Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andie
Óh, meg10telsz (mégmég!)

Ezt mutattam már?
A kép sartiból hazafele jövet készült éjszaka, a kapucnis felsömben, egy benzinkút parkolójában, a betonra vetõdõ árnyékomról. Semmiféle photoshopolás nincs rajta!!! Piszokul meglepödtem, mikor megnéztem itthon 😊 Megvan az eredeti nikon kép, a fileban a gép adataival, aki nem hiszi 😊
(1 hét múlva cikkeztek róla, hogy a sartiból hazafele tartó buszon minden utasnak eltûnt a nyaklánca, karperece, órája. mi lehetett?? )

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Szedem, tesztelem tovább...

Helyes a barátnõd!
Bár nem a zsánerem...
Nekem is van egy ilyen szép, kétajtós haverom, aki szintén olyan, mint egy kisangyal.
Hiába, a közhelyek..............

Mindent fordítottam, amit küldtél és már kint is fityeg az oldalon!

tibor16
😊) -na megyek jáccani... merhogy piszokjó fordítók munkáját kell szemrevételeznem... nem gyõzi követni az ember a fordítást.... áld meg õket ****.....

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Andie
Sejtettem azért 😊
És nem szteppeltünk kérem, hanem lassúztunk a grillfüstben. no kérem 😊

tibor16
amikor leírtam, már tudtam, feldobtam a bõrt.....

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

A szádnak? 😊

tibor16
nem mintha számítana, de én se 16 vagyok... története van a számnak...azér használom, -afféle kabala...

Micsoda logik.

tibor16
Akkoor te lennél az alacsonyabb szteptáncos a képen...he???

Közben Doom3 arany lett.
Csupa boldogság vagyok 😊

Andie
Mér? Kaptunk 1-1 kétszázast a gatyánkba a lányoktól utánna

tibor16
Nohát, ez kész "szerelem".....

Andie
Nincsnek elõitéleteim, csak abszolute nem passzol a külsõhöz a belsõ. De ez talán sokoldalúbbá teszi az egyéniséget. Had mutassam be egy nagyon kedves barátomat, akiröl külsõleg meg nem mondanád, milyen érzékeny, sokoldalú, szines és páratlan egyéniséget rejt belül. Neki is azt mondtam, ha éjszaka az utcán találkozunk, tuti átmegyek a túloldalra, pedig nem vagyok félõs tipus 😊 De ma azon néhány ember közé sorolom, akit a Barátomnak nevezhetek, igy nagy B-vel.

Valóban nem mondtam volna meg elsõre a szakmádat, sokkal inkább autónepper vagy hasonló foglalkozásra tippeltem volna látatlanul, de az, hogy ilyen sokoldalú vagy, még inkább arra sarkall, hogy megismerjelek 😊
Én is elvileg közgazdász, könyvelõ, statisztikus, vállalati ügyintézõ vagyok középvégzettség szerint, aztán 3 évig épitõipari btm volt (tervezés, árajánlat készités, ügyvezetés, tárgyalás, minden), majd az informatikai felsõfokúmmal most néhány éve programozok. És még amiröl papirom sincs?

hykao
ööö nekem is elég rossz a szemem... 😊))
Én igen. Oda van írva az avatarodnál 😊

De a többség (hozzád hasonló kinézetû) elõítéletet ébreszt az átlag emberben.(mint a szõke nõ, bár bennem õk mást is ébresztenek)

Viszont az ismerõseim közt akad hozzád hasonló és bizony nem hülyék.

Szegény Garrett-et is elítélik, nem mehetne pl. boltba dolgozni a szeme miatt. Érthetõ hogy inkább lop 😊))

hykao
elõítéletek...

amúgy rengeteg dolgot csináltam már életemben, amit nem is gondolnál...

azt pl. gondolnád, hogy a szakmáim: könyvelõ, statisztikus, vállalati tervezõ?
Andie
Megcsekkoltalak
Ha ismeretlenül találkozunk, az utolsó dolog, ami eszembe jut, hogy thiefezel és játékot forditasz

Hát, majd idõvel hozzászoksz, én is így voltam vele.
(Bár lehet hogy nem)
Na hagyjuk az off-ot.

hykao
nem annyira, csakúgy mint az új 5-ös és 7-es bmw-k azok se nagyon.

bár annó '95-ben az új "pápa" E merci sem tetszett...de mára ez megváltozott...
hykao
nem csak tudásbeli, ezek öregebbek is!

napi használatra jelenleg egy 290tdt-t nyúzok. jelenleg kb. 90 kiló vagyok, a képeimet megnézheted a Fórumozók Fényképei topik bannerére kattintva a Képtárban amúgy.

én 12 sarokkövet találtam meg a többit az istennek se!
bogarakból meg 13-at (volt háztetõn is)
OFF(ezt kell bocs mindenki)
Hykaoról van kép.
Belinkeljem? 😄

Egyébként tetszik az új pitbull orrú Audi Hykao?
Szerintem COOL.

Andie
Jumpy : Elöljáró jól hangzik, csak az politikai vagy társadalmi felsörangot jelent, itt meg tudásbeli rétegzödés van ugye. De mondjuk kár volt felvetnem, mert már ezer helyen Vén-t irtunk, nem irjuk át. Csak az idézett szituban elég hüjén nézett ki.

Hykao : kopasz, 4.2-es audi... ha nem ismernélek innen, lehet, hogy messze elkerülnélek 😊 Kitalálom : kb 140 kg vagy és kigyúrt?

Thief3 : amúgy is elég nehéz eltalálni öket biztonságos távolból, nekem kb minden harmadikat sikerült csak elsöre. A többinél 2-3-at szépen mellélöttem. Bár nem töltöttem úgy vissza, mint Jumpy, ennyire nem spóroltam a sima nyillal 😊 Mivelhogy semmi másra nem kellett (kivéve a végén, de ez spoiler)
Egyébként valahol nagyon félreolvastad az objektiveket, ha már kutyát ásol el

Davidsned : igen nehéz fellelni öket. Mitöbb, én talán összesen 3-4-et találtam! De nyilánvalóan megvan mind a 15, hisz irják is a loadscreeneken. Utcasarkon találod öket, a falak "lábazatánál". Azaz lent a föld magasságában. Kis szürke téglalapok, és mintha egy nonfigurativ fej lenne rájuk rajzolva. Egyet biztosan találsz Bagolyvölgybe menet, a kapu elött, jobbkézre a fa mögötti falon.

Mike ha minden igaz ment a priv. üzenet.
csekit

Leesett

hykao
akkor még nem tudsz bogarazni
hykao
összesen 15 van városszerte, elméletileg városrészenként 3
Hát a fordítás tesztelése miatt újrakeztem a legelejérõl megint.
Az 1. nap az opált most passzolom le Bertának...

hykao
Hol tartasz a játékban?
Áhá.
Itt van a kutya elásva.

Akkor mégis érdemes volt érdeklõdnöm.

Nekem az a gondom, hogy NEM TALÁLOM meg a sarokköveket.

\"Hard to see, the dark side is.\"

hykao
De csak miután az Õrzõk Könyvtárában elolvastad Drept levelét.
Szélesfejû nyíllal?
Akkor én mindíg mellélõttem vazz vagy 10* ... mekkora LOL
Most magamon röhögök(ez szörnyû)

Azt hittem rosszul emlékszem...

hykao
"még nem pattantam vissza a kapuról" ...a falvédõrõl viszont lehet, hogy nemrég pattantál le... 😊
Namég egyszer
ELder mint elöljáró nem jó?
más
lehetne még Bodza Grainer
Hehehe..köszi az angol leirás segitett...az volt a baj hogy még nem pattantam vissza a kapuról,mert ugye az kellett,+ alobby közepén a pulton alobotomiás bejegyzést elolvasnom, mert akkor törölte a kiscsajjal való randis objektivet.Utána pedig jött a többi szépen sorban.

A bogarat sima nyillal ki lehet lõni és bumm robban.
Szemetebb játékosok megvárják mig valaki ellen a közelébe ér és akkor lövik ki , és nesze neked ellenfél.
AMúgy néha tök bénán jött ki volt, hogy 3x load-save mire kegyeskedett eltalálni.
hykao
Megelõztem az ilyen dolgokat!
Nem dohányzom! És ilyenkor nyáron hetente borotválom a kobakot...épp most végeztem egy órája.

Amúgy ha valaki veszi a fáradtságot és OLVAS, akkor kiderül, hogy a bogarakat széles fejû nyíllal kell kifingatni, illetve a sarokköveket meg mohanyíllal...
...de mindegy...az emberek felületessége határtalan...
Elfelejtettem mondani hogy lusta vaok visszakeresni.
Bocs Hykao 😄

Ha találok angol Garret szövegeket akkor azt hogyan mondjam el. (Hogy fordítod õket?)

Andie
Látom Hykaot, ahogy tépi a haját, fejét a falba veri , majd 2 cigi után elkezdi elökeresni a 28, ehhez a témához kapcsolódó beirását

Andie
Jumpy : ha még ott a feladat, hogy találkozz a kiscsajjal, és menj ki vele, akkor nyilvánvalóan még nem teljesitetted ezt a küldetést. Miután a kiscsaj meglépett, neked még van egy dolgod : visszamenni a múltba (a viharpincében a cellába beállva), és utánna fel a személyzeti toronyba, ott az asztalon végigrohanva az ápolók szeme láttára kiugrani az ablakon.
De az az érzésem, hogy még a kiscsaj sem jutott ki. AZ, hogy eltünik a szelleme, nem jelenti azt, hogy ki is jutott. Csak máshol jelent meg. Elégetted a hálóingjét, a naplóját, kiöntötted a vérét a csatornába? Felmostad a vérét a padláson? Taliztál vele az elöszobában mindezután (Lobby) ?
Ha mindez megvan, csak az maradt, amit fent emlitettem (ablakon ki)

Mike : ha megvagyunk az indexelt cuccokkal, megpróbálom kiszedni valami módszerrel a maradék szövegeket...

Én már találtam egy-kettõt 😊 vagyis ez baj 😞
😄
Majd még keresek és adom Mikenak. Ok?

Na azt a rozsdabogaras meg faültetõs dolgot 2 lépésben mond már el:
-azaz hogy célszerû megölni ezt a bugot mert nem megy nekem
(bár tûznyilam még nincs, de biztos mással is lehet)
(A kemotoxot meg még nem találták fel 😊))
-meg hol van mag/hova lehet ültetni fát(asszem oda a fénylõ körös részhez a pogányoknál, de megerõsítést kérek ide is)

Nah, vannak azok a sarokkövek, amiket a pogányoknak kell kilõnünk és amik ugye valami zölddel vannak jelölve. Nos ez pontosan mit jelent? Mert én nem nagyon láttam eddig zöld jeleket sehol.

Ha valaki olyan mondattal találkozik valahol, amit Garrett mond és még nincs lefordítva, az írja meg ide, mert ezeket csak egyenként lehet összeszedegetni és lefordítani!

Köszi!

hykao
LOL "...összeszedtem minden cuccot..."...

Elképzelhetõ, hogy te is "bogaras" lettél...ezen a pályán...
Andie
Ok..ja igen ha kell szerény tudásomat bevethetem a forditás oltárán.
Nos elvileg összeszedtem minden cuccot, találkoztam Lauryl szelelmeével..õ elskerázott a kijárat felé,én meg ott maradtam.AZ objektivekben bár csak az van hogy találkozzam a kiscsajjal és menjek ki vele.
Merre jártam?Már szerintem mindenhol, illetve pardon, talán 2-3 cellába nem néztem még be.bár nem tudom kell-e.
JA az Eldernek nem jó az elöljáró?Tudom nem szó szerint azt jelenti,de valahol annak megfelelõ titulusú emberkéknek a cimzése itt nem?
Mike oldalán??rohanok!!!!
hykao
Elég nehéz veled kommunikálni mert csak raplizol, de a kérdésekre nem válaszolsz!

Szóval:
-felraktad a magyarítást??? (ha igen nem értem mi nem megy...)
-ha ennek ellenére nem megy, mi nem megy??? (az olvasás?)
Nemt'om, így is van már a szövegekben pár ... Vén.
nem igazán tudtunk rájuk jobb nevet találni (õs nem jó, mert élnek; atya, testvér,... kilõve máshoz; a bölcs meg egyrészt nem ugyanaz, másrészt ugyanilyen idétlen)

Andie
Na ezeket mire forditsuk?
Has there been any progress, Elder Grainger?
Vén Grainger? Grainger Vén? Elég hüjén hangzik.
Én "Grainger Mester" mellett szavazok...