45
Szal...
-
#45 Basza meg! Ma loptak el a baratnom telefonyat! 3 honap utan most o jarta meg de nem tudgyuk sehogy lenyomozni. Jaj a ha a kezem koze kaparinthatnam azt a hulye buzit!
Es kepzejetek el hogy csoport tarsa volt mert bent a terembe hagyak altalban a cucjaikat amikor bemenek operaciokra. Szal csak ok mehetnek be olyankor!
Tehat szep hogy mar a sajat csapattarsadba sem bizhacc meg.
:((( -
#44 be kell vezetni a srácot az élet nagy pofánveréseibe :) -
#43 Jah nem gond megvolt a leturles acetonnal :))))
Szal ma is voltam arra de kolok nem volt ott :) mondjuk nem is csodalom :)
Ha meg egyszer meglatom akkor bemutatom en is neki a Budapes-Debrecen gyorsvonat efektet :)))) -
#42 BAZD:DDDDDDD
domestost rá:D -
TheZsenyka #41 Azért Én a jövőben óvatosabban vásárolgatnék abban a boltban, illetve a környékén... -
TheZsenyka #40 Fertőtlenítetted a telefont? -
#39 Szal a haver kicsit megtermett egyen szal ha oda all melled napsutesben asziszed napfogyatkozas van :)
Gondolhatjatok hogy rugta meg a kicsakot :)
Egyebkent Ericsson R600 :) -
#38 jaja megölsz egyet három lesz belőle!
négyzetesen osztódnak:) -
#37 Én félteném a barátomat a cigányok annyian vannak hogyha egyet bántasz jön a másik 5... -
#36 Ezt látná a nyelvtantanárom:) -
#35 Azon meg majd ne csodálkozz ha holnap csengetnek és ahogy kinézel 5 dinnyésladát látsz az ablak alatt:) -
#34 csak viccőtem.. fogalmam sincs milyen teloról van szó -
#33 há'azsé tűnt olyánnák???
adok én neked cigááánytt..teeeeeeeeeeeee!!!!... nyálkahártyán szakítlak! -
#32 vazz, ezért akart 10 rugót? :)))))))))))))))) -
#31 3210:)))))))))))))))))))))))))))))))) -
#30 és milyen teló amúgy? -
#29 ez durva volt -
#28 Befoldolek... a reggel vettem eszre hgy ez a hue gyerek atalitotta a csengohangokat! Beee :))) -
#27 loál -
#26 Csocso te Cigány vagy... olyan mintha te mondtad volna!! -
#25 Hülye cigány ez abból a fajtából van!
Mert van okos is bazz!! -
#24 :))))))))))))))))))))) -
#23 igen igen, amikro eszembe jut egy szám szövege, és magamban énekelem, az az énekes hangján van, de amikor megszólalok, akkor rájövök, hogy magamban jobb vagyok:) -
#21 ???jobban?????? -
#20 kiesett a számbol a kaja.. ugy röhögtem:)))))) ez valami rejtett emberi tulajdonság hogy a mondatokat pont ugy olvassuk el..azaz pont olyan hangon hallom a mondatot mint ha egy cigány mondaná:) -
#19 Loal :) -
#18 Megerőszakoltad, és nem vgay hajlandó fizetni az abortuszt? :) -
#17 loooooooooooooool :)))))))))))))) hahhahahahahahahaha -
#16 "Most mondja telefonba a baratnom hogy hivot 1 ora fele es nem en vettem fol a telefont :)))))))))))))))))) ahahhahahaahahahahahahahhahah :))"
:D
-Szia édes te vagy az?
-Jáj' hádzsámán :) -
#15 Te az esti 7 ora talizas ket fajta lehetett volna :
1. ott lett volna a gyerek a testvereivel (szamszerint aszem 1000-en) es akkor vagy meg jobban megvertek volna vagy meglett volna a csere. Ha rendorrel jottemvolna tuti elrohannak.
2. nem lett volna ott es jot rohogot volna.
De tudgyatok mi a poen!!! Ez annyira hulye volt hogy egy telefont se adott mig nala volt (azaz kb 6 orat) szerencsemre!
Most mondja telefonba a baratnom hogy hivot 1 ora fele es nem en vettem fol a telefont :)))))))))))))))))) ahahhahahaahahahahahahahhahah :)) -
#14 kibaszott jóóó :DDDD
deketív Sephi mester:D -
#13 Nem rosz:)
Engem egy cigany csaj jelentett fel becsuletsertes miatt meg nyaron...
Ma jott meg a papir, hogy megszuntettek az eljarast:D
-
#11 Hogy hogy csak orrba vágta?? Én addig rugdostam volna, amíg mozog! Mi az, hogy egy szaros indiai lenyúlja telefonomot a saját területemen. Mit képzelnek ezek!
Ebből látszik, hogy nulla az eszük, majd valószínű, hogy kifizeti telefont, még hülyének is nézi az embert, beszarok. -
#10 Én 100%,hogy félholtra vertem volna a cigány kölyköt. -
#9 Ha' me hujujj ember olyan boldgo vagyok mint meg soha! gondojatok el mennyi lehet a eseje hogy az a hulyegyerek epp ott volt es a haver is.
De igaz az a mondam! A tettes mindig viszater a buntett szinhelyere :))))))) -
#8 illetve büntetését, a jó pedig a jutalmat :D -
A rossz elnyeri méltó jutalmát :D:D:D -
#6 LOL:DDD Király!!!
Főleg a vége:)) -
#5 lol:) kircsi történet:))))))))
örülök hogy hepi endes let a történet:)))))
és egy kcisit sportolni kéne hogy utolérd a kis cigókat:) vagy baztál volna utánna a közértben egy kutyakonzervet vagy valami:)))))))) -
#4 ÁÁÁÁÁÁÁÁ :D Nice Story! :DD