X2-The Threat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köfi de kb 50 órát xtensionoztam az xthreat elött

Hmmm, nekem van egy silicon mine-m az Ore Belt-ben (64 yield-es aszteroida)ez 1 p 14 mp alatt termel ki 2 egységnyi Silicon Wafert kb 45-50 egységnyi Energy Cellbõl.
A lényeg hogy dugig tömöm Energiával mint a másik bányámat (az egy Ore) és aztán elmegyek körülnézni.Mire visszaérek, kb. 30-50 ezer credit vár...jó ebbõl mondjuk egy tízes az Energy Cell, de azért nem rossz.Ha meg nem akarnak venni tõled, akkor te vidd máshova vagy "Sell ware for best price" paranccsal vitesd egyik hajóddal.

A helyzet hogy most lépek vissza a játékba, mert már lassan habzik a szám ettõl, és nem bírok egyszerûen ennyit elõtte ülni... lehet hogy hamarosan valami rohamom lesz... 😊

Ja még egy dolog.Érdemes megvenni az Argon Law Enforcement...szóval az engedélyt hogy mintha rendõr lennél, mert nekem egy szétlõtt unknown enemy ship után, minden egyes külön darabjáért 500 creditet utaltak át!
Tudod, az a lila szar amibe ha belelõsz 15-20 darabra esik szét és mind lõ rád....
Megyek, megnézem a Paranidokat...

pedig tényleg :o.talán még a silicium waffer amivel lehet jókat biszniszelni

Titan
Ez tuti??!! Ne már! Így is elég nehéz profitot termelni!
Csóró hajóimat így is állandóan tizedeli az alien...😞((

Al Bundy23
na kiirtam uyg ahogy irtátok, de semmi, még a cd-t sem ismeri fel a drive 😞

IBANEZ UV777 Rulez

Hát el kell hogy keseritselek mert az energy cell eladási és vételi árát szükitették .Most minimum 9ért veheted és max 23 ért adhatod el...

az aus patch nem securom 5.03mal van védve hanem egy starforce nevezetüvel

Az a sok szöszmötölés kb 5-10 másodperc

ja és a legfontosabb, ki kell tiltani valamivel (célszerû az Alcohollal) azt hogy fel tudja a szoftver olvasni az ATIP-ot (ne tudja azt azonosítani hogy CD-R vagy CD-RW van a drive-ban)

Alcohol: Emulation -> Ignore Media Type beikszelve.

a sebesség nem is annyira lényeg mint az hogy egy tisztességes drive kell hozzá. Azt meg úgy hivják hogy Plextor. A legjobb egy Plextor Prémium, de az elõtti irók kb úgy 40x-ig (talán még jó a 24x is ) meg az új DVD írók azok abszolválják a problémát.

mondjuk en 16xosan irtam...utana irtatok hogy 4szeresen kene 😄 na h meg nem plextorom van hanem philipsem

wrong disc inserted 😞

mennyi az a sok ? mert nekem mar vagy 4 perce szoszmotol😊

Titan
Azé' remélem lesz majd egy tõrt exe is, és nem kell így szorakozni...

😊
csak azért nem lehet használni installra a CD-t mivel a TwinSector-os megoldás fizikailag rosz CD-t eredményez hiszen itt lesznek ún. Twin (iker) szektorok melyeknek a szektor címe és tartalma megegyezik. de ezzel a módszerrel lehet "emulálni" a gyárilag elrontott master által okozott olvasási sebesség ingadozást. És ez az alapja a SecuRom "vizjel" technológiájának. Tehát a CD-csak jáccani jó ami rajta van az szemét.

Amúgy csak az us patch van védve securommal.Az aus patch bár szerencsére minket nem érint egészen másfajta védelemmel van ellátva.A mocskok 😊

ugyan ezt irtam neked msgbe 😊

no kérem a nyerõ kombináció a következõ:

Alcohol 1.4.7 build 1005

Plextor PX-708A DVD+-RW

TDK Metallic 40x 80 perc

Irás mód: SecuRom New csak az enable buffer underrun van beikszelve

Amikor rákérdez hogy mi legyen a TOC-cal akkor az elsõ (recommended) opciót kell választani
4x sebességgel kell kiírni.

Induláskor sokat szöszmötöl a CD-vel (ugyanabban a drive-ban kell lenni ahol irva lett). DE UTÁNNA ELINDUL !!!

Hajrá Sony lehet gyártani a következõ Securom verziót.

😊)

Tressy
Olvass privit.

Hm, látom mindenki próbálkozik a cd írással, stb.Én azért még megvárom a végeredmeényt, nem idegesítem magam.... 😊
Viszont jó hír (számomra), hogy sikerült túljutnom Antigone Memorial-on.
Namost, kérdésem: Érzékényen érinti a játékot ha nem veszek M4-es vadászt, hogy a Jumpdrive-ot rárakják? Mi van, ha csak "simán" elmegyek a jó öreg Centaurommal a Paranidokhoz?

Jaj, csak még mindig de messze van a Titan.... még 60-62 milla....

LOL

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Szopat! De nem hagytam magam letöröltem 😊))

Lehet talán az iród nem szereti én egy plextorral véstem ki.De jobb lenne inkább ha ujrairhatós cdvel próbálkoznál...

elvileg a simával kell én azzal csináltam

Van olyan is hogy Securom New meg Securom New v4.x. Ez a 4.x-el is ki lehet írni?

Már 3 cd-t elfogyasztottam 😞 Esetleg ha lassabban írom jobb lesz vagy kell még valamit bekapcsolni az íróban?

nem tom mi lehet az oka...

Tressy nekem nem megy. Felírom ahogy le van írva de nem megy. Nekem már 2%-on lefagy. Ha deviance -t indítom és ez bent van a meghajtóban szintén lefagy 😞(( Valami ötlet?

persze hogy próbáltam azzal kezdtem...

Értem én tressy de ugye tudod hogy az alcoholnak is van virtual drive-ja, azzal probáltad ?

Deikath

😄

Titan
Bakker! A Novámra ráraktam két ION Disruptort és véletlenûl megpörköltem egy Argon vadászt! Most meg az összes Argon az ellenségem...😞(
Jó kis csúzli ez az IonD., de vigyázni kell vele, mert csak a pajzsot szedi le ezerrel és egy bizonyos körön belûl mindenkit sebez...jópofa látvány mikor az alakzatban felémközelítõ idegeneken végigcikázik a "felismerés", hogy nincs pajzsuk!

Al Bundy23
jelentem mégis van 80-as cd-m ugyhogy este méd tolom vagyis folytatom a seftelést nagyon nagy egetverõ formában 😊
a patch javit a sebességen valamit?

IBANEZ UV777 Rulez

ja és 80perces cdre lehet kiirni

nem megy daemonal ez csak cdre irva müködik... most mpróbáltam ki

Tressy küldtem privátot itt a sv-n.

Na jó reggelt .Mint mondottam csak privi ide nem irok linket...Másik nem lehet bemountolni mivel cyclone arcok bele piszkáltak direkt és ha mountolod egy track01.cda látszik a cdn.CSak a clone cd1 kell hozzá mivel az van clone-ozva 2 es cd-t nem is csinálták meg mivel csak az 1esen van a védelem

Titan
Rohadt Mázlista!

Al Bundy23
nah akkor dear tressy csiripeld el hun lehet fellelni a klóncédés iksz kettöt 😊

IBANEZ UV777 Rulez

És ha Alcoholal bemountotlod a image-t az nem jó neki ?

Deikath

majd lehet irogatni a priviket akit érdekel hogy hol lehet beszerválni a hozzávalókat

Nah van 1 jó hirem müxik az 1.1es patch a clone cds változattal.De azért megküzdöttem vele... mivel én amit hittem hogy hibás volt az image az nem egészen volt igaz.Nem volt az hibás hanem a clone cds arcok direkte belenyúlkáltak és azért nem lehetett beemulálni.Következö szopás ott volt hogy csak az alcohol egyik változatával lehet kiirni vagyis itt benyaltam 1 cdt 😊.Dear russian barátaink közremüködésével kiderült hogy melyik alcohollal lehet kiirni.Többit követni kell az nfoba leirtak szerint vagyis "Burn it with Alcohol 120%, using the 'Securom *NEW' profile. When asked about Lead Out Settings choose: "Keep TOC as on source cd and write until end of image file (recommended)" ezt kell követni.Bár nekem igy kiirva a cd jó lett ránézésre.De fizikai gondok voltak vele szóval a cdröl nem birtam felinstallálni mert elakadt.De megoldottam deviance install fel rá az 1.1es us patch.Szerencsére azért a cd annyira olvasható hogy be tudja róla olvasni a cd védelmet és voala müxik.Hergelésül a bizonyték

shift+d és repül ahova kijelölöd és ha U és nyomsz hozzá még be is dokkol nem kell vackolni a sima repülésekkel...

Hajokra nem birsz dokkolni U-val, akkor csak koveti, ahhoz kell a docking computer.
Titan
...hát nem sok haszna van az biztos! Én vettem egyett próbaképp és csak annyi, hogy ha 4Km-re vagy akkor rögtön bedokkol...egy kicsivel gyorsabb így a dokkolás, bár lehet, hogy a nagyobb hajóknál nagyobb szükség van rá.

Titan
A pecs valszeg segít majd ezen...

én is kockulni akarok

Hát látom nem sok sikerrel jártok a patch ügyben.
Én inkább várok még és figyellek titeket.
A változatosság kedvéért most hang miatt fagy nálam.Persze hál' istennek nem olyan sûrûn.

Válaszolván hogy mit adnak a Centaur-hoz. Hát alapból "csak" egy darab 125 MW-os pajzsot kapsz, a másikat neked kell megvenni, több nem fér rá, de elég is.A másik pajzs kb 1 milla én azt hittem lehidalok, de összegyûjtöttem. Asszem valami szar lézert is adnak hozzá, de érdemes minél elõbb valami jóra cserélni. A közeli Argon szektorokban lehet kapni.
Ha nem lennék most olyan ideges a hang fagyás miatt akkor megnézném neked azt is hogy melyeket lehet rátenni.Mondom, 4 db ágyúnak van hely, 2 fõ (main) és 1 felül, 1 alul.
Ami viszont fontos!
Egy darabig eltartott amíg rájöttem, hogy hogy a francba dokkoljak vele (docking computer nincs hozzá alapból) egy szabvány ûrállomásra.A helyzet az hogy van hely a korvetten egy db M5-ös kishajó számára.Érdemes megvenni, mert azt a 60 ezret amibe a legjobb felszereltségû M5-ös Discoverer kerül, már eltörpül az egyéb felszerelés költségei mellett.
A lényeg, hogy be tudsz dokkolni a korvettbe a kicsivel és ugyanúgy "Freight Exchange"-el cserélsz a két hajó raktere között.Például mikor új lézert vettem a nagyra, fogalmam sem volt hogy hogyan teszem rá.Ugye ez nem fér be a hagyományos állomáskapun....Freight exchange és kész.Mindent azért nem lehet, de amíg nem szerzek egy docking computer-t (remélem itt is van,nem csak az Xtensionben) addig ez a jó megoldás.
Sajnos nagyobb hajók nem férnek bele, pedig jó lett volna egy transporternek a hely.
Mit is adnak még hozzá alapból? Hát sokmindent nem...Asszem rakétát is lehet rárakni, én még nem vettem. A raktér jó nagy, lehet szórakozni rendesen vele, de asszem a két 125-ös pajzs mindjárt levesz vagy 50 egyéget, de kit érdekel? Ez pedig, hogy engedélyt kérek a dokkolásra a saját hajómtól, hát ez aztán nagyon feldob. Én most maxra küldtem a sebességtuningot így 207-el tud menni ami azért nem rossz egy ilyen nagy hajótól. A többi cuccot (scannerek, trading sys.extension,stb) ugyanúgy lehet rá pakolni.
Majd írok még bõvebben, de megyek még pénzt keresni....

nem az image file hibás volt clone cd-s x-threat van lejjebb ott az nfo

hátha nincs más kénytelen vagyok én is leszedeni a lejjebb emlitett siteról...De csak sajna akkor még 1 nap