3D Driving School
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Hogy lehet beállítani, hogy a gáz és a fékpedált is megfelelõen kezelje?
Nekem vagy csak a gázt vagy csak a féket engedi kipipálni.
köszi.
3d driving instructor nevû játékot?
köszi!
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
[merlinw.org]
Egy okos ember sohasem sértődik meg, mert ha nála műveltebb bírálja, örül neki, hogy tanulhat tőle, a buta ember sértéseit pedig nem veszi magára.
A 3.-as verzióban az a rossz, hogy ha megyek az autópályán mindig oda kerülök vissza ahonnan elindultam, nincsenek városok az autópálya után, csak mindig körbe, De viszont az 5-ös verzióba van egy új város éjszakai menettel"MADRID" Ezeket a sorozatokat ki programozta????? Le lehet Budapest utcáit is programozni vele, és a " S T O P !" feliratot kivenni a játékból.
Csá!
Csá!
Csá!
Csá!
gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro
sikerült megoldanom a problémát
kitöröltem mindent a registry-bõl ami a 3d-fah...-al volt kapcsolatos
restartoltam felraktam újra és már jó 😊
nekem az a problémám hogy régebben fent volt asszem az 5-ös verzió csak lejárt a licensz a 15x játszhatóság letöröltem, most leszedtem az 5.1-et a jelszó ehez valami "Lichthupe" betölti a játékot bent vagyok a menüben de azt írja ki a sarokba piros vastag betûkkel hogy:
"License Error - terminating program... (Code:4003-30)"
majd kb 15mp múlva kilép a játékból
valaki segítsen vagy valami crack jó lenne
elõre is kösz

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Idioták kiméljenek!!! :)
Idioták kiméljenek!!! :)
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1196626063
Ne itt offoljatok!
Egyébként meg G25el mennie kell szerintem, igaz nekem MOMO-m van és elöször nekem se ment. Trükkje csak annyi, hogy a logitech-es programba csinálj a játéknak egy profilt, és onnan indítsd el! 😉Nekem így sikerült, remélem neked is fog.
Headshot -> Megáll az eszed ha leszed!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...