Söldner: Secret Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]PAStheLoD
én Gef IV ti 4200 höz a 45.23ast használom , mindennel tökéletesen hasít

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

DonPapa
én kiirtam Alkohol-al és a BlindWrite progival is és mégis a daemonnal valo mountolás lett a nyerõ

igaz addig vagy 15 x lefraktam és leszedtem és mindig lenyomtam a regcleanert is utána de a végén csak sikerült

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

DonPapa
nálam ez a gond a 56.72_winxp2k_english_whql driver feltelepitésével és a DirectX9.0b ujratelepitésével megoldodott

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

grebber
Nem csinálja.Csak ennél.Most kiprobálom Alcohollal hátha.

Next PC upgrade: 2022

Szerintem nincs köze a játékhoz, szerintem a géppel van a baj, más játéknál nem csinálja?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

hát nemtom, nekem is ugyan ez volt és ez segitett, jobb 5letem nem nagyon van

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ghost cb
Nem jo. Megcsináltam amit mondtál és ugyanúgy kilép. Nagyon idegesítõ mert kb fél éve várom a játékot. És pont nekem nem indul, pedig megvan hozzá a gép. Szal Help aki tud.

Az intro után visszamegy desktopra!

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

[HUN]PAStheLoD
haha single-ben 3ból 2x majdnem letettem a helit 😄D
a grafika viszont nem egy dínyertes dolog :/

grebber
Már a kiadott cracket is felraktam de ugyanugy semmi elindul az intro azt reseteli a gépet 😞

[Rush]

hTTp://ror.hu/

[Rush]
Itt van 1 cracky, nem tudom, hogy megy-e vele de próba szerencse!!

hTTp://ror.hu/

grebber
Mindenkinek megy csak nekem nem ?!😞
Remélem lesz más verzió is.

[HUN]PAStheLoD
18017-es Build om van , a Jabb crack-et tettem fel azzal ugyen megy meg szép, de lehet hogy nem jó a verzió :/

[HUN]PAStheLoD
höh , hogykell bemenni HUNGS.HU -ra ? mer aztmondja hogy a szerver újabb verzsönt futtat ? :oo

Lacc
Egy darabig el lehet vele szórakozni de szvsz elég amatõr.
nemlaggol meg se reccen, valami gáz nálad lesz 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ghost cb
Enjoy? wtf?

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

traXion
És nem laggol, nem akad. 😄

traXion
Hát, szerintem jó kis game tud lenni, egy többfõs szerveren.

Lacc
Nekem az enjoy résszel van bajom mert szerintem nem sokat változott a demo óta 😊 Lagol, akad, a jármûvek irányítása borzalmas, és feeling se nagyon van. Szóval nem tudom mi lesz ebbõl.
ha valakinek atival nem menne az intro után deskrevágos modszerel nekem a megodlás:
felrakni 4.5ös driver > install dx a cdrõl > reisntall game > enjoy 😛

Lacc
Nekem ATI van, de nincs ilyen gond. Azon kívül, hogy 9800-ason akad...
ghost cb
Kinek van innen ATI-ja? Baze nekem az NVidia logo után kilép asztalra, mostmár mindig. 4.5ös catalyst van fönt. MI A BAJ?

Lacc
Kamikazee 😄
a.carkey
Köszi. Én voltam a gépuskás melleted az elõbb .. 😊

A medve nem játék.

Lacc
Medikitet megveszed, elõkapod 5-el, aztán nyomod folyamatosan amíg meg nem gyúgyulsz.
a.carkey
Hogyan lehet a medkitet és az egyéb nem fegyver kiegészítõket használni, és hány db gránát fér el max?

A medve nem játék.

lwb
nekem sima mountolással fix nélkül megy. csak épp nem teccik 😛

grebber
Én sima mountolással 3.46 Daemon semmi sincs kipipálva feltelapíti.Most feltettem a crackfixet de ugyanaz reseteli a gépet.
Asszem én várok RAZOR vagy DEVIANCE-ra.

ghost cb
Belinkelnéd pontosan??

ghost cb
BAZEG mindent kiprobáltam. És NEM JÓ!!!

- Legujabb Daemon Tools-ba bemountolom (más virtuális cd meghajtó program nincs fönt) és kipipálom a securom-ot. Nemjó. Kurvasok töltés után a következõ hibaüzenettel fogad:
"Please insert the original disc instead of a backup. See www.securom.com/copy for more detials."

- Legujabb Alcohol-ba bepipálok mindent a két emulálás menüben, de hiába. UGYAN AZ A HIBAÜZENET!

- Kiirom a Blindwrite-tal, ugy ahogy az az .nfo file-ban le van irva, és a következõ hibaüzenettel basz meg:
"Unable to authenticate original disc within time limit."

- Most az elöbb még egy eset volt: Elindult és az NVidia logo után kibaszott az asztalra...

HELP

Hello!!

Van hozzá crackfix!!
www.gamecopyworld.com-on. Azzal nálam rendesen müxik!!

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

grebber
Nekem sima mountolással azt csinálja hogy behozza a trailereket azt RESETELI a gépet.
Most megyek haverhoz kiirni cd-re!
Azt amint meglesz jövök multizni.
Ugyanugy CTF,FFA,TDM van??

DonPapa
ugyanezt csinálta nálam is nálam a megoldás ez volt:
nvidia.com rol ami legujabb 6.14.10 5672 és a
DirectX9.0b ment ujra fel
és egybõl elindult

Damned One
Hy!
Nincs valakinek tippe mi a gond? A game megy addig amig behozza az nvidia lagot majd kidob win-be....már minden drivert kipróbáltam az 53 astól a legújjabbig, directxet is újratettem, de semmi sem válltozik....

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

DonPapa
nekem pedig a Daemon Manager V3.46 -al mountolva müködik

traXion
megvan. 😄

traXion
Mi van a cserecserével? 4 file hiányzik, de leszakadtam, és nem tudok bejutni...

miért nem tudom én a WCO-ról tölteni?
Be vagyok regelve, az egyik szerverrõl meg áthelyzeték az adatokat, oda meg ha be akarok menni azt írja hogy rossz pass

AndrewCB
Alcohol ver. 1.9.2 -essel mountolva mûködik a game!!!

AndrewCB
MAGYAR SZERVER:

name: hungs.hu (szokás szerint! )

pass: sswhu

traXion
cb ts 😊

Lacc
Van ts?
traXion
Mingyárt letölti ezt az izét, aztán jövök én is srácok, meg TSre is! 😄

Fáj a szivem mert mennék én is de istentelenül szar a netem.

Ketten teszteltük...
Nah jó néha kiszálltunk segíteni a társaknak meg kajálni, de majd egész nap bent voltunk...
Hozzáteszem most is bent vannak, és én is megyek mindzsá 😊
2-en voltunk...
Tyler és én.
Lacc
az
grebber
sswhu elvileg

a.carkey
Mi a jelszó?

A medve nem játék.