Söldner: Secret Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kétszázakárhány megás változattal próbáltam.
Hol láttad?
Ezel sem játszunk...
Ugyanis nem jelentkezik be a masterszerverre.
Így kiadni valamit ez nevetséges.
(ADSL, tûzfal off)
(a méretén kívül)
Csak feltelepítettem a szerveremen, hogy megnézzem jólet.
Azz itthoni gépen még csak 43%
Ez pedig szégyen vazzeg hogy kiadnak egy ilyen demo-t. Csak azt nem tudom, hogy milyen lesz a full verzió, ha már a demo-t is így elbaxták. Talán majd azt sem lehet telepíteni? 😛
És azért a CS is elvesztette a varázsát (valahol az 1.0 környékén - szerintem), anno volt, amikor 1000 fölött volt a magyar szervereken a játékosszám, ma már negyed ennyi az átlag...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Na mi azt kinyomtattuk is játszottuk, és az durva volt

Pedig sztem ma a legjobb harcászati/taktikai játék.
Ha jó lenne a netkód és jönne legalább 20-30 ember játszani akkor hihetetlen élmény lenne a jármûvekkel...dehát maradnak a cs-nél
1ébként a dedicated szervereken már egész jól lehet gamelni
Egyébként az OFP nem véletlenül játszik még mindig nálunk - LAN-on iszonyú jó!!!
De a Söldner sokkal arcade-osabb lesz, mint az OFP - sokkal populárisabbra is tervezték a kezdetek óta.
Eredetileg azt hittem, hogy a Söldner megszorongatja az OFP-t, azóta kiderült, hogy semmi ilyesmirõl nincs szó. Sajnos úgytünik, hogy az OFP-t majd csak az OFP 2 szorongathatja meg - csak sajnos az legjobb esetben is másfél év múlva várható...
Mondjuk van ez a joint operation ami olyan hihetetlen szar hogy annál csak jobb lehet
Nem tudom...de lanozni pont akkor amikor buli van azt fentrengeni kéne egymás mocskába?
Ez fura

Akkor mégsem olyan könnyû megalkotni egy ilyen gémet.
Szal sztem még mindig az ofp viszi a pálmát.

Az elsõ verzió hibás, a Harwireden most irogatta ki valamelyik röfimalac, hogy nekik is csak most csorog lefele - a Gamershell-en meg tele mindegyik letöltési szerver... 😊)
Töltöm én is 😊
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Next PC upgrade: 2022
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Next PC upgrade: 2022
!Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)