SG - Az új design

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crem
Biztos, hogy nem véletlenûl van kint a logojuk!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Random work
Bár Józsi autóját csak Józsi használja.
BKV busz esetén lenne jobb a hasonlat. Azt sokan használják és kénytelenek is használni. Persze arra se kell felszállni.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Crem
Nem egészen így, ahogy leírtad...
Persze egyértelmû, hogy nem mind a 100.000 foromozó szólhatna bele.
Pár

koncepció
kép után egyszerûen TS-n, video MSN-n meg lehet beszélni!Persze mint minden ilyen vállakozásnál kell egy fõszervezõ.
Abbin viszont 100%-ig igazad van , hogy a legkényelmesebb ez a megoldás volt.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

revizor
én is olvastam

Malakai
Honnan tudod, hogy neked írtam? 😉

(\__/) ( X.x) ( } . { )

revizor
semmiféle összefüggés barátom

M@TriX
valszeg õk cisnáõlták, met ugyan az az érzés fog el ha az õ oldalkat megnézem, pasztel+világos...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

DJ Skyline
és itt nem lehet szavazni?😊 írj ide egy kommentet,hogy akkor akinek tetszik az "igen"-t,akinek meg nem az meg egy "nem"-et írjon be,majd aztán összeadod!

Random work
Na meg szerintem senki se gondolta, hogy Jóska csinál egy fórum gombot megy Pista egy szép SG logo-t és ezeket majd összeépítenék. A stílusnak egységesnek kell lenni egy oldalon belül, az tény. Ez a stílus nem illik az ismert SG-hez, de ki tudja. Lehet, hogy a Film téma után nyílik egy Sztárok, Tinidivat és egy Kismama rovat is és ezért kell ilyen színvilág.

Én hiányolom a narancs fejléc lehetõséget ha már a design ezt a színt is tartalmazza. A színek másik fele meg nem jó. Sok a sötét szín pedig az oldal színvilága pont ettõl eltérõ lett mintha itt nem két azonos koncepció rajzolódna ki.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Blasta
Ezeket honnan veszed? Írta vagy mondta vki, hogy csak 1 témát kaptak és ezt KELLETT választaniuk? Netán arról volt szó, hogy a fõnökségnek ez NEM TECCIK???

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

revizor
NEM DERÜLHETETT KI KI IS A KIS RÉSZ, MERT A szavazó topicot bezárták

Malakai

Józsi, miért nem piros az autód? Minden nap ott áll a ház elõtt, hát no, majd a lakókkal szavaztatunk, hogy fesd át!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

St
Hozom lassan a vízágyúkat, tömegoszlatás lesz <#mf1>
revizor
különben meg nem vitázok veled, mert cél nélküli. Nem megszokno kell a szart, hanem elhordani. (csak nehohy megszokásból nõsülj) Innentõl a témát a magam részérõl lezártam.

Most már csak az érdekel, miért nincs itt DEMOKRÁCIA?????

soulhunter
ha lesz,és ismét beállithatom a nekem megfelelõ szineket még ide a szövegmezõhöz és az üzenetek hátteréhez IS,akkor nem lesz problémám az uj kinézettel 😊

de néha nem tudok addig várni,mig megvalosulnak az ilyen álmok 😛

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Nem értelek, tudsz nekem olyan fórumot említeni ahol a stílusváltás elõtt kikérték volna a személyes véleményed a leendõ részletekrõl? Én nem tudok, pedig nem egy és nem két helyen fórumozgatok. Szóval nem tudom miért ez a nagy lázongás..

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Malakai
Ugyanott van az alja, teteje a g-nek, mint az s-nek, max picit lehet szélesebb... (ja és döntött)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Blasta
"Ekkor aztán a fejlesztõknek (mindegyki) talán célszerûbb lenne visszaállítani a régit NEM?"

Persze. Hol élsz, drága barátom?
A tulajok valszeg MEGVÁSÁRLOTÁK ezt az új design-t, majd hülyék lesznek pár fórumozó kedvéért kidobni a kukába.
Ez az Õ lapjuk, és úgy néz ki ahogy Õk szeretnék. Valszeg egyáltalán nem érinti majd Õket rosszul, ha pár fórumozó nemteccése jeléül esetleg nem látogatja majd az oldalt.
Ez nem demokrácia kérdése, énis nagy ívben leszarnám, ha a látogatóim kis részének esetleg nem teccene az új design.

soulhunter
1 komoly cég több kinézetet is tervez,és a megrendelõ dönti el,melyik kell neki...
nem hiszem,hogy az SG tulajai ezt a szint képzelték el...
ha ujitani akartak,miért nem bizták komolyabb cégre,akik már a választhatoságot is belerakták volna?

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

revizor
ja 1 perc alatt, aztán be is zárták

iko
kb ilyen: sg

spam. sry

iko
a g aránytalanul nagy az s-hez képes.

spam. sry

revizor
nem hát, így inkább egy bu. oldal néz ki

DJ Skyline
lesz háttér szín választás-->#505

Malakai
Pénz és energia lett ebbe beleölve, kérni se értem, hogy lehet ilyet.. Az ok, hogy megmondod, hogy ezen mi nem tetszik, hogy esetleg ezen javíthatnának, de az, hogy állítsák vissza a régit... Mondjuk az-az érzésem, hogy az elégedetlenkedõk 90%-át 1 hét múlva ugyanúgy nem fogja zavarni a design, mint a régi. 😊 Ja és a fórumon van 150.000 regisztrált tag és abban a topicban volt mondjuk 15 ember, többség... 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

soulhunter
mert ott én állitottam a háttér szinét,és nem volt babazsur érzésem 😊

akyyy
egy gyermekruházati bolz weblapja nemigy néz ki bocs

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Dynamic
De ha csak egy fokkal is jobb mint az elõzõ, akkor miért kéne vissza a régi?😊
jobb ja, az uj dolgok is jok csak ez a szin osszetetel .. hmm de lesz hattervalasztas azzal talan lehet vmit javitani rajta, hogy ne oan legyen mint egy gyermekruhazati bolt weblapja:>
Blasta
Ha lenne egy igen komoly látogatottságú oldalad, melynek új arculatot szeretnél csinálni, akkor Te hogy csinálnád?
Kiadnád pár "amatõr" kezébe, akik szívességbõl mind csinálnak-ezt-azt az új oldalra, ezzel totálisan eltérõ, egymástól elütõ design-elemekkel telszórva az új kinézetet, nem is beszélve az idõközben elfelejtet vagy összecsapott munkákról, vagy az egészet rábíznád egy design cégre, akikkel szépen élõben egyeztetve, megbeszélitek a dolgokat, és akik határidõre egy (vagy több) kész, stílusilag és minden egyebet tekintve passzoló designtervet tesznek le az asztalodra, igaz PÉNZÉRT?!
Én az utóbbit választanám, az biztos.

revizor
Utoljára mondom el, mert már unommmm
a törölt topicban lehetett volna látni ÖSSZESÍTVE, h. kinek nem tetszik az új design olyannyira, hogy már le is szavazza.
Ekkor aztán a fejlesztõknek (mindegyki) talán célszerûbb lenne visszaállítani a régit NEM?
EZ a DEMOKRATIKUS gondolkodás, nem az, hogy eszed v. nem ez van, mert nekem ez tetszik v. ez az ÉRDEKEM.

soulhunter
1 fokkal tényleg jobb ez a csicsa... de ne kelljen már a 10-14 évesek igényeinek megfelelni!!!

Dynamic
Az extrát a kinézetre értettem.Kis csicsa, de egy fokkal mindenképp jobb, mint az elõzõ.
Crem
csoportos törlés...
képméretezés...
feltöltési ablak kiemelése ...

Malakai
Olvasd tovább is! 😊
(Beszélhetsz, amíg kultúráltan teszed, röviden.)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

RelakS
akkor itt nyilváníts véleményt, nem egy sokadig sg-design topikban.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

soulhunter
2007 szeptember 1re szeretném én megtervezni az uj designet 😄
addig meg marad a tükrözés,és a trükközés,hogy a saját izlésem szerint léphessek be a saját vinyomon tárolt változatrol (ha sikerül) 😊

Malakai
Oh, pozitív dolog, hogy most végre nem bugzik, a köv oldalra ugráskor nem lép át üzeneteket. 😊

Az extra alatt dizájn belit ért gondolom, itt a kis lekerekített élek, kis apró plusszok...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DJ Skyline
szám szerint 20-al több!

de még mindíg nincs fekete<#gonosz1>

revizor
most aztán válogathatsz kedvedre, pl. rózsaszínt igaz?

akyyy
fejlécek szine, sokkal több van msot

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

revizor
Nem, mert a szabad véleménnyilvánítás szabadsága v. korlátozása kívül esik az ilyesmin te szakértõ. - Biztos családi vonás ez nálad.

soulhunter
"rengeteg dologgal fel lett ruházva"

mikkel?
az elõzmény beszurásán kivül semmi hasznossal nem találkoztam személy szerint...
az elõzõ designél a beállitásoknál lehetett állitani pl. a háttér szint, a név csikjának szinét (ezt eddig is lehetett),és még a megjelenitendõ háttért is (csak fel kellett tölteni)

namost semmi ilyesmi háttér állitást nem találtam, és a "rengeteg dolog"-bol se látok mást,csak az elõzmény megjelenitését...

hol az a rengetegség?

RelakS
Mert ezen mi extra van a válasz megtekintésén kívül? Kis csicsa.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Malakai
Nézz be a moderálási alapelvekbe és gondolkozz el rajta, hogy biztos nem sérted-e vmelyiket...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dynamic
Semmi baj az új dizájnnal.Várható volt az elégedetlenkedõk hada.Ha a világ legjobb dizájnerei csinálták volna az oldalt akkor is lettek volna olyanok akiknek nem tetszik, egyszerûen azért, mert az évek alatt hozzászoktak az elõzõhöz.Persze, lehetne jobb is, de valljuk be az elõzõ a leheteõ legfapadosabb volt, semmi extra.Nem is értem azon mi tetszhetett.
Amikor megjelentek a hsz aláírások, akkor is egy csomóan sírtak, hogy milyen zavaró.Érdekes már nem zavar senkit...
Kishawer
köszi! akkor valszeg nálam lehet valami grimbusz!<#rinya>

Si vis pacem, para bellum.

revizor
Szinte várom, mikor kerül rá sor..😄 Na és akkor mi van?
LOL ki leszek rugva, mert leszólom az új degn-t. LOL

DEMOKRÁCIÁT!!!!!!

Malakai
Nálam is, nem lett lassabb, mint volt, vagy, ha igen, akkor 3Mbiten nem érzékelhetõ. ^_^

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DJ Skyline
nálam normálisan mûködik!