6542
  • Romeo One
    Gondolod nem jutott eszembe????? Azzal kezdtem...
  • K.András
    Már régen a full játékot nyomjuk...
  • Herold
    Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de nem vagyok képben. Ti most a demóról beszéltek, vagy már kijött a játék?
  • Lysandus
    Nekem is raedon 7000-rem van. Fut rajta, bár én 800*600-on nyomom, és abban is a rosszabb felbontásban. Kicsit még így is szaggat, de élvezhető. Szerintem az 512 is oké, nekem csak 258 MB ram van. Az XP-hez nem tudok hozzászólni.
  • Magnetic
    Sziasztok!

Erdemes XP1700-el 512ddr-el es radeon 7000-el probalkozni?
    Fut rajta, vagy ne is kiserletezem vele?

Udv.
  • Lysandus
    Részvétem. Vagy biztonsági másolatot kell csinálni a script felrakása előtt.
  • K.András
    Script editorban kellett volna a station accountant fölé vinni a kurzort és a delete gombot megnyomni ekkor megkérdezi hogy törlöd e és igen.Nekem is fentvolt leszedtem és nem veszek észre semmi hibát ami maradt volna...
  • Romeo One
    Okulásul: Felraktam egy StationAccount scriptet, figyelmetlenségből egy régebbit. Az eredmény az lett, hogy a lefölözött pént 2másodpercenként körbeléptette a gyárak számláin. Próbáltam az időn állítani, nem ment. Vásárlás lehetetlen, a gyárak erőforrásvásárlása szintén, a játék belassult, szal gáz az egész. Leveszem a scriptet, kézzel kitörlöm a könyvtárból is a fájljait, újraindít, bug marad. Hosszas kísérletezés eredménytelen. Mentések kimásolva, X2 letöröl, újrainstall. És ekkor két meglepetés ért. Először is megszólalt Natasha, és van voice. A második, hogy a bug maradt, a scripteditor menüópont maradt!!! Tehát beépült a mentett állásba is. Mentések törölve, játék elkezd elölről...
    Na itt tartok most...
  • K.András
    Az viszont érdekes hogy 1600x1200-on ugyanannyi fps-t csinál mint 1024-ben!!!Söt kiprobáltam minden felbontáson és nálam mindegyiken ugyanannyi fps-t csinál függetlenül a felbontástol(mindegyiknél élvezhetö marad)!Mondjuk olyat még nem láttam hogy valami 1024-ben ugyanannyit csinál mint 1600-ban.
  • K.András
    Abban a szektorban ahol a gyáraim vannak nekem sem olyan hude gyors,igaz 17 gyár van abban szektorban meg egy rakás szállito közlekedik egyfolytában...
  • Valen
    Hát nálam időnként belassul, igaz lehet hogy a ram sebessége erősen befolyásolja a game folyamatosságát :)
  • K.András
    Na megnéztem ezt a fraps-et, baro!!!thx
    Itt van egy eleve crackelt verzio,ha esetleg valaki csak demot talált volna:
    FRAPS
  • BaLeeX
    Na jó az már aranyos kis kártya. :)
    Tegnap találtam valami FPS kiirató progit, Frafps a neve keressetek rá most viszam majd haza és kipróbálom.
    Nekem csak egy 8500-öm van de eddig nem nagyon volt olyan játék ami közepes beállítások mellett szaggatott volna rajt nagyon, ez sem annyira vészes de itt azért beszaggat néha.
    Csak a videókártya lehet neki kevés, mert a többi cucc azért nem rossz alatta, mondjuk a videókártya sem rossz :) .
  • K.András
    5900 xt-m van,bár nem vagyok milliomos palánta,gyerekkorom sajna elmult már régen...
  • K.András
    Honnan veszed hogy hány fps-el megy???Nekem tegnap a vidkari beállitásoknál sikerült bekapcsolnom hogy kiirja de ma ujjat raktam fel és már nem lehet :)))
    Szal én most nem is tudom megnézni...
  • BaLeeX
    Akkor kizárásos alapon Te egy Gef3 ti vagy Gef4 ti sorozattal játszol, mert több normális kártyájuk nem volt.
    Vagy ha milliomos palánta vagy akkor 5800 vagy 5900-al.

Mivel irattad ki az fps-t?
    Mert nekem általános repkedés közben olyan szektorban ahol van gázfelhő meg valami fényes ojjektum a háttérben eléggé be tud lassulni (pl. Kingdoms's End) meg még akkor is ha valamelyik hajóim képeit kiteszem két felső sarokba és nézem merre mennek akkor is. Meg ha nekirepülök egy Unknown Ship fürtnek akkor szintén eléggé lelassul ha lövöm őket és robbannak fel. Az automata quality be van kapcsolva de eddig nem nagyon éreztem, hogy használt volna valamit. Mondjuk nélküle még nem játszottam. Ja a játék mediumban van.

Tegnap volt végre egy nagyobb sikerülményem, kinyírtam egyedül egy fürtöt, igaz 5-6 darab egy másik hajóval harcolt amig a többieket írtottam de utána ők is megkapták ami nekik jár.
    Ahogy észrevettem a Red Light (?) szektor is elég nyugis. Ott sem támadták még meg a kereskedőhajóimat.
  • Valen
    Nemtudom, én kikapcsoltam az AQC, és így full detail+anitalias mellett is kb 40 fps-el megy :)
  • K.András
    Csináltak normális kártyát,ami azt illeti én most azzal játszom :)))
    Azt tudjátok egyébként hogy az automata quality-t érdemes bekapcsolva tartani???Ha be van kapcsolva akkor a minimum(15) és a maximum(25) framrate között tartja folyamatosan a játékot,ha észleli hogy 15 alatt megy akkor szépen levesz a grafikábol,leglábbis ezt irják rola,tegnap nézegettem hogy mennyi lehet az fps és az istennek sem akart 27 fölé menni,mondom mi a genyo behal a gépem 31 gyártol meg alig 90 hajotol :))) közben meg nem is lehetne több fps-em
  • BaLeeX
    Nvidium?
    Látom az nvidia nem sajnálta a pénzt a készítőktől. Ahelyett, hogy normális kártyát csinálnánka végre.
  • Ninju
    Az azért csúnya lenne, ha csak a kalózokkal tudnék kereskednia Nvidiummal. Sajna nem engednek be mert van Police licencem. Nah mind1. Majd csak találok 1 eldugott bázist valahol!!!
  • K.András
    Na kérem,nagyjábol fel van szerelve a boron ray,hát mintmondjak itt már tényleg csak gyönyörködni kell a csatában :)))
  • BaLeeX
    Ott csak ilyen van: Trade Extension MK3 text fix for HQ mod

Szóval a script nincs fent.
  • Valen
    Hát lehet hogy az x2scriptingen erre is van egy script...már :)
  • Lysandus
    Nem tudom, hogy kell, de a Star Trekben mindig ezt csinálják és eddig még bevált! :-)))
  • Lysandus
    Nem, ez nem a hivatalos 1.2 + 1.1 crack hibrid! :-))) Hanem a no-cd 1.2. Az szerintem nem gond, hogy a játék 1.1-et ír ki ezután is, mert - mint azt többen írták itt - a hivatalos 1.2-nél is 1.1-et írt ki a game. Most ezért nem regisztráltam magam a megagames fórumba, de aki regisztrálva van az homályosítsa fel őket...

Azért ügyi vagyok, hogy megtaláltam, nem? :-))) Jó érzés, hogy végre én is hasznossá tettem magam! :-))) Köszi a sok segítséget Urak! :-)
  • Valen
    szóköz nélkül :)
  • Valen
    x2 scripting.com
  • BaLeeX
    Jah közben feltettem én is és tényleg.
    Akkor remélhetőleg ez a crack nem egyenlő az 1.2-es patch + 1.1 nocd exe-vel.
    Akinek esetleg van ötlete honnan lehetne levadászni azt a sciptet amit a készítők adtak ki trading sowtware mk3 néven az szóljon, kíváncsi vagyok rá.
  • K.András
    Save-nél egy csillag van nem pedig 1.1
  • Valen
    a save-nél.

Ha 1.2-es akkor a régebbi save-kat 1.1-nek írja, a jelenlegieket meg *-al jelöli :)
  • BaLeeX
    Azt hol látod a játékban, hogy 1.2 lett? Mert a fórumon ami be van idézve írogatják, hogy a crack feltétele után is 1.1-et ír a game.
  • Valen
    Na müxic, hogy mennyire bugmentes, az majd kiderül :)
  • Valen
    Na letöltöttem a crakelt 1.2-t mindjárt megnézem müxik -e
  • Valen
    NEm tom hogy az ővé e, de tele van pirattal és egy k...va nagy Pirat Base-el
  • K.András
    Te ez a Mi Ton szektor nem azé a Mi Ton-é akinek a hajoját 150ezer cr-ért lehetett kölcsönvenni???Mert akkor oda engem biztos nem engednének be, föleg miután leamortizáltam a gépét :))) eladtam rola mindent amit lehetett meg nekivezettem egy két dolognak :))) Üvöltött is amikor visszakapta...
  • Valen
    Megadod a mehet gomb alatti {url} nél a címet (kimásolod a ctrl+c vel az intézéből a címet) és utánna megadod, hogy mi legyen a neve (bármi lehet) és kész
  • K.András
    "Át kell ilyenkor kalibrálni a deflektortányért!
    Vagy a pajzsfrekvenciát!"

Vasziszlosz?:)))
    Meg fps-t még mindig nem tudjátok hol kell bekapcsolni hogy kiirja???
  • Lysandus
    Hoppá, találtam egyet!!! 1.2 no-cd...

A MegaGames-en van, van egy olyan fórumuk
    (www.mgforums.com/forums/forumdisplay.php?f=12),
    hogy: X2 The Threat No-cd V1.2. ikkebwoy indította a topicot, ott lehet rálelni. Ha vki jobban be tudja linkelni, tegye. Én nem értek hozzá.
  • Lysandus
    Valaki találkozott már az 1.2-es crackelt patch-csel?
  • Lysandus
    A képeket már láttam párszor! :-)))