X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
ez jó játéknak néz ki.. .leVÁSÁROLOM :)
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
A Trade parancsokat csak akkor lehet használni, ha van home base beállítva a hajón, mert akkor le is rakja oda a megvett árut, vagy onnan adja el.
Lenne viszont kérdésem is. A 3. küldetésnél meg kell nézni a törött csillagkaput. Hogy is kell azt pontosan?
Egyébként a 2. küldetés végén, mielõtt beszélnétel Elenával, adjátok el a 2 25MW os pajzsot 320000 credit, és senki nem szól semmit.:))))
Elõre is köszi.
A "soundtrack" könyvtárban vannak a zenék, amik a repkedések alatt szól...
1. megoldás, hogy ezeket a fájlokat átmásolod egy másik könyvtárba--->Nem lesz zene alatta, de késõbb lehet vele foglalkozni. Én is ezt tettem egyenlõre...
2. A kódolt mp3-ad fájlokat rekódólni kell, 128 kbps jó is lesz--->Szól a zene!
3. Megfejted, hogy melyik file szól az adott pályán és beteszed a saját zenéd! Kipróbáltam és mûködik.
Pl.: Az Ore Belt alatt a 00026.mp3 szól, ezt törõltem és bemásoltam a könyvtárba egy Dire Straits számot és átneveztem 00026.mp3-ra--->Mikor belépek az Ore Belt rendszerbe felcsendûl a Brother in arms!:)))
Sikerûlt már valakinek megfejtenie, hogy a trade commandok mikor mûxenek és hogyan? Vettem szoftvert meg trade computert de nem akar menni...:((
magy bill. A +seb Z-seb
Tengely körüli forgás Q és W
Tûz CTRL v. Mouse1
A többi kiosztás infot a H gomb megnyovásával kaphatsz...
Amikor belépeg az Ore Belt rendszerbe buzi módon csiripel...:(( Másnál is van ilyen?
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
Elmentem BF-ezni .Küldtem neked egy privát üzenetet .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Tök olyan, mint az XTension csak egy kicsit szebb a grafikája.
Nálam a Intelp4 2GHz 256DDR GF4 Mx440 64MB DDR kártyával akadozik a mozgás 1024-ben...most leveszek mindent( shadow...stb.) azt meglátjuk mit javúlt...
A jelenség úgy nézem, hogy itt is fent áll, mint az XTensionben, hogy érdekesen reagál a billentyûzet irányítására, most nem csak a forgást értem, hanem a sebesség beállítását...
Lehet, hogy van rá megoldás, de még nem jöttem rá...

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
Méggyengébb:alatta
Persze lehet hogy csak én jártam igy,kiváncsi vagyok a többiek tapasztalataira.
mert nagyobb objektumok közelében akad.
billentyû,egér,joystick,stb.. bár az egérrel való irányitás nem olyan mint a Freelancer-ben
Jópár percet el lehet tölteni a billentyûzet kiosztás tanulmányozásával.
Saját ûrállomást is lehet épiteni.