Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andie
Na akkor mondd el, hogy mi nem megy.
De ne csak annyit, hogy "nem tudok kijutni" !
Hanem ird le, mit csináltál eddig, merre jártál, stb.
Egyébként Mike magyaritás oldalán (link felül) van egy végijátszás. Némi angol tudással igen gyorsan el lehet rajta igazod, az ilyen kétségbeejtö helyzetekben.

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Bizonyám........

PArdon AndiE...De NEM MEGY !!HAZUDIK KIASASSZONY!!!
:-)
Beofrdulok..kész végem van..nem igaz hog ynem tudok kijutni..és mégis...
Andie
Naná! Nyitunk egy bankszámlát, aztán jöhetnek a dicsérõ szavak mellé a kézzelfoghatóbb dolgok

de azért ha kész lesznek a párbeszédek, akkor az JÓ lesz...

közben csinálgatom a random szövegeket....................
hát, van még 1-2

Andie
Jumpy : Andie, ha szabad kérnem Egyébként sok sikert, menni fog az!

Hykao : max a szememet vakitja, de ha pulzálósra állitom, azt is ki lehet birni

Na nézzem, mi van még itt forditani való...

NE!(Már lennvan)

hykao
Ne linkelj! 😊
mondjak linket?

Majdnem megkérdeztem a linket 😊))) LOL

tegyél fel egy Fraps-ot és kész!

Egyáltalán hogy engednek ott gép közelébe?
Mondd, hogy már nem hallod a hangokat, akik eddig azt mondták, hogy te vagy Napóleon... már nincs rájuk szükséged, mert magadtól is tudod...

Így tesztelgetés közben felmerült bennem:
Hogy lehet beállítani hogy lássam az Fps-t?

hykao
Már kérdeztem: miért nem töltöd le a magyarítást?
Ha meg letöltötted, nem értem mit nem értesz.
HAh..csak nem jutok dûlõre itt a diliházban..valaki magyarázza el legyen szives hogy jutok ki.!!!
tibor16
Jah, én is mérgelõdtem...
Tegnap, amikor a 8. napon átléptem az óvárosba, szabályos háborúban találtam magam. A pogányok és a katonák írtották egymást, de vagy tíz ember háborúzott, legalább 6-8 percig. Ez most a játék része, vagy egy véletlen generált dolog? Mer úgy leesett az állam, hogy elfelejtettem szkeínshotot csinálni

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Andi
köszi megint nekiugrok...ha sikerül..ha nem jövök még este nyafogni..és akkor kénytelenek lesztek dedósgyerek stilusban elmagyarázni :-)
Úgy mûködött ma a fórum, mint egy igazi mese...
...hol volt, hol nem volt...

Hykao, vigyázz!
Lehet, hogy beteg leszel, mert kezd csunyán elszínezõdni a fejléced!

Vagy mint a viccben:
nem VAK, csak VAKMERÕ...

hykao
Elvakítja az elmédet a kék neon... 😊)))))))
Andie
Köszi a forditásokat, közben ahogy tovább haladtam, világossá vált számomra a dolog, mint özvegy Moirának a szoba, mikor KGY villanóbombát dobott elé 😊
Végülis hasonlót irtam énis. Valóban a monokliról van szó, de elöször én is zavarban voltam, kavartam a dolgot az én fémszememel 😊

hykao
Sztem helyesebb így: "már a szemét is kilopták volna" (és akkor lehet vak is...).
Amúgy tuti vak.
hykao
No látod én ezért nem így fordítok az egyéni munkáimban.
Az én receptem (a többletmunka elkerülése végett...):
-játék végigjátszása
-fordítás, és tesztelés a játék 2. végigjátszásával párhuzamosan
igen, vak

Lehet, de mondom, még nem tartok ott. Csak a szobák neveit meg a tárgyakat fordítottam láttatlanban, a többit mind a vágigjátszás során, és közben jövök rá, hogy még így is csináltam félrefordítást pl. pár tárgy esetében...

Egyébként Moira özvegye tényleg vak? Egy könyv szerint: "if it weren't for the widow - they'll rob her blind if I'm not around to stop it", vagyis "ha lenne az özvegynek, már a szeme világát is ellopták volna, ha én nem lennék itt, hogy megakadályozzam". Megkerestem, de nem tudom a szemét megnézni, mert takarja az "özvegyi fátyol" vagy micsoda. Érdekes viszont, hogy bár akárhogy zajongok vagy ugrálok, nem kel föl a fotelból, csak forgatja a fejét (így akár vak is lehetne), de ha meglegyintem a husánggal, rögtön felpattan, és egész jól letalál a lépcsõn...
Sõt, ha villanóbombával boldogítom, úgy tesz, mintha tényleg vak lenne

Thief: The Dark Project/Gold/Metal Age magyarítás: http://kgysoft.try.hu/darkhun Thief: Deadly Shadows magyarítás: http://kgysoft.try.hu/thief3hu

hykao
ehh, má' megint lassan írok bameg...
sokadszorra elõz meg valaki, amire a "válasz"-ra kattintok... 😞
hykao
Hehe, egyik sem!!!

"azzal a fémes izével a szemén"

Ebben az esetben, a kissé mûveletlen õr a kurátor (Gondnok) monoklijára gondolt (ami egyébként az egyik különleges zsákmány, és a gondnok elhagyta az egyik vitrin mögött)
Nem fémszeme van neki, hanem MONOKLIJA!
Az csillog fémesen a szemében.

Köszi! Megpróbálom 😊

3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?

Nem kell betörni. Ha találkoztál az Õrzõkkel a Zsolozsmák udvarában (Terces Courtyard), akkor megjelenik a jel az ajtón, és elkezdheted a küldetést. Ha úgyérted, hogy odabent, akkor baloldalt az ablakon érdemes bemászni.

Thief: The Dark Project/Gold/Metal Age magyarítás: http://kgysoft.try.hu/darkhun Thief: Deadly Shadows magyarítás: http://kgysoft.try.hu/thief3hu

Menj a Piacra és a nagy ajtón lévõ jelre klikkelj rá.

"...with that metal thing in her eye..." itt szerintem konkretan arra gondol hogy annak is femszeme van, mint garretnek , mechanikus szem. "... azzal a fem `izevel` a szeme helyen..."

Ólmosbot??
Azzal két csapással agyonverhet valakit, és nem mondanának rá ilyenet, hogy "ja, már azt hittem, bántani akarsz"
Tudom, az elsõ két részben általam használt "gumibot" sem az igazi, mert ilyen anyagok akkoriban nem voltak, szóval egál. Nálam a blackjack újabban "husáng".

Hali!

Tudnátok abban segíteni, hogy lehet bejutni(betörni) A Szent Edgard Templomba?? Köszi!!

3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?

Itt még nem tartok, de ilyesmi lehet:
- Crowley tegnap kirúgatta magát. Azt mondta a kurátornak, hogy az egyik kiállítási tárgy beszélt hozzá, és elmondott neki bizonnyos dolgokat.
(Crowley got himself fired yesterday. He told Curator one of the displays kept talking to him, tellin' him things)
- Csak nézett rá ráncolva a homlokát (squint: hunyurog, összehúzza a szemét) azzal a hideg tekintetével
(She just kinda looked at him all squinty, with that metal thing in her eye)
...de Crowley köti az ebet a karóhoz, úgyhogy kiadta az útját.
(but Crowley stuck to his guns. So she gave him the big heave ho)

Ha ordenáré baromságokat írtam, bocs. A többi f nyelv segíthet, bár a német sokszor elég szabadon fordít (de mivel az angolban gyakran sehol egy vesszõ, és sokszorr nehéz eldönteni, mi mihez tartozik, mindenképpen érdemes a többi nyelbõl is ihletet meríteni)

Microtus
Hát ez pech, pedig próbáltam én meggyõzni õket, hogy pusztuljanak végleg, de csak egy ideig maradtak nyugton még a szenteltvíztõl is... amikor az elsõ kifeküdt megörültem, még fölé is hajoltam, hogy megnézem közelebbrõl is. Na,.. nem kellett volna. Tûznyilat nem próbáltam pedig talán pont volt még 2, hm, most szívesen visszatöltenék, legalább egyet kifingatni, mert úgy az agyamra mentek már de "sajna" rámentettem. De mitõl élõhalottak? Még jó, hogy a Hammeriták már amúgy is nagyon imádnak 😊

Andie
Nem igazán értem ezt a párbeszédet. A 10es pályán van (Csendélet Ólmosbottal) Föleg a vastagitott részeket 😞

m10c0301 - Ho there, Bishop, did you hear the latest?
m10c0302 - 'Bout which thing?
m10c0303 - Crowley got himself fired yesterday. He told Curator one of the displays kept talking to him, tellin' him things.
m10c0304 - Ho yeah? What did Milton do?
m10c0305 - She just kinda looked at him all squinty, with that metal thing in her eye, you know?
m10c0306 - She never puts it down. Treats it like gold.
m10c0307 - I hate that thing. Anyway, she looked at him, but Crowley stuck to his guns. So she gave him the big heave ho.
m10c0308 - Unbelievable. Good ol' Crowley.

Na tegnap nem voltam, sok a munka...

Szóval hányadik napig lehet tesztelni? Végül is mind1, mert látom gyorsan haladtok. Megyek és szedem le a legfrissebet.

Takimate
nekem a középsõ egérgomb...
Egyébként meg kiválasztod a tárgyak között, és "use".

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Andie
Alapesetben I billentyü.
Általánosságban a USE gomb, amire átállitottad.

balintka
Hali! Valaki mondja meg hogyan lehet meginni (melyik gombbal) a gyógyitalt! Kösz

Oksa!

\"Hard to see, the dark side is.\"

hykao
9 napból áll.
Andie
Natessék. Azokat a szövegeket forditom, amikor a Compoundban a szavazat folyik. Ott ugye úgy szavaznak, hogy elöre kell lépnie annak, aki igennel szavaz, és a seggén marad az, aki nem-el. Ehhez kell hozzá segitenünk öket, hogy a mi javunkra döljön el a szavazat.
A szövegekben pedig igy néz ki :
m08c0207 - Elder Thorsen votes no.
m08c0209 - Reader Gremory votes yes/no.

Tehát Thorsen nem elérhetö, de Gremoryt tudjuk befolyásolni, és ettöl függöen mondja majd alul az országház elnöke, hogy yes vagy no-val szavazott.
Tehát igenis figyeli a szöveget a program, és nyilvánvaló a helyes szót fogja beilleszteni.

Takimate
én nem nagyon ölöm az élõhalottakat sem, inkább sunnyogok... az parább.
A hameritákkal meg a rozsdatermeszekkel lettem jóba.
Na jó... a hajón kinyírtam egy zombit bosszúból, mert úgy megijesztett, hogy kihullott 4 fogam.
A ketrecfejûeknek nálam elég 2 tûznyíl, persze csak ha nem vesz észre, mert akkor 3.
Nehéz fokozaton jáccom én spec.
Na megyek a térképért vasfába.... 😊))

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.