1340
SG - Az új design. Miéééééért?

Szavazás.
Régi vagy új SG design
Régi
Új

• Shadow_THH
    hmm szerintem sokkal értelmesebb lenne, ha a topik lista elválasztó csikok helyett pl váltogatnátok a szineket, fehér és halványszürke közt.

mondjuk nekem külön öröm hogy mivel kb 100 fav topikom van, ha az aljára akarok görgetni egy hétig tekerhetem az egeret mert a csik meg a sortörés miatt a háromszorosára nőtt a listám.

a halványkék meg a pár pixelnyi fekete betü fehér alapon meg ritka nehezen olvasható

egyébként a főoldallal nincs semmi bajom az aranyos és már ideje volt váltani, de a fórumot elszurtátok sry
  • Shadow_THH
    szerintem szörnyü
  • InfectedMann
    nagyon állat az új design...
    grat...
    akinek meg nem tetszik... azt sajnálni tudom...
    egy ekkora cégnek mint az SG nem lehet évezredeken át ugyan az a design-ja...
    aki meg a régit akarja az kicsit gonodlkozzon el, hogy mennyit dolgozhattak ezen a design-on...
    vaszleg már őskörban élő miatt fogják eldobni az új desing-t...
    ha meg akartok választást a régi meg az új design között akkor csináljatok egy petíciót a peticio.hu

ennyi
  • Csuhai G
    Nekem nincs nagy bajom ezzel a design-al, de az nagyon jó lenne, hogy ha a júzerek beállíthatnák a nekik tetsző skint!
  • Jagi
    Igen tőlem :)

Nos, lehet durva példavolt és ha ezért egyesek parasztnak gondolnak xDDD nem érdekel:)
    Azok véleménye számit valamicskét akik isernek valamennyire:)

egy szó mint 100: akinek nem tetszik, annak lehet tolni a bicajt, és nem flémelmi marhaságokkal...

ez van meg kel szokni, vagy skint váltani, ha majd lehet
  • Hajnalcat
    "az uj designnoz nem járna pár új smile is?"

Na, pont erre gondoltam én is.
  • David01
    Nekem alapvetően tetszik, de az uj designnoz nem járna pár új smile is?
  • Muki100
    az új featurek mint a válasz meg a kép feltöltés gomb jók de az új design ronda
  • Geeryy
    nemár.miez? hogy néz ki ? imnet.
  • Hajnalcat
    Nagyon meglepődtem rajta, de majdcsak megszokom. Kell néha egy kis változatosság.
  • Kishawer
    milyen csend lett hirtelen, vagy Ti már a székház elött tüntettek?
  • REALista
    Jó az új dizájn de van egy kis probléma vele!800*600-as felbontásnál nem látszódnak az hsz-ek végei!Nem akarom csak az sg miatt nagyobb felbontásra állítani a monitort...
  • Kishawer
    :))) menjünk, és borogassuk fel az autóikat:P
    Hogy merészelhették ezt a dizájn dolgot, arcátlanság!:PPP
  • Aspyrin
    Zárás..
  • Mike
    mondjuk tény hogy a régi logo egyedibb volt mint most ez
  • Malakai
    Tessék meglesni Mi kéne az SG-nek topicot, ott több ilyen is feljött már, és ott legalább el is olvassák (valszeg :)...
  • Mike
    meg talán jó lenne ha a mehet gomb lenne elől, bár biztos megszokjuk így is, szal mindegy :)
  • Malakai
    Hol van az SG székház? :D
  • Mop
    OMG, mi a franc történt ezzel az oldallal???? :O
  • Mike
    használhatók itt skinek?
  • Kishawer
    Azért tényleg nem semmi, hogy ebből a témából, mekkora vita lett! Mi lesz még itt:)
  • Hoz_Hun
    - "Bocs, nem használom ingyen."
    Senki sem kötelezett rá, hogy fizess nekik. Viszont fizecc és ezért meg is kapod az ellenértékét.

Így van senki nem kötelez rá. Ha nem tetszik el lehet menni. Ez így igaz. Ez is egy kereslet-kínálat hozzállás. Hallotunk már ilyet. Egyébként valóban fizetek és meg is kapom a szolgátatást, már évek óta. Szerintem az SG-nek sem mindegy hogy a VIP-jeinek mi a véleménye. Ja elmehetnek, ez igaz.
    Az más kérdés hogy személy szerint ezért nem hagyom itt az SG-t.

- "Itt nem így mennek a dolgok."
    Illetve de, itt is van ezzel foglalkozó topik ugye, a "mi kellene az sg-nek" címmel. Na :)

Azért mert ez egy gesztus. Mégha csak jelkép értékű is. "Nincs demokrácia, de meghallgatjuk a véleményeteket." Kb ez lenne az üzenete.
  • DJ Bee18
    még mindig nem jöttél rá, hogy mástól idéztem??? le is írtam, amúgy érdekes vagy te, ilyen dizájn váltás miatt így fölkapod a vizet, meg már komcsizol is, komolyan nincs jobb dolgod?
  • Malakai
    Yup, van rá topic, ahol még ráadásul tudni is lehetett, hogy lesz új dizájn... Véleményeket lehetett írni, hogy te mit szeretnél bele...
  • Blasta
    "Itt nem így mennek a dolgok."
    Illetve de, itt is van ezzel foglalkozó topik ugye, a "mi kellene az sg-nek" címmel. Na :)
  • Blasta
    "Bocs, nem használom ingyen."
    Senki sem kötelezett rá, hogy fizess nekik. Viszont fizecc és ezért meg is kapod az ellenértékét.

"Szóval így is lehet csinálni."
    Ebben egyet kell értsek. DE! Itt nem így mennek a dolgok. És azért hőbörögni, mert ezen a fórumon nem így mennek a dolgok, hanem másképp: FELESLEGES.

Itt nem rád céloztam természetesen, általánosságban beszéltem.
  • Bucser
    Én nm értem St-t miért enged egy ilyen nyomorék newreget ámokfutni... Nem kéne téged banánra tenni véletlen? mondom, hogy ez a Stílus lehet elmegy index/poli-dili-ben de ez elvileg egy kultúrált fórum...

Szóval: "Ül, fekszik, kúltúráltan fórumozik"

Egyébként meg nem vagyok komcsi. Csak miheztartás végett nem is tudom ki elvtársazott itt pár HSZ-el ezelőtt..
  • DJ Skyline
  • Hoz_Hun
    "Nézd, ez az új design.
    Ingyen használod a fórumot, míg a vezetőség pénzt öl bele."

Bocs, nem használom ingyen. Igaz mint VIP nincs beleszólásom a dolgokba és ez jól is van így, de azért illetvolna maguk nyitni egy csillagos topikot ahol elolvassák és válaszolgatnak a felvetésekre.
    Nem tetszik ez a véleményem és ezt már le is írtam. Nem kell két pofára védeni őket, majd megteszik maguk.
    Tag vagyok a Gamewallpapernél és képzeld minkor dizájn váltottak mailt küldtek, hogy mondjam meg mi tetszik mi nem és miért, mert a válaszolók véleményének függvényében kissebb (ismétlem kissebb) átalakításokat végeznek.
    Ezt nem hallotam valakitől, hanem velem esett meg. Szóval így is lehet csinálni.
  • revizor
    téged meg ezért minimum kizárnálak (az élők sorából, ha akezembe kerülnél)
  • revizor
    :D kösz
  • DjDano
    a "hülye komcsi" már elárulja melyik oldalhoz tartozol észlény, máskor jobban figyelj a részletekre ;)
  • DJ Bee18
    komcsi

kéretik két büntipont, amúgy szted ő foglalt állást bármelyik oldalon? ellentétben veled a komcsizásoddal...
  • Malakai
    Részemről befejezve
    Másodjára, vagy harmadjára? :)
  • Emmegki
    1, Az új logó ronda.
    2, A stílus jellegtelen. Eddig volt egy kellemes és egyedi minimáldesign, most csilivilibb lett, és el is tűnt az egyedisége. Minden 2. portál így néz ki.
    3, Lehetne egy árnyalattal sötétebb.
    4, Túlságosan elnyúlik minden szöveg az oldalon, nagyok a sor- és térközök.
  • Dynamic
    Oké, lehet.Csak a panaszoktól folyamatosan deja vu érzésem van, mint anno a hsz aláírások bevezetésénél, amikor viccesebbnél viccesebb dolgokkal hozakodtak elő, hogy miért is NEM kéne az oda és, hogy milyen idegesítő.Nos ehhez képest, már majdnem mindenkinek van aláírása:)
  • revizor
    hülye komcsi, közlöm veled, hogy sem jobb, sem baloldali nem vagyok
  • revizor
    dehogynem csak te ezt látod Részemről befejezve
  • Malakai
    Háttérszín választás lesz... :)
    Amúgy az ötleteket inkább abba a topicba szerintem, mert itt már nagyon más megy és szerintem nem látják meg... :)
  • Bucser
    Bagoly mondja. egyébként ezzela stílussal miért nem mész vissza index.hu8/forum/cat=?3 -ba? Azaz Poli-Dilizni?? Oda vagy való ezzel az izgágasággal...