Söldner: Secret Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
igaz addig vagy 15 x lefraktam és leszedtem és mindig lenyomtam a regcleanert is utána de a végén csak sikerült
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az intro után visszamegy desktopra!
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
a grafika viszont nem egy dínyertes dolog :/
Next PC upgrade: 2022
hTTp://ror.hu/
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
felrakni 4.5ös driver > install dx a cdrõl > reisntall game > enjoy 😛
A medve nem játék.
Asszem én várok RAZOR vagy DEVIANCE-ra.
- Legujabb Daemon Tools-ba bemountolom (más virtuális cd meghajtó program nincs fönt) és kipipálom a securom-ot. Nemjó. Kurvasok töltés után a következõ hibaüzenettel fogad:
"Please insert the original disc instead of a backup. See www.securom.com/copy for more detials."
- Legujabb Alcohol-ba bepipálok mindent a két emulálás menüben, de hiába. UGYAN AZ A HIBAÜZENET!
- Kiirom a Blindwrite-tal, ugy ahogy az az .nfo file-ban le van irva, és a következõ hibaüzenettel basz meg:
"Unable to authenticate original disc within time limit."
- Most az elöbb még egy eset volt: Elindult és az NVidia logo után kibaszott az asztalra...
HELP
Van hozzá crackfix!!
www.gamecopyworld.com-on. Azzal nálam rendesen müxik!!
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Most megyek haverhoz kiirni cd-re!
Azt amint meglesz jövök multizni.
Ugyanugy CTF,FFA,TDM van??
nvidia.com rol ami legujabb 6.14.10 5672 és a
DirectX9.0b ment ujra fel
és egybõl elindult
Nincs valakinek tippe mi a gond? A game megy addig amig behozza az nvidia lagot majd kidob win-be....már minden drivert kipróbáltam az 53 astól a legújjabbig, directxet is újratettem, de semmi sem válltozik....
Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

Be vagyok regelve, az egyik szerverrõl meg áthelyzeték az adatokat, oda meg ha be akarok menni azt írja hogy rossz pass

Nah jó néha kiszálltunk segíteni a társaknak meg kajálni, de majd egész nap bent voltunk...
Hozzáteszem most is bent vannak, és én is megyek mindzsá 😊
Tyler és én.
)