3D Driving School

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivel a játék orosz ezért valszinûleg orosz szabályok és az eléggé hasonlít a milyénkhez ha jól tudom ha nem jól tudom akkor bocs

Helló!Én azt szeretném kérdezni hogy ez amerikai KRESZ alapján van?
imark
Hát igazából az Alcohol 120%-kal is mennie kell. Ha abba bentvan, akkor fel kell telepíteni. De nemértem, hogy xvid mappa az hogy jön most ide. Mivel oroszul van, így a "C/program files/3D Èíñòðóêòîð" mappába telepíti a játék magát, és ide kell másolni a magyarosítást.

Jah és még valami: amikor elindítod a játékot, akkor ledobja a tálcára, eközben megy egy intro videó, viszont ha visszamész a programba és nyomsz egy space-t vagy entert, akkor átugorja, és máris a menübe vagy.

Headshot -> Megáll az eszed ha leszed!

Bocs a helyes írási hibákért!

Hali! Az a problémám hogy letöltöm a file-okat és utána az telepítem de az baj hogy nem csinál semmit csak lére hoz egy olyan Mappát hogy XviD és kész azon belül van egy pár file amiket megnyitok de számomra ismeretlen nyelven (gondolom oszoszul) van irva vagy valami ablak jelenik meg amiben vagy nam tudok semmit csinálni vagy semmit nem csinál ha az oké-ra kattintok <#rinya> Nem tudom lehet-e az a probléma hogy nem Demon toolszom (nem tudom hogy kell helyesen leírni) van hanem Alokohol 120%-on de megnyitja az iso. filet csak nem tudom hogyan tovább. Lécci segítsetek!!<#help><#help>

MaSzKa
jó lett már csak a jó 5.1-es 3D-Driving-School kellene

más ilyesmi gamesod van?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

imark
Nincsmit! 😊 Remélem mûködik! 😄😄

MaSzKa
köszi 😄

imark
Na mivel egész gyorsan felment datára a játék ezért itt is van! 😊)
Elöször is le kell tölteni a 4 rar fájlt:
Part 1
Part 2
Part 3

Magyarosítás

Telepítés:
1. Daemoon toolsba mountold be az iso fájlt, telepítsd fel a játékot.
2. A "Tszim_magyarositas0.3" rar fájlból másold be a practice mappát másold be ide: "C:\Program Files\3D Èíñòðóêòîð"

A magyarosítástól csak pár alap dolog lesz magyar, az irányítás beállítások pl. egyáltalán nem...

Ezért:
Az irányítás beállításához csináltam egy rövid leírást, hogy mit hol kell beállítani.
Beállítások letöltése

Az esetleges hibákért elnézést, késõ van már 😊

Ha kérdésed van, vagy hibát találtál szólj! (:

imark
Az van meg teljesben, viszont oroszul. Van hozzá magyarosítás, de az nem mindent magyarosít, pl. a beállításokat nem, így az irányítás beállításokat most írom össze, hogy mi-micsoda, hogy nagyjából eltudjatok majd rajta igazodni. Szerintem délelõtt már kész lesz, belinkelem majd és mindent leírok hozzá ami fontos! 😉 Türelem <#wink>

MaSzKa
ok thx

de az www.3dinstructor.com -os verzió kell

zolo
Természetesen 😊

http://flickr.com/photos/zolika90/

imark
data.hu-ra jó ha felrakom? éjszakára berakom a feltöltést, aztán holnapra csak meglessz. Nem valami gyors a feltöltésem, de azért feltöltöm 😊

MaSzKa
nekem is kellene a full
rapidra felnyomhatná valaki www.3dinstructor.com

simoradik95
Syasztok a játékhoz hol lehet autót letölteni?

3d driving school 5.0nál licence errorra nincs még mindig semmi megoldás? mert egy ideig ment rendesen de mostmár kilép errorral:S
nandorb
hat pedig nincsen hozza

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

MaSzKa
nekem is kéne

imark
Hello! Ehhez a 3D Driving Instructorhoz valaki nem tud cracket, vagy teljes verziót?

simoradik95
Köszi már töltöm is.

nandorb
nezd at ezt az oldalt

simoradik95
Syasztok nem tudna na valaki egy linket adni a teljes játékról?

MaSzKa
www.3dinstructor.com rõl volt szó

Az 537 hozzászólásban linkelt cucc nekem full verziónak tûnik, multilanguage packet is fel kell tenni, igy angol lesz
Nincs Angol nyelvû? vagy nincs hozzá valami patch amivel lehet benne Angolul játszani?

MaSzKa
van orosz nyelven

http://www.3dinstructor.com/files/5.html
Valaki nem tudja hogy ennek a proginak van-e már teljes verziója vagy még csak a demó van kész és ha nincs kiadva még mikorra várható?<#help><#help><#help>

laci 700
Köszi ez tényleg mûködik! 😉

Ha leszedted az eredeti patchet, akkor törölheted a játékot és teheted fel újra 😊
Ha szürke a környezet és csak a mûszerfalat látod, akkor a megoldás az, hogy a startWeak.bat vagy startwinWeak.bat -al kell elinditani a játékot.
MaSzKa
* Es gab in Belgien eine besondere Vorfahrtregel, nach dem der die Vorfahrt verliert, dessen Fahzueg stehen bleibt, unabhängig der Vorfahrtsituation. Da dies eine der häufigsten Unfallursachen inBelgien war, hat man nun diese Regel entfernt und sich dem europäischen Modell angepasst. In der 3D-Fahrschule ist gilt diese sonderbare Vorfahrt Regel nun mit Version 5.1 auch entfernt worden. Besitzer der Version 5.0 können über die eingebaute Update Funktion über das Internet eine Regelaktualisierung vornehmen.
* Bessere Spiegeleinstellungen für alle Quad-Fahrzeuge.
* Korrektur eines Fehlers im Polizeispiel "Tatort Gent", sporadisch ist das Programm abgestürzt.
* Nun werden alle Fahroptionen auch im Fahrschüler-Profil gespeichert (z.B. "Fehler einblenden" und "Regelhilfe").
* Die Französische Übersetzung ist nun auch für das Polizeispiel durchgeführt.
* Korrektur beim Nutzung eines Privat-PKWs (z.B. des BMW) im Polizeispiel: die Sirene fehlte beim BMW, wenn Gent vorher als Fahrtraining in Übung 18 ausgewählt wurde und man danach sofort in den Spielmodus wechselte.
* Bei Lizenzfehlern wird ein Fehlercode ausgegeben, der dem Support hilft.
* Es ist nun möglich, eine Gast-Lizenz bei uns zusätzlich zur bestehenden Lizenz zu erhalten, bei denen es auch möglich ist, ohne Administartorrechten die Simualtion aufzurufen (geht allerdings nur für die Europa-Edition). Die Installation muss allerdings weiterhin unter Admin-Rechten durchgeführt werden.

Revision 2 (Juli 2008):

* Die Richtungshilfe befindet sich nun im Navi beim Kompass.
* Leichte Routenkorrektur Übung 14 (Autobahn).
* Korrektur Gegenfahrspur-Prüfung in Übung 2.
* Nebel-AUS (ATI-Karten) wird nun auch bei Stadtwechsel und Wiederholungen durchgängig berücksichtigt.
* Regeln werden nach Ausschalten der Polizeisirene nun wieder angezeigt (bisher wurden dann nur noch Punkte gezählt).

MaSzKa

MaSzKa
nekem is ez a baj pedig a legújabb patch-ot is letöltöttem hozzá a gyári oldalról

ati hd3870-esem van lehet a driverekkel van a baj

nektek nvidia van?

Nem tudom hogy mi az oka, nálam is van...csak a mûszerfalat látom
laci 700
Hi! letöltöttem az 5.1-es demót de minden szürke csak a mûszerfal látszik és a fények... régen mûködött rendesen... mi lehet a baj? THX!

kresz oktato programot akarok letölteni pc re ki tud segiteni [email protected]
csoki srácok
tudnátok nekem a játék legujabb verziojáról adni egy linket ahonnan letom tölteni
már olvastam vissza és találtam is de azok nem elérhetõk
THX!elõre is a segitséget

Azok közül volt egy csomó ami különbözõ oldalakra vitt át... Meg az ienekbe annyira nem bízom, csak azokban amikrõl tom h vírusmentesek.
Esetleg egy pár ien oldalt tudnál mondani?? (ha privtában küldöd az is megteszi)
Sajnos csak olyat találtam ami 600 másik oldalra visz át és végül semmit sem tok letölteni...
Azzal a linkkel, amit küldtél az a gondom h az is ugyanúgy kiírta h license error... Azt a linket már megtaláltam egy másik fórumon. Sajnos már ötletem sincs h h lehetne megcsinálni h újra mûködjön...
Képzeld h szétnéztem a google-ban, de semmit nem találtam, ami nekem jó.Csak demo-t találtam illetve régebbi verziót.Gondoltam nem ien gerinctelen emberek vannak itt mint EGYESEK. De látom tévedtem...
Bocs h kérni mertem bármit is...
nandorb
Googli a baratod na nemvagytok kepesek beirni a googleba es rakeresni,mindent talcan keritek

Hali!

Vki tudna küldeni egy oan linket ahol a teljes játékot találom?? Ami 2vel lejjebb van az ssajnos nálam azt írja ki hogy licenc error. Az 5ös verzió kéne nekem....
hi! az mért van hogy a kocsin kivül a textúrák csak szürke homályként jelennek meg?semmi út meg épület,csak szürkeség
Csá itt van ingyen full ver.!!!
http://rapidshare.com/files/100176850/3d-driv-skool.rar
Szia Úrja lekell tölteni?., ha elindul a játékablak és rá kattintok a bármilyen utat választok utána "start-ra" és kilép mi a hiba?1

Csá!

És még csak azt szeretném megkérdezni hogy ehez a játékhoz, mert olvastam én a fórumot, hogy akkor a hubbon nincs magyarítás ? Ha van légyszi irjátok be link nélkül is akár

Csá!

nandorb
continue ra mesz ako ki kellned javitani a hibadat de szabalyosan

Milyen leckét az elsõ pályánál? Errõl bõvebben kérek ha lehet felvilágosítást pls.

Csá!