Pirate Hunter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Áprilisban jön ha nem tolják el.
Képek raklappal
Ezt te soha nem fogod kinöni,de mindegy itten jókat vihogunk azt arra jóvagy.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Sogun, 13:43 - PC - Játék: Szimulátor
(Worthplaying) A Sacred készítõitõl jön a Tortuga második része. Bilincsbõl vezet az út a tengerre. Tömd meg a hajód ágyúval és lõporral, majd irány a kereskedõ flotta! Fosztogass és add el a kereskedõknek, amit hajóidra bírsz pakolni. Reméljük a vitorlákat kissé felturbózzák, hogy az ágyúlövések szépen átszaggassák majd a vásznat. A vízeffekt brutális.
Két kép:
1.2.
info:Hadrwired
Kérdés csak az ,hogy kinek mi a Pirates hangulat ?
Mert ami 15-20éve frankó volt a Piratesben abból mára nekem nem sok maradt.
Gyermekkoromban újra és újra játszottam végig és élveztem.
A Remake -t 3x végignyomtam és olyan szinten nincs késztetés a 4ikre ,hogy má le is töröltem. C64en abban az idõben jó volt a tengeri csata míg a remakeban unalmas ,élvezhetetlen és ráadásul felesleges is lett(minek ha 50 ember ugyis levágja a 200at).
Ez nekem gáz mert szerintem egy ilyen játéknál a tengeri csata az egyik legfontosabb dolog.
Összeségébe ha elõre lépnek a Tortuga -hoz képest és nem járunk úgy mint a Patricianal akkor még jó is lehet.
<2004-12-04 @ 09:13 - Mantis>2004-12-04 @ 09:13 - Mantis>
Miként azt itt is olvashatjuk, az Ascaron legújabb játéka a Tortuga: Pirate's Revenge. A kalózok bosszúállását egy igen erõs sztorivonal építi fel, a kalózság legvalódibb elemeivel agyonfûszerezve azt. Minden további infó a fenti linken keresztül.
info:Gamestar
De zsír mégegy pirates!
Hogyan lehet egy varos elfoglalni? Vagy valami hasonlot muvelni amit az elso palyan kell megcsinalni mint celt.
A legtobb penzem 3 millio volt. Joljartak akkor velem a tengereszek. 😊
De ettol fuggetlenul iszonyu bosszanto, hogy csak 1 hajoval lehet tamadni es a penz szetosztasat nem lehet kontrollalni. Nem ertem, hogy miert jo ha csak 10e marad ...
DDE
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Nagyon király játék, várost hogyan tudok foglalni?😊
Én nem láttam különbséget a harcban.
Meg azt látom, ahogy nehezedik a szint a kis majmok egyre többet használják a vitorlaszaggatókat és utána a kartácsot.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Sephi: A kormányzótól a levél valami olyasmi, hogy csak akkor nõ az elsimertséged (reputation vagy mi) a nemzeted szemében (pl. spanyol), ha ellenséges hajókat nyírsz ki és van ilyen leveled. Ha nincs leveled, a spanyoloknál az elismertséged nem nõ, hiába nyírod ki az ellenséges (angol, holland...) hajókat.
A vizi csataknal tudtad hogy nagyobb esejed van kikerulni egy lovest ha a SPACE-et lenyomod , mert sokkal gyorsabban reagalhacc te is?😊
Az miert jo ha veszek a kormanyzotol 40.000 penzert valami levelet? Nem erttettem pontosan...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
tök jó 160 fõs hajókat foglaltam el, talált már valaki ennél nagyobbat?
Egyebkent nekem nem teccet a Port Royale de ez nalam nyero! Nem lehet megunni 😊
Meg egy kerdesem lenne! A legenysegem sajna sokszor lesz lent a moralejuk 😞 Igy hat mindig van a fedelzeten hal , rum es hus de ez se eleg. Az a bajom neked hogy csak ugy tudom megemelni a moralet ha elosztom a penzt de minden alkalommal nekem csakis 10.000 penz marad akarmennyim volt elotte. Amikor mar 300.000 penzem van kicsit nem teccik hogy 10.000-al maradok de hat mit tehetek ?????
Kurva jo! lehet mert pont az hogy ilyen kis primitiv azert teccik! RuleZ!!!!
Beleneztem, kiprobaltam, nagyon jo!
Belementem vagy ket harcba, leagyuztam az ellent, de atszallni, megcsaklyazni nem tudtam. Azt hogyan kell?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
a P3-at nem ismerem (meg az említett elõdöket sem), de ez nagyon jó. hangulatos, szép tengeri csatákkal, régebbi stílusú stratégiai játékok stílusában.
De ezt már egy kicsit túlzásnak tartom az egyetlen szembeötlõ változtatást(az intró lefelejtésén kívül) a város megjelenítésében láttam és ez sem vált elõnyére.
Félreértés ne essék nem a játékkal van problémám csak ezt már láttam és nem is 1x.
A medve nem játék.