3D Driving School

Oldal 1 / 13Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezeket a lineket mondjuk nem kéne leszednni.
A 10 elinditás lejárt nálam.Segitség!
valaki magyosítást privibe küldje el!!!!!!!! légyszíí
<#integet2> Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó?
Van itt valaki?
valaki tud valamit license ellen?
SirAlo
Es mostmar ha elinditom csak egy weboldal jon be 😞 help pls

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

SirAlo
Nekem is ilyen problemam van, nem tudjatok mi okozza?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Hy nekem letelt a licensz be szeretnék lépni de ki dob az asztalra mit tegyek?
Egy kicsit nehezen megy nekem beállítani a játékot.
Hogy lehet beállítani, hogy a gáz és a fékpedált is megfelelõen kezelje?
Nekem vagy csak a gázt vagy csak a féket engedi kipipálni.

Szerintem tommy125 túl kicsi a képernyõ felbontásod próbáld a 3.1
Sziasztok nekem a 3d driving school license error-hoz kéne valami elháritó program vagy valami ilyesmi de lehetõleg minél hamarabb elõre is megköszönném!
sziasztok tudna nekem valaki segíteni felraktam a 5.1verziót és mikor betölt a játék csak kék az egész nem lehet semmit sem látni ilyenkor mi a teendõ segítsen valaki légyszi
Sziasztok!Nekem az 5.1-es verzió van meg és kb fél perc elteltével hogy elkezdek játszani újra indítja a gépet.Nem tudja valaki hogy mi lehet ez vagy mitõl lép ki?
köszi.
Én is körül néztem, de én sem találtam. Nem tudok segíteni.<#nemtudom>

De nem találom sehol egyik torrent oldalon sincs fent aki tud az segítsen köszi!
szia! torrent oldalakon körülnézni...

sziasztok! nem tudjátok véletlenül honnan tudnám letölteni a
3d driving instructor nevû játékot?
köszi!
sziasztok. Engem is érdekelne a magyarosítás... honnan lehet letölteni?

v43 001
nekem is kéne magyarosítás!

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Bocs, egy kicsit lemaradtam. Én is a Driving School magyarosítást akarom, de most már nem engedi letölteni. Lécci külld el: [email protected]
MerlinW

[merlinw.org]

zolika217336
Valakinek 6.0-hoz magyarosítás?

Egy okos ember sohasem sértődik meg, mert ha nála műveltebb bírálja, örül neki, hogy tanulhat tőle, a buta ember sértéseit pedig nem veszi magára.

Shifter
hali ennek mi a legújabb verziója? 😄 nekem a 3.1 van meg

&#3232;_&#3232;

Nekem meg az a baj hogy telepítettem az 5-ös verziót, és eleinte jól ment, kicsit késõbb nem reagált a megszokott billentyûre, ha nyomtam az "A" betût akkor nem indult be a motor meg ha "ENTERT" nyomtam akkor mindig újra kezdte a játékot, már mint a pályán úja elõrõl kezdte a játékot.

A 3.-as verzióban az a rossz, hogy ha megyek az autópályán mindig oda kerülök vissza ahonnan elindultam, nincsenek városok az autópálya után, csak mindig körbe, De viszont az 5-ös verzióba van egy új város éjszakai menettel"MADRID" Ezeket a sorozatokat ki programozta????? Le lehet Budapest utcáit is programozni vele, és a " S T O P !" feliratot kivenni a játékból.

Csá!

Nekem a legújabb 3D Driving School van meg, és némelyik opció hiányzik, pl. nem lehet csak kb. 4 autóval vezetni, 2 blokkolva van, és azt szeretném megkérdezni, hogy a legújabb verziónál nincs valami patch???? Néztem a weboldalt és nincs. Torrenten sincs?

Csá!

valaki tud segíteni. Nem lehet utat szerkeszteni? Mit jelent az 5-ös verziónál az Editor? Mit lehet vele szerkeszteni?

Csá!

De van, csak nem tudnátok egy olyan honosítási linket adni, ami legalább az oroszt lefordítja angolra???????????????????????? Magyar van, de milyen programmal írtátok át????

Csá!

tud vki magyarositast?ha tud kuldje el lecci privaton

gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro

nah szóval
sikerült megoldanom a problémát
kitöröltem mindent a registry-bõl ami a 3d-fah...-al volt kapcsolatos
restartoltam felraktam újra és már jó 😊
üdv
nekem az a problémám hogy régebben fent volt asszem az 5-ös verzió csak lejárt a licensz a 15x játszhatóság letöröltem, most leszedtem az 5.1-et a jelszó ehez valami "Lichthupe" betölti a játékot bent vagyok a menüben de azt írja ki a sarokba piros vastag betûkkel hogy:
"License Error - terminating program... (Code:4003-30)"
majd kb 15mp múlva kilép a játékból
valaki segítsen vagy valami crack jó lenne
elõre is kösz
Sordoran
semmit, hallom ahogy mennek az autók, még a sofõröket is mutatja, és én is megyek, de az egész egy nagy kékség:

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

simoradik95
nem irt ki hibát?

Sordoran
Felraktam a játékot, elindul, menü bejön, de amikor betölt, nincs textúra, kék az egész, de látni lehet h csak a textúra hiányzik, minden tárgynak megvan a formája! Ötlet?

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

itt A KÓD! Lichthupe
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani a játék telepítõ kódját?
ide írhat: [email protected]
Köszönöm!
krisztianp16
Nem tudom nállam mi gond lehet.

Idioták kiméljenek!!! :)

MaSzKa
nekem ez megy

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

krisztianp16
Igysem enged nexttelni letöltöm mégegyszer szerintem rosszul szedtele a torrent.

krisztianp16
Köszi szépen...

MaSzKa

krisztianp16
Letöltöttem akkor abban volt a hiba.Meg tudnád adni a kodot?

MaSzKa
nem jo a kod

krisztianp16
Hello!Nekem van egy olyan problémám hogy.Amikor elkezdem a telepitést és beírom a telepitései kodot akkor sem enged tovább.Köszönöm a vállaszokat.

Van a 3D Instructornak saját topikja, menjetek oda társalogni:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1196626063
Ne itt offoljatok!

imark
Hát nemtudom, hogy amerikai, vagy orosz kresz szerint megy. De ha zavar az, hogy folyton pittyeg, hogy vmit rosszul csinálsz, akkor kapcsold ki azt a kijelzõt, és úgy menj! 😊

Egyébként meg G25el mennie kell szerintem, igaz nekem MOMO-m van és elöször nekem se ment. Trükkje csak annyi, hogy a logitech-es programba csinálj a játéknak egy profilt, és onnan indítsd el! 😉Nekem így sikerült, remélem neked is fog.

Headshot -> Megáll az eszed ha leszed!

ChuckyHUN
G25 van valakinek? mert nekem nem jó vele :S

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Kösz az infót
Oké Mûködik nem tom miért de a webkamerám programja zavart bele a telepítésbe de leszedtem és most mûkszik minden szóval a farnc tudja mi baja volt de most jó kössz a segítséget<#worship><#worship>

Oldal 1 / 13Következő →