6542
  • K.András
    #1556 innen szed le a térképet,aztán nézd meg merre kell menni abba a rendszerbe,50k-bol nem fogsz hajot kapni.addig nincsen más mint az egyetlen hajoddal te viszed hozod az árut,majd ha lesz pénzed akkor tudod "automatára" rakni a gyárat...
  • BaLeeX
    Kérdééééés.
    Ott vagyok, hogy megjavíttattam a transportert, van egy ore miném most kereskedem, de elég lassan jön össze a pénz.

50k kreditem van. Mondjatok valami olcsóbb szállítót amit érdemes még megvenni. Mert kellene egy aki hozza a power cellt, egy meg ami eladja az árut. És kellene még best buy/sell collector ezt írtátok lent, hogy hol lehet kapni de azt a szektort merre keressem?
  • K.András
    Lényeg az hogy már jön :) thx mégegyszer!

Ninju:
    Ezt én is észrevettem ráadásul nem csak a figth rang esik hanem a trade is :)))
    Asszem ez is javitva van az 1.2-ben...
  • Ninju
    Érdekes dolog történt velem.
    Az éjjel bekapcsolva hagytam a játékot, mert töltött le a gép. Amikor lefeküdtem a rangom Vice Admiral 99%. Reggel ellenőriztem a veszteségeket (csak 2 hajó) és véletlenűl megnéztem a rangokat is. Meglepetés! Vice Admiral 46% ???
    Éredeks.
  • hork
    Az a te oldaladon korlátozódik, mert az ftp 100megabiten (kb 10 megabyte/sec) lóg
  • K.András
    NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!
    Elkezdem szedni,csak már dc-n lentvan 600 mega valaki lett volna fent egy max két ora alatt lejött volna!!Mondjuk elég jol szed ftp-röl amit adtál 10 és 60 között mászkál, álltalában 30-k-val jön, talán holnapra lentvan.
  • kisviku
    Nah, megyek mindjárt vissza x2-zni.
    Apropó, nem tudja még senki hogy mikor lesz kapható kis hazánkban?
    Mert attól tartok, az a februári megjelenés itt majd májust jelent....
  • hork
    Küldök neked privben egy ftp címet.
  • K.András
    De figy,hát ha netröl nem tudom leszedni,akkor honnan keresek közelemböl olyat akinek megvan?:)))
    Egyébként ilyen a magyar mentalitás,töltesz valahonnan(persze megbeszéled vele hogy hadd szedjed végig elmondod hogy csak nála találtad meg!!)aztán 74%-ál ledob,most mit csináljak frankon mit???
  • Valen
    Ismerös az érzés, de én inkább kiirattam valakivel akinek megvolt RW-re, aki közel lakott, és elmentem érte.
  • K.András
    ÁÁÁ komolyan mondom vicc nem lehet megszerezni azt a szar obitos verziot,három napja nem tudok játszani és tiszta ideg vagyok!!!Bezzeg a köcsög akinek fentvolt ledobott és elment a rákba 74%-nál!!!Másnál meg nincsen meg se külföldi hubon nem találom se magyaron,kb 100 hubon néztem és semmi,ölni tudnék!!!
  • Valen
    Naszóval:

A video ench. google arra jó, hogy az ALT billentyűvel rá tudsz zoomolni a távoli dolgokra

A rakéták ellen nekem nem kell, lsd lentebbi okok miatt

A Piratok csak akkor támadnak meg, ha ellenséges voltál velük szemben, egyébként békén hagynak

• BaLeeX
    Megvárod amig egy Mammouth hajó lép a rendszerbe, kapcsolatba lépsz vele (Comm) majd felbéreled, felajánl egy árat, rendszerugrásonként x összeg. Utána meg tudod adni hova dokkoljon, ha bedokkolt megveszed vele az árut utána megmondod neki melyok szektorba menjen vele. Ha odaérsz odamész vele ahol telepíteni akarod és ott ledobatod vele. Ha pl. egy Ore mine a gyár akkor ugyis kérni fogja, hogy melyik szteroidára telepítse.
    Szerintem van köze, hogy nem lőttél rájuk eddig bár még eléggé az elején tartok.
  • K.András
    Szal ha tudsz akkor pls gyere fel flash-re THX
    flash-hub.dyndns.info:1666
    DC-és alatt én ugyanugy tudok játszani, szal még ezzel sem lesz gond...
  • K.András
    Ugy kéne!!!Bin-ben szedem :))
    Ráadásul senkinek nincsen még mindig :(
  • hork
    Miért ne kerülhetne többe más fajnál? Vedd meg az Argon SPP-t és azt vidd oda. Nyersanyagot nem visznek a gyáraidba, csak a termékeket vásárolják meg onnan, tudtommal. (lehet, hogy tévedek, akkor valakí javítson, ha más a tapasztalata)
  • Lysandus
    Újrakezdtem. Eladtam a 25M shiledeket a személyszállítóról, meg mindent ami még nem kell. Írány a boron rendszer, hogy veszek egy SPP-ét. Igen ám, de ott egy nyomorult SPP 50%-kal többe kerül, mint az argonoknál!!! De miért??? Mindegy, megvettem az SPP-ét. Csakhogy új hajóra már nem volt pénzem, a discovererrel meg nem tudok kristályt szállítani. Legmagasabbra raktam a kristály vételi árát, de nem jött senki az ég egy adta világon!!! MIért? Visszatöltöttem a mentett állást, gondolkoztam, aztán lefeküdtem aludni...
  • BaLeeX
    Aham értem.
    Thx.
  • Titan
    Ha azt a leírások alapján kiírod, akkor nem kell törés a játékhoz...gyakorlatilag olyan, minha eredeti játék lenne a gépben...
  • BaLeeX
    Ja megvan, vaski vagyok.
    Ha megjelenik a crack akkor valaki pirossal írkálja be ide, hogy feltűnő legyen.

Egy kérdés, mire jó az Obitos verzió?
  • Titan
    Jaj! Ez nem neked ment volna, hanem az Andrásnak...
    Az 1.2-es pecset Én innen szedtem le....be volt linkelve...
  • BaLeeX
    Magyarul ez mit jelent?
  • Titan
    Nekem +van az Obitos, de nincs fájlokba tömörítve...
    BWI-ben van....
  • Titan
    TNX!
  • BaLeeX
    Akinek megvan az 1.2 patch nem dobná fek vakahova? Akár tar.hu vagy akármi, vagy honnan lehet letölteni?
    Crack meg előbb útóbb csak lesz.

Még 1 kérdés. Az 1.1-est is valami innen szedett linkről töltöttem. Az kb. 7 mega volt valami xy.001 és csak be kellett másolni az X2 könyvtárba azt a 6-7 fájlt. Jót tettem én fel patch gyanánt?
  • K.András
    PLS valaki akinek megvan az obitos verzio jöjjön fel flas hubra hadd szedjem már le,egy embernek volt attol szedtem már lejött 600 mega és lelépett az ember :(

flash-hub.dyndns.info:1666
  • K.András
    okés szolok nekik.
  • Titan
    Szerintem a fekete....
  • K.András
    Szolunk a moderátor topicba hogy rakják be...
    Mivel te vagy a topic házigazdája ezért döntsd el te,a fekete legyen vagy a fehér???
  • Titan
    Az jó lenne....csak én nem tudom hogyan kell...
  • K.András
    Vagy inkább ezt a fehéret?
    Fehér
  • K.András
    Mit szolnátok ha ezt berakatnánk a topic fejlécébe???

• K.András
    Teladiknál meg igy hivják:
    Quazura = 22 Mizuras = 3590.4 s = 59.84 m
    Inzura = 8 Mizuras = 1305.6 s = 21.76 m
    Sun = 1 Jazura
  • K.András
    Igy telik az idö a mi kis rendszerünkben:

LEGEND: s/m/h/d/y as in Earth seconds/minutes/hours/days/years

Sezura = the smallest, mercantile time unit; it equals roughly 1.7 s
    Mizura = 96 Sezuras = 163.2 s = 2.72 m
    Stazura = 96 Mizuras = 15667.2 s = 261.12 m = 4.352 h
    Tazura = 7 Stazuras = 109670.4 s = 1827.84 m = 30.464 h = 1.27 d
    Wozura = 7 Tazuras = 8.89 d
    Mazura = 7 Wozuras = 62.23 d
    Jazura = 8 Mazuras = 56 Wozuras = 392 Tazuras = 497.84 d = 1.36 y

Hát elég durva,elöször nem értettem de már vágom :)))
  • K.András
    rangok
  • K.András
    Erröl az oldalrol le lehet szedni excel fájban a gyárakrol infot hogy a különbözö dolgok gyártásához mi kell.De inkább berakok mindent egybe ami van:
    x2tradepyramid
    x2map
    x2weaponchart
    x2hajoadatok
    x2factorylocations
  • K.András
    Talán estére lentvan az obitos verzio ,már nagyon jo lenne mindenféle gond nélkül játszani :(
  • K.András
    Felraktam én is ugy hogy 1.2-es plusz az 1.1-es crack,hát ugyanugy egyhelyben marad a hajo egy idö után :(
  • Valen
    kösz mind2öknek
  • K.András
    Felraktam magamhoz is innen már le kell tudjad szedni:

factorylocations