X2-The Threat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nálam xp van és fent van wmp9 és mégis akadnak az introk meg hasonlok... :(

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

A 3. küldetésnél meg kell nézni a törött csillagkaput. Hogy is kell azt pontosan?
bár elöször win98 alatt nem volt voice mert nekem sima win98 van fent nem az SE.A media 9 sdknak meg SE kell de egy aprócska trükkel sikerült átvágni és felinstallálni :)

no comment nálam win98 és xp alatt is faxán megy... megmaradt a x-tension filingje és tettek bele még + dolgokat nekem nagyon bejön :)

remélem nálam nem fog ez jelentkezni

jah nekem is, maga amiko repkedni kel megy reccenés nélkül összes ami video vagy hasonlo kurvára akad, amig ere nem lesz valami megoldás nem hiszem hogy nagyon sokat fogom nyomni... :P

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

igen...ahogy a kaszni beinog az erohatasok miatt, vagy eppen az ut egyenletlensegek miatt....jo kis progi ez mi? meg ezt is szamolja:D

nalam meg minden renfben van...pasz mitol lehet nektek szar.

zoli80
nálam ezer év mire betölt és a jatékon kivül minden akad mint az állat(videó),pedig jónak tünik:(

Felraktam médiát. Mindenstre a játéban másol is megakad a szöveg miatt ez így játszhatatlan. Bízom benne lesz valami megoldás rá.
enis epp a vasarlom .. :)
[HUN]PAStheLoD
váá
ez jó játéknak néz ki.. .leVÁSÁROLOM :)

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Sziasztok!

A Trade parancsokat csak akkor lehet használni, ha van home base beállítva a hajón, mert akkor le is rakja oda a megvett árut, vagy onnan adja el.

Lenne viszont kérdésem is. A 3. küldetésnél meg kell nézni a törött csillagkaput. Hogy is kell azt pontosan?

Egyébként a 2. küldetés végén, mielõtt beszélnétel Elenával, adjátok el a 2 25MW os pajzsot 320000 credit, és senki nem szól semmit.:))))

Elõre is köszi.
ez a videoakadás nálam is volt, összes video szagat pedig még egy gameban se volt iylen problémám... :/

Titan
Telepítésnél felraktad a média 9-et?

Titan
A csiripelésre találtam megoldást!(XTension trükk)
A "soundtrack" könyvtárban vannak a zenék, amik a repkedések alatt szól...
1. megoldás, hogy ezeket a fájlokat átmásolod egy másik könyvtárba--->Nem lesz zene alatta, de késõbb lehet vele foglalkozni. Én is ezt tettem egyenlõre...
2. A kódolt mp3-ad fájlokat rekódólni kell, 128 kbps jó is lesz--->Szól a zene!
3. Megfejted, hogy melyik file szól az adott pályán és beteszed a saját zenéd! Kipróbáltam és mûködik.
Pl.: Az Ore Belt alatt a 00026.mp3 szól, ezt törõltem és bemásoltam a könyvtárba egy Dire Straits számot és átneveztem 00026.mp3-ra--->Mikor belépek az Ore Belt rendszerbe felcsendûl a Brother in arms!:)))

Az intro nálam a közepétõl iszonyatosan beakad és fél percenként ad egy képet a többit meg egyszerüen kihagyja. Valamint ha szöveg jön ott az elsõ mondatot ismétli meg vagy 5*. Más nem találkozott hasonlóval?
ha van még hajód azoknak lehetett kiadni trade parancsot.. legalább is az xtensionban igy volt

Titan
Haha! AutoPilot RULEEZZ!!
Sikerûlt már valakinek megfejtenie, hogy a trade commandok mikor mûxenek és hogyan? Vettem szoftvert meg trade computert de nem akar menni...:((

Titan
VAgy egér oldalra+fel-le vagy ua. ez a nyilak
magy bill. A +seb Z-seb
Tengely körüli forgás Q és W
Tûz CTRL v. Mouse1
A többi kiosztás infot a H gomb megnyovásával kaphatsz...
Amikor belépeg az Ore Belt rendszerbe buzi módon csiripel...:(( Másnál is van ilyen?

CELL StormBird
Titan pls mond mar el ennek az iranyitasat mit mivel kell csak a legalapvetõbb dolgokat elõre hátra lõváés stb..

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom feli­rat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

skorpio7
Tressy !

Elmentem BF-ezni .Küldtem neked egy privát üzenetet .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Titan
Na, megcsináltam a tutorialt...
Tök olyan, mint az XTension csak egy kicsit szebb a grafikája.
Nálam a Intelp4 2GHz 256DDR GF4 Mx440 64MB DDR kártyával akadozik a mozgás 1024-ben...most leveszek mindent( shadow...stb.) azt meglátjuk mit javúlt...
A jelenség úgy nézem, hogy itt is fent áll, mint az XTensionben, hogy érdekesen reagál a billentyûzet irányítására, most nem csak a forgást értem, hanem a sebesség beállítását...
Lehet, hogy van rá megoldás, de még nem jöttem rá...

skorpio7
Küldd privátba a címet ...

skorpio7
Mondjad Tressy .

no senki?

Titan
ok...na, lássuk a medvét....

nekem még 2. szedenk a 2/3-a hátravan ... :/

Másnál is kifagy az intro?
CELL StormBird
Majd Titan irj plis véleményt, nekem is mindjárt lejön

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom feli­rat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

Valaki át tudná fxpzni?Adok ftp cimet hogy hova..Sajna nekem késik vhol és kéne :s

Titan
Na, lejött...install....

de pont azzal nez ki normalisan
okok, csak kérdeztem mert ugye a "gyengébb" elég tág kategória... :P

Gyengébb:GeForce4 Ti4200 64Mbyte
Méggyengébb:alatta

Persze lehet hogy csak én jártam igy,kiváncsi vagyok a többiek tapasztalataira.

mi számit gyengébnek és méggyengébek??? :PPPP

Még gyengébbeken még anélkül is.

Gyengébb videókártyákon érdemes a Bump Mappingot kikapcsolni
mert nagyobb objektumok közelében akad.

elsõ rész nekem valahogy kimaradt :PPP

Lacc
Hát már az elsõ részben is lehetett sajátot építeni :) Sõt, kellett...
saját ürállomást? királyos! :P

nem remeg csak figyelmetlen vagyok, de látom neked se mindig megy a gépelés ;PPPP

Titan
Még 40x15 mega...Én megõrülök addig....

Mindennel lehet irányitani a hajót akár egyszerre is billentyû,egér,joystick,stb.. bár az egérrel való irányitás nem olyan mint a Freelancer-ben
Jópár percet el lehet tölteni a billentyûzet kiosztás tanulmányozásával.
Saját ûrállomást is lehet épiteni.

Titan
Ennyire remeg a kezed??
Mert, akkor a pisilés egy élvet!!!

dehogy, ez nálam általános :PP

Titan
Haha! Az izgalom...;)

bah, ezt kicsit elgépeltem na de azé érthetõ... :/

Titan
Apropó, apró popó! Multi van benne??

én emg nemrég keztem az 1es cd-t, kcisit le vagyok maradva :PPP