Söldner: Secret Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd meglátjuk, mi lesz belõle - mondta a csiga, és nekivágott az M7-esnek hosszában... 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Next PC upgrade: 2022
Tûzfal, ilyesmi terén mi a felállás?
Asszongya kész a szerver,én megbelépeka gémbe és nem talál lant!
Nemsokára berakom a képét!
Ráklikkelsz a "server.bat"-ra, és ezután mi történik?
Szomorú, de már én se tudom másként értékelni, mint a nagy "HA" tipikus esetét...
HA még tavaly kijött volna, HA nem kezdenek el bele ebbe a portal-mizériába (úgy tudom az eredeti bétában még nem szerepelt), HA megpróbálnák a többi problémát kijavítani legalább, vagy az elõbbiek nem sikerültek/nek, akkor legalább a grafika/látvány terén felnõni a mai igényekhez...
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Nos, nem b..gatásból de egy pár hónappal ezelõtt csak megjegyeztem, hogy ez milzen ratyi játék lesz és aztán elküldtek borért de rendesen. Na, sajnálom, hogy úgy lett.
(Én mondjuk abból gondoltam,hogy annyi de annyi mindent igértek, hogy a végére elfáradtak. Lehet , hogy ismét a határidõ sürgette a fiúkat)
goodby

- a szerverkeresõ nálam a pingekre 3 piros Xet ir, de csatlakozni tudok 😊
- a játékosszám fügetlen attól, h mennyit irt a keresõ 😄
- annak ellenére h pingemet 25-45re irja, néha megáll az egész világ ill. a kamera messzirõl elidul a playeremre.
- a jármûriányítás katasztrófális, a jármûfizika nevetséges 😊
- sztem ebbõl 1 éven belül nem lesz jól játszható game 😞
Forza.
Véleményem szerint ez a "portal" rendszer öli meg az egész játékot, láthatóan vele van a baj, hibásan jelzi ki a pingeket, problémás a csatlakozás, ráadásul nagyon lassú és körülményes. A legidegesítõbb, hogy valószinüleg záros határidõn belül nem lesznek ezekre a hibákra megoldások, szóval a játék a jelenlegi felállás szerint ilyen ingatag lábakon fog kijönni. Nagyon sajnálom, mert a játékban amúgy sok dolog tetszik...
Hát, szuper. Pedig nagyon szívesen játszanék, mert tetszik a stílus.
5let?
Swedish people are albino monkeys
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
bár azt még midnig nem tom mért volt az hogy több 9*16 meg hasonlo telitettségü servere is azt irtha hogy full 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Könnyedén beloggol de megáll a szerverkeresésnél.. 😊
Nektek megy?
Vagy megint valami trükköt kell alkalmazni...
Nem tud indítani valaki egyet próbaképpen? Régebben a CB indítgatott mindennek, ennek nem lehetne?

War. War never changes.
Egyszeruen nem tudom elkepzelni, hogyan tudnak ebbol a jatekbol valami hasznalhatot csinalni, mikor tele van az egesz bugokkal.Kb az a kategoria, mint volt az a magyar autos jatek. Kiadtak hozza kismillio pecccset, mire kezdet jatszhato lenni.
Igaz, irjak hogy beta demo, meg a velgeges nem ilyen lesz, na de keremszepen ez igy akkor is nagyon gyenge.
E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3
SZVSZ ebbõl nem lesz igazán jo játék, amilyen annak idején a BF42 és az OFP volt... De csak a netkod és a gépigény miatt.
Ezek szerint maradt "bétás" szal törlés megint...
Remélem a véglegesre tényleg összekapják magukat

Csak az a bajom, hogy mindezt kb. 100 pingnél csinálta, de olyan volt mintha 600 lett volna minimum... 😞
War. War never changes.
Elindítom, beállítok mindent, mondom na játszunk egyet. Nagy nehezen csinálok accountot, keresem a szervereket, és kb. 10-szerre sikerült csatlakoznom egyhez... 2 perc alatt nagy nehezen belép. A játék szaggat, mint az állat, meg lagzik is a 80 ping ellenére... Kimegyek a házból, látom ott egy ellenfél, elkezdem lõni, nem történik semmi. Megyek arrébb pár métert, majkd hirtelen meghalok, átmegy rajtam egy tankkal az, akibe vagy 1 tárat lõttem... mondom hú ez így nem lesz jó, disconnect, grafika picit lejjebb, szervereket keresek, most meg nem talál egyet sem vagy 20 perce... Király game lesz, csak így tovább!
War. War never changes.
Kezdjük ott hogy megtartotta az accountomat, ami jo pont. Az egyetlen jo pont.
Sikerült bemenni egy szerverre, aminek mellesleg "?" volt a pingje... A ping-es szervereknél azt irta server is full...
Nem mondom hogy nekem egy bika gépem van az 512 MB RAM-mal, 2500+ bartonnal, és 9600XT-vel, de szerintem egy mai játéknak tökéletesen kéne futni, plán 800×600-ban. Ehezképest be kell hogy melegedjen a program, kb 3-4 percig, jo ha csak ugy lövöldözök, ugrálok, meg forgatom a fejem, mert elsõre ezek kb 1-2 mp-es késéssel történnek meg.
Nah megvolt a bemelegítõ, elindulok, hogy végre embert is lõjek. Odaérek egy városhoz, távolrol tökig üres az egész. Mikor be érek már látom a csapattársaimat, egyyszercsak lelövik mellettem az egyiket. mikor elõveszem az AUG-omat már tüzelek is de a fegyverem nem lõ!!! Csak 1-es lövésben (nem állitottam át). De az ellenség nem lött vissza. közelebb mentem ugy löttem egyessel, de semmi.
Amikor is elõvettem a pisztolyomat, és jött az überpoén. Ahogy eltette az AUG-ot, az elkezdett sorozatot lõni a hátamon 😄DD. És nem akarta abbahagyni.
Na ekkor léptem ki...