SG - Az új design

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kishawer
Nálatok, jól mûködik az oldal? kiváncsi lennék, mert nálam elég lassan töltõdik be minden! szerver hiba lehet, vagy az én gépem szarakszik?

Si vis pacem, para bellum.

hat ez eleg gaz
Crem
Nem rossz ez!!! Még meg kell szokni az új színeket. Sõt rengeteg új dologgal fel lett ruházva ami szintén jó!
Az én gondolatom, csak az lett volna, hogy (ha pénzbe került) akkor teljesen felesleges kidobás volt.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Imremagdi
egyetértek, nevetséges hogy ezt egy "cég" csinálta, vissza a régit, ez nagy rakás kaki<#violent><#violent><#violent>

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Bucser
TE miért nem csoszogsz vissza index poli-dili-be?? ott szokás ez a stílus...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Crem
Ezidáig azt hittem, hogy az SG-t belsõ emberek csinálják. Több topicban olvastam, hogy ST csúszik, mert sok a dolga és nem halad vele...
Egyébként nekem személy szerint semmi gondom nincs vele. Szinte kötelezõ egy bizonyos idõ után az arculat váltás.
Viszont ha a lap aljára görgetitek az oldalt, találkoztok egy design céggel. Nevezetesen a carnation design-al.
Ennek tükrében viszont úgy érzem, hogy ha ezért pénzt adtatok akkor ez nagyon felesleges dolog volt, mert itt jópár grafikus és programozó ember szívesen segített volna telljesen ingyen!
Biztos vagyok benne, hogy akik részt vehettek volna az új design készítésében, már az is nagy fizetség lett volna ha akár 1 db iconjával is találkozik az egyik legnépszerûbb oldalon...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Malakai
Hát, vicces is lenne minden szavazást teljesítenének, 2 naponta lennének újjak, és akkor lehetne chaoticgamez...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sir Quno Jedi
Álomvilágban élsz! ITT nincs demo(cso)krácia! Soha nem is volt, soha nem is lesz és soha nem mondta senki, akinek a szava számít, hogy az van! El vagy tévedve nagyon! Ahhoz, hogy mûködjön valami, erõs kezû vezetésre van szükség és nem unatkozó jogvédõkre.

Amúgy pedig ha sokat ugrálsz, valaki meg fogja unni és mégiscsak lesz egy hét pihenõd, hogy megszokd az "új design"-t... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

akyyy
ez engem jobban zavar mint ami most van

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

revizor
akkor foglalkozz a sajátoddal

DJ Skyline
tegnap éjjel megtötént, vagy 3/4 órát esgéztem' az új dizáj mellett, és nem égett ki a szemem, se nem fájt, nem is viszketett! ennyi, különbözõek vagyunk, valaki bírja, valaki nem!

robotnyk
ahányszor ezt a szöveget beírtad.. szerencséd hogy a modoknak jó napja van, nálam már rég permbanon lennél.
komolyan, ez a legnagyobb problémád, hogy más lett a design? irigyellek, komolyan mondom.
peetig
Hmmmmm. egy pillanatig azt hittem, hogy rossz helyen járok. de aztán látom, hogy ez egy új designnak csúfolt valami. a régi sokkal jobb volt, erre kár is szavakat pocsékolni.<#szomoru1>

Smoking IS allowed.

RelakS
Az nem lenne rossz 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

revizor
Miért lett bezárva a topic, ahol vissza lehetett volna SZAVAZNI a RÉGI design-k kedves demokrata elvtársak?

Na jól van akinek tetszik, az nézegesse este felé sötétben, aztán kész.<#wave>

Malakai
Tényleg, ezt majd be lehet zárni? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

t0mmy
az viszont nem hülyeség hogy amikor az elõzményét akarom olvcasni egy hsznek akkor nem odaugrik hanem alá írja vissza...

Malakai
Oh cool, thx! ^_^

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Crem
ST javította már megy!😊

RelakS
Ezt már én is jeleztem 😊

(ilyen gusztustalan barna fejlécet O_o Marad <#vigyor1> )

Hát ez a színösszeállítás elég nõies lett. Valmivel darkosabbra kelett volna tenni.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Blasta
Szasztok! Egy megjegyzés, ami negatívum az elõzõ design-hoz képest:

Eddig egy-egy komment végén elég volt csupán a TAB-ot megnyomni és egy Entert (vagy space-t) ütni, és el is ment a komment, jó gyorsan és kényelmesen lehetett használni. Most ez kényelemtlenebb, lassabb lett.
Esetleg ha a "MEHET" gomb a többi ELÉ kerülne, akkor ezt a kényelmes fícsört meg lehetne tartani.
Amúgy nekem semmi gondom az új designnal, az elõzõ is jó volt, ez sem okoz különösebb problémát.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Doomista
lál,hiába paráztok,ugyis marad ez a desing,szokjátok meg,sok hajrát <#mf1>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

RelakS
Kitsit fura, de legalább a síróknak van "fekete", még ha az csak nagyonsötétszürke is 😊

PJack
én is igen..mondom ez milyen oldal???<#idiota>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Adam II
Azt hittem elírtam a címet!
Olyan lett mint az IMnet<#szomoru1>
Vissza kéne rakni a régit szvsz.

Kaszi46
és pár választható színtéma?(esküszöm most kérdezem utoljára, ha most sem kapok választ akkor nem-nek veszem<#idiota>)

*Posse*T.W.D*

revizor
A nép van a pártért, nem fordítva. Tipikus

<#vigyor4><#eljen>
St
az lesz
revizor
a TE ANYÁD

Én se tudok feltenni képet. Pedig kéne az új bannerhez, mert a mostaniban benne van a régi alapszín.😊

DJ Bee18
Anyád... Bocs, erre csak ezt tudom mondani...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

zico87
Miért cserélték le a jó régi megszokot felületett erre a gagyi gusztustalan izére undorító ez a skin sztem mindjárt hányok 😄

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Mike
:o

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

DJ Skyline
meg ha már van rózsaszín, akkor egy fekete fejléc szín is lehetne! <#gonosz1>

revizor
de a LESZAVAZÁSRA nincs ...

Malakai
Szavazást általában a készítõk tesznek ki, nem a júzerek, amit a júzer csinál, az max petíció, ami meg nem ér semmit. 😊 Gondolom õk is látják, hogy vannak elégedetlenkedõk, aztán majd eldöntik, hogy tesznek-e valamit ez ügyben.
Ja és minden kedvelt dolognál, ahol változások vannak, ott sokaknak nem tetszenek ezek, pl egy honlapnál dizájn váltás.
A bezárása meg nemhiszem, hogy ezért történt, hiszen eddig is zárták a topicokat, amik duplán voltak. ^_^

De azért egy választható háttérszín elférne a beállításokban. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Punker
ilyet is tud az új cucc? akkor én egy ír kávét kérek kevés habbal sok whisky-vel és hozzá valami könnyû szivart 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Doomista
ott a cukrászda

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

revizor
Miért lett bezárva a topic, ahol vissza lehetett volna SZAVAZNI a RÉGI design-k kedves demokrata elvtársak?

Crem
Helló!

Kéne egy kis segítség!😛

Nem tudok feltölteni a saját galériába.Persze ezidáig ment...
Nálam van a hiba (i.e. 6.) és nem kompatibilis az új rendszerrel, vagy láma vagyok?

Kösz elõre is!

norbre
pénzt..<#idiota>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Punker
nem tudom feltünt e, hogy itt a hatalom is elmondja mi nem tetszik neki, a különbség hogy nem nyitunk x+1 rinyáló topic-ot mikor van a témának helye.......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

St
én most épp egy habos kávét csokis kekszel
revizor
Te mit szeretnél?

St
Demokráciában az a jó, hogy mindenki elmondhatja amit akar, de aztán a hatalom úgyis sz.rik rá. Lásd Gyurcsány vs. Kossuth tér esete. <#mf1>

Szerintem menjetek ki a Kossuth térre transzparensekkel, hogy VISSZA A RÉGI DIZÁJNT! <#idiota>
revizor
Már be is zárták az új topicot, ahol meg lehetett volna szavaztatni a régi VISSZAÁLLÍTÁSÁT. Ez ám a DEMOKRÁCIA. Ha csak a dícséretre kíváncsi a stáb, akkor nyisson ÚJ DESIGN DÍCSÉRETE topicot. Sokba került, mint az új villamos mi? - most már nem lehet se visszaállítani SE VÁLASZTANI.

norbre
sztem tök jó, de mondjuk a hátteret lehetne mondjuk változtathatóra rakni..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Punker
<#eljen>