Söldner: Secret Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
milyen nfo fájlban? nem lelem. nem vagyok olyan láma de ez most nem megy😊
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu
1 CD-s
Pontosan 450mb 😊
Pontosan 450mb 😊
Benne van az nfo fájlban.
Hi. Hány file-ból áll a játék, és hány cd-s.
Különbözõ dolgokat hallottam, nem tudom melyik a hihetõ.
Különbözõ dolgokat hallottam, nem tudom melyik a hihetõ.
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
sziasztok, Cd key-t kér a menüben, van esetleg ilyenje valakinek?😊plsplsplspls
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu
Ez egy szerverbug...
Remélem ezt is javítják.
Remélem ezt is javítják.
Mért van az hogy egy idõ után a multiból kilép és ezt írja ki:connecting lost vagy valami mást?Aki tud légyszives segítsen.Elõre is kösz.
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Csakhogyha valaki velem találkozik a csatatéren felismerjen mielõtt szétlövöm a fejét:

Ja. Sok ram kell neki.
Nekem az nem tetszik hogy nehézkes a katonákat irányítani. Fõleg épületekben. Ugyanúgy mint az OPF-nál. Viszont a fegyverek nagyon jók, bár a vásárlásnál jól jönne ha be lehetne elõre állítani egy-két fegyver összeállítást és akkor nem kéne mindig egyesével megvenni õket. Rohadt jó hogy lehet a hátadon plusszba még egy rakétavetõ is, ha könnyeb mordályt viszel mellé.
Ja igen. Valaki megmondaná hogy hogy tudnék egy üres szervert indítani, hogy gyakorolgathassak? Már próbáltam a dedicated EXE-vel és utána magamhoz becsatlakozni de nem látta.
Nekem az nem tetszik hogy nehézkes a katonákat irányítani. Fõleg épületekben. Ugyanúgy mint az OPF-nál. Viszont a fegyverek nagyon jók, bár a vásárlásnál jól jönne ha be lehetne elõre állítani egy-két fegyver összeállítást és akkor nem kéne mindig egyesével megvenni õket. Rohadt jó hogy lehet a hátadon plusszba még egy rakétavetõ is, ha könnyeb mordályt viszel mellé.
Ja igen. Valaki megmondaná hogy hogy tudnék egy üres szervert indítani, hogy gyakorolgathassak? Már próbáltam a dedicated EXE-vel és utána magamhoz becsatlakozni de nem látta.
Leszedtem a Razor verziót felraktam, majd mentem multizni. Jó game lenne ez multiban ha nem 4-5-en lennénk. Ami zavar az az, hogy hihetetlenül sokat tölt, néha még játék közben is 😞
Ugye anélkül a 150 MB-so ingyenes dedikált szerver nélkül nem lehet csinálni szervert? LAN-on szeretnék szerver.
Na már sikerült. jó. Tetszik.
Kicsit bonyolultnak tûnt elsõre, fõleg a jármûvezetés és a vásárlás. Amugy meglepõen sok pénzt kapunk elsõre.
Kicsit bonyolultnak tûnt elsõre, fõleg a jármûvezetés és a vásárlás. Amugy meglepõen sok pénzt kapunk elsõre.
Mert nincs mit updatelni 😊
Csak egyszerûen csatlakozni kell a szerverhez és kész..
Csak egyszerûen csatlakozni kell a szerverhez és kész..
ÁÁÁ
Kicseréltem de nem tudok update-elni!!
miért?
Kicseréltem de nem tudok update-elni!!
miért?
Tehát akkor Clone CD-s verzoóval ugy lehet multizni hogy a #1172 -ben leírt EXE-t fölteszem?
És az update?
És az update?
Esetleg nem lehetne néha más pályával indítani a szervert?
SZVSZ kicsit túl közel van egymáshoz a két kezdõpont.
SZVSZ kicsit túl közel van egymáshoz a két kezdõpont.
"Semmi baj vele. Egyszerûen meg kell szokni, hogy erõs gép és sok memória kell mostanában mindenhez."
Nem mindenhez kell, csak a gyengén megírt játékokhoz. Egy jól megírt játék lassabb gében is jól fut.
"Ha egy játék egy adott - régebbi - konfigon nem fut jól, attól még nem a játékban van a hiba. "
Nem, tényleg nem. A programozókban van a hiba. Mert basztak optimalizálni a játékot.
Nem mindenhez kell, csak a gyengén megírt játékokhoz. Egy jól megírt játék lassabb gében is jól fut.
"Ha egy játék egy adott - régebbi - konfigon nem fut jól, attól még nem a játékban van a hiba. "
Nem, tényleg nem. A programozókban van a hiba. Mert basztak optimalizálni a játékot.
Ez a game azért eszik ennyi memot mert amikor csak egyszerûen elindítod, akkor mind a 460mb-t betölti a memoba.
Ez azért van így megcsinálva, hogy menet közben változhasson a textúra (idõjárás,napszak...stb)
Ez azért van így megcsinálva, hogy menet közben változhasson a textúra (idõjárás,napszak...stb)
biztos te is hallotal arrol a 64ks fpsrol. Na nesze neked programozoi munka - annyi cuccot pakol ki a membe hogy garantaltan lehal tole a geped sot szinte minden mai gep, a program megsincs 1mb. Nagyon jo programozoi munka, csak eppen ha sebesseget akarunk elerni, ahhoz memoria kell. 1 Gbyte ma mar erosen ajanlott. Es egy idoben nem is volt draga a ram...
Sajna nem és a pályákat sem tudja váltani.
Sztem a következõ pachben biztosan benne lesznek.
Amúgy már tesztelik az új pachet, úgyhogy valószínüleg hamarosan kézhezkapjuk...
Sztem a következõ pachben biztosan benne lesznek.
Amúgy már tesztelik az új pachet, úgyhogy valószínüleg hamarosan kézhezkapjuk...
Apropó! Nem lehet a server confignál beállítani, hogy milyen cuccok lehetnek? Puskákból, felszerelésbõl, gránátokból, rakétákból minden, jármûvekbõl meg néhány nem túlzottan páncélozott is elég lenne! (Vagy semmi jár,û pár napig, hogy milyen nélküle a játék ...)
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Semmi baj vele. Egyszerûen meg kell szokni, hogy erõs gép és sok memória kell mostanában mindenhez.
Ha egy játék egy adott - régebbi - konfigon nem fut jól, attól még nem a játékban van a hiba. Ezt mindig elfelejtitek!
Ha egy játék egy adott - régebbi - konfigon nem fut jól, attól még nem a játékban van a hiba. Ezt mindig elfelejtitek!
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
A játék rettentõen lagos a magyar szerveren is, és akadozik az után is, hogy minimálisra vettem a részletességet (xp 1.8, gef 4200 ti, 512mb).
Minden inditáskor, kilépéskor, belépéskor stb. elhangzik a "Söldner" felkiálltás, amitõl egy idõ után a hátamon felállt minden..
Mintha nem fejezték volna be ezt a játékot teljesen.)
Minden inditáskor, kilépéskor, belépéskor stb. elhangzik a "Söldner" felkiálltás, amitõl egy idõ után a hátamon felállt minden..
Mintha nem fejezték volna be ezt a játékot teljesen.)
Remélem nem vetted magadra. Még csak ismerkedem a játékkal.
Azért próbálgatok minden fegyvert.
A baj szerintem tényleg ott kezdõdik, hogy megveszel kezdésnek egy Abramsot és szinte csak tankkal tudnak kilõni. Kézifegyvert meg szerzel az ellenségtõl.
Esetleg váltogathatná a szerver a pájákat.
Azért próbálgatok minden fegyvert.
A baj szerintem tényleg ott kezdõdik, hogy megveszel kezdésnek egy Abramsot és szinte csak tankkal tudnak kilõni. Kézifegyvert meg szerzel az ellenségtõl.
Esetleg váltogathatná a szerver a pájákat.
Hát nem tudom!!!
NEkem eddig nem volt gondom a ramokkal pedig jókat játszok a CoD-dal, a Hitman3-al, a MAnhunttal, a Splinter Cell PT-val, az UT2004-el és úgy gondolom ezek a játékok azért nem maradnak el a Söldner mögött mégis vidáman futnak XP alatt 256 mega rammal... erre értettem hogy programozni tudni kell!!!!
NEkem eddig nem volt gondom a ramokkal pedig jókat játszok a CoD-dal, a Hitman3-al, a MAnhunttal, a Splinter Cell PT-val, az UT2004-el és úgy gondolom ezek a játékok azért nem maradnak el a Söldner mögött mégis vidáman futnak XP alatt 256 mega rammal... erre értettem hogy programozni tudni kell!!!!
Nem probaltam multiban.
A fegyverekrol alkotot velemenyem vissza is vonom, az elso felindulasbol jott csak. De ha csak ennyi baja lenne
A fegyverekrol alkotot velemenyem vissza is vonom, az elso felindulasbol jott csak. De ha csak ennyi baja lenne

Multiban próbáltad?
Én a fegyverekrõl alkotott véleményeddel nem értek egyet, de a többivel igen.
Viszont ezt már írtam, hogy egyértelmûen megkapta azokat a gyerekbetegségeket mint minden új motor.
Ugyan azokat a betegségeket látom mint a BF1942-ben amikor kijött.(Ha nem jármûvezetõ vagy akkor laggzik lövészként vagy ha csak ülsz benne, fizika igen kevés van benne...stb.
Tipikus hibák, amit ki lehet javítani 1-2 pachel.
Én a fegyverekrõl alkotott véleményeddel nem értek egyet, de a többivel igen.
Viszont ezt már írtam, hogy egyértelmûen megkapta azokat a gyerekbetegségeket mint minden új motor.
Ugyan azokat a betegségeket látom mint a BF1942-ben amikor kijött.(Ha nem jármûvezetõ vagy akkor laggzik lövészként vagy ha csak ülsz benne, fizika igen kevés van benne...stb.
Tipikus hibák, amit ki lehet javítani 1-2 pachel.
Mivel a demojuk nem igazán sikerült, szerintem így oldották meg a dolgot.
Biztosan javítani fogják.
Biztosan javítani fogják.
Most hogy a malort megnezzem, felraktam ujra es alaposabban kiveseztem.
Bocsassatok meg de a velemenyem meg roszabb lett mint volt eredetileg! Ennel (bar regen nyomtam utoljara)az OFP fenyevekkel jobb. A Battlefield sorozatrol akkor meg emlitest se tegyunk!!!
Bar teny hogy vannak jo otletek benne amik tetszettek is, pl ilyen a sajat test meglete, az ejtoernyzes, a dinamikara valo torekves, sokfele eszkoz (nem non+u!), nagy terulet...hirtelen ennyi es nem is tudok tobbet melleallitani...de az a keves negeativum (mert az egesz game szinte csak ebbol all) telljsen kinyijra meg a feelinget is. (ilyen hulye AI-t utoljara 8 ve lattam gameben 😄...ugy rallyzott a Humwee-val mintha "Colin" lenne a csoka...., fizika nuku..nagyon nuku
)
Bocsassatok meg de a velemenyem meg roszabb lett mint volt eredetileg! Ennel (bar regen nyomtam utoljara)az OFP fenyevekkel jobb. A Battlefield sorozatrol akkor meg emlitest se tegyunk!!!
Bar teny hogy vannak jo otletek benne amik tetszettek is, pl ilyen a sajat test meglete, az ejtoernyzes, a dinamikara valo torekves, sokfele eszkoz (nem non+u!), nagy terulet...hirtelen ennyi es nem is tudok tobbet melleallitani...de az a keves negeativum (mert az egesz game szinte csak ebbol all) telljsen kinyijra meg a feelinget is. (ilyen hulye AI-t utoljara 8 ve lattam gameben 😄...ugy rallyzott a Humwee-val mintha "Colin" lenne a csoka...., fizika nuku..nagyon nuku
)
azis érdekes hogy a official szerverekre is nyugodtan fel lehet menni játszani. Gondolom majd ezt javítják legelsõre.
A szerverrel nem tudsz játszani mert hiányos...
Dehát saját maguk rakták ki az üzemelõ cracket 😊
Dehát saját maguk rakták ki az üzemelõ cracket 😊
szvsz sokkal gázabb amikor 2v2 szinten meghasonlonál az emgy hogy tank folymatosan lövi spawnhelyet 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
(Hehh..es tenyleg! kiprobaltam en is...)
Kivancsi vagyok mikor kapnak eszhez...
(Gyorsan szedem is le a szervet
..sose lehet tudni mikor jon jol)
Kivancsi vagyok mikor kapnak eszhez...
(Gyorsan szedem is le a szervet
..sose lehet tudni mikor jon jol)beindult az atom sniper kemp mindenhol a zászlókra meg szarik mindenki és lehetetlen kiszúrni a snieprt. Asszem ezzel elbaszták egy kicsit.
Nekem is ment.
Holnap este gyertek multizni SOKAN!
Holnap este gyertek multizni SOKAN!
Megy most valahol multi game? Beneznek.
FPS-TPS
Hi!
Azt szeretnm kérdezni, hogy ez game most egy fps vagy mi?
Azt szeretnm kérdezni, hogy ez game most egy fps vagy mi?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Végre sikerült multizni.De le kellett szednem hozzá a RAZOR verzió megérte.
Next PC upgrade: 2022
A legszebb az benne, hogy tökéletesen müxik...
Felcsatlakoztam a szerverre és gameltem egyet tesztelés képpen és tökéletesen megy 😊
Felcsatlakoztam a szerverre és gameltem egyet tesztelés képpen és tökéletesen megy 😊
pontosan