10699
-
#7655 Az árvaházban is mindenki kiiktatható!
Nem ettől érdekesebb a Thief 3 a DOOM3-nál... -
#7654 Thief3 vs Doom3 - hát aki igazán ijedezni akar, az tegye fel a Thief3-at, és menjen el az árvaházba. Én most nyomom a D3-at, és bár ijjeszgetős, azonban az ellenfelek lenyomhatóak, mer vannak rá szerszámaid, ezért közelsem jön rám a frász annyira mint az árvaházban volt. Eccerűen ott nem lehet győzni, márha nem osonsz elég jól. Ha megtámadnak, akkor jó eséllyel tölthetsz újra, (persze biztos van aki ellentmond)..de a rémálmaimba ne jöjjön elő, basszus ... -
#7653 A másik kezelőben van, a lobotómián! Ott ahol az ezüst sebészkészlet.
Amúgy a múlt pedellusait - vagy ki a szöszök ezek - is ki lehet iktatni! -
#7652 bizonybizony az egyik fal csak ál-fal. Nem igazi, es mogotte rejtozik a haloing.... -
#7651 Az egyik kezelohelyisegben talalod az oldoszert (azt hiszem a B helyisegben, ahol sokk-es vizterapiat vegeznek), bizony be kell osonni es az apolo elol ellopni, o kozben ugyis ossze-vissza jarkal (keresi a boldogsagat?....) Ez a palya szerintem SZUPERHIPERRE sikeredett, borzongtam rajta eleget, mar az elejitol fogva. (szegeny szomszedok, mikor hallottak a hangosan zajongo kisertethangokat, nem tudom mire gondolhattak...) -
#7650 Az oldószert hol találom meg, hogy laury vérét feloldjam, mert hát a legtöbb helyen ahol visszemegyek egy emlékbe van egy ápoló és rögtön elkap. Amúgy sincs a szivem csücskiben ez a pálya. Ijesztőbb mint a doom 3. Esetleg egy mentést pont az árvaházas pálya után ha valaki megszánna mondja meg, hova töltötte fel. HTX -
#7649 dcaddi : a hálóinget az egyik beteg lopta el (ezexerint pedofil is), és elrejtette a cellájának a falába. Töltsd le a magyaritást, és jobban érted a szitut!
GAIN : elég geci dolog, én aztán odafigyelek, hogy mi megy fel a gépemre, van Sniff kutyám is (Watchdog), meg adaware, meg zonealarm, de igyis néha felmegy. A quicktime media akármicsodájáról nem is beszélve. Hetente elinditom a fent emlitett proggikat (nem szeretem, ha a háttérben ügyködnek folyamatosan), és rendszerint 2-3 új spyware-t vagy boot-nál induló "segéd"proggit találnak. Kill'em all!
Gyuri : te aztán utánozhatatlan vagy Sok sikert a dologhoz, majd kiváncsi leszek! Irj, ha megvan! -
#7648 Ezeket hogy gyűlölöm én is! -
mike369 #7647 a GAIN-t használja pl. a divx codec adware változata is.
pl. ad-aware 6.0-val simán leirtható. -
mike369 #7646 hajrá! -
Davidsned #7645 Bocs, mindenkinek az OFFér, de lenne egy problémám: a GAIN nevű progit hogyan tudnám eltávolítani a gépemről? Valami spyware lehet mert teljesen magától ment fel. (Amikor rámegyek a könyvtárában az uninstallra, akkor azt mondja, hogy távolítsam el a Programok hozzáadása-nál, de ott meg nincs is benn.) -
dcaddi #7644 Sziasztok.... Tul vagyok sajnos egy rendszerujratetelen, de most ujra a Thief-nel... Az arvahazban/elmegyogyintezetben vagyok , s most meg kellene talalnom a kislany haloingjet a feher csarnokban. De nem talalom....:-(( -
#7643 ISTEN VAGY!!!!!!
-
KGy #7642 Visszajöttem!
Míg nyaraltam, kaptam egy e-mailt, hogy miért nem feliratozom a Thief1-2 filmjeinek szövegeit. Kipróbáltam, hogy a játék alatt is megjelenik-e a felirat - tehát nem csak Media Player vagy hasonló használata esetén -, és IGEN!!! (feltéve, ha a VobSub DirectShow plugin telepítve van).
Szóval feliratozni fogom a Thief1-2 filmjeit is! Az eredmény talán egy-két hét múlva már elérhető a honlapomon! -
#7641 Egy gépkonfig leirás, illetve a hibaüzenet részletezése nagyban megkönnyitené a dolgunkat. Vagy ez valami kviz? :) -
#7640 Hali! Nem tudom másnál is előjötte a proble, de nekem nem akar elindulnia game, egyszerűen egy percig fagyasztja a gépet, majd kiírja hogy hibát talált és leáll -
#7639 Az őrzők könyvtára a Szobros tér közvetlen közelében van, az egyik sarokban... -
#7638 Köszi, már megvan a megoldás...csak fel kellett mennem egy ablakon be....alien mode :) -
#7637 Ott nem tudok továbbjutni, hogy:
Lopozz vissza a Piactérnél az Őrzők Könyvtárába és keresd meg az Őrzők Kolostorába vezető titkos átjárót.
Nos és nem találom egyenlőre még az Őrzők könyvtárát sem, pedig már vagy 100x körberohangáltam a Piacteret....vagy nem is azon a pályán kell keresni a könyvtár bejáratát??? -
#7636 Hol akadtál el? Hátha itt tudunk segíteni. -
#7635 Sziasztok!
Ne haragudjatok, de nincsen időm végigolvasni az elmúlt 40 oldalt legalább. Elakadtam és kéne egy kis segíség. Tudtok valailyen oldalt, ahol megtalálom a végigjátszást magyarul? Egyébként meg gratulálok a fordítóknak, profi munkát végeztek -
Prince007 #7634 Mond azt hogy soha nem lopsz többet.Az áldást a játék folyamán kapod meg külön külön nem kell érte sehova se menni.Milyen áldás kell neked? -
Gustafson #7633 Hali ! A Hammeritákkal teljesen baráti a kapcsolatom. Hol kaphatok tőlük áldást, és az milyen előnyökkel jár ?
Köszi:Gustafson -
mike369 #7632 kb. már "csak" a fele... -
#7631 mellesleg a véletlen szövegekkel hogy álltok ? 20000 karakterszámra emléxem, mennyi van még kb? -
#7630 akkor kivárom legalább a 4.8-as omegát ugy is azért hagytam abba a játékot a templomos küldi után nemsokkal, mert teljes magyar felirattal szeretném élvezni... :) -
#7629 Nem fog jó lenni!!!
Jelenleg csak a 4.4-es, 4.8-as, vagy 4.9-es Catalystokkal nincs árnyék villódzás, illetve a 4.4-es alapú OMEGÁVAL!!!
Tehát a 4.8-as, vagy 4.9-est tedd fel! (bár igaz ezekkel a DOOM3 kicsivel lassabb lesz, mint a 4.7-es OMEGÁVAL) -
#7628 4.7 Omega driver van fent, ezzel korrektül fog futni a Thief 3 vagy cseréljek másra ?
ui: Doom 3 elég jól fut (AMD 2500+, 1gb ram, 9600xt 256mb) -
#7627 Köszönöm! Megtaláltam! -
#7626 DOOM3 topikban válaszoltam neked. -
#7625 Imyke a Thief 3 topikot adta meg??? -
#7624 No, kérem szépen feltettem tegnap este feltettem a letöltött textúra csomagokat . Szerintem sokkal jobb így és tényleg semmi lassulást nem tapasztaltam.
Végre kinéz v.hogyan Garret feje is
Miért nem ilyen textúrával jön ki eleve a gamma?
Ma kaptam meg postán a DOOM3-at. Még a postán pihen a csomag, majd du-n tudom átvenni. Viszont 7vgén biztos fel fog kerülni a gépemre :) A DOOM-os fórumban a 4.9-es DOOM hotfix-es catalyst-ot használják.
Van itt olyan aki esetleg páhuzamosan játszik a Thief3-al és DOOM3-al?
Az érdekelne, ha felteszem azt a DOOM-os catalyst driver-t, akkor az nem tesz-e keresztbe a Thief-nek???
Természetesen ezt megkérdem a DOOM fórumban is... -
El Fuego #7623 Mi a faszert? Hat latom itt is van egy stilus.
De elarulom miert. Mert aki keszitette a magyarositasat a jateknak, ezt a linket adta meg....
De akkor majd szeptembertol beszelek az illetovel.
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu
-
#7622 1. Mi a faszért ebbe a topikba nyomtad be ezt, és nem a Játékmagyarításról tudtok-e topikba?
2. Imyke2000 csinálta, ő egyébként a fentebb említett topik házigazdája (őt csak szeptemberben tudod bombázni az észrevételeiddel, mert addig távol van)
3. A képedet berakjam a Fórumozók Fényképei közé??? -
El Fuego #7621 Udv Sracok!
Ki csinalta a Joint Operations forditasat? Erdekelne, hogy pl az updatet hogy lehet frissites helyett felujitasra forditani, valamint mi az, hogy "halalosan fejbelotte" ?
Es van meg par ilyan "baki". :)
Ezeket a bakikat ki kellene javitani, ezt leszamitva amugy gratula nekik, szep munka volt. :)
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu
-
#7620 Mé -
thief3 #7619 megfájdul tőled a fejem -
Prince007 #7618 Addigra Garrett ellopja a programot! -
mike369 #7617 akkor már késő!!! -
#7616 Most csakazértsem.
Majd este ha hazaértem.