2547
-
nekem nem jó!!
1 ezred mp alatt leszedi... -
Gabe18 #1877 BUÉK mindenkinek! -
a link jó, kipróbáltam :) -
leet hogy nekem is azért nem jó mert nekem isGEforce4 mx-em van...
a pach linkje nem jó! -
JA és...BUÉK mindenkienk! :) -
itt a gyorsító pecs is :) sok szrencsét! :)
-
az mx szériát nem komálja a játék...:) A gyorsító pecs linkjét pedig -én- nem tudom...:) -
kuss -
milyen videókártyád van? :) Speed up patch be van libnkelve, úgy 1 hónappal ezelőtt keresgélj :D -
micsoda képek :) BÚÉK!!!! -
Ja és BUÉK minden fórumlakónak
-
K-lite -
Szerinted mire való az Internet???
Arra, hogy megtalálj dolgokat!!!
Ember, használd a google-t! -
hell!
én ilyet sehol sem találtam,tudnátok segíteni hogy hol találok ilyet? -
ember
EB lesz ugye?
amúgy attól, hogy nemtudod kezelni még tökjó az OTB
nekem nagyon bejön
DE uncsi már mindig ezzel foglalkozni
A fifa fórum nem ezzel van tele.
Sztem mi jártunk jobban akik mindkét játékot szeretjük és nemcsak egyből fikázni tudjuk. -
utoljára leszeded a codec packokat és felrakod a k-lite-t -
na én visszaolvastam,de nem találtam(2 oldalt).
szóval légyszi vki mondja meg,hogy mit kell csinálni ha az intrók után csak egy fekete képet látsz!! -
Fifa playerek szerintem úgy néznek ki mint a reanimált halottak viasszal leöntve:D -
miért?akkor a filmek mér nem mennek ha leszedem?! -
tán vissza kéne olvasni -
pár arc hátha felismeri valaki PPPPP

egyértelmű melyik a jobb grafikában -
hát nemjól nézted :-)
és látnád az új Ronaldó arcot még a kis szakálla is a helyén van -
ezt ugyanazok írják akik itt szenvednek a fekete képernyővel P
kezdők mindenhol vannak :-) -
SnEaK MASTER #1848 Gabe18: kosz az infóért, most megnyugodtam, hogy még tobb klubcsapat lesz a Master League-ben (mármint a kov PES-ben, a Pro Evo 4-ben).
mohus: kosz hogy megmondtad a véleményemet helyettem, a szájamból vetted ki a szót: a PES3-at "látni, játszani és érezni kell" - PONTOSAN!
fm: méghogy jobbak a FIFA 2004-ben a játékosok arcai?? A FIFA-ban benéztem pár csapathoz a Del Piero-Henry-Ronaldinho trión kívul nem sok focista hasonlított igazi énjére... Ezzel szemben a PES3... :/ -
én elhiszem...de mivel az én életritmusom más....nincs időm pepecselni....
30 perc játék egy nap az már kész csoda:)
Breki, ahogy erre sincs időm...a szupernetmultira...
ilyen egy egyszobás multimeccsnél nem fordul elő konzolon:)
"Már 2-szer raktam újra fifát és patchet is, és így sem jó. Lehet, hogy feladom ezt a multizást fifában. Azt is mondta valaki, hogy az lehet a gond, hogy win98-am van. Ez elképzelhető? És nálatok a meccs töltésekor az a 3-4 másodperces fekete képernyő tapasztalható: behozza a loading-ot, majd kb 1 sec múlva 3-4 secre fekete képernyő, hang van, de szaggatt, utána pedig visszajön a kép és tovább tölti..."
kösz de kösz nem.... -
igazából nem irigylem tőled
én pont buherálni szeretem
aztmeg nem lehet
aki nem látja else hiszi miket lehet kihozni pl a 2GK-val -
én szegény vagyok...vizzel és konzollal főzök...
-
PS2-n lehet
PC-n biztos nem -
"Ez szép,csak félek hogy a PC verzio sok problémája miatt esteleg ujra csak konzolon jelenik meg a következő rész..."
mondom hogy mohusnak lesz igaza:)
tessék szépen berendezni a nappalit...
PS2...THX erősítő bazi kanapé...PES4...ami ps2-n is online -
"Az hogy grafikában jobb a Fifa,szerintm felesleges vitatni,mindigis jobb volt."
nekem grafika a szaggatás, az hogy milyen a találkozás a labda és az objektumok között...hogy a labda ne szálljon át a közönségen...és a játékos háta ne lyukadjon ki...a játékos ne gyalogoljon át a kapun...
ilyenek alapján PS2-n a PES3 ezerszer jobb...és nem is grafika kell nekem...hanem LÁTVÁNY
ezek a FIFAMÁZ viasz bábuk ezzel a térdkaláccsal Madame Tussaud panoptikumába valók
-
"azt egyszerűen érezni kell,hogy na ez igen,ez a pillanat olyan volt mintha igazi foci lenne!"
igenigenigen....
nem lehet képet linkelni...látni jtszani és érezni kell
rengeteget gyakoroltam szabadrugást...de sosem volt az igazi...mondom leszarom a gyakorlás...érzéssel fogom löni...Henry 30 rol bevágta a pipába....HIHETETLEN jo érzés volt -
Gabe18 #1840 ha már szoba jött a következő rész:
Pro Evolution Soccer 4 infómorzsák
Multiplatform - 2003-12-30 11:28:00
Ugyan bejelentés még nem volt, azonban Konami-éknál nyílt titokként kezelik a Pro Evolution Soccer/Winning Eleven széria soronkövetkező részének készültét, így szépen lassan az első infómorzsák is elkezdtek szállingózni a kiadó háza tájáról. A sorozat nyolcadik tagja a hírek szerint alaposan kibővített Master League módusszal érkezik, még több játékossal és még több klubbal felvértezve a népszerű futballproduktum adatbázisát. Ám a legfontosabb most jön, ugyanis a Pro Evo szériában első ízben debütál az internetes játéklehetőség, azaz hamarosan multiplayer meccseken is bemutathatjuk korábban szerzett tapasztalatainkat. A megjelenés pontos dátuma egyelőre ismeretlen.
Ez szép,csak félek hogy a PC verzio sok problémája miatt esteleg ujra csak konzolon jelenik meg a következő rész... -
diegoam #1839 szia, tényleg, neki az intro után van baja. bocsi nem szóltam. -
van 53.30-as is :-) -
Nizmo #1837 Sziasztok!
Na ma elegem lett a Konami hülyeségeiből: felrakom az 53.03-as detontort - minden szuper jól megy vele. Csak mi nem, na mi? A PES3. (Nálam is előjött a fű érdekes textúra borítása). Remélem a PES4 megjelenéséig a készítők megtanulnak programozni. Én viszont most pihentetem a gamet egy picit. -
szia
itt inkább a codec dolog kéne -
a k-lite ember
egy codec pack-ot meg sohase szedsz le uninstallal -
diegoam #1834 korábban le lett írva erre is egy megoldás. át kell nevezni az intróra vonatkozó fájlt, de már nem emlékszem a nevére.
-
mit?
uninstall!!!!
nem volt jó visszaraktam,de úgy se lett jó! -
hogy törölted le? :_)
amúgy talán fel is kéne rakni