45
Szal...
  • Sephi
    Kusee':))))
  • Sephi
    Szeretnek nektek elmeselni valamit :)

Ma reggel 10 orakor az ABC-enel beszelgetem egy ismerosommel mire egy kis cigany gyermek oda jott kikapta a telefont a kezembol es elszaladt vele. rohantam utana de nem birtam elkapni. Bisztos Pluszt szed. Idegemben elemntem meloba es nem jott hogy elhigyem. Ahogy beertem felhivtam a sajat szamomat es a kis paraszt felvette es igy zajlot le a beszelgetes :

En : Hallo?
    Cigo : Alo?
    En : kerlek ad visza a telefonomat!
    Cigo : mennyit adsz erte?
    en : mennyt kersz?
    cigo : 10000 Ft
    en : jo , hol talakozunk?

na itt okos volt a gyerek mert gondolkodott is.

cigo : gyere el a 23-mas parkban este 7-re ott leszek.
    En : de ott legyel jo? oda hozom a penzt ne fej!

cigo : jo

Na es akkor jott a csel. gondoltam hogy ha ott is lesz tuti lesznek meg vele paran hogy megvedjek! Ezert azt csinaltam hogy felhivtam egy havert othon es megkertem menyen mar el oda az ABC kornyekere es nezze hatha nem latja meg a ciganyt. Leirtam neki hogy nez ki meg mindent. Erre delutan 4 fele szol a haver hogy itt egy kis alak es uldogel nem mesze az ABC-etol. A leiras tutira illet ra. Na azzonal vettem a telefont (ami a cegnel volt) es felhivtam sajat magamat:) A haver latta hogy a cigany eloveszi a telefonomat es valaszol nekem :)))))

Erre a haver aszonta hogy odament ugy pofan rugta hogy a ciganygyerek meg most is asziszi a vonat utotte el es elvette tole a telefonomat :))))))))

Szal fasza nem ?:)
  • CSOCSO
    muhaha!