SG - Az új design
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
THX!!
Fákjúal!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
PM-et nemtudok küldeni meg ilyenek.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nem rossz, de ami már az ezelõttiben sem tetszett, hogy a fõoldalon egy-egy cikk ismertetõje link-ként szerepel. Elég volna bõven a cím is mint link. Ennyi...
Lenne hozzászólásom az új design-hez. Az lenne a próblémám, hogy az új kialakításban a TAB gomb lenyomásával nem a "mehet"-re ugrik a kurzor. Eddig úgy volt és számomra praktikus volt, hogy hozzászólás befejeztével csak ENTER TAB utána újra ENTER kombinációval véglegesítettem egér mozdítás nélkül(sok idõt lehet spórolni ám). Kérem hogy ezt ha lehet akkor meg tudják valósítani nekem? A többi jó, kijezetten tetszik az új design csak ez zavar és a szmájlik egy kicsit "öregecskék". Szép munka.
Köszönöm szépen.
Fákjúal!
György
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
király*
*=nem
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
mellesleg abban tényleg mindenki egyetért hogy a régi az egyszerûségével,minimalitásával(amit imádok) volt tökéletes,de azért ennyire - ahogy írjátok - ez sem rossz,bár én is valami nagyon merészet és végletekig letisztultat vártam
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
respect to the man in the ice cream van
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.