Mobil Telefon Mese

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Basza meg! Ma loptak el a baratnom telefonyat! 3 honap utan most o jarta meg de nem tudgyuk sehogy lenyomozni. Jaj a ha a kezem koze kaparinthatnam azt a hulye buzit!

Es kepzejetek el hogy csoport tarsa volt mert bent a terembe hagyak altalban a cucjaikat amikor bemenek operaciokra. Szal csak ok mehetnek be olyankor!

Tehat szep hogy mar a sajat csapattarsadba sem bizhacc meg.

😞((

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lynx_TWL
be kell vezetni a srácot az élet nagy pofánveréseibe 😊

๏̯͡๏﴿

Sephi
Jah nem gond megvolt a leturles acetonnal 😊)))

Szal ma is voltam arra de kolok nem volt ott 😊 mondjuk nem is csodalom 😊

Ha meg egyszer meglatom akkor bemutatom en is neki a Budapes-Debrecen gyorsvonat efektet 😊)))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lynx_TWL
BAZD😄DDDDDD
domestost rá😄

๏̯͡๏﴿

Azért Én a jövõben óvatosabban vásárolgatnék abban a boltban, illetve a környékén...

Fertõtlenítetted a telefont?

Sephi
Szal a haver kicsit megtermett egyen szal ha oda all melled napsutesben asziszed napfogyatkozas van 😊

Gondolhatjatok hogy rugta meg a kicsakot 😊

Egyebkent Ericsson R600 😊

Lynx_TWL
jaja megölsz egyet három lesz belõle!
négyzetesen osztódnak😊

๏̯͡๏﴿

magus
Én félteném a barátomat a cigányok annyian vannak hogyha egyet bántasz jön a másik 5...

Davidus
Ezt látná a nyelvtantanárom😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Azon meg majd ne csodálkozz ha holnap csengetnek és ahogy kinézel 5 dinnyésladát látsz az ablak alatt😊

V9ykn8_TZL0

CSOCSO
csak viccõtem.. fogalmam sincs milyen teloról van szó
CSOCSO
há'azsé tûnt olyánnák???

adok én neked cigááánytt..teeeeeeeeeeeee!!!!... nyálkahártyán szakítlak!
ollie
vazz, ezért akart 10 rugót? 😊)))))))))))))))

CSOCSO
3210😊)))))))))))))))))))))))))))))))
ollie
és milyen teló amúgy?

ollie
ez durva volt

Sephi
Befoldolek... a reggel vettem eszre hgy ez a hue gyerek atalitotta a csengohangokat! Beee 😊))

Jano
loál

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Adi
Csocso te Cigány vagy... olyan mintha te mondtad volna!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Hülye cigány ez abból a fajtából van!
Mert van okos is bazz!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CSOCSO
😊))))))))))))))))))))
Lynx_TWL
igen igen, amikro eszembe jut egy szám szövege, és magamban énekelem, az az énekes hangján van, de amikor megszólalok, akkor rájövök, hogy magamban jobb vagyok😊

๏̯͡๏﴿

CSOCSO
???jobban??????
CSOCSO
kiesett a számbol a kaja.. ugy röhögtem😊))))) ez valami rejtett emberi tulajdonság hogy a mondatokat pont ugy olvassuk el..azaz pont olyan hangon hallom a mondatot mint ha egy cigány mondaná😊
Sephi
Loal 😊

I.C.ram
Megerõszakoltad, és nem vgay hajlandó fizetni az abortuszt? 😊
Sephi
loooooooooooooool 😊))))))))))))) hahhahahahahahahaha

Lynx_TWL
"Most mondja telefonba a baratnom hogy hivot 1 ora fele es nem en vettem fol a telefont 😊))))))))))))))))) ahahhahahaahahahahahahahhahah 😊)"
😄

-Szia édes te vagy az?
-Jáj' hádzsámán 😊

๏̯͡๏﴿

Sephi
Te az esti 7 ora talizas ket fajta lehetett volna :

1. ott lett volna a gyerek a testvereivel (szamszerint aszem 1000-en) es akkor vagy meg jobban megvertek volna vagy meglett volna a csere. Ha rendorrel jottemvolna tuti elrohannak.

2. nem lett volna ott es jot rohogot volna.

De tudgyatok mi a poen!!! Ez annyira hulye volt hogy egy telefont se adott mig nala volt (azaz kb 6 orat) szerencsemre!

Most mondja telefonba a baratnom hogy hivot 1 ora fele es nem en vettem fol a telefont 😊))))))))))))))))) ahahhahahaahahahahahahahhahah 😊)

Lynx_TWL
kibaszott jóóó 😄DDD
deketív Sephi mester😄

๏̯͡๏﴿

ThePartyFace
Nem rosz😊

Engem egy cigany csaj jelentett fel becsuletsertes miatt meg nyaron...
Ma jott meg a papir, hogy megszuntettek az eljarast😄

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

I.C.ram
Hogy hogy csak orrba vágta?? Én addig rugdostam volna, amíg mozog! Mi az, hogy egy szaros indiai lenyúlja telefonomot a saját területemen. Mit képzelnek ezek!

Ebbõl látszik, hogy nulla az eszük, majd valószínû, hogy kifizeti telefont, még hülyének is nézi az embert, beszarok.
HuAn82
Én 100%,hogy félholtra vertem volna a cigány kölyköt.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Sephi
Ha' me hujujj ember olyan boldgo vagyok mint meg soha! gondojatok el mennyi lehet a eseje hogy az a hulyegyerek epp ott volt es a haver is.

De igaz az a mondam! A tettes mindig viszater a buntett szinhelyere 😊))))))

Taranov
illetve büntetését, a jó pedig a jutalmat 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov

A rossz elnyeri méltó jutalmát 😄😄😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Dynamic
LOL😄DD Király!!!
Fõleg a vége😊)
CSOCSO
lol😊 kircsi történet😊)))))))
örülök hogy hepi endes let a történet😊))))
és egy kcisit sportolni kéne hogy utolérd a kis cigókat😊 vagy baztál volna utánna a közértben egy kutyakonzervet vagy valami😊)))))))
Kandurex
ÁÁÁÁÁÁÁÁ 😄 Nice Story! 😄D

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sephi
Kusee'😊)))

Sephi
Szeretnek nektek elmeselni valamit 😊

Ma reggel 10 orakor az ABC-enel beszelgetem egy ismerosommel mire egy kis cigany gyermek oda jott kikapta a telefont a kezembol es elszaladt vele. rohantam utana de nem birtam elkapni. Bisztos Pluszt szed. Idegemben elemntem meloba es nem jott hogy elhigyem. Ahogy beertem felhivtam a sajat szamomat es a kis paraszt felvette es igy zajlot le a beszelgetes :

En : Hallo?
Cigo : Alo?
En : kerlek ad visza a telefonomat!
Cigo : mennyit adsz erte?
en : mennyt kersz?
cigo : 10000 Ft
en : jo , hol talakozunk?

na itt okos volt a gyerek mert gondolkodott is.

cigo : gyere el a 23-mas parkban este 7-re ott leszek.
En : de ott legyel jo? oda hozom a penzt ne fej!

cigo : jo

Na es akkor jott a csel. gondoltam hogy ha ott is lesz tuti lesznek meg vele paran hogy megvedjek! Ezert azt csinaltam hogy felhivtam egy havert othon es megkertem menyen mar el oda az ABC kornyekere es nezze hatha nem latja meg a ciganyt. Leirtam neki hogy nez ki meg mindent. Erre delutan 4 fele szol a haver hogy itt egy kis alak es uldogel nem mesze az ABC-etol. A leiras tutira illet ra. Na azzonal vettem a telefont (ami a cegnel volt) es felhivtam sajat magamat😊 A haver latta hogy a cigany eloveszi a telefonomat es valaszol nekem 😊))))

Erre a haver aszonta hogy odament ugy pofan rugta hogy a ciganygyerek meg most is asziszi a vonat utotte el es elvette tole a telefonomat 😊)))))))

Szal fasza nem ?😊

CSOCSO
muhaha!