavarni a labdán, vagy egyátalán lehet-e? Rúgott már valaki gólt szabadból, mert nálam vagy a sorfalba megy, vagy ki a stadionból 😊)"
van egy olyan hogy TRAINING CHALLANGE....ha azt végignyomod, akkor a szabadrúgások is szimpibben fognak sikerülni....minden játékos másra képes én azt vettem észre. Pl Lipcsei és R.Carlos teljesen más szabadra képes😊
van egy olyan hogy TRAINING CHALLANGE....ha azt végignyomod, akkor a szabadrúgások is szimpibben fognak sikerülni....minden játékos másra képes én azt vettem észre. Pl Lipcsei és R.Carlos teljesen más szabadra képes😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Elküldtem azt is!
Na mennem kell......
Magyar nyelvû kézikönyvet adtak a DVD-s verzióhoz. Azt szkenneltem Karesznak és küldtem el. Elküldi nektek is csak írjátok meg neki.
Master League részletesen le van írva. Több ember: a settings-ben kell beállítani a bill. illetve gamepad kiosztást és után a játékban a player-nél (P1 alapban, de alatt ott vannak az üres mezõk) a többieket engedélyezni.
A settings a Start menû-Programok-Konami-PES3-és itt van.
A settings a Start menû-Programok-Konami-PES3-és itt van.
A liga leírás kéne ma csak ennyi Ok?
Okszi hétfõre összeszedek mindent és elküldöm neked! Most el kell mennem a géptõl. Viszont a tartalmat azért megpróbálom elküldeni és akkor írd meg azon belül melyik kell és azok mennek. Így a legtisztább.
Meg tudod adni milyen fejezetek vannak gameban???
Meg olyanról van benne szó valahol,hogy master leauget ,hogy lehet egy gépen több emberral játszani ???
Ok
Figyi a ligák leírását légyszíves még feltétlenül küld el továbbá ha kérhetem a játékos igazolásokhoz eladásokhoz kapcsolodó részt is!!! Köszönöm elörre is...
Ok továbbküldöm...
Figyi a ligák leírását légyszíves még feltétlenül küld el továbbá ha kérhetem a játékos igazolásokhoz eladásokhoz kapcsolodó részt is!!! Köszönöm elörre is...
Ok továbbküldöm...
Figyu, akkor aki kéri, annak küld el te is.... Breki33-nak feltétlenül.
Nem bizti,hogy ki bírom rakni...
Elment a mail!
Azt hiszem ez lesz a legjobb mert most reg-eltem magam az uw-n de vazz nem tudom elérni az oldalam. 404 error.. Akkor te kiteszed ide? Megkszönném..
[email protected] ha emailben át tudod küldeni