3D Driving School

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolo
Ha megcsinálsz egy "leckét", utána Free módban újra mehetsz, és akkor bármerre mehetsz már.

http://flickr.com/photos/zolika90/

EZ IGAZ! Amit az útszakaszról mondtál, csak engem az is idegesít, hogy néha kiír egy figyelmeztetõ ablakot STOP! És lehet tovább menni, ha nem akarsz, akkor úrja kezdheted a játékot,
Azt is olvastam valahol, hogy van "editor" progi? Na ez tényleg hasznos, vagy kamu? Ja és melyik HUDDON lehet magyarítást letölteni? pls.

Csá!

zolo
MIután ez egy kresz oktató program, ezért kellenek lezárt szakaszok, mint a valóságban is...Nem free ride-ra van kitalálva, hanem hogy felkészülhess, mire nemkapsz pontot, és mikker találkozhatsz...

Midtown meg nemtudom hogy jön ide, teljesen eltérõ dolog a kettõ, köze nincs hozzá. A Midtown 3 meg boxon elég béna lett, ezért inkább ne csinálják meg...

Mi az a Pm? Privadba ... Ez a Driving Scool ez nem egészen simulator, mrrt pl. Parizsban csak balra meg egyenesen lehet menni, jobbra le van zárva az az útszakasz, a Kaputól, én nem tudom nem volna jó úgy programozni, valamit hogy minden fele bejárható legyen???? Mint pl. a Midtown madness sorozatok, én a 3. résszel nem vagyok megelégedve, mert olvastam a fórumokat és már 2003-ban volt szó rolla hogy ki adják PC-re, most meg 2008 van. tehát már rég kilehetett adni Pc-re, ha így szuperül megcsinálták a játékot. hát Xbox után programozzák át Pc platformra is...
de ez nem ide való téma.

Csá!

köszi szépen😊
12346
kösz, hogy felhívtad rá a figyelmem😄 szedem is^^

Clutch

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

csõsztök.megtudnátok mondani h a 3D Driving School 5.0-át honnan tom letölteni?
tudnátok küldeni egy 3d driving telepítõ kodót??? [email protected] elõre is köszi
zolo
Angol, német, bármelyik változat jó, a lényeg hogy ne 3-as legyen, és legyen benne az összes Eu város és az autopálya.

Köszi

zolo
Sziasztok.
Régebben megvolt a 3-as verzió, de az már réginek tûnik az 5.0 mellett. Tudnátok linket adni az 5.0-hoz? Hamarosan mennék jogsira, meg kiszeretném próbálni a DFP-m, hátha így kicsit reálisabb lenne a program.

<#help>

shumika
Megvan Utorrentel nagyon király<#vigyor2><#buck><#crazya><#bee1><#wow1><#mf1>

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Nekem 6.0 van ahoz nincs semmi extra? autó, motor, pályák, szerkesztõ stb...<#conf><#conf><#ijedt><#ijedt>

Csá!

nincs

Csá!

shumika
Vki MSN-en át tudná küldeni a Full verziót?? [email protected]

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

be irtam a szöveges linket, de azt írja ki +File not found" Valóban akkor nem létezik a file? segítség???????

Csá!

Pls. NAGYON KÉREM AZOKAT AKIKNEK MEG VAN A PROGRAM FULL VERSIOBAN, AZT KÜLDJE ÁT AZ MSN CÍMEMRE!! NAGYON SÜRGÕSS! KÖSZI K U K O R I C A (KUKAC) H O T M A I L (PONT) COM. KÖSZIKE.

-----------------------------

ÉS KÉRLEK TITEKET NE KÜLDJETEK BÜNTETÕPONTOKAT !!!!<#vigyor4><#vigyor4>

Csá!

LecterDoktor
Üdv! Nekem azt írja, hogy a file-t törölte a felhasználó! :S Tud valaki valami másik helyet, ahonnan lelehetne tölteni? Vagy MSN-en át tudná küldeni? Lééégyszi!😄 Elõre is köszi!

ott van lentebb

hali vki tud adni linket a játékhoz?
leszerelhetsz -.-

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Misi az ezredes
áh már nem kell bb

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
ez a 3.1-es version

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
áh leszedtem máshonnan de valami telepítõ jelszót kér ha valaki tudna adni vagy valami akkor ide pls.. elörre is kössz

IDE --> [email protected] <--

Misi az ezredes
Hali ! letöltöttem a #488-asnál adott linkrõl az oktató programot! De azt írja hogy a jelszó nem jó segítenél ???WanWan???

LTomi
Jó kis játék, de fura, hogy átmegyek franciaországba, és 100 m, és máris anglia.

Los Angeles, California

Tényleg jó, de sajnos nem tudok túl jól angolul, és néha nem tudom mit kell csinálni. Jó lenne, ha le lehetne fordítani magyarra.

norbi56
nekemis nagyon tetszik

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Ice Cortez
Ez nagy volt! <#vigyor3>
De teljes mértékben igazad van! Ez egy oktató szoftver és nem egy NFS Carbon, hogy itt új autóid legyenek meg neon a kocsi alá meg szárnagy stb...

ja a jelszó pedig a gemehez (link kettõvel alattam, #488 -as hsz.)
Password: apendix

\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofőrmottó)

12346
majdnem megkérdeztem, hogy hülyék vagytok-e vagy mijarák:/ ez egy oktató cucc. nincs magyarítás, addon autó, + fegyver, örökélet csít.
pásszek:c

3D Driving school:
http://rapidshare.com/files/31130867/3D_Driving_School.rar
3.1 -es angol verzió.
Azért írtam simán a szövegbe, mert ha linkelem elvileg akár vissza is lehet nyomozni.

Egyébként pedig valaki tud hozzá magyarosítást, patchet, új autókat, motorokat?
Vagy esetleg azt, hogy melyik a nyelvi fájl, és hogy az mivel szerkeszthetõ?

\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofőrmottó)

sziasztok
valaki be tudná linkelni(lehetöleg magyarul)
FZoleee
Na, valaki fel tudná újra rakni a patch-et? Sajnos már egyik link sem mûködik 😞
na azér lassan de jön azér kösz tomas10
olyan lenne ami legalább jön maxal
jó csak az a baj hogy nem akar elindulni 😞
Smicy2
Hali!

V.ki nekem is küldje el pls, a linket, vegyen fel MSN -re, vagy e-mail!
Köszi

Charade GTti

oké nagyon thx 😊
tomas10
elküldtem privibe

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

LÉCcIIIIIIIIII
adjatok linket honnan tom leszedni a teljest
szevasztok el tudja küldeni valaki ezt a játékot itt a címem [email protected] kösz
Hol találok uj autokat
Zsolti9014
nemtom sajnos, majd ha találok vmit szólok.

Hajrá Magyarország!

nem tudok emiatt játszani
hello
mit lehet tenni akkor ha terminal error-t ir ki
ok az megvan de csak bmw van meg motorok 1 jeep meg egy csicska kocsi.
😞 fényképezd le lécci
tomas10
van.optionsba lehet mindent be állitani autók,kresz stb...

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

csá all! csak bmw van benne.mikor lesznek többi kocsik?