X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még a CD-Galaxisban is meg lehetett rendelni , csak a 1.5-nek tekintett verziót , az X-Tension-t nem hozták be az országba ... az egyik nagy kedvencem volt mindkét játék .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Fura, mert én annó a Metróban vettem. Csak sajna az Xtensiont nem hozták be. 😞((
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
" Set release in November 2003, X² - The Threat is developed by Egosoft and is the next evolution in space combat simulation."
Nem tudom hogy ki játszott az elsõ résszel, de az nagyon ott volt a szeren. Csak sehogy nem akartak belõle eredetit hozni a mi kis országunkba pedig németek csinálják.
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
Létezik, hogy a hajó vagy állomás belsejében is lehet majd közlekedni??? Mint ha a videóban így lett volna....
Mert az nagyon RULEZ lenne!!!!!
Mert az nagyon RULEZ lenne!!!!!
A Freelancer-ben volt pár csalódás de ez sokkal ígéretesebbnek látszik. Majd meglátjuk.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Azért láttam már szebbet is, de nem rossz.
Viszont nézd meg a Gun Metal demóját, ha igazán szépet akarsz látni, bár az is igaz, hogy az nem az ûrben játszódik.
Viszont nézd meg a Gun Metal demóját, ha igazán szépet akarsz látni, bár az is igaz, hogy az nem az ûrben játszódik.
Megnéztem a demót vagy 4-szer! Szerintem, ha a játék is ilyen lesz, akkor ez lesz az Év játéka....😊
Egyszerûen gyönyörû....
Egyszerûen gyönyörû....