1340
SG - Az új design. Miéééééért?

Szavazás.
Régi vagy új SG design
Régi
Új

• Gerbill
    Regisztrálok egy szavazást és ezek lesznek a választható megoldások:)
    "pláne ha fizettek ezért a dizájnnért, maximum lesz egy beállítás"
    Hát, ha ezért fizettek...
    Amúgy én is azt mondom, hogy legyen egy felületválasztó, mivel van akinek ez tetszik van akinek nem és a legnépszerűbb megoldás az volna, ha lehetne választani. Szerintem.
  • t0mmy #693
    manapság az uccsó lehetőség nagyon divetos... :S
  • DJ Skyline
    ezek a kategóriák vannak:
    -tetszik,no problem
    -tetszik,bár nem minden a legszebb,de np
    -nem tetszik,de elfogad
    -nem tetszik,és lázad mint egy ovis az uzsonnaosztáskor,hogy ma miért nem felvágott van a kenyérhez!

sry,ha valakinek a lelkébe tiportam,nem ez volt a célom,de ti is belátjátok,hogy ez a "vissza a régit" nem fog megvalósulni,pláne ha fizettek ezért a dizájnnért, maximum lesz egy beállítás, lehet válogatni az új és a régi között,de nem hiszem! akinek meg csak azért nem tetszik,mert az xy gomb nem olyan színű mint amilyet szeretne,annak meg nc! nem hiszem,hogy úgy lesz,hogy St megsajnál titeket,mert nem tetszik a narancssárga gomb,vagy a nem is tudom micsoda,akkor jaj sztornó,vissza a régit! nekem sem tetszenek bizonyos dolgok,de nem emelek neki hangot,mert felesleges! lejjebb is írták,hogy hiába lesz csúcsszuper,mindíg lesz valaki akinek nem tetszik valami..én is jobban örülnék egy fekete fejlécnek,mint ennek a sötétszürkének,de elfogadom,hogy ez van,kész!

még 1x sry a 4-es pontért feljebb!
  • daeemoon
    Nekem egyelőre tetszik :) Külsőre szép, a további részeit még nem próbáltam :)
  • Gerbill
    Most vettem észre azt az új dolgot is, hogy a válaszok visszakeresésénél már nem odaugrik, ahol írták az üzenetet, hanem megynyitja alatta, szerintem ez is nagy balfanság. A régi miért nem volt jó? Ott szépen visszalehetett olvasni, és ha valaki résztvett a beszélgetésben de nem használta a válasz gombot akkor is megtaláltuk az üzenetét. Petíciót kéne indítani, hogy maradjon az új, vagy térjen vissza a régi.
  • PJack
    igen, de ennél tudom milyen volt előtte.. és ha tudom h lehetne olyanis akkor ahhoz képest viszont szörnyű!
  • cement
    nekem is detto ez a velemenyem
  • PJack
    jaja, sztem is :P
  • RelakS
    Mármint micsoda működik? Jöhet az alfacsatornás png?
  • Dynamic
    Azért el ne hányd már magad.Megint jönnek a nevetséges, túldramatizált reakciók.Millió oldal van ami hasonlóan egyszerű, hasonló színvilággal, mégsem hányod el magad, mert természetesnek veszed, hogy azok mindig olyanok is voltak.
  • szucsy89
    nekme teccik az új dizájn...a színvilágon azért lehetne egy kicsit sötétíteni, de amúgy yo!grat
  • akyyy
    kitől?tőled? nyugodtna el lehet menni-.- nem fox hiányozni senkinek, és veszteség nem lesz, pl -20 felhasználó, de jönni biztos fognak... .)
  • gordon 24
    Én is szeretném vissza a régit!!!
    Csúnya világos iritálja a szemem Borzasztó . Olyan mint egy tini magazin pfffffuj!!!!!!!!!
  • Geeryy
    ha a cikkek szinvonala is ilyen mertekben fog esni, az oldal napjai meg vannak szamlalva
  • Gerbill
    A régi valahogy jobban tetszett, ez most olyan mint egy ingyenes portálmotor alapdesign-ja. Nekem ez nagy visszaesésnek tűnik, remélem mégis lesz majd egy felületválasztó.
  • cement
    na kész a logom :\
  • peba
    Na ne b*sszatok már, mi ez a tróger dizájn?
    Vissza a régit!
  • cement
    raadasul logot sem olyan egyszeru mar ra gyartani... grrr sux
  • TommyC
    Háát,aszittem h rossz oldalra jöttem...:S
  • Mike
    következő gond van: ugyanaz IE alatt és Firefox alatt:

IE 6.0.2800:

Fiirefox 1.5.0.7 alatt:
  • quack
    hát ez undorító
    nemtom ez most az új hülyeség, hogy egy 6.os csinálja a fórum designokat mindenhol? Fifahungary fórum is milyen szar letta nyaron...
  • PJack
    ez igen, legalább az lenne!
  • Crem
    A logoból kiindúlva nagy szerencsénk, hogy nem ő tervezte!:)

UI: VÉGRE! Működig a transparent layer is!:D
  • PJack
    és hála nekek, most megint meg kell változtatnom a logómat! >:(
  • Malakai
    Yup, szerintem is, épp ezért nem kéne nagyon sokféle, nagyon elütő szín, de mind1, a mostani helyzet még annyira nem vészes... :P
  • PJack
    Jézus atya ÚRISTEN!!!MI EZ AZ ÚJ DESIGN?!?!?!
    már bocsánat, de elhányom megam! és mik ezek a színek?!: sárga, kék??! RÓZSASZÍN?!?!?!

NEKEM NEM TETSZIK!
  • David01
    Szerintem elég elég fura az is hogy egy az üzenet alján megjelenő "Válasz xy üzenetére" link nem a üzenetre ugrik hanem "lenyitja" az üzenetet.
    Furcsa bár kétség kívül praktikus.
  • Szuperkaraj
    hááát...a színvilág érdekes, egyébként jó lenne, csak engem speciel irritálnak a sokféle fejlecek, de én csak egy vagyok...ha többségnek jó akkor jó :)

amugy nájszos
  • Aspyrin
  • sly007
    Nekem tetszik az új design. Kicsit világosra sikerült, ezért ajánlanám a fejlesztőknek a kicsit sötétebb hátteret.

#660: Kíváncsi lennék rá. De elég, hogyha megmutatod a saját internetoldalad, vagy bármi más alkotásod.
  • cement
    előző jobbvolt ez olyan... komolytalan
  • Malakai
    Háttérszín váltás lesz, ezt már mondták. :)
  • Csoder
    Hát, őőő... nem akarok senkit megsérteni, de először azt hittem félre írtam az sg.hu-t...
    Nem nagyon tetszik, és ha jól látom, nem lehet egyedi háttérszínt beállítani, ami nekem egy csapás, mert eddig fekete volt nálam, és a mostanitól kiég a szemem.

Ötlet:
    Egy gomb a beállításoknál, mellyel lehet váltogatni az új-, és a régi design között. Ja és a háttérszín megadó opció!
    Egyelőre ennyi, egyből jöttem ide, mikor elvakított... ez.. a.... szóval az új design.
  • kfnorbi
    SEGÍTSÉG
  • dzsuvajoe
    Ez a design kérlek titeket ez ez szar ratyi vmi ovodas csinata? Fél őperc alatt jobbat gyartok pffuj ez ratyi
  • HyperGames
    nekem tetszenek ezek a fórum-gombok...
  • kfnorbi
    nagyon király

de még mindig nem tudok semmit letölteni
  • Kata
    Hát nem valami ötletgazdag és egyedi, az biztos.
    Ettől függetlenül nem olyan rossz, csak szokni kell még, hogy mi merre van. Az új logo viszont rettenet gagyi.
    Az új fícsörök viszont nem rosszak, pl. ha vki válaszolt a hozzászólásodra, a linkre kattintva nem a fórum ugrál, hanem beidézi a válasz alá az előzményt. (Bár annyiban viszont nem jó, ha utána az ottani szövegkörnyezetre is kíváncsi vagy, akkor már a keresőben kell macerálni, vagy visszalapozgatni.)
  • Geeryy
    ogy mennyit dolgozhattak ezen a design-on...

ahhoz kepest, eleg sablonos trendi szar lett.
  • k8bal
    nagyon jó lett! szerintem izléses, igényes és tetszetős! grat!