1524
-
szerintem a kezdőpénzt le kéne venni annyira hogy csak az vehessen tankot aki lelő egy pár embert előtte és akkor nem lenne annyi sniper sem. -
Ha azt az exe-t letöltötte az ember, akkor lehet játszani bármilyen szerveren?
Magyar szerver/ek vannak-e? -
Azt bírom, mikor jön az meganáci feka kabátban, baszott nagy fehér backpackel a hátán és egy rakétavetővel és egy szuper nagy csúzlival.
-
Ha az a célod, hogy minél jobban NE olvadj bele a környezetedbe, akkor tényleg legyen puf(i)ajkában, meg kockás ingben, meg bazi nagy siskakban ...
-
Lifeforce #1239 jöhetne a pach.
Borzasztó ez a memoria probléma... -
Lifeforce #1238 De lesz hungs.hu
Csak sajna szeret kifagyni én meg elaludtam. :) -
ne keverd a szezont a fazonnal. Jason a péntek 13 embere:) -
Az a maszk a Halloween-ben is van.... Jason hord ilyet:)) Kedves fiú:) Bár neki a kés jobben fekszik mint a löfegyver:) -
antijedi #1235 szerintem mivel elég gagyi a szerver meg állandoan kifagyasztja magát csak este nem volt már kai ujraindtisa vagy hasonlo :) gondolom holnap lesz ujra :) -
a hungs már nem üzemel? -
Mossberg #1233 Én maradok a jó öreg gázálarcnál ha végre leér a game
El nem felejtem a demó korszakot, ennyi esőköpenyes-rohambilis kéjgyilkost még életemben nem láttam mint akkor
-
Pill #1232 Ja bocs. Én bal felsőről beszéltem -
Pill #1231 Azzal nyomom, csak kicsit megváltoztattam.
De az a maszk megmaradt. Tudod melyik filmben ven ilyen? Szemtől Szemben (Al Pachino, Robert de Niro). A film elején mikor kirabolják a bankot asszem. -
Mossberg #1230 A bal alsó nagyon ott van
-
Hello!
Mért van az hogy eddig nekem mindig belépett a serverbe de már két napja nem tudok egy serverbe sem belépni.Mit csináljak?Elöre is kösz.
Pill:különben jók a képek. -
Pill #1228 Csináltam egy-két soldiert !
Melyik tetszik nektek?link -
Petko #1227 a masikban is van az nfo fileban -
köszike szépen, közben kaptam infot hogy a razorosnak van az nfo fáljában nekem viszont másik van ezért nem találtam. -
Pill #1225 #1212 "Ja igen. Valaki megmondaná hogy hogy tudnék egy üres szervert indítani, hogy gyakorolgathassak? Már próbáltam a dedicated EXE-vel és utána magamhoz becsatlakozni de nem látta." pls! -
Lifeforce #1224 Z36R3-3CSS2-ESWKW-R3BEE -
milyen nfo fájlban? nem lelem. nem vagyok olyan láma de ez most nem megy:) -
enyém jobb! :D -
Ennyi az egész???
Az nem sok.
Köszi! -
Lifeforce #1220 1 CD-s
Pontosan 450mb :) -
Lifeforce #1219 Benne van az nfo fájlban. -
Hi. Hány file-ból áll a játék, és hány cd-s.
Különböző dolgokat hallottam, nem tudom melyik a hihető. -
sziasztok, Cd key-t kér a menüben, van esetleg ilyenje valakinek?:)plsplsplspls -
Lifeforce #1216 Ez egy szerverbug...
Remélem ezt is javítják. -
Mért van az hogy egy idő után a multiból kilép és ezt írja ki:connecting lost vagy valami mást?Aki tud légyszives segítsen.Előre is kösz. -
jah nem ez nem neked szólt. Fent voltam egy 20 playeres szerveren és ott tapasztaltam ezt. -
Petko #1213 Csakhogyha valaki velem találkozik a csatatéren felismerjen mielőtt szétlövöm a fejét:
-
Pill #1212 Ja. Sok ram kell neki.
Nekem az nem tetszik hogy nehézkes a katonákat irányítani. Főleg épületekben. Ugyanúgy mint az OPF-nál. Viszont a fegyverek nagyon jók, bár a vásárlásnál jól jönne ha be lehetne előre állítani egy-két fegyver összeállítást és akkor nem kéne mindig egyesével megvenni őket. Rohadt jó hogy lehet a hátadon plusszba még egy rakétavető is, ha könnyeb mordályt viszel mellé.
Ja igen. Valaki megmondaná hogy hogy tudnék egy üres szervert indítani, hogy gyakorolgathassak? Már próbáltam a dedicated EXE-vel és utána magamhoz becsatlakozni de nem látta. -
Leszedtem a Razor verziót felraktam, majd mentem multizni. Jó game lenne ez multiban ha nem 4-5-en lennénk. Ami zavar az az, hogy hihetetlenül sokat tölt, néha még játék közben is :( -
Pill #1210 Ugye anélkül a 150 MB-so ingyenes dedikált szerver nélkül nem lehet csinálni szervert? LAN-on szeretnék szerver. -
Pill #1209 Na már sikerült. jó. Tetszik.
Kicsit bonyolultnak tűnt elsőre, főleg a járművezetés és a vásárlás. Amugy meglepően sok pénzt kapunk elsőre. -
Lifeforce #1208 Mert nincs mit updatelni :)
Csak egyszerűen csatlakozni kell a szerverhez és kész.. -
Pill #1207 ÁÁÁ
Kicseréltem de nem tudok update-elni!!
miért? -
Pill #1206 Tehát akkor Clone CD-s verzoóval ugy lehet multizni hogy a #1172 -ben leírt EXE-t fölteszem?
És az update?
-
Ninju #1205 Esetleg nem lehetne néha más pályával indítani a szervert?
SZVSZ kicsit túl közel van egymáshoz a két kezdőpont. -
kev #1204 "Semmi baj vele. Egyszerűen meg kell szokni, hogy erős gép és sok memória kell mostanában mindenhez."
Nem mindenhez kell, csak a gyengén megírt játékokhoz. Egy jól megírt játék lassabb gében is jól fut.
"Ha egy játék egy adott - régebbi - konfigon nem fut jól, attól még nem a játékban van a hiba. "
Nem, tényleg nem. A programozókban van a hiba. Mert basztak optimalizálni a játékot.