Söldner: Secret Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mongyuk az enyém senem régi senem vacak de pl hitmannál mégse nagyon szerette :)
ujrairhatóra lehet probálkozni vagy csak a rendes a jó neki?
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Le kellene fordítani, hogy aki nem tud angolul az is ki tudja írni.
Ehez biztos nem.
Ennyi.
http://silkiehun.atw.hu/
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Lenne egy kérdésem: ez a 2004-05-29 Soldner Secret Wars (c) Jowood *BWCLONE* valaki leszedte és müxik is neki ?? ha igen akkor akkor az eredeti nfo-kívûl mit kell még tenni ? Mert amikor megírom (ahogy le van írva) install nagyon lassan de felteszi a gámát, és nem tölti be hanem kéri az ereti cd-t !!
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
Next PC upgrade: 2022
Igaz csak 10kb/s ha nem fizettétek be de scak 200FT 1 hónap
Egy pill és feltöltöm a BlindWrite 4.5.7.92 progit.
3. CD-re sikerült csak kiírni.
Alcohol és CloneCD-t felejtsétek el...
Csak az nfo-ban leírt cdíró programot használjátok, és csak úgy ahogyan pontosan le van oda írva.
És hogy miért kapott ennyi pontszámot az nforceon?
Mert ez nem olyan mint a demo.
Megy mint állat, már játszottam vele neten. (furcsamód beengedett.)
Gyorsan tölt, és a szerverre is pillanatok alatt töltödtem be...
Grafika sztem szép, azzal nincs gond.
Egyszóval rá sem ismerek a demo után!!!
Majd irjatok hogy milyen lett.
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
AZAZ VAN MÉGIS, de ez azt feltételezi, hogy tényleg jó a játék mert nem olyan egyszerû.
Úgy biztosan meg lehet csinálni itt is, mint az SCPT-ben lehetett, ahol is egy GIT nevû progival ki lehetett irányítani a LAN-os forgalmat netre egy portra, így ha indított valaki egy lan-servert, bekapcsolta a gitet, aztán a többiek csastlakoztak hozzá git-en, majd a játékon keresztül, lehetett játszani.
Szóval így biztos menne itt is, de elég macerás egy átlag playernek, és igencsak übernek kell lennie a játéknak ahhoz, hogy ezt a nagytömegek is elviselhessék...
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Kíváncsi vagyok, hogy mit javítottak, ha egyáltalán javítottak valamit a demóhoz képest.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
2004. május 27. 11:38, Csütörtök - Demkó Zsolt
A Wings Simulations és a JoWooD Productions Software bejelentette, hogy a holnapi naptól már a boltokban lesz a SÖLDNER - Secret Wars címû játékuk, amely több mint ígéretes.
Teljes cikk itt. :)
info:Supergamez :)
De azért elõször megnézem, és utána lesz csak végitélet :)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Forza.