1524
  • LSC
    szerintem a kezdőpénzt le kéne venni annyira hogy csak az vehessen tankot aki lelő egy pár embert előtte és akkor nem lenne annyi sniper sem.
  • Ikarus
    Ha azt az exe-t letöltötte az ember, akkor lehet játszani bármilyen szerveren?
    Magyar szerver/ek vannak-e?
  • PREMIERE1
    Azt bírom, mikor jön az meganáci feka kabátban, baszott nagy fehér backpackel a hátán és egy rakétavetővel és egy szuper nagy csúzlival.
  • PREMIERE1
    Ha az a célod, hogy minél jobban NE olvadj bele a környezetedbe, akkor tényleg legyen puf(i)ajkában, meg kockás ingben, meg bazi nagy siskakban ...
  • Lifeforce
    jöhetne a pach.
    Borzasztó ez a memoria probléma...
  • Lifeforce
    De lesz hungs.hu
    Csak sajna szeret kifagyni én meg elaludtam. :)
  • LSC
    ne keverd a szezont a fazonnal. Jason a péntek 13 embere:)
  • Bucser
    Az a maszk a Halloween-ben is van.... Jason hord ilyet:)) Kedves fiú:) Bár neki a kés jobben fekszik mint a löfegyver:)
  • antijedi
    szerintem mivel elég gagyi a szerver meg állandoan kifagyasztja magát csak este nem volt már kai ujraindtisa vagy hasonlo :) gondolom holnap lesz ujra :)
  • LSC
    a hungs már nem üzemel?
  • Mossberg
    Én maradok a jó öreg gázálarcnál ha végre leér a game
    El nem felejtem a demó korszakot, ennyi esőköpenyes-rohambilis kéjgyilkost még életemben nem láttam mint akkor
  • Pill
    Ja bocs. Én bal felsőről beszéltem
  • Pill
    Azzal nyomom, csak kicsit megváltoztattam.
    De az a maszk megmaradt. Tudod melyik filmben ven ilyen? Szemtől Szemben (Al Pachino, Robert de Niro). A film elején mikor kirabolják a bankot asszem.
  • Mossberg
    A bal alsó nagyon ott van
  • Robogo
    Hello!

Mért van az hogy eddig nekem mindig belépett a serverbe de már két napja nem tudok egy serverbe sem belépni.Mit csináljak?Elöre is kösz.

Pill:különben jók a képek.
  • Pill
    Csináltam egy-két soldiert !
    Melyik tetszik nektek?link
  • Petko
    a masikban is van az nfo fileban
  • polak
    köszike szépen, közben kaptam infot hogy a razorosnak van az nfo fáljában nekem viszont másik van ezért nem találtam.
  • Pill
    #1212 "Ja igen. Valaki megmondaná hogy hogy tudnék egy üres szervert indítani, hogy gyakorolgathassak? Már próbáltam a dedicated EXE-vel és utána magamhoz becsatlakozni de nem látta." pls!
  • Lifeforce
    Z36R3-3CSS2-ESWKW-R3BEE
  • polak
    milyen nfo fájlban? nem lelem. nem vagyok olyan láma de ez most nem megy:)
  • traXion
    enyém jobb! :D
  • Ikarus
    Ennyi az egész???
    Az nem sok.
    Köszi!
  • Lifeforce
    1 CD-s
    Pontosan 450mb :)
  • Lifeforce
    Benne van az nfo fájlban.
  • Ikarus
    Hi. Hány file-ból áll a játék, és hány cd-s.
    Különböző dolgokat hallottam, nem tudom melyik a hihető.
  • polak
    sziasztok, Cd key-t kér a menüben, van esetleg ilyenje valakinek?:)plsplsplspls
  • Lifeforce
    Ez egy szerverbug...
    Remélem ezt is javítják.
  • Robogo
    Mért van az hogy egy idő után a multiból kilép és ezt írja ki:connecting lost vagy valami mást?Aki tud légyszives segítsen.Előre is kösz.
  • LSC
    jah nem ez nem neked szólt. Fent voltam egy 20 playeres szerveren és ott tapasztaltam ezt.
  • Petko
    Csakhogyha valaki velem találkozik a csatatéren felismerjen mielőtt szétlövöm a fejét:

• Pill
    Ja. Sok ram kell neki.
    Nekem az nem tetszik hogy nehézkes a katonákat irányítani. Főleg épületekben. Ugyanúgy mint az OPF-nál. Viszont a fegyverek nagyon jók, bár a vásárlásnál jól jönne ha be lehetne előre állítani egy-két fegyver összeállítást és akkor nem kéne mindig egyesével megvenni őket. Rohadt jó hogy lehet a hátadon plusszba még egy rakétavető is, ha könnyeb mordályt viszel mellé.

Ja igen. Valaki megmondaná hogy hogy tudnék egy üres szervert indítani, hogy gyakorolgathassak? Már próbáltam a dedicated EXE-vel és utána magamhoz becsatlakozni de nem látta.
  • Hellhammer
    Leszedtem a Razor verziót felraktam, majd mentem multizni. Jó game lenne ez multiban ha nem 4-5-en lennénk. Ami zavar az az, hogy hihetetlenül sokat tölt, néha még játék közben is :(
  • Pill
    Ugye anélkül a 150 MB-so ingyenes dedikált szerver nélkül nem lehet csinálni szervert? LAN-on szeretnék szerver.
  • Pill
    Na már sikerült. jó. Tetszik.
    Kicsit bonyolultnak tűnt elsőre, főleg a járművezetés és a vásárlás. Amugy meglepően sok pénzt kapunk elsőre.
  • Lifeforce
    Mert nincs mit updatelni :)
    Csak egyszerűen csatlakozni kell a szerverhez és kész..
  • Pill
    ÁÁÁ
    Kicseréltem de nem tudok update-elni!!
    miért?
  • Pill
    Tehát akkor Clone CD-s verzoóval ugy lehet multizni hogy a #1172 -ben leírt EXE-t fölteszem?
    És az update?

• Ninju
    Esetleg nem lehetne néha más pályával indítani a szervert?
    SZVSZ kicsit túl közel van egymáshoz a két kezdőpont.
  • kev
    "Semmi baj vele. Egyszerűen meg kell szokni, hogy erős gép és sok memória kell mostanában mindenhez."

Nem mindenhez kell, csak a gyengén megírt játékokhoz. Egy jól megírt játék lassabb gében is jól fut.

"Ha egy játék egy adott - régebbi - konfigon nem fut jól, attól még nem a játékban van a hiba. "

Nem, tényleg nem. A programozókban van a hiba. Mert basztak optimalizálni a játékot.