1524
  • [NST]Cifu
    Még egy lehetőség:

A ...\Game\Bin\Config\options.ini -ben a "fullscreenrefreshrate =" utáni 60-ast írd át nullára, vagy a monitora beállított frekijére.
  • [NST]Cifu
    Ati esetén a Cataclyst 4.5, nVidia és más kártyák esetén meg a legfrissebb driver.
  • tomasz
    Más driverkéne?? és ha igen milyen?????
  • Negwar
    Tudja valaki hogy lehet servert csinálni???
    és hogy lehetek egyszerre server és kliens?
  • Stotoo
    Én is külföldieken játszottam de teljesen véletlenszerű hogy 3 perc utan dob ki vagy 2 ora utan vagy egyaltalan nem dob ki.
  • tomasz
    Más driverkéne?? és ha igen milyen?????
  • [NST]Cifu
    Valószinüleg driverprobléma.
  • [NST]Cifu
    Mennyi memóriád van? Ha 256MB, akkor megvan a bibi...
  • tomasz
    Hali lenne 1 gondom elindítom a gamest,végig megy az intró töltené be a főmenüt egyszercsak 1 nagy fekete mindenség és kilép a gamesból de úgy hogy bejön1 csomó marhaság+még a felbontási beállítást is elbassza!!!!Segítsen valaki!!!!
  • Wanted
    Hi!
    Leszedtem a razor féle verziót.
    Szépen elindul a gamma. Amíg egyenesen haladok, vagy oldalazok semmi gond, viszont, amikor körbe akarok nézni az egérrel, rendesen beszaggat. A járműveknél ez fokozottan érvényes. Így lehetetlen célozni pl. tankkal.
    A clone cd-s verzió miben különbözik?
  • LSC
    valószínű nem a cd kulcs miatt dob ki mert tegnap 2 órát játszottam egy hivatalos szerveren gond nélkül.
  • Negwar
    Nem baj elöbb utobb ezt is megoldja majd valaki:)
  • Ninju
    Én is találkoztam ezzel a problémával. Aztán kikapcsoltam a joyt a földi járműveknél.
  • Lifeforce
    nem egésszen mert nekünk más kulcsunk van :)
  • LSC
    kicsit hagy játszani hogy érezd aztán kidob a picsbe.
  • LSC
    szerintem ez a másolás ellen a védelem mint anno az OFP-ben. Nem véletlen tudtok játszani azonos kulccsal.
  • Negwar
    Rohadt jó game lenne ez ha nem disconektelne 10 percenként. van már vaklami megoldás erre????????????,,
  • [NST]Cifu
    Jó, hogy így aggódtok értem...

Amúgy ami problémám egyenlőre van, annak egyik fele a német verzió (most sikerült végre átvarázsolnom, mert német nyelvű optionsban még az irányítást sem tudtam bekonfigurálni), a másik meg a netelérésem "csodás" mivolta, ugyanis lagolok, mint gép...
  • antijedi
    hát nem nagyon tudom de alegjobb módszer ha nagyon sokáig vagy életben miközben nagyon sokat ölsz és ugy általában is nagyon jó vagy :)
  • LSC
    és azt hogy érem el hogy hozzáadódjon?
  • antijedi
    hát ugy van hogy a keresett pénz halálnál 0zodik és alapot kapod csak asszem, cask akor megy át a pénz halál utánira is amikor azt irja hogy "you have earned money from benefactor" vagy valami iylesmit, na az asszem hozzáadódik a induló összeghez :) persze nem biztos hogy igy van de én igy tapasztaltam :)
  • LSC
    azt viszont nemértem hogyvan. Ha lelövök 3 embert és meghalok ugyanannyi pénzzel kezdek mintha semmit nem csináltam volna hogy van ez?
  • antijedi
    szerintem se biztos hogy tecceni fog, pl szeirntem a 15cmenként 360fokot fordulo rakéte nem valami élethű :)
  • LSC
    neked úgysem fog tetszeni szerintem. De az 1.96-os patch-re lehet ez is király lessz:)
  • [NST]Cifu
    Bazzeg, leszedem E-mule-val, erre kitömörítve kiderül, hogy a Germánus verziót sikerült magamévá tenni...
  • antijedi
    szerintem nem olyan rossz az engine csak ezeket az idiota kifagyásokat javitanák már :(
  • Lifeforce
    Mihez képest.
    Televan shaderekkel amit a gf3-ad nem igazán csipáz.
    A nagy terpekről nem is beszélek.
    Sztem egyáltalán nem nonszensz.
  • Pill
    P4 2.6c, 512DDR, GF3Ti200@Ti500. A videókártya gyenge, de azért ez "nonszensz" :)
  • antijedi
    jah és igy szerintem SOKKAL élvezetesebb a game :)
    nekem legalább is bejött és aki meg jol nyomja gyalog is meg csapatmunkában az pillanatok alat igyis összeszed anyi pénzt hogy mehessen a tankwar :)
  • LSC
    milyen géped van? CPU,vga,ram.
  • Lifeforce
    Nálam full grafikával 1024x768-as felbontással megy 30fps körül, így mediumon pedig tökéletes 60 körül.
  • Pill
    Aha értem.
    De mondjuk a gépigényt sem értem. nem is olyan szép és mégis nekem szinte mindig 20 FPS-el megy akármennyire is veszem le a grafikát.
  • Negwar
    Direkt ilyen szar a kocsik és tankok vezetése vagy én vagyok béna????????????? Elindul, nem lehet megállitani, tolatni nem lehet vele stb stb :(
  • Lifeforce
    Nem.
    Ez az amikor kidob a játékból és memoria irási hibára panaszkodik.
  • Pill
    Ez a a memórai probléma pontosan mi is?
    Ezért szaggat néha irgalmatlanul nem? És oylan lassan lép ki hogy inkább ctrl+alt+del-el zárom be :)
  • Lifeforce
    nem sokáig,mert 2 cucc ki lesz véve...
    Két légelhárító űber atom járműtől megszabadulunk.
    Ha úgy lenne megcsinálva mint az életben, akkor nem lenne gáz, de az a baj velük, hogy földi cuccokra is űber és így értelmét veszti mind az összes földi és légi jármű.
  • Laccnemotthon
    A 3500 az nem rossz, mert 20k-ból azért igencsak über cuccokat lehetett venni.
  • LSC
    fasza.
  • Lifeforce
    Te meg egy kicsit olvass vissza légyszives... (nem kell sokat...
  • Lifeforce
    Már tegnap óta le van véve :)
    3500 a kezdő összeg..