Söldner: Secret Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Gyertek próbáljátok ki, nem olyan rossz. Most voltam rendes cq serveren, csak ott kicsit magas volt a ping. Ki kéne próbálni magyar hosttal.
Panzerfausttal elég jól lehet bontani a házakat 😊
cifuatwork
Te ebbõl sportot üzöl? 😊))

Amúgy valahol a Battlefield és az OFP között van, de azoktól mégis eltér.

Ahogy olvasgatok, látom még nem... Ez a játék hasonlít az OFP-re vagy a battlefieldre?

War. War never changes.

Bocs lehet hogy hülye kérdés, de megjelent már a teljes?

War. War never changes.

Lacc
Na ezzel már simán tudtam csinálni accountot, be tudtam lépni és tudtam játszani egy serveren 50-es pinggel.

Ezzel nem is lett volna baj, de olyan homár volt a server, hogy beraktak egy olyan mapot deathmatchre, ahol 11-en voltunk és volt 1, azaz EGY darab spawn-pont. Na most azt képzeljétek el, hogy ebbe a pontba gyakran kb. 5 ember spawnol egyszerre -> spawn-kill van rendesen, aki utoljára jött az marad életben 😛P És akinek sikerült ez megúsznia, az gyorsan odébb megy a ponttól 5 métert egy fa mögé, és lövi a többi spawnolót. Szóval valami fantasztikus, nem tudom mér nem a conquest modot rakták be.

Na mindegy a lényeg hogy már megy, és ki kéne próbálni rendesen is.
cifuatwork
Elvileg ez a jagított változat... Szvsz a Béta Demo-t ki sem kellett volna adni...

Lacc
Kíváncsi vagyok ezzel lehet-e már játszani 😛
Lacc
És ez már nem béta?
hopp... elbasztam itt van jól:

Download Mirrors

Download Mirrors

Soldner: Secret Wars Beta Demo v2 (version 17830)

This updated version of the multiplayer demo and the accompanying server/portal infrastructure incorporates the following fixes:

Major Fixes:
• Overall number of worldwide simultaneous players has been substantially increased. More servers are now available for players to access.
• Fixed crash bug caused by crypter code
• Fixed crash bug caused by refresh rate overrides of some drivers
• fixed crash when portal disconnects player while playing
• fixed crash if you die while throwing a grenade
• fixed some problems with Win98
• New soldier collision code which fixes several problems
• A lock icon has been placed next to server names, indicating that server is password protected.
• serverlist gets pinged faster (note: “xxx” means server has firewall and cannot transmit ping rate)
• implemented “pop-up” map which can be used without having to leave game (“M” Key)
• Added new menu option that allows rate setting for different internet connection speeds
• Implemented basic filters for server lists. Now servers can be filtered for the following:
o Favorites
o Hide password protected servers
o Hide high ping servers
o Hide servers w/earlier version of demo
o Hide empty, full servers
• Hostages are now released when you get them to the extraction area in Hostage Rescue mode

Play Balancing Fixes:
• raised pricing of sniper kit and bombing kit
• C4 bombs now last only 10 minutes
• refill rate of medkit and toolkit raised
• throwing grenades now reveals hidden snipers
• commander remains as commander even if he is killed. Only way to have a new cmdr is to revote or disconnect
• raised the distance player names are shown
• increased range of Infra-Red and Night Vision devices
• adjusted capture radius of flags
• Player only spawns once per round in Team Deathmatch and Hostage Rescue mode
• adjusted MG3 and PKM bullet spread value
• adjusted reloading speeds of all launchers
• changed behavior of non guided and locking missiles

Minor Fixes:
• Put delay of 60 seconds in place for team changes
• slight map adjustments
• implemented different tree destructions
• fixed many problems with swimming
• changed soldier jump and way jumps are handled
• fixed some gesture mix up with text and sound
• fixed fence animation with broken fences
• fixed several minor menu problems
• Soldier stance display now works correctly with Ctrl Key
• fixed reloading and timer display on unit secondary weapons
• put tutorial screens in place
• Implemented team menu to allow equipping before spawning in Deathmatch and Team Deathmatch modes
• Fixed several inconsistencies with unit settings regarding scopes, camera, weapons and physics
• fixed the slow motion bug for units without controllers (driver/pilots)
• fixed vanishing lock hud with apaches and hinds
• flashbang now has sound
• fixed/adjusted many sounds of units
• volume for long distance sounds adjusted
• implemented occlusion culling for faster speed
• fixed some particle effects problems with map change and units on hooks
• speedup of water Fx and fog
• improved support for logging crash errors
• removed ability to connect to local client with web interface

NOTE: There is a rare crash that a user can experience. The crash has to do with distance rendering of rockets. We only became recently aware of it and are addressing it now.

LSC
mellesleg ez a legkisebb dolog ami érdekelne a játékban ha a többi jó lessz és nem összelopott hangok lennének benne.

LSC
szóval van pár legyártott rom séma és attól függõen hol lövöd meg lesérül, gondolom akkor errõl van szó. A nem rég kiadott silent storm nevû stratégia játékban meg tudták oldani hogy MINDEN rombolás valós idõben számítódott ki csak néha igen leterhelte a procit e miatt. Jó lenne egy ilyesmi egy FPS/TPS-ben is.

ghost cb
Ahol meglövöd kb ott. Tehát ha meglövöd az egyik oldalát nem fog kilyukadni a másik oldala, de nem pont ott keletkezik a kát ahova lõttél. Kened.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

LSC
gondolom a házak mindíg ugyanott és ugyanúgy sérülnek. Vagy tévedek?

Ikarus
up

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

cifuatwork
A játék (azthiszem '\Bin') könyvtárában van egy Server.Bat, azt elindítod, miután ez megtörtént, a netböngészõdben (IE, Mozilla, Opera vagy akármi) címnek add meg a "localhost:7890"-et, itt egy Passwordot kér, ami "Wings". Ezután bejön a szerverkonfigja, ahol pályát, játékmódot, idõjárást, idõpontot, indulópénzt, stb. tudsz beállítani (a legtöbbnlél ott egy "update" vagy "restart" gomb az érvényesítéshez). Ha ez megvan, akkor utána a játékot elindítod, és a "LAN Browser" alatt látnod kellene a szervert.

Hogyee lehet Lan szerveren "szorakozni"?Nekem meg 1* sem sikerult...

[NST]Cifu
Persze, már régebben, szvsz ez még hatalmas lesz, csak sajnos félek, hogy nem lehet majd elég gyorsan használni, legalábbis egyenlõre mindig a megfelelõ billentyût keresem... 😊))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Az OFP-ben sima szimulátoriránytás volt kissé leegyszerûsített kezeléssel. A BF-ben (mind a :42 mind a :V esetén)a repülõgépek fizikája van eltolva, de nagyon (meg a helikopterek irányítása). Itt a repülõgép esetén a látótér ugye kissé kellemetlen a külsõ nézetbõl fakadóan, ezért a fizikával próbálták ellesúlyozni (kicsit BF-szerûen). Szerintem nagyon nem jött össze...

Mindenestre a szimulátoros elõélettel az OFP-ben sose jelentett gondott a repülés, ellenben a BF-ekben lévõt sose tudtam megszokni, és egyenlõre a Sölderben lévõt sem...

Cifu !

#790 Megnézted ?

ghost cb
OFP tökéletes??? LOL! Cifu, ok hogy elfogult vagy mert nem rossz játék az OFP, meg megszoktad, nade ilyet azért ne mondjál... Közel sem tökéletes, mondjuk kinek ez, kinek az a nehéz. De nekem spec. az OFP-ben nagyon nem tetszett a repülõk irányítása. Nem kellett volna talán a realitás felé huzniuk? mert azt nem sikerült. Még a BF is reálisabb szvsz.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

[NST]Cifu
Na, volt idpm egy kicsit szórakozni LAN-szerveren, és eléggé pozitívak a tapasztalataim, talán mégis megéri várni a Söldnerre...

Amint látható a jármûmodellek elég szépek, és egyáltalán nem Lowpoly-k. Tetszik! 😊

Korábban volt olyan aggodalom, hogy nem lesznek bombatölcsérek, nem lesz átszabható maga a talaj, nos itt a teszt elött...

...és a teszt után a táj. Azt hiszem nem kell ecsetelnem...

...najó, mégis, szóval két ágyúlövéstõl ember mélységû bombatölcsér...

Északai tesztrepülés egy Harrier-el. Sajnos a gépek irányítása kissé szokatlan, nem igazán vágom, miért nem másolják le az OFP-féle irányítás, az tökéletes volt...

Még egy kis rombolásteszt... kell ecsetelni?

Nem fog hozza megjelenni vmi javitopatch, mert ez vmi okadek!!!
Vagyis jo lenne, csakhat..., kibaszott idegesito ez a rengeteg hiba, szerverre nem csatlakozas,akadozas,1feszt kileps!
Kar lenne erte...

ghost cb
2-3 napig...

hát sztem ha kiadnak egy mûködõképes demót, akkor megint tumultus lesz itt

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Lacc
Vajon mér...
ghost cb
Na kihalt a topic megint... lol

ghost cb
Söldner srácok is jót alkottak. Tegnap probálgattam a dolgokat, és FRAPS-szel vettem föl ezt is!

Video
(Sorry Cifu hogy a haditopicba is betettem )

Lemaradt:

www.secretwars.net

Próbálkozik hasonlitani rá.Teljes verzió még nincs csak egy
BETA DEMO (csak multiplayer!!),de egy kicsit körülményes a használata.Interneten még nem birtam sehova sem csatlakozni vele.

Nálam sem látta az ugyanazon a gépen inditott szervert a játék amig ki nem kapcsoltam a windows beépitett tûzfalát(illetve visszakapcsolás után amig nem engedélyeztem rajta a játék által használt portot).Nálam ez segitett.

Ez milyen game? Hasonlít az Operation Flashpointre? Van teljes verzió? Bocs hogy nem olvasok vissza de nincs idõm.

War. War never changes.

Játék közben majd nézzétek meg a V billentyûvel elérhetõ Gesture menüt.Különös tekintettel a "Fun","Even more Fun",
"Victory" menüpontokat.Nagyon durva

Nekem sehogy se megy a LOCAL.
MIndkét módon próbáltam de nem. MI lehet a gond?

Vagy beállitod az Administrate Local Server segitségével a kezdötõkét.

cifuatwork
A heliket még én sem próbáltasm, de amúgy LAN-szervert kell indítani elfoglalni pár zászlót, és voilá - lesz egy kis pénz 😊)

ghost cb
Nekem nem tetszik multiban a Far Cry. Igaz, Raven óta kijött a Desert Combat, ami király volt ANNAK IDEJÉN, de az sem olyan örök, mint a RVS. Szerintem. A helikopter irányítás hogy van a multiban? Nincs kedvem kisérletezni orákat, hogy bejussak egy szerverre és keresgéljem a helit, ha nem jó.

Nincs gond van ejtoernyo...

214 Km/h -val a föld felé ...

cifuatwork

cifuatwork
Ezek szerint a FarCry-al még nem játszottál 😊))

"...és passwordot kér..."

wings

Lacc
Köszi 😊

Azért adtak ki más jó multi cuccot is a Raven Shielden kívül szerintem. Pl. érdemes most kipróbálni az SCPT multiját, szerintem az is jóra sikeredett. Csak kicsit körülményes beállítani, de már kialakult egy kemény mag ami szokta játszani 😊
ghost cb
Happy Birthsday Scythe!

ghost cb
Pedig ugy tûnt március-április: A jó játékok honapjai... Ehez képest. SZVSZ a Raven Shield az utolso jo multiplayer játék amit kiadtak az utóbbi 2 évben...

ghost cb
Tegnap kb negyed oráig probálkoztam bejutni egy szerverre (mindegy volt melyikre) és egyikre se engedett... Ezt a szart istenem. Nem tudnak egy jó játékot kiadni B*SSZAMEG?!!

Lacc
Aki rám hallgat, az ki se próbálja ezt a demo-t, semmiképpen. Remélem a fullban már kijavítják (de legalábbis egy rendes demoban) ezeket a triviális dolgokat...
[NST]Cifu
Hihi, én ilyesmivel nem szórakoztam, simán ennyi volt: kattintás a "server.bat"-ra, majd a játékban LAN browser... 😊))

De most kirpóbáltam ezt a "localhost:7890"-et, amire bejött a "Söldner Server Control Panel" - és passwordot kér... 😊)))

trident
Igen, itt lesz a bibi..😞
Csak az a baj, hogy a hagyományos, orosz módszer nem fogja ezt kijavítani.(az csak a kontakthibára jó!😄)
SZóval káromkodok május 7-ig.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."