Söldner: Secret Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem ír semmit a kék háttérre?
Majd leszedem a RAZOR-os verziót azt kiprobálom azt.
Next PC upgrade: 2022
Elismerem, a Crytek Studios nemet ceg...(Talan az UBI mint francia ceg tehet rola hogy ugy adtak ki valamit, hogy az hasznalhato is lett ?!
)
ON:
Neked ott más hiba van.
Nem a játék reseteli, hanem vagy a vga driver vagy valami más.
Ha XP opremdszered van akkor a következõt állítsd be: Vezérlõpult/rendszer,"speciális" fül,Indítás helyreállítás mezõ beállítások gomb,Rendszerhiba ablakban az autómatikus ujraindítás elötti mezõbõl vedd ki a pipát, és okézd le.
Aszem újraindítja a gépet.
Ez azért jó, mert ha probléma van akkor nem reseteli, hanem kapsz egy kék hátteret amin kiírja, hogy mi a baja.
Ha ennek ellenére újraindítja akkor a hiba hardweres.
ha így csinálom nem kell CD-t írni, és nem kell letölteni a razoros verziót?
Ugyan az mind a kettõ.
Milyen hibaüzenetet kapsz?
Ellenõrizzétek le a játék mappáját, hogy mekkora.
446mb-nek kell lennie.
Nem elõször találkozunk olyan hibával, hoghy a játék majd 100 mb-ot nem tud feltelepíteni.
Mivel a CD-n rajta van a teljes játék tömörítés nélkül ezért a megoldás nagyon egyszerü.
A képfájlból át kell másolni mindent a wincsire, be a heyére.
És lám csodát.....
Le kell szednem az egész Razoros verziót.
Amúgy a jármûveknél azért nincs belsõ nézet, mert eredetileg a játék kizárólag 3rd person nézetû lett volna, és a sima gyalogos belsõ nézetett is csak azért rakták bele, mert anno folyamatosan sírt mindenki a hivatalos fórumba (én is), hogy azért kellene az a belsõ nézet. Ezért azt megcsinálták (kissé kapkodva, lásd fegyvermodellek és a kéz animációja), de azt leszögezték, hogy jármûveknél nem lesz belsõ nézet. Hát ennyi...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nekem is feltûnt, hogy ha beleszáguldok valami járgánnyal egy házba, akkor ponrosan az az effekt van, mintha tankkal lõnék bele, még a hang is egyezik (!), és leomlik egy kis darabka fal. Egyébként ezt se nagyon értem, hogy mi alapján számolja a gép, hogy mekkora felületû falnak kell kiszakadnia, mert van, mikor meglövöm a ház oldalát, és 2 méterrel arrébb kiszakad egy kis lyuk, meg van, mikor ledõl az egész fal.
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Ezen a gepen kilep az Nvidia logo utan (Jooszar logo elott)
..Masik gepen (ezereves Dual P3 Gef 2-vel, es meg csak azt se lehet mondani, hogy ilyen meg olyan szoftverkornyezet gyikja van! Egyszeruen szarul van megirva! (Crk-t es cln-t is neztem)... ugyanis a masik gepem ezer eve volt telepitve..ezer eves driverekkel, w2k ...) siman megy..
Vicc az egesz game../"bocs" akinek tetszik/..de 2 tarat lottem ki vele, meg kanyarodtam egyet egy Defenderrel...haaat.. khhm..
Fizikat soha meg csak almaban sem latot, ugy utkozik mint egy RC auto (gyk.: nincs sulya!)...a haz sarkat elcsiped, felakad a haz meg elkezd robbanni! (vicc)..mintha legalabb mortarral lonek a hegygerincrol!...a gepfegyverrel lovesnel nincs a fegyvernek holtjateka, nem ut vissza...
Szoval egy nagy LOL az egesz...2004-ben ilyet nem szabadna kiadni! (pedig koncepcio tetszene)
Gyorsan le is szedtem a masik geprol is... nem er anyit, mint amenyi helyet elfoglal!
Megyek is heten veszek inkabb egy gyari Far Cry DVD-t...ahhoz igen utos MOD-ok keszulnek ugyfest.. inkabb azzal mint ezzel a nemet szemettel (Cifu ugye tudod mire gondolok?! :P)..."maradjanak az autogyartasnal ugyis csak ahhoz ertenek"

nem kell így szórakozni vele?
A Játék - a "soldner1.pak" <170 MB>170 MB> miatt - nem fordítható.
Az említett "wingspak" állomány tartalmaz MINDEN információt a Játékkal kapcsolatban, kivételt képez néhány Súgó kép, és 2 video.
Amíg nem lesz kicsomagolónk a Wings-féle soldner1.pak-hoz, addig nem lesz Söldner: SW magyarítás... :(
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
amugy meg automatikusan fejjel elore zohan - es ugy is er foldel LOL :)
-
ilyen alapveto iranyitasu bugok miatt eleg idegesito remelem hamarosan orvosoljak - elvegre vagy 20 percet probalgattam es igen fura hogy ezutan csak a bugokra emlekszem...
a hummvevel ramentem egy fadobozra, namost ettol kigyulladt es szetrobant...
a keteltuvel kidonottem egy fat, utana meg beszorult 2 masik koze ahonnet lehetelenseg votl kiszedni (nem reagalst semmire csak egyhelybe forogtak a kerekek)
amikor kerek egy jarmuvet egymasra pakolta oket (szetrobbant ami elobb jott)
Viz ala merulni nem tud?
Nincs normlas kameralals a kocsikhoz - belso nezet? (ez a mozgathato kulso egy szar :( jo hogy van ilyen is de egy koveto kamera kene ami "elore" nez)
A joysitkon vmit nem kedvel ezert a heli az egekbe emelkedik a kocsik meg padlogazon vannak :)
Nem a legjobb az iranyitas, neha mintha nem reagalna.
Idegesito, hogy ugras utan megtorpan.
de legalbb mukodik a taskvaltas...
a kocsinal nincs belso nezet ez a kulso eleg szar mivel fix nezopontos kamera igy allandoan mozgatni kell
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Azt majd mehet a multi.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza