1340
SG - Az új design. Miéééééért?
-
Ma délelőtt felugrottam az sg-re, mert akadt pár szabad prcem. Amint bejött az odlal, megállt egy pillanatra a szívem, mert azt hittem, hogy megszűnt az oldal. Aztán megláttam az új designt. Nekem nagyon tetszik, szép munka. A háttér is tetszett, kár hogy a többségnek nem. -
Amúgy az a buborék szerűség egész jó csak azt a neonos csillagot kéne kiszedni. -
nagyon is egyetértek :) -
ötlet jó, színek nem! :) -
iszonyat gagyi. -
Túlzásba esel.
Nézd meg a régi sg logót (csak azt ami a neongiccs közepén van) aztán nézd meg az újat. -
szerintem még pénzt sem kérsz érte -
Ez tetszik
-
aha, örökmozgó. lám-lám, még egy amatör is jobbat csinál -
szerintem a régi logót kellett volna ujradolgozni
valahogy ilyesmódon, (sztem jobban menne az sg stiluságoz...
/ja és a kiskockás háttér nagyonis jóvolt
-
Nem csicsa flash ,oktaéder meg giccs kell ide hanem fantázia és stílusérzék.
-
M2 #929 St-vel dícsérd a napot! -
Cat 02 #928 nem grat az uj designhoz de jó lett :)
de ha arra kattolok alul hogy Következő (2) oldal meggint nem csinál semmit -.- -
azt tudom.. csak a nevét nem tudtam :) -
Egy híroldalnak sosem az volt a célja, sőt nem is szerencsés, ha csillog-villog, ne adj isten flash-sel van felturbózva.Nézd meg a legolvasottabb oldalakat, index, origo stb...egyszerű és gyors.Az ember nem gyönyörködni jár oda,nem az a cél(!), hogy vizuálisan megfogjon. -
nem mi,ki és Ő az,tulajdonképpen ő az sg feje,tehát ő a nagyfőnök :) -
AKKOR LÁZADJUNK! :)
-
semmi baj, most már tudod! :) -
jólvanna, nemtudtam -
ja köszi 
-
"Az igazság az,hogy szerintem az SG-nek volt az egyik legszebb (de azt is megkockáztatom hogy a legszebb) honlapja a magyar weblapok közül."
komolyan mondom ezt nem értem,mármint azt hogy az hogyan lehetett a legszebb,az oké hogy az egyik leghasználhatóbb,legletisztultabb volt de hogy szép-e,háááát -
ember -
St=Szent -
ez már annyira unalmas szöveg..., hogy már fáj -
Szóval mi az az St???
-
Miért milyen a jó logó?Ami csillog-villog meg tele van ikozaéderekkel és egyéb marhaságokkal.Egy logó lehet akkor is jó, ha nagyon egyszerű, akár egy egyszerű négyzetbe írt akármicsoda is célravezető lehet(legalábbis én a minimál híve vagyok). -
-
Mennyünk ki demostrálni a szabadságtérre, h állítsák vissza a régi designt!!! :)) -
:(((((((((
-
Dollface #911 Egyéniségre,pontosan.
Amilyen a "régi" volt.Sikerült elba*ni. -
Iszonyatosan unalmas, minden egyeniseget nelkulozo az uj web design. Az elozovel nem volt semmi gond, szertinem legfeljebb nemi finom javitgatas, "rancfelvarras" kellett volna neki. A mostani viszont annyira unalmas, hogy kedvem sincs vegiglapozni.
Mellette szol, hogy amugy egyszeru, letisztult design, latszik, hogy profi munka. Talan kicsit tulsagosan is egyszeru, mondjuk ugy, minimal-design, ami a mai vilagban, a csilli-villi flash-es weboldalak kozott hihetetlenul szurke, erdektelen, unalmas.
Persze nem egy barbirozsaszin, porgos giccsparadera vagyom, csak valami egyenisegre, ami tetszik a szememnek.
-
mi az az St? -
Hát a PhotoShop nem izzadt meg a munkában az biztos
-
St-vel! -
St-vel? :D -
Dollface #905 Nekem nem feladatom jobbat csinálni,én nem vagyok designer.Én olvasó vagyok,és mint olyan véleményt mondhatok.
De lehet hogy ilyet még én is összedobnék nagy unalmamban otthon fél óra alatt egy A4-essel meg egy-két jobb filctollal :) -
Amúgy tényleg annyira amatőr. Azt hittem az ilyen webdesign cégeknél grafikusok is vannak. Ezt a logót mintha egy ovis csinálta volna. -
akiknek nem tetszik az új dizájn, azok miért nem szedik össze a negatívumokat, és küldik el St-nek? így nem mi baszogatjuk egymást, hanem tuadjátok St-vel,hogy mi nem tetszik, ennyi -
attól még a fehér rész benne marad. :) -
Végre még egy valaki, aki egy csepp ízléssell is rendelkezik. Ok.