SG - Az új design

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megkönnyebbülés a hardwiredre kapcsolni😊

Pheaper
valaki változtassa már vissza a nick fejlécet mert ez baromira sz@r!!!!

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

DJ Skyline
mi kellene az sg-nek topik! itt van az általánosban legfelül a kiemelt részben

jó lenne ha elérhetõvé tennék a régi designt, mert ez az új csilicsáré valami katasztrófa.

Serpa
sztem ez megteszi

[email protected]

ffxi
Látom itt csak veszekedés van, ezt a levelet hivatalosan hova, kihez kell jutattnom?
THX!!

Fákjúal!

LeonSilver
http://img208.imageshack.us/img208/7053/kakiwg3.jpg

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Adam II
Kössz szépen most már tényleg megvakulok

Tomo15
Hát igencsak meglepõdtem, amikor betöltötte az új dizájnt😉. A régi nekem jobban tetszett, de ez sem rossz.
ProGabe
a hiba az ön készülékében található,nálam minden fasza

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LeonSilver
A legaszarabb az, hogy fájerfokszal nemvalami jó az új dizájn.
PM-et nemtudok küldeni meg ilyenek.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

t0mmy
büntit akarsz?? :S

Adam II
Jó sz@r😞(

GetRedy
új az ezsgé geci...........

Adam II
Nincs stílusa az a baj ,amikor hallotam ,hogy lesz új design még örültem is de teljesen megszûnt a stílus.

t0mmy
legfõképp az a baj vele hogy rosszul van az oldal felépítve!

Elõször azt hittem, más oldal jött be, majdnem újra beírtam...
Nem rossz, de ami már az ezelõttiben sem tetszett, hogy a fõoldalon egy-egy cikk ismertetõje link-ként szerepel. Elég volna bõven a cím is mint link. Ennyi...
Rage47
szal neked minden tökéletes?
ffxi
Tisztelt design készítõk!

Lenne hozzászólásom az új design-hez. Az lenne a próblémám, hogy az új kialakításban a TAB gomb lenyomásával nem a "mehet"-re ugrik a kurzor. Eddig úgy volt és számomra praktikus volt, hogy hozzászólás befejeztével csak ENTER TAB utána újra ENTER kombinációval véglegesítettem egér mozdítás nélkül(sok idõt lehet spórolni ám). Kérem hogy ezt ha lehet akkor meg tudják valósítani nekem? A többi jó, kijezetten tetszik az új design csak ez zavar és a szmájlik egy kicsit "öregecskék". Szép munka.

Köszönöm szépen.

Fákjúal!

sapkafej
mi a vér bajotok van ezzel? szerintem csak az a bajotok, hogy eddig éjjel-nappal itt lógtatok és annyira megszoktátok a régit, hogy ezt nagyon nehéz megemészteni. majd megszokjátok.

György

Adam II
Akkor remélem nem valami tetemes összeget fizettek érte ,mert kidobták a pénzt az ablakon.

Rage47
biztos h javitanak rajta. pl nem maradhat igy a cikkekben az URL. elég lol h keresgetni kell😄
t0mmy
igen biztos vagyok benne

Adam II
Miért szerinted olvassák?

ProGabe
legyen inkább ilyen nem?<#buck>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

t0mmy
szerintem nem kell lázadozni ennyir negatív hsz után biztos csinéálnak majd valamit...

Rage47
tölem aztán lehetnek akármilyen fejlécek stb stb, csak rendes betük(szinek pl) legyenek és jó háttér hozzá...
Adam II
Írjunk petíciót ... szerintem.

Rage47
barnák. ezért vakulok meg...
Gerbill
Nemigaz, ha egy másik oldalra megyek, mostmár ott is idegesít a fehér. Ha nem sötétítenek valamit ezen a hülye háttéren néhány nap alatt, akkor felejtõs lesz az oldal. Kár érte, pedig jó volt.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

ProGabe
mé' most milyenek? :S

Rage47
jobb lenne ha feketék lennének a betük amiket olvasunk sztem
Adam II
Én mindjárt megvakulok!

Adam II
Most már nekem is ha kattintok egyet az url után és csak akkor rakok szmájlit ha közvetlenül utána rakok akkor kitörli.

t0mmy
igen az a baj hogy EZ csicsás... még azt se mondanám hogy trendi mert most nem ez a trend! ahogy írtad most a minimal a menõ és nem ez a csillogó izé! színes meg nem tudom randa. a motor oké mert van benne jó de a színekkel nagyot buktak!

quack
azt meg már kategoriaba sem tudom sorolni hogy mekkora lol az hogy a cikkekben lévõ linket semmiféleképpen nem jelzik, szal ha megakarom találni akkor mnjek végig a szövegen soronként az egérrel (Y)
király*

*=nem

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

ProGabe
megy ez<#eljen>

mellesleg abban tényleg mindenki egyetért hogy a régi az egyszerûségével,minimalitásával(amit imádok) volt tökéletes,de azért ennyire - ahogy írjátok - ez sem rossz,bár én is valami nagyon merészet és végletekig letisztultat vártam

t0mmy
/me <#lama>

dzsuvajoe
Tomi! NYISD ki a szemed!

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

Adam II
Nekem nem mûködik <#conf>

t0mmy
én sem értem hogy mi abaj ezzel...

Adam II
Azonnal töröl minden beírást ha URL mögé akarsz szmájlit rakni nem elég ,hogy ronda bugos is<#idiota>

dzsuvajoe
url<#banplz>

_Atti_
ha ez olyan lett volna mint most akkor nem mi lennénk itt.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

cement
en azert az oldal fejlesztoi helyeben tenyleg elgondolkoznek mert nagyon sok embernek nem teccik, mert tenyleg komolytalan es kozelebe sem er a reginek, tul trendi probal lenni de nem all jol az sg-nek...

respect to the man in the ice cream van

Adam II
LOL
Próbáljatok meg berakni egy URL után egy szmájlit!!!!!!

akyyy
8 hónapja sem vagy itt de már úgy ugatsz, hogy félem is ezt leírni nehogy megharapj!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

quack
egyetertek veletek, valami picsamagazinnak vagy viccoldalnak még elmenne, ide tökre nem illik, másrészt tenyleg olyan tucat szagú, harmadrészt az elrendezés is fos, a szemem meg mindjar kiolvad... szerintem siman ottlehet hagyni egy forumot ha elbasszák a designt vagy egy szar uj motort is raknak ala, mert uyge ezutan jon az adminoktol a "ha nem tetszik húzzáinnen" meg ijesmi, es tulajdonkeppen nem ismerik be hogy tenyleg visszalepes az elozohoz kepest, igy ha nem szokod meg akkor vagy lelepsz vagy kibannolnak 😄

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Gerbill
Szerintem ezzel nem is lehetett volna olyan sikeres az oldal, mint most. Az interneten egy rakás hasonló oldallal találkozom, de valahogy egyiknél sem ragadok le hosszabb idõre, ez meg egy olyan hely, ahova régebben mindig benéztem, de mostmár pfhh...

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

dzsuvajoe
Adam csinálunk egy fórumot?😊 te progmramozod en designolom es athódítjuk oda az embereket😊 na biztos most kapom a nünti pontit