Söldner: Secret Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pont a liteonok tudják asszem :)
mongyuk az enyém senem régi senem vacak de pl hitmannál mégse nagyon szerette :)
ujrairhatóra lehet probálkozni vagy csak a rendes a jó neki?

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Vaélamit nem jól csináltál...
Le kellene fordítani, hogy aki nem tud angolul az is ki tudja írni.
Felejtsd el...
Ehez biztos nem.
Csak a régi és a vacak cdírók (liteon) nem tudják ezt a funkciót.
Ennyi.
Detto!Elteszem par napra ugyis jon majd hozza normalis crack.

http://silkiehun.atw.hu/

és ez a kavarás a cdirokal itt is van hogy az egyik megtudja csinálni a másik nem, a harmadik meg megintnem és etc... ?

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Nem semmi ez a macera a cd irassal :).

Wolwarine
Sziasztok !!

Lenne egy kérdésem: ez a 2004-05-29 Soldner Secret Wars (c) Jowood *BWCLONE* valaki leszedte és müxik is neki ?? ha igen akkor akkor az eredeti nfo-kívûl mit kell még tenni ? Mert amikor megírom (ahogy le van írva) install nagyon lassan de felteszi a gámát, és nem tölti be hanem kéri az ereti cd-t !!

MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

grebber
Ja és ha fizetsz full sávszél és jók a frsiitések legalábbis a game frissitések.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Már itt is fennt van.
Igaz csak 10kb/s ha nem fizettétek be de scak 200FT 1 hónap

Instict
jaj már de lassan jön

Instict
ok!:)

Szigorúan tartsátok be az nfo-ban leírtakat...
Instict
thx

innen letölthetõ a blindwrite ezen verziója (30napos trial)
Tyler
ja

\"building better worlds\"

Instict
csak az van szerintem. mért nem vagy irc-en?

[HUN]PAStheLoD
CXZiSO féle az jó ?

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Instict
utoljára az igi2 szervereden voltam, remélem ez nem fog csalódást okozni:)

Instict
ok, köszi mindent! Blind-et is köszi!:)

Tyler
http://www.vso-software.fr/download.htm

\"building better worlds\"

Aztán meglátjuk mennyire lesz jó játék, és mennyien játszanának...
[HUN]PAStheLoD
oké .. ízzítom a derautot

Legalább is tesztszervert biztosan.
Egy pill és feltöltöm a BlindWrite 4.5.7.92 progit.
Honnan lehet mukodo BlindWrite 4.5.7.92 leszedni hozza?Mert en csak nagyobb verzioszamut talaltam az meg el se indul valami hibauzenetet ir amint inditanam.Egyebkent alcohol-al ki lehet irni csak keri az original cd-t inditaskor.

Instict
fogsz csinálni szervert neki Life?

Akkor mondom... :)
3. CD-re sikerült csak kiírni.
Alcohol és CloneCD-t felejtsétek el...
Csak az nfo-ban leírt cdíró programot használjátok, és csak úgy ahogyan pontosan le van oda írva.
És hogy miért kapott ennyi pontszámot az nforceon?
Mert ez nem olyan mint a demo.
Megy mint állat, már játszottam vele neten. (furcsamód beengedett.)
Gyorsan tölt, és a szerverre is pillanatok alatt töltödtem be...
Grafika sztem szép, azzal nincs gond.
Egyszóval rá sem ismerek a demo után!!!
grebber
Én majd csak holnap szedem le mert no hely a gépemen.
Majd irjatok hogy milyen lett.

Instict
na már csorog lefelé

[HUN]PAStheLoD
jó az nem gond , de remélem ÜBER jó lesz ;]

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Lacc
Az elbaszott portal-rendszer azt jelenti, hogy a servereket csak úgy látod, ha elõbb beloginolsz egy központi serverre. Ergo ha nincs jó cd-key, nincs netplay.

AZAZ VAN MÉGIS, de ez azt feltételezi, hogy tényleg jó a játék mert nem olyan egyszerû.
Úgy biztosan meg lehet csinálni itt is, mint az SCPT-ben lehetett, ahol is egy GIT nevû progival ki lehetett irányítani a LAN-os forgalmat netre egy portra, így ha indított valaki egy lan-servert, bekapcsolta a gitet, aztán a többiek csastlakoztak hozzá git-en, majd a játékon keresztül, lehetett játszani.
Szóval így biztos menne itt is, de elég macerás egy átlag playernek, és igencsak übernek kell lennie a játéknak ahhoz, hogy ezt a nagytömegek is elviselhessék...
grebber
Instict
hajnalba 5.2-ön állt az nforce-on, már felment 7.2-re, de én még nem látom egy szerveren se. leszedte már valaki?

[HUN]PAStheLoD
ez a "portal" rendszer mit takar? megkell venni különben nézheted az üres képernyõt? vagy csak valami elbaszott login dolog? Létezik "cracked" szerver ?

LSC
ha valakinek sikerül kipróbálni ossza meg a tapasztalatait. Remélem jobb mint a demo mert az enyhén kiábrándító volt.

pf valakinek jó lett a CZXISO változat? basszus mostmár be kell szereznem egy lite on írót:)))

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Lacc
Hát nekem kicsit gyanús... De végülis nem nagy, szóval majd letöltöm, ha addig nem lesz nuke. Ha meg az lesz, akkor így jártam.
Kíváncsi vagyok, hogy mit javítottak, ha egyáltalán javítottak valamit a demóhoz képest.
a.carkey
A Flashpoint sem volt túl nagy!

A medve nem játék.

Egyenlõre nincs nuke-olva az nforce-on, úgyhogy valószínûleg tényleg csak ekkora...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

[NST]Cifu
Eredetileg is 1 CD-s méretett igértek, szóval lehet. Bár azért a 485MB tényleg nem tûnik soknak...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Sephi
Letezik hogy egy CD legyen ez a jatek vazz? Vagy lehet hogy csak az elso CD Clone?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Instict
485mb... hát erre kiváncsi leszek

Instict
2004-05-29 PC Game ISOs Soldner Secret Wars (c) Jowood *BWCLONE* 34x15 MB CZXISO

grebber
Azért had legyen a neki szánt topicban a helye ott állt árvátlanul :)

még az sg-rõl ic copypaste..., gratulálok az eszedhez...

grebber
SÖLDNER - Secret Wars holnaptól a boltokban

2004. május 27. 11:38, Csütörtök - Demkó Zsolt

A Wings Simulations és a JoWooD Productions Software bejelentette, hogy a holnapi naptól már a boltokban lesz a SÖLDNER - Secret Wars címû játékuk, amely több mint ígéretes.

Teljes cikk itt. :)

info:Supergamez :)

[NST]Cifu
A magam részérõl nem várok csodákat, a gázos portal-rendszer miatt feltehetõen pont ott fog megbukni, ahol bizonyítani akart - a multi terén...

De azért elõször megnézem, és utána lesz csak végitélet :)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Lacc
Ha olyan mint a demo, akkor valakit körberöhögök.
arty
majd a 2005 oktoberi pecs utan lesz jo, addigra legalabb fillerekert is meg lehet venni ;)

Forza.