2547
  • ricsi1
    nekem nem jó!!
    1 ezred mp alatt leszedi...
  • Gabe18
    BUÉK mindenkinek!
  • Terminátor14
    a link jó, kipróbáltam :)
  • ricsi1
    leet hogy nekem is azért nem jó mert nekem isGEforce4 mx-em van...
    a pach linkje nem jó!
  • Terminátor14
    JA és...BUÉK mindenkienk! :)
  • Terminátor14
    itt a gyorsító pecs is :) sok szrencsét! :)
  • Terminátor14
    az mx szériát nem komálja a játék...:) A gyorsító pecs linkjét pedig -én- nem tudom...:)
  • ricsi1
    kuss
  • Terminátor14
    milyen videókártyád van? :) Speed up patch be van libnkelve, úgy 1 hónappal ezelőtt keresgélj :D
  • fm
    micsoda képek :) BÚÉK!!!!
  • Breki33
    Ja és BUÉK minden fórumlakónak

• Breki33
    K-lite
  • LezLee
    Szerinted mire való az Internet???
    Arra, hogy megtalálj dolgokat!!!
    Ember, használd a google-t!
  • ricsi1
    hell!
    én ilyet sehol sem találtam,tudnátok segíteni hogy hol találok ilyet?
  • Breki33
    ember
    EB lesz ugye?

amúgy attól, hogy nemtudod kezelni még tökjó az OTB
    nekem nagyon bejön

DE uncsi már mindig ezzel foglalkozni
    A fifa fórum nem ezzel van tele.

Sztem mi jártunk jobban akik mindkét játékot szeretjük és nemcsak egyből fikázni tudjuk.
  • Breki33
    utoljára leszeded a codec packokat és felrakod a k-lite-t
  • ricsi1
    na én visszaolvastam,de nem találtam(2 oldalt).
    szóval légyszi vki mondja meg,hogy mit kell csinálni ha az intrók után csak egy fekete képet látsz!!
  • Davidus
    Fifa playerek szerintem úgy néznek ki mint a reanimált halottak viasszal leöntve:D
  • ricsi1
    miért?akkor a filmek mér nem mennek ha leszedem?!
  • Breki33
    tán vissza kéne olvasni
  • Breki33
    pár arc hátha felismeri valaki PPPPP

egyértelmű melyik a jobb grafikában
  • Breki33
    hát nemjól nézted :-)

és látnád az új Ronaldó arcot még a kis szakálla is a helyén van
  • Breki33
    ezt ugyanazok írják akik itt szenvednek a fekete képernyővel P

kezdők mindenhol vannak :-)
  • SnEaK MASTER
    Gabe18: kosz az infóért, most megnyugodtam, hogy még tobb klubcsapat lesz a Master League-ben (mármint a kov PES-ben, a Pro Evo 4-ben).

mohus: kosz hogy megmondtad a véleményemet helyettem, a szájamból vetted ki a szót: a PES3-at "látni, játszani és érezni kell" - PONTOSAN!

fm: méghogy jobbak a FIFA 2004-ben a játékosok arcai?? A FIFA-ban benéztem pár csapathoz a Del Piero-Henry-Ronaldinho trión kívul nem sok focista hasonlított igazi énjére... Ezzel szemben a PES3... :/
  • mohus
    én elhiszem...de mivel az én életritmusom más....nincs időm pepecselni....

30 perc játék egy nap az már kész csoda:)

Breki, ahogy erre sincs időm...a szupernetmultira...

ilyen egy egyszobás multimeccsnél nem fordul elő konzolon:)

"Már 2-szer raktam újra fifát és patchet is, és így sem jó. Lehet, hogy feladom ezt a multizást fifában. Azt is mondta valaki, hogy az lehet a gond, hogy win98-am van. Ez elképzelhető? És nálatok a meccs töltésekor az a 3-4 másodperces fekete képernyő tapasztalható: behozza a loading-ot, majd kb 1 sec múlva 3-4 secre fekete képernyő, hang van, de szaggatt, utána pedig visszajön a kép és tovább tölti..."

kösz de kösz nem....
  • Breki33
    igazából nem irigylem tőled
    én pont buherálni szeretem
    aztmeg nem lehet
    aki nem látja else hiszi miket lehet kihozni pl a 2GK-val
  • mohus
    én szegény vagyok...vizzel és konzollal főzök...

• Breki33
    PS2-n lehet
    PC-n biztos nem
  • mohus
    "Ez szép,csak félek hogy a PC verzio sok problémája miatt esteleg ujra csak konzolon jelenik meg a következő rész..."

mondom hogy mohusnak lesz igaza:)

tessék szépen berendezni a nappalit...

PS2...THX erősítő bazi kanapé...PES4...ami ps2-n is online
  • mohus
    "Az hogy grafikában jobb a Fifa,szerintm felesleges vitatni,mindigis jobb volt."

nekem grafika a szaggatás, az hogy milyen a találkozás a labda és az objektumok között...hogy a labda ne szálljon át a közönségen...és a játékos háta ne lyukadjon ki...a játékos ne gyalogoljon át a kapun...

ilyenek alapján PS2-n a PES3 ezerszer jobb...és nem is grafika kell nekem...hanem LÁTVÁNY

ezek a FIFAMÁZ viasz bábuk ezzel a térdkaláccsal Madame Tussaud panoptikumába valók
  • mohus
    "azt egyszerűen érezni kell,hogy na ez igen,ez a pillanat olyan volt mintha igazi foci lenne!"

igenigenigen....

nem lehet képet linkelni...látni jtszani és érezni kell

rengeteget gyakoroltam szabadrugást...de sosem volt az igazi...mondom leszarom a gyakorlás...érzéssel fogom löni...Henry 30 rol bevágta a pipába....HIHETETLEN jo érzés volt
  • Gabe18
    ha már szoba jött a következő rész:

Pro Evolution Soccer 4 infómorzsák
    Multiplatform - 2003-12-30 11:28:00
    Ugyan bejelentés még nem volt, azonban Konami-éknál nyílt titokként kezelik a Pro Evolution Soccer/Winning Eleven széria soronkövetkező részének készültét, így szépen lassan az első infómorzsák is elkezdtek szállingózni a kiadó háza tájáról. A sorozat nyolcadik tagja a hírek szerint alaposan kibővített Master League módusszal érkezik, még több játékossal és még több klubbal felvértezve a népszerű futballproduktum adatbázisát. Ám a legfontosabb most jön, ugyanis a Pro Evo szériában első ízben debütál az internetes játéklehetőség, azaz hamarosan multiplayer meccseken is bemutathatjuk korábban szerzett tapasztalatainkat. A megjelenés pontos dátuma egyelőre ismeretlen.

Ez szép,csak félek hogy a PC verzio sok problémája miatt esteleg ujra csak konzolon jelenik meg a következő rész...
  • diegoam
    szia, tényleg, neki az intro után van baja. bocsi nem szóltam.
  • Breki33
    van 53.30-as is :-)
  • Nizmo
    Sziasztok!
    Na ma elegem lett a Konami hülyeségeiből: felrakom az 53.03-as detontort - minden szuper jól megy vele. Csak mi nem, na mi? A PES3. (Nálam is előjött a fű érdekes textúra borítása). Remélem a PES4 megjelenéséig a készítők megtanulnak programozni. Én viszont most pihentetem a gamet egy picit.
  • Breki33
    szia

itt inkább a codec dolog kéne
  • Breki33
    a k-lite ember

egy codec pack-ot meg sohase szedsz le uninstallal
  • diegoam
    korábban le lett írva erre is egy megoldás. át kell nevezni az intróra vonatkozó fájlt, de már nem emlékszem a nevére.
  • ricsi1
    mit?
    uninstall!!!!
    nem volt jó visszaraktam,de úgy se lett jó!
  • Breki33
    hogy törölted le? :_)

amúgy talán fel is kéne rakni