10699
-
mike369 #7615 most tedd is fel! -
Prince007 #7614 -
#7613 Letöltöttem mindent. -
Prince007 #7612 Igen,jó dolgok vannak ott -
#7611 Mindegy.
De nem csak textúrák vannak, hanem egy egyéb módosító pakk is.
Rakd fel azt is. -
#7610 Vettem a fáradságot és visszaolvastam. Azt írod, hogy nem lassul be Tőle a gamma. Ha így van, akkor megprószálom.
Van v.mi sorrend az újabb textúrák telepítésében? (vagy mind1) -
#7609 Ha veszed a fáradtságot, és kicsit visszaolvasol (elég csak azokat ahol képet is találsz róla), akkor választ kapsz a kérdéseidre a textúracsomagokkal kapcsolatban.
Én amúgy felraktam mindet. -
#7608 Úgy nézem van egy alap csomag és különféle kiegészítőket készített még hozzá az arc. Te használtad ezeket a textúrákat? Bűntetlenül fel lehet telepíteni őket? -
Prince007 #7607 A forradás az lehet hogy ott van de el is lehet tüntetni nem mindegyik videóban van babaarca de pl. a végén igen.
Egy csomó modósítást megtalálsz ezen a helyen. -
#7606 Köszi!
Cja, ezzel tartom egyensúlyban a mérleget -
#7605 Hát ez egy érdekes jelenség a Thief-ben szerintem .
* Ui. a töltő képernyőkön Garret jobb szemén forradást vélek felfedezni.
* A játék közben, ha átváltok TPS nézetbe, akkor ugyanez a szem zöld (ha jól emléxem)
* Aztán zoom-olható ue. a szem, ami már szürke, de módosítható zöldre :)
* Baba arca akkor van, ha átváltok TPS nézetre és úgy forgatom a kamerát, hogy a lehető legjobban kivehető legyen Garret arca.
Szóval elég változatos arca van a user-nek. Amit Te is írsz, hogy a videókban én nem nagyon vélem felfedezni sem a forradást, sem a zöld szemet .
Ez a TPS nézetű babaarc pedig asszem azóta van, mióta a 4.8-as béta ati driver-t használom. De mind1, me annyira nem fontos, csak kíváncsi lennék, hogy nálatok is ennyire kaméleon-e Garret? -
#7604 Ha már a barátságos is "betelt", akkor tovább nem nőhet. Ha lopsz tőlük, vagy megölsz valakit, akkor csökken. Ha utánna ismét a kedvükbe jársz, ismét visszanö, de nincs újabb kategória. -
Prince007 #7603 Mikor van "babaarca"?Valamelyik filmben?Mert ott egyébként is olyan. -
#7602 Most már két napja van fent a 4.8-as béta catalyst. A villódzási problémák megszűntek, viszont Garret arc szerkezete úgy nézem nagy mértékben változott :o Nem lett se jobb, se rosszabb szerintem, de változott egy picit. Most olyan "baba" arca van :) A DOOM3 gammával nyomulók már a 4.9-es bétát használják. Lassan hozzám is megérkezik a DOOM3. A 4.9-es DOOM3 "edition" catalyst jó lesz szerintetek a Thief-hez is?
Van aki esetleg párhuzamosan játszik ezzel a 2 gammával? -
#7601 Én komolyan kérdeztem. (Most a múzeumban vagyok) A szint jelző az megtelt mind a pogányok, mind a hammeriták-nál. A magyarítás szerint az állapot: Barátságos
Néha lopok Tőlük, aztán újra lövök egyet, stb. -
#7600 -
#7599 Igen, a köv. fokozat a házasság. Különösen a bajszos hammeritákra vigyázz, elég finnyásak az ebédre -
#7598 Tegnap feltettem azt a bizonyos ati 4.8 driver-t. Először úgy kilőtte a gépem mint a huzat aztán felpakoltam újra. Azóta korrekten fut vele a gamma. Valóban megszűntek a villódzások.
A viszonyok lehet jobb a barátságos fokozatnál? Mert ha nem, akkor nem lövöldözöm feleslegesen amiket kell :) -
Prince007 #7597 Ha a hammeritáknak jót teszel tudsz jót tenni a pogányoknak is. -
DoK #7596 Az megvan köszi!
Azt hittem, valami más "különleges" eszköz.
Még egy kérdés ha a hameriták-nak teszek jót és legyilkolom a bogarakat, akkor a pogányoknak már nem tudok segíteni?
Nem láthatom az Ő jeleiket amire rá kell lőnöm?
.D. -
#7595 Főleg a nőknél jön be, csak párxor csináltam, mer szaladgálnak mint tyúk az ólban, oszt könyű bebukni vele. Amikor elszalad és utánna mész, beszorítod vhova, felemeli a kezét s nem szabad, hogy el tudjon menni, akkor esik a cucc.... sz'al egyszerűbb leütni -
mike369 #7594 random szövegek egy része hiányzik még. -
thief3 #7593 Mászókesztyű
Nem tom mond-e ez neked valamit, ha nem akkor majd megveheted a kikötő boltjában ha jól emlékszem ;)
Azzal lehet falra mászni(szó szerint :) -
DoK #7592 Sziasztok!
Taléltam egy érdekes mondatot a tippek között:
"Városi tipp: Néha speciális felszerelésre lehet szükséged, hogy az értékes dolgokért feljuthass magasan az utcaszint fölé."
Hol van ilyen?
Ez amiről már beszéltünk:
"Városi tipp: Fegyverrel megfenyegetheted az embereket. Eldobják az értékeiket és elrohannak."
.D. -
#7591 Kösszi!! -
Prince007 #7590 Szinte teljesen.(néhány párbeszéd még nem) -
#7589 Hali!!
A Thief 3 magyarosítása már teljesen kész van???? -
DoK #7588 Néllam is csak a leütés vált be, hiába kergetőztem nem ejtettek el semmit.
Kár, hogy csak angol van, na de nem baj, megkeresem a játék tippjeit tartalmazó file-t és azt elolvasom (mivel azt már lefordították)
De azért köszi a segítsége(ke)t.
.D. -
Prince007 #7587 Olvass vissza! -
#7586 2 napot szívtam a Pallóhíd Árvaház-as résszel . Szerintem eddig ez volt a legparább rész benne. Keggyetlen beteges volt. (pozitív értelemben) A játék fejlesztők közül v.kinek személyes tapasztalata lehetett, mert erre szerintem a kelleténél kicsit nagyobb hagnsúlyt fektettek :) Megszenvedtem vele rendesen, de megérte. Most a katakombákban vagyok, ahova is elkísértem Lauryl-t.
Létezik a NET-en magyar nyelvű leírás a gammáról? (történet, stb) -
Prince007 #7585 Igen,vagy leütöttem egyre megy.Így is úgy is jön a cucc -
#7584 Jaja, énis igy csinált.
A hátuk mögé álltam, meglóbáltam - az ólmost - aztán úgy esett ki belölük minden, mint a kisangyal :) -
#7583 nálam is, mondjuk azzal a különbséggel, hogy elég volt leütni is őket -
Prince007 #7582 Kipróbálom.eddig nálam csak úgy ejtettek el cuccot ha megöltem őket. -
#7581 Na nálam soha, semmit nem ejtettek el...
Mindig tanul valami újat az ember... -
#7580 Odaállsz a delikvens elé és lóbálod a fegyvered, elszalad, utánna mész és akkor leesik ami nálla van. Azér nem célszerű az őrség előtt csinálni... -
#7579 Ez végül szerintem kimaradt a játékból, én is próbáltam, de szvsz nem lehet megfenyegetni őket. -
Prince007 #7578 Én nem Doom 3-ozok.Magyar leírásról és tippgyüjteményről(csak egy angolról tudok)nem tudok talán az ujságokban.Igen meg lehet fenyegetni a járókelőket,de én sem tudom pontosan hogy. -
mike369 #7577 őőőőő......sajna én csak angollal szolgálhatok.... -
DoK #7576 Az egész pályát újrakezdtem, és akkor sikerült!
Magyar leírás, vagy tippgyüjtemény nincs véletlenül?
Pl. olyan érdekelne,hogy hogyan lehet a járókelőket fegyverrel megfenyegetni, hogy az értékeiket átadják! (vagy nem jól olvastam, hogy van ilyen is?)
.D.
Doom 3 közben tessék pihenni, és válaszolni NEKEM :)