10699
-
#7575 Egy érdekes cikk egy ismerős beavatkozásról.
Mostmár érthető, miért olyanok a "betegek" :) -
Prince007 #7574 Figyelj arra hogy az egyik karhoz ha odamegy a Hammerita pap visszahúzza,így nem lesz jó. -
DoK #7573 Köszi!
Ezt tettem amit leírtál, mégis a fékező karnál érdekes hangot ad ki és angolul hablatyol.
Amikor belépek a terembe a fogaskerekek nem mozognak, de a rúd (ami felfelé megy) az forog, ez nem hiba? -
thief3 #7572 A sok marha Doomozik azé nem segít biztos :/
Mindjárt Én is :) de azért segítek.
Menj a torony legalsó szintjére(lehet már ott vagy) és a galéria résznél két szabályozó van: a szénadagoló(amit egyszer húzz meg hogy gyorsabban adagoljon) és a gőzszabályozó, amit zárj el(növeled a nyomást), végül a legalsó szinten húzd meg a fékező kart.
;) -
DoK #7571 Szisztok!
Kellene egy kis segítség!
Az Óratoronyban hogyan tudom az óraszerkezetet megrongálni? Bárhogy próbáltam nem sikerül.
.D. -
thief3 #7570 Én csak most vettem észre a Doom3-at :/
Így csak holnapra ér le, de ezek szerint mégis muszáj lesz felraknom a bétát is :///
Majdcsak lesz végleges hamarosan...
Hülye OpenGl... -
Prince007 #7569 Nem baj ha a Tiltott Könyvtárban jársz,ott is megtudhatsz néhány dolgot(Garrett története). -
#7568 nm -
Preryfarkas #7567 Köszi a segítséget Hykao, ha nem tájékoztatsz, biztos elkóricáltam volna még egy darabig a Tiltott Könyvtárban!!! -
#7566 Mivel a DOOM3 pár órán belül leérkezik a gépemre...így nemigen hiszem, hogy addig kiadják a 4.8 Catalyst nem bétát... -
#7565 Sajnos az Omega driverrel nem érhető el (mármint a 4.4-en alapuló kivételével), csak pont olyan részen voltam, ahol nem volt árnyék villódzás, amikor írtam!
Ezen kívül nyilván aki akarja, megvárja a véglegest, de baja nem lesz senkinek, ha felrakja. Magam is felraknám, ha nem modolt drivereket használnék. (9800SE -> 9800pro)
Amúgy pl. IL-2-ben full felbontás mellett több mint 500%-os sebességnövekedést ért el Cifu, miután felrakta. -
thief3 #7564 Ez a hír se mai, de Én nem ajánlom senkinek a letöltését:
1. beta => hibás (lehet)
2. nemsokára jön a végleges is
Tehát aki Doom3-nál akar sebbeségnövekedést elérni Ati kártyával, az nyugodtan várjon a véglegesre...
Addig csak kiadják(az Ő érdekük is)
"a Thief 3 árnyék problémák is megoldásra kerültek"- ez az Omega driverrel is elérhető, még Te mondtad ;)
SZVSZ várjuk meg a véglegest. -
#7563 Kiszivárgott az ATI Catalyst 4.8-as béta, letölthető: INNEN
Jelentős gyorsulás egyes OpenGl alkalmazásokban, ill. ha minden igaz a Thief 3 árnyék problémák is megoldásra kerültek. Ezen kívül a TAA kapcsoló bekerült a Control Panelbe. -
#7562 A rejtekajtón keresztül a TILTOTT KÖNYVTÁRba jutsz, a sötétség koráról viszont a számodra sem rejtett KÖNYVTÁR részen szerezhetsz információt!
Tehát ha még nem pipálódott ki a dolog, akkor bizony mégsem olvastál el minden elolvasható könyvet, papirost... -
Preryfarkas #7561 Szia Mindenki!
Segítséget szeretnék kérni egy olyan emberkétől, aki már túljutott egy olyan részen, ahol megakadtam!
Az Őrzők könyvtárában vagyok, ahol bizonyítékot kell keresnem a Sötétség koráról. Megtaláltam a legfelső szinten a rejtett, polc mögötti ajtót és elolvastam a 3 nagy szoborral övezett teremben a könyv feljegyzését, ám a program nem jelzi, hogy elvégeztem volna a küldetést. Ezek szerint a könyvtár másik részén kell lennie annak a bizonyítéknak? A könyvtár területén amerre megfordultam, mindenhol elolvastam a jegyzeteket, de a progi nem jelzett egyiknél sem. Aki már továbbjutott itt, az kérem, hogy segítsen!!! -
#7560 Tépd ki a kormányt a gépből, állítsd be a bill., utána visszadughatod... -
Prince007 #7559 Rájöttem. -
#7558 Na most akkor rájöttél, hogy mégsem teljesen ezt mondtad? :) -
Prince007 #7557 Várjunk csak:Taposóaknavál is lehet ölni élőhalottakat? -
Prince007 #7556 Igen és is ezt mondtam. -
#7555 Viszont a fénybombával, szenteltvízzel, tűznyíllal, taposóaknával véglegesen ki lehet vonni őket a forgalomból. -
Prince007 #7554 De.Az élőhalottakat csak fénybombával,szenteltvízzel,tűznyillal lehet megölni.
Tőrrel nem. -
Zsoldos #7553 az elohalottak mindenkepp felkelnek akarmennyit szurkalsz meg losz, nem? -
Zsoldos #7552 Sztem az ini file-t nezd meg inkabb.
Az osszes beallitas ottvan, nem a registryt szemeteltek tele veluk. -
Deajka #7551 Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogyan lehet beállítani, hogy ne a kormányt vegye elsődleges játékvezérlőnek?
(registry vagy egyéb?)
Tök idegesítő és nem tudok váltani a vezérlők között.
-
thief3 #7550 KGy adta az ötletet, aki még nem vitte végig a Thief3-at az ne töltse le, ez a video a Thief1 és 3-ból összevágott zseniális részlet(az 1-ből nem lő le nagy poént). A történetírók fantasztikus munkáját dícséri ez a poén.
Katt ide a letöltéshez
Ugyan magamnak összevágtam mindhárom részből a legjobb videókat, de sajna tömörítve majd 200Mb... pedig zseniális, több mint 20 perc lett. Bár készülne belőle animációs, egész estés mozi. -
#7549 Háát engem elértek egy idő után, akkor viszont pill alatt felaprítottak. Sokra nem mész vele, mer gugolva nem tucc előle elmenni, úgyemléxem... -
#7548 sebzett -
#7547 jahh én is így vettem észre....80% nem sebzet, meg... -
#7546 Talan hiba, de ha leguggolok, az elohalott hiaba csapkod, nem tud kart tenni bennem. Nalatok is igy muxik??? -
Gustafson #7545 Köszi mindenkinek a segítséget !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#7544 Az élöhalottakat alapban is el tudod pusztitani. Az áldás azon nem változtat, csak a rozsdabogarakat tudod utánna szétpukkantani. No meg ha a pogányok áldják meg, akkor meg tudod lövöldözni a sarokköveket.
Élöhalottak továbbra sem pusztulnak hagyomáson nyilvesszötöl / tőrtől. -
#7543 Jaa, csak mer előszőr nállam is god volt, a beállítások görgetőjét, egérrel piszkáld le, mer különben lecsapódik az aljára, és nem lehet látni a beállítási opcióját - (hiba) -
#7542 miii vaan???, asszem, ha jól emléxem, a questel jön alapból, hogy megáldják a fegyvered, asszem nem kell utánna mászkálnod... -
Prince007 #7541 A Feliratokat a Beállításoknál tudod beállítani. -
Gustafson #7540 Hali ! Hol tudom megáldatni a fegyvereimet a Hammeritákkal, hogy el tudjam pusztítani az élőhalottakat ?
A játék közbeni beszédek feliratozását hol tudom bekapcsolni (hogy magyarul olvashassam )?
Köszi !!! -
#7539 John P. mára is előrukkolt valamivel: jobb minőségű női fej textúrák -
#7538 Az 1-ben is voltak ezek a dolgok, csak szerintem az nem áram. -
thief3 #7537 Én ezeket a zenéket találtam a játékhoz, hangulatosak :)
katt ide
Ha valaki tud mást SZÓLJON!!! -
#7536 Na így már megjelenik.