Söldner: Secret Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSC
valószínû nem a cd kulcs miatt dob ki mert tegnap 2 órát játszottam egy hivatalos szerveren gond nélkül.

Negwar
Nem baj elöbb utobb ezt is megoldja majd valaki:)

\"This is a good day to die!\"

Én is találkoztam ezzel a problémával. Aztán kikapcsoltam a joyt a földi jármûveknél.
nem egésszen mert nekünk más kulcsunk van :)
LSC
kicsit hagy játszani hogy érezd aztán kidob a picsbe.

LSC
szerintem ez a másolás ellen a védelem mint anno az OFP-ben. Nem véletlen tudtok játszani azonos kulccsal.

Negwar
Rohadt jó game lenne ez ha nem disconektelne 10 percenként. van már vaklami megoldás erre????????????,,

[NST]Cifu
Jó, hogy így aggódtok értem...

Amúgy ami problémám egyenlõre van, annak egyik fele a német verzió (most sikerült végre átvarázsolnom, mert német nyelvû optionsban még az irányítást sem tudtam bekonfigurálni), a másik meg a netelérésem "csodás" mivolta, ugyanis lagolok, mint gép...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

hát nem nagyon tudom de alegjobb módszer ha nagyon sokáig vagy életben miközben nagyon sokat ölsz és ugy általában is nagyon jó vagy :)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

LSC
és azt hogy érem el hogy hozzáadódjon?

hát ugy van hogy a keresett pénz halálnál 0zodik és alapot kapod csak asszem, cask akor megy át a pénz halál utánira is amikor azt irja hogy "you have earned money from benefactor" vagy valami iylesmit, na az asszem hozzáadódik a induló összeghez :) persze nem biztos hogy igy van de én igy tapasztaltam :)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

LSC
azt viszont nemértem hogyvan. Ha lelövök 3 embert és meghalok ugyanannyi pénzzel kezdek mintha semmit nem csináltam volna hogy van ez?

szerintem se biztos hogy tecceni fog, pl szeirntem a 15cmenként 360fokot fordulo rakéte nem valami élethû :)

LSC
neked úgysem fog tetszeni szerintem. De az 1.96-os patch-re lehet ez is király lessz:)

[NST]Cifu
Bazzeg, leszedem E-mule-val, erre kitömörítve kiderül, hogy a Germánus verziót sikerült magamévá tenni...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

szerintem nem olyan rossz az engine csak ezeket az idiota kifagyásokat javitanák már :(

Mihez képest.
Televan shaderekkel amit a gf3-ad nem igazán csipáz.
A nagy terpekrõl nem is beszélek.
Sztem egyáltalán nem nonszensz.
P4 2.6c, 512DDR, GF3Ti200@Ti500. A videókártya gyenge, de azért ez "nonszensz" :)

jah és igy szerintem SOKKAL élvezetesebb a game :)
nekem legalább is bejött és aki meg jol nyomja gyalog is meg csapatmunkában az pillanatok alat igyis összeszed anyi pénzt hogy mehessen a tankwar :)

LSC
milyen géped van? CPU,vga,ram.

Nálam full grafikával 1024x768-as felbontással megy 30fps körül, így mediumon pedig tökéletes 60 körül.
Aha értem.
De mondjuk a gépigényt sem értem. nem is olyan szép és mégis nekem szinte mindig 20 FPS-el megy akármennyire is veszem le a grafikát.

Negwar
Direkt ilyen szar a kocsik és tankok vezetése vagy én vagyok béna????????????? Elindul, nem lehet megállitani, tolatni nem lehet vele stb stb :(

Nem.
Ez az amikor kidob a játékból és memoria irási hibára panaszkodik.
Ez a a memórai probléma pontosan mi is?
Ezért szaggat néha irgalmatlanul nem? És oylan lassan lép ki hogy inkább ctrl+alt+del-el zárom be :)

nem sokáig,mert 2 cucc ki lesz véve...
Két légelhárító ûber atom jármûtõl megszabadulunk.
Ha úgy lenne megcsinálva mint az életben, akkor nem lenne gáz, de az a baj velük, hogy földi cuccokra is ûber és így értelmét veszti mind az összes földi és légi jármû.
A 3500 az nem rossz, mert 20k-ból azért igencsak über cuccokat lehetett venni.
LSC
fasza.

Te meg egy kicsit olvass vissza légyszives... (nem kell sokat...
Már tegnap óta le van véve :)
3500 a kezdõ összeg..
LSC
szerintem a kezdõpénzt le kéne venni annyira hogy csak az vehessen tankot aki lelõ egy pár embert elõtte és akkor nem lenne annyi sniper sem.

Ikarus
Ha azt az exe-t letöltötte az ember, akkor lehet játszani bármilyen szerveren?
Magyar szerver/ek vannak-e?

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

PREMIERE1
Azt bírom, mikor jön az meganáci feka kabátban, baszott nagy fehér backpackel a hátán és egy rakétavetõvel és egy szuper nagy csúzlival.

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"

PREMIERE1
Ha az a célod, hogy minél jobban NE olvadj bele a környezetedbe, akkor tényleg legyen puf(i)ajkában, meg kockás ingben, meg bazi nagy siskakban ...

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"

jöhetne a pach.
Borzasztó ez a memoria probléma...
De lesz hungs.hu
Csak sajna szeret kifagyni én meg elaludtam. :)
LSC
ne keverd a szezont a fazonnal. Jason a péntek 13 embere:)

Bucser
Az a maszk a Halloween-ben is van.... Jason hord ilyet:)) Kedves fiú:) Bár neki a kés jobben fekszik mint a löfegyver:)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

szerintem mivel elég gagyi a szerver meg állandoan kifagyasztja magát csak este nem volt már kai ujraindtisa vagy hasonlo :) gondolom holnap lesz ujra :)

LSC
a hungs már nem üzemel?

Én maradok a jó öreg gázálarcnál ha végre leér a game
El nem felejtem a demó korszakot, ennyi esõköpenyes-rohambilis kéjgyilkost még életemben nem láttam mint akkor

Ja bocs. Én bal felsõrõl beszéltem

Azzal nyomom, csak kicsit megváltoztattam.
De az a maszk megmaradt. Tudod melyik filmben ven ilyen? Szemtõl Szemben (Al Pachino, Robert de Niro). A film elején mikor kirabolják a bankot asszem.

A bal alsó nagyon ott van

Robogo
Hello!

Mért van az hogy eddig nekem mindig belépett a serverbe de már két napja nem tudok egy serverbe sem belépni.Mit csináljak?Elöre is kösz.

Pill:különben jók a képek.

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Csináltam egy-két soldiert !
Melyik tetszik nektek?link

a masikban is van az nfo fileban
polak
köszike szépen, közben kaptam infot hogy a razorosnak van az nfo fáljában nekem viszont másik van ezért nem találtam.

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

#1212 "Ja igen. Valaki megmondaná hogy hogy tudnék egy üres szervert indítani, hogy gyakorolgathassak? Már próbáltam a dedicated EXE-vel és utána magamhoz becsatlakozni de nem látta." pls!

Z36R3-3CSS2-ESWKW-R3BEE