6542
  • Lysandus
    Na szóval:

Space Fuel distillery alpha, Herron's Nebula, a déli kaputól egy kockára északra és három kockára délre.
    A hivatalos koordináták:

23.5 km
    378 m
    -38.9 km
  • Valen
    irc.extra.hu azon belül a #kotor.hun csatorna
  • Lysandus
    Kösz
  • Valen
    Atreus Clouds -N-> Rolks Fate -N-> Menelaus Frontier -E-> (Teladi) Ceos Buckzoid -S-> (Teladi)Profit Share
  • Valen
    MSN messenger ki van irtva a gépből :)
  • Lysandus
    Kösz, de merre vannak a teladik? :-)
  • Valen
    és IRC kliens
  • Valen
    A teladik-nál van egy csomó spaceweed gyár, pl a Seizwell/Teladi Gain/profit Share/Ceo's Buckzoid/stb.
  • Lysandus
    ICQ az nincs
  • Valen
    ICQ-n át is tudom küldeni file transzferel.
  • Lysandus
    Valen: most szivatsz? Én tényleg találtam Space fuel gyárat, sőt én vehetnék is space fuel gyárat az Argon Prime shipyardon!!! Te hol találtál spaceweed gyárat?
  • Valen
    ICQ?
  • Lysandus
    Van MSN messengered? Azon át tudom lőni...
  • Valen
    kuplung : email címem: [email protected]
  • Valen
    spaceweed gyárak vannak mindenütt :)
  • Valen
    Teladik-nál
  • Lysandus
    A whiskyt én tudom hol lehet kapni... Argon prime-tól északra van egy hely, ahol van pl. gyár. Csak vinni kell hozzávalókat és máris gyártanak neked. Vagy lehet, hogy a Hole-ban van? Ahol el kellett fordulni északról keletre, hogy az Asteuos Cloud-ban, vagy mi az ördögbe menj... De hol lehet füvet szerezni???
  • Valen
    ok
  • Valen
    Ja láttam UFO-t a gaméban Paranid Primeban.

van róla képem, aki fel tudja tenni a fórumba, annnak elküldöm, hogy tegye fel, mert én nem tudom .(
  • Valen
    honnan szedted le azt a docot, inkább azt add meg.
  • Valen
    K.andrás: nem rosz a link, de nem igazán működik, ha tűzfal mögött vagy. vagy ha nem vagy, akkor más miatt.
  • Valen
    Munkahelyemen nincs inet, se email, és 17:00-kor érek haza, akkor tudom leghamarabb elküldeni .
  • K.András
    Mit hol lehet kapni a játékban!
  • Valen
    kérdés hol lehet kapni wiskit, mert én kerestem, de olyan helyen, ahova beengednek, nem lehet kapni :)
  • Lysandus
    Amíg ki nem jön a "szabad" 1.2, jó lesz... :-)

Más: vkinek sikerült már megmenteni azt a boron kiscsajt? Tudjátok, akinek az elvonó után whiskeyt meg füvet kell vinni, hogy meg ne halljon! :-) Én már több pirate basen is jártam, de sehol semmi...
  • Valen
    add a tárhelyet, s máris feltöltöm:)
  • Valen
    ma még nem látam ott cracet.

nem bug, csak el van dugva, kövesd a többi hajót, vagy következtesd ki, hogy hol lehet és meny le nyugodtan a térképről nem lesz semmi bajod.

Ilyen van pl. Dark Waters-nél, ahol is van egy hivatalosd kapu Depths of Silence-be, minkettő Boron terület. A kapu itt a térképről lemenve 60 km-re egy K***va nagy szikla mögött van.
  • Ninju
    Próbáld megnézni egy aszteroida mögöt, vagy más eldugott helyeken. Egy csomó kapu még jelölve sincs a galaxistérképen. Így lehet unknown szektorokat találni!
  • Valen
    nem csesztél el semmit, de így csak a javítások kis részét kapod csak meg.

Mégvalami, akinek elején 25M-nál nagyobb a save-je, az gáz, mert hamar el fogja érni az 50Mb-os határt, ami után már kifagy betöltéskor a game (3 gépen teszteltem le). Nekem végére most 45 Mb, ami még türhető, s betölti.
  • Ninju
    Srácok! Nektek se jön be a gamecopyworld?
    Nézném, hogy van-e crack, de nem jön be az oldal!
  • Lysandus
    Tehát először a gyári 1.2, aztán rá az 1.1-es rzr-ból CSAK az exe...
  • stewings
    Van e valakinél olyan probléma ,hogy a Sector térképen vannak olyan pontok, hogy a térkép kaput jelöl rajta de ha hajóval valójában megprobálsz atmenni rajta nem találod meg. Ez valami Bug vagy csak nálam van ilyen? Kicsit kevésnek tartottam a rendszerek számát és probáltam mindet feltérképezni. Több helyen találkoztam ilyen hibával. Egyébként 2x annyi rendszer van mint az X-Tension-ban.
  • Lysandus
    Felraktam az 1.2-őt legalábbis részben...

Azaz:

Felraktam, és nem indult el. Ekkor gondoltam egyet, és az 1.1-es rzr pecsből felnyomtam CSAK az exét... Nem tudom, hogy elcs.sztem-e valamit, de egyelőre működik...
  • Valen
    Kingdom Endben én nem kaptam, se a Boronoknál.

Boron spec equipt:
    Ecliptic projector
    Triplex scenner

Paranid:
    Docking computer

Teladi:
    Best Buy/sell locator

Argon:
    Video ench. google
    vmi.

Gonar temple:
    Teleport
    Jumdrive

Split:
    Nem tudom, utálnak :)

Odamész a gatehez, a nacell-t kiválasztod és odamész cca 200 m-re a hajóval, utána kiszász (Shift+E), akkor megint kijelölöd a nacell-t s odamész közel hozzá 30m re, ekkor kapsz egy animot, utánna viszsa a hajóra, át a másik nacell-hez, ott ugyanezt, s utánna irány Antigone Memorial.
  • Valen
    Itt simán elfér kettő is a Gateben, de azért ha nem muszály ne próbáld ki .)
  • stewings
    Köszi a választ. De ha nem jártam körbe úgy hogy kiszáltam a hajóból a nashell-t 10x akkor 1x sem. Valamit még mondhatnál róla. Különbel Best Buy/Sell Locatort hza jól emlékszem kapsz a Boron-oknál is Kingdom End Space Equeqment Dock.. M6-ot kapsz az Argon Warf feliratu helyen Argon Centaur.. Különben nem sok mindenre jó az M6. Nem lehet vele be dokkolni sehová csak a shipyard-okra. Ezért szar vele kereskedni. Ráadásul csak mondjuk 1 Discover dockolhat alá. Ha mégis úgy döntessz hogy bevállalod Home Of Light Terracorp HQ-nál vehetsz energia cellát és igy már használható a Jumpdrive..
  • Valen
    Argon Primeban vagy a Shipyardon vagy a Wharf-ban van a ,Centaur ára ha jól emlékszem 7,8 M
  • Valen
    A Ray a legolcsóbb (viszont jó), a Odysseus a leghatékonyabb :), a Titan meg felejthető (lassú és uaz megy rá mint a Ray-re nagyvonalakban+ kicsi a raktere :))
  • Lysandus
    Jó, csak azt nem tudom hol lehet kapni. Nem nekem kell, de szektort őrízni jó lenne, vagy nem?

Egyébként idegenkedem a nagy hajóktól, a Freelancert játszottam multiban. Ehhez akkor már mindenféle modot fel kellett rakni. Vettem egy Omega Destroyert, nem tudtam vele befordulni a kapuknál, volt vagy három kilométer. Nem tudom nekem a repülés szépségét vette el! :-) És hol lehet M6-os hajót kapni? Mert az Argon Prime-beli shipyardnál nem láttam.
  • Valen
    anyáznék rendesen :), bár már végigvittem, most tervezem az első részt végigvinni, mert annó csak a Gonar Templeig jutottam (nem értettem, hogy mit kell csinálni :))