2547
  • Nizmo
    Hááát, én eddig a FIFA97-óta huzamosan nem "csaltam meg" a FIFA sorozatot, így aztán a 2004 et is nagyon vártam. Aztán mikor meglett picit csalódtam benne. Több esélyt is adtam neki, de az első PES3-as meccsem óta nem játszottam vele.
  • LezLee
    Ha már itt tartunk, a Pes-t is lehet tuningolni, elég szépen. :)))
    Ja és nem azért uninstalláltam a Fifát, mert nem tudtam vele játszani, hanem azért mert nekem is választanom kellett, és a Pes-t választottam, és amúgy is kellett a hely a vinyómon.
  • Breki33
    a tuningolhatóságot és a grafikát kihagytam
  • Breki33
    vissza?
    miez egypártrenszer?

amúgy elég hulye szöveg
    ha nem akarsz izgalmas meccseket vivni élő ember ellen akkor nyugodtan játsz géppel

ugye dicséritek az ai-t
    de azért szvsz ember ellen élvezetesebb játszani
  • Breki33
    te ugye nem multiztal?
    mert ha olyan meccset játszottal volna mint én előbb nem mondanál ilyet

(fm nem az ellened való mecsről beszélek)

deha neked sok ido kell WC-n verni a gépet ok
    de sztem ez nem a program hibája P

Amúgy ha főléemelésről beszélunk
    a multi és a licence emeli fölé nem a patchek
  • OPM
    mert el akarok valamelyikkel jutni arra a szintre, hogy legnehezebb fokozaton is verjem a gépet
    annyi időm pedig nicsen, hogy mind2ővel ilyen sokat játszak, tehát választanom kellett :)

a fifa 2002-őt meg a 2003-at én is tunningoltam, tényleg hangulatosabbá teszik a játékot, de a 2004-et semmilyen tunning nem tudja a pes3 főlé emelni
  • Breki33
    na látom megint előkerült a téma :-)

sztem akik leszedik nemis nagyon tudnak játszani vele
    hát igen aki az alappal játszik nemis tudja mi a jó :-)
    pedig jól fel lehet tuningolni a kicsikét

én speciel a PES-t szedtem le de nem irogatom be minden héten a fifa topicba P

Amúgy meg nem értem miért nem lehet mindkettővel játszani
  • OPM
    hehe
    tegnap kevés lett a hely a vinyómon, nézem mit lehetne uninstallálni, ami nem kell... hát persze!
    a FIFA 2004! :))
  • Nizmo
    Sziasztok!
    Eddig csak passzív olvasó voltam, de ezentúl hozzászólnék én is ha nem gond. :)
    Nem rossz ez a PES3, csak egy kicsit több harc kellene (küzdelem a labdáért) és a kommentár is elég keskeny, de minden más k**** jól sikerült.
    Egyébként szvsz a Fifa2004-et simán veri.
    Klasszikusok: életem első foci játéka egy Match day nevű progi volt még ZX Spectrum-on. Aztán jött C64-en a Microprose soccer. A többit már el lehet képzelni. :)
  • fm
    egy ideig nálam is futott rendesen a pes3. akkor teszteltem,hátha jobb ,mint a fifa. ha visszaolvasnál látnád :) de egy ideig szüneteltettem,most meg játszanék,de már nem a régi..
  • LezLee
    Erre is meg van a megoldás. Csak vissza kéne egy picit olvasni. Amúgy szedd le az speedup patchet, azzal jó lesz.
    De ha ennyire elvakult Fifa-rajongó vagy, akkor kár ezt erőltetni. Én csak annyit mondok, hogy amióta megfelelően fut a PES 3, azóta kapott egy uninstall-t a Fifa 2004.
  • fm
    ráadásul annyira szarul lett átírva pc-re,hogy azt már büntetni kéne! fenn a peccs,nagy nehezen megy normálisan a game. 5napig nem nyomom,majd kipróbálom és totál belassul :) játszhatatlan...
  • fm
    sőt!! még anno a szoftverbázisról is sikerült leszednem egy demót,amit a fifa riválisának tartottak. vicces volt..
  • fm
    neveket én nem nagyon tudnék már mondani,ugyanis,mint írtam ezek 1szeri kipróbálás után a kukában végezték. de ha komolyabban érdekel,akkor ajánlom figyelmedbe pl. a gamestar-t 1999től 2002ig. abban találkoztam néhánnyal(pontosabban a cd-mellékleten)...illetve lentebb is írtak jónéhányat.

DE itt nem is ezen van a hangsúly. ahhoz,hogy két fociprogi közül eldöntsük melyik a valósághűbb,nem kell 5000másik progit megnéznünk és rajítanunk a múltunkkal,hanem pusztán azt a kettőt amelyik versenyben van!

szóval mégegyszer kérlek szépen írd le,kb ahogy én is tettem,hogy miben látod jobbnak a pes3at a fifánál azon kívül,hogy a pes-t szuper,nagy tv-n tudod játszani a haverokkal szuper gémpaddal...konkrét tapasztalatokra lennék kíváncsi! PRO és KONTRA! nem arra hogy a pes mindenben jobb(kivétel zene,liszensz:))

köszönettel:fm

u.i.:a test-test elleni küzdelmet én tényleg nem igen láttam a pes-ben azon kívül,hogy ellökik egymást,meg felrúgják. pl lehet testtel labdát fedezni?
  • fm
    én pc-n is..
  • Gabe18
    Hát a Ronaldo az valami ritka kritkán aluli egy alkotás volt.
    A kameranézetkből gyakorlatilag semmit sem lehetett látni,a labdát épp cipelő emberen kívül.De a legjobb az volt benne hogy ha egyedül vezetted a kapusra a labdát,és 5-10 méterről full erővel meglötted,akkor ő azt 10-ből 9-szer lazán megfogta.
    Valószínű a címért több jogdijat fizettek,mint az egész programozó gárdának együttessen.
  • Gabe18
    Ha már "fociklasszikuok",akkor nem hagyhatom hogy kimaradjon a Sensible Soccer és folytatásai /SS 95,SS 96/.
    Persze szigoruan Amigán!
  • Breki33
    Fifa 96 97 kimaradt
    akkor katona voltál? :-)

És olyan klasszikusok mint
    Emilyn Hugnes Soccer
    Micropose Soccer
    Actua Soccer
    Actua 96 Soccer
    Actua 3
    To Road To World Cup 98"
  • SnEaK MASTER
    Nem akarok dicsekedni, de én már annyi, de annyi focis stuffal játszottam hosszú és rovid távon, hogy azt a listát nehéz lenne leírni, de azért mégis megpróbálom:

Italy ´90
    Euro ´92
    Fifa World Cup ´94 (ez asszem majdnem ugyanaz, mint a FIFA ´94, de nem vagyok benne biztos)
    Fifa ´98
    World Cup ´98
    International Superstar Soccer
    Fifa ´99
    Fifa 2000
    Euro 2000
    Total Soccer
    Uefa Champions´ League 98/99
    Uefa CL 99/2000
    Uefa CL 2000/2001
    This is Football 2
    FIFA 2001
    ISS Pro Evolution 2
    FIFA 2002
    Liberogrande 2: International
    David Beckham Soccer
    FIFA World Cup 2002
    Ronaldo V-Football
    This is Football 2002
    FIFA 2003
    Pro Evolution Soccer 2 (ezt PS1-en és PS2-n egyaránt nyúztam)
    FIFA 2004
    Pro Evolution Soccer 3
    Liberogrande 1

Most a PES3-mal és a PS1-es Liberograndéval nyomulok, s tervezem egy Club Football és Pro Evolution Soccer 1 (a PES1 sajnos kimaradt az életembol...) beszerzését.
    A fentebb felsorolt játékok kozul sok csak demó verziós vagy csak rovid ideig kolcsonben volt nálam, de a tobbi az "enyém" és azokat bizony hosszútávon nyomtam. Nagyon megfogott a FIFA 2000 és a TIF 2, de LEGJOBBAN a Konamis focik hatották meg a szívemet: az ISS Pro Evo 2, a PES 2 és 3, és persze a N64-es ISS - de evvel csak sajnos rovid ideig szórakozhattam, ugyanis nem volt N64-m (máig sincsen...).

Amit még megjegyeznék, hogy a listán az osszes stuff kozul a Ronaldo V-Football a legcsúfabb: az az egész (a francia riporterrel megspékelve) úgy néz ki, mint a foci paródiája, de a legszomorúbb az, hogy a játék készítoi a gémet komolyan gondolták, nem paródiának szánták,....próbáljátok ki: a rohogés garantált! :)

Udv mindenkinek!
  • Terminátor14
    elolvastam :)
  • Breki33
    olvasd el mit írtam :-)
  • SnEaK MASTER
    Eloszor is evvel kezdeném (márha megengeditek :D):
    KELLEMES KARÁCSONYI UNNEPEKET ÉS SOK PRO EVO PARTIBAN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK, AKI HÓDOLÓJA (jómagam is az vagyok) ENNEK A FOCISZÉRIÁNAK; ÉS A TOBBI FIFA-s ÉS TIF-es JÁTÉKOSTÁRSAMNAK IS!

• Terminátor14
    MX-hez nem jó az 50.16 és újabbak...:)
  • Breki33
    98 SE is jobb

nekem újabb van amúgy
  • Terminátor14
    DONGUBA: Ha mégis feltennéd az XP-t, negyven akárhányas (de szép magyar szó :) drivert szedj le, mert újabbal nem lesz jó...
  • Terminátor14
    az is jó, de ahogy észrevettem nem akarja leszedni a ME-t..
  • Breki33
    sztem uj win és régibb driver először
  • Terminátor14
    új videókártya....
  • DONGUBA
    Meg mindig nincs semmi otletetek?A 1743 as kepre?
  • Breki33
    neked megvan? :-)
  • LezLee
    Az, hogy a cd-sen csak angol kommentár van. Amúgy nincs semmi lényeges különbség.
  • mohus
    "Amúgy tudjátok hogy az Me telepítócd-én van egy focis játék
    aztis telepíti ha jól emléxem"

ja ez a létező "másik" focis játék PC-re:) gyalázza a FIFA szériát:)
  • Breki33
    sztem ha valamiben mi egyetértünk az biztos igaz :-)
    amúgy tudtommal Bill is elismerte.
    De ez legenda P

Amúgy tudjátok hogy az Me telepítócd-én van egy focis játék
    aztis telepíti ha jól emléxem
  • Breki33
    ez XP-s driver

amúgy 3dguru
  • mohus
    "az ME az egyik legroszabb windows"

ezzel én is egyetértek:)

nemtom egyesek miért használják...mi a jo benne? foleg ha gammákat is akar futtatni az ember...
  • DONGUBA
    53.30 az geforcehoz van?Az enyimhez jo lenne?Ha igen honnan szedhetem le?
  • DONGUBA
    Az milyen?Lattal mar ilyen kepet?
  • Breki33
    nekem 53.30 van

talán próbálj meg egy whqls drivert
  • DONGUBA

• DONGUBA
    Version: 53.04
    Release Date: December 9, 2003
    Es a k-lite is fenn van