SG - Az új design
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondolod hogy visszaváltják a régi dizájnra az egész fórumot, akár ha 50%+1 szavazat is összejön, annak ellenére hogy enyit szenvedtek vele?!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
ehh sztem itt azért ennyire vannak becsületes emberek. és én sem csinálok ilyet -.-
eddig vezet a régi design 😉
Pontosabban DÉLUTÁN 4 óráig! köszönöm
akik sopánkodnak majd megszokják >😊
csak az a kár hogy a tab-enter kombinációra nem küldi el a postot 😞
csak az a kár hogy a tab-enter kombinációra nem küldi el a postot 😞
miért ne tetszene? 😊
én nem mondom hogy tetszik,de azt sem mondom,hogy gagyi...megszokom és kész,lehet tovább haladni! 😊
én nem mondom hogy tetszik,de azt sem mondom,hogy gagyi...megszokom és kész,lehet tovább haladni! 😊
nem! most írtam a [email protected] -.-
Grat szép a design.)
Nekem tetszik az új dizájn, jó lett ^^
szép az új designe, csak a galériákal van valami gubanc
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
Nekem csak egy kérdésem van, hol lehet visszakapcsolni a régit?
elég ocsmányra sikerült, kb mintha a habostorta aloldala, vagy valami téonylányos vegyélmegmindent oldal lenne...
elég ocsmányra sikerült, kb mintha a habostorta aloldala, vagy valami téonylányos vegyélmegmindent oldal lenne...
nekem nem égeti a szemem
gyenge a szemetek! ^^ vagy szar a monitorotok, nekem Samsung SyncMaster 795 van, 75 hertzen fut, és semmi ilyen nincsen!
gyenge a szemetek! ^^ vagy szar a monitorotok, nekem Samsung SyncMaster 795 van, 75 hertzen fut, és semmi ilyen nincsen!
sztem a barna betük zavarnak..
a réginél a háttér fehér volt, az jobban vakithatott, most kellemes, kék szetm
a réginél a háttér fehér volt, az jobban vakithatott, most kellemes, kék szetm
Hááát ,Szerintem a régi sokkal jobb volt
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
Szerintem maradjon ez, gondolom a forumszerkesztonek sincs sok kedve ujat csinalni.
nah akkor mégegyszer: csili vili az egész... Túl világosak a színek. ez a buziskék meg a fehér kombó nagyon vakító... ennyit errõl... régebbi design sokkal jobb volt szvsz...
Nekem nagyon tetszik, nem folyik ki a szemem 😊 A fehér zavaróbb volt, meg a világos kék.
istenem elkezdtem könnyezni 50 hsz elolvasása után. bassza a szememet ez a sok buzis szín. kösz a büntit elõre is de ez szívbõl szólt bye. banthisdesignplsdelthx -.-
Láma2 2003. okt. 08. 01:08 | privát | válasz erre | #6
Ez a pizsamapöttyös fehér háttér nagyon zavaró...
zaki - VIP 2003. okt. 08. 01:09 | privát | galéria | válasz erre | #8
akkor ne nézzed 😊
akkor is volt ilyen vita 😊
Ez a pizsamapöttyös fehér háttér nagyon zavaró...
zaki - VIP 2003. okt. 08. 01:09 | privát | galéria | válasz erre | #8
akkor ne nézzed 😊
akkor is volt ilyen vita 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
pedig már annyira megszoktam a régit
(az, hogy a mehet gomb jobb oldalra került, számomra felháborító-.-)
bár ide nem illik, de jó volt, hogy 3-asával váltakozott a színük a topic címeknek
magánvélemény, de sztem annyira nem jó a narancs és a kék, de nem vészes
(az, hogy a mehet gomb jobb oldalra került, számomra felháborító-.-)
bár ide nem illik, de jó volt, hogy 3-asával váltakozott a színük a topic címeknek
magánvélemény, de sztem annyira nem jó a narancs és a kék, de nem vészes
Szerintem tök jó ez a kék szín, csak középen ne maradt volna meg a fehér háttér. Így tök gagyi. Olyan mintha ezzel a részével nem akartak volna veszõdni, csak a szélére odarakták a kéket..
Engem idegesit megvakulok pedig már a moncsi szinét is lehuztam. Ráadásul TFT ez még a szemet is kiméli ehhez képest olyan mintha a napba néznék nagyon rosz!!!!
Downhill!!
miazhogy idegesítõek a színek? :?| eza langyi kék minden, de nem zavaró.
bye, hamár nemjönnél vissza
bye, hamár nemjönnél vissza
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Nem az a baj hogy uj. Zavaró semmi baj nem lenne vele ha valmi értelmes ember csinálta volna. Nekem nem a formátummal van bajom hanem a szinekkel. Az a baj hogy farsztó idegesitõ ez a szin világ ezért nem tudom nézni sokáig, na ez az ami azt eredményezi hogy keveset vagy egyátalán nem fogom nézni.
Downhill!!
az igazság az hogy fizetnék is érte hogy maradjon minden a régi, mondjuk emelt díjas sms-rõl.vannak egyébként jó ötletek is az újításban, de összességében semmi szükség nem volt rá sztem
sztem sokkal rosszabb lett. a régi úgy volt jó ahogy volt, elég lett volna a szineket változtatni, talán lehetett volna kicsit sötétebb árnyalatokkal