X2-The Threat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gondoltam is hogy nem clone :\ ...nforcen fennt lenen ha lenne clone..

eh valami fake xart sikerült leszednem audió cdnek látta az alcohol örültem neki nagyon

Asmodeus vard meg mig ismet 20 felderitett szektorod, meg 10 hajod lesz,hogy akkor szaggat-e😊
A patch crack nelkul nem valtoztat semmin.
Na bazz, gépelni sem tudok...
... sebességet ...

What\'s your excuse?

Üdv!
Én is kipróbáltam az 1.1-es patchelt gamere feltenni az eredeti cracket:
- a joybeállításnál továbbra is fagy.
- az eredetileg corrupt savegameim maradtak.
- DE!!! amikor új játékot kezdtem, teljesen jól futott. Ég és föld volt a különbség srbrsséget tekintve. Még Argon Prime-ban is! Az NPC szövegelésen tényleg javult egy kicsit.
Szóval én reménykedem, hogy a patch megoldja a legégetõbb problémákat.

What\'s your excuse?

nos még kb 2 óra és kiderül megy e a clone cds xthreat-tel az 1.1es patch 😊

Titan
Emléxem, hogy XBF-hez volt egy olyan image file(párKB volt),
ami olyan hamis képet adott, mintha eredeti CD lenne az olvasóban!
Nem lehet ilyet csinálni ??

Al Bundy23
hát müködik, de ha megnézed, akkor az 1.0 vezio lesz igy 😞 mér én is proóbáltam de nyista 1.1

IBANEZ UV777 Rulez

Titan
Valahol olvastam, hogy az US pecs mûxik Deviancos krekkel, de ez nem igaz!
Valóban elindúl, de semmi javítás nincs benne...😞((
Várjuk a pecskrekket...

Titan
Én is akarok egy Centaurt!!!!
Kérdés: Mikor megveszed, akkor milyen felszereléssel adja???

CarajoEsp
Én meg most is azt tanulom épp silabizálom mit írhattak.
Ja ne Znaju sto lubit😞(

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Hú de rég volt amikor oroszul tanultam!
Még az olvasás valahogy megy, de fingom sincs mit akarnak....

Na mindegy, én is körülnézek crackelt patch után...

Itt van orosz barátaink okulása szerencsére az a rész pont angolul van középtájt nézegesd

dir rassan frendnek sikerült ezzel a változattal használni az 1.1 es patchet bár ö kiirta cdre.Valami speci mód bekapcsolásával ha nagyon nem hiszed meg keresem

közvelten link
/disk1/GAMES2/GAMES/X2.The.Threat.CD1.Clone-Cyclone/

Deikath

S.O.S
Tdom nem illik reklámozni de itt http://freedom.warez.hu/ megtaláltam a clone cd-s verziót
Elkzdtem húzni de hát a 8k 😞

Deikath

Lassan 1 hete lesz mar pach es crak meg sehol, hat mi van itt kerem?

May the force serve you well!

nem biztos hogy az javitani fogja... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

1.1 es patch törten ami még nincs

Sephi
Aha sot nekem most le is fagyott a gama ugy hogy reboot kellet... valaki tud valamit ellene ?😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

amúgy ha valaki nem tudná shift+d az az "autopilot" ha sima útvonalrepülés kell ahhoz nagyon jó.Kijelölöd hova akarsz repülni shift+d és még be is dokkol .Lustáknak (nekem) feltétlenül ajánlott

intronál nálam ia ez volt, ezt hivják ugy hogy a programozás csodája 😛
elvikeg irtak lentebb valamit hoghy mi segit rajta de nekem nem javitott semitse 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Sephi
Na eloszor is feltelepitettem a jatekot. Mar az elejen gyanus volt hogy a logokat nem mutatta egy par ESC utan kaptam fomenut. Mat ott lasult minden es amikor elindittotam a jatekot az intronal ugy szaggatott mintha wegy PII-esen jaccanek 64 Sdrammal vazz...

En nem tudom en alitottam be valamit roszul vagy most mivan?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

kockulás rlz

Hát aszt hittem = Hoppá ennyire nem szoktam tévedni!
Helyesen: Hát azt hittem

Szorri, gyorsan írtam.

Elfelejtettem a jelszavamat úgyhoy más néven jelentkezek be.

A helyzet, hogy megvan az Argon Centaur. Mit mondjak, elég kellemes darab. Kábé 4-5 nap (4*24 óra) folyamatos játék után sikerült megvenni. Hát aszt hittem a szemem kifolyik a végére, és lehet hogy el kéne mennem egy szemészhez.... 😊

A lényeg hogy még mindig nem sikerült rájönnöm (ennyi játék után sem!) hogy mi a francot kell Antigone Meorialban csinálni. Már odautaztattam az Argon Mammoth-ot és semmi nem történik.Lehet hogy el*tam?
Ugye mikor megkérdi az elején a spanom hogy mit akarok én a másodikat választottam, és egyszerûen nem tudok leszállni a bolygóra. Tudom, már valaki segített közületek, de még mindig nem tudom....

Mindegy, viszont a Centaur nagyon jó! Kis csatahajó és van hely rajta egy M5-ös (legkisebb) vadásznak. Dokkolni egyszerû, én elõször a freight bay-t akartam megkeresni, de bizonyos távolság után automatikusan berak a hajóra.Nekem nagyon bejön. 250 ezres pajzs, már a lézerem 25 ezres (nagyon drága volt) két fõ ágyú és egy alul egy felül a cirkálón, tehát négy összesen.Isteni érzés hogy menet közben nem nekem kell irányítani az ágyúkat hanem lehet automatára is állítani. Mindig ilyenre vágytam, már a Tie Fighter korában akartam cirkálót vezetni, a Freespace-ben legálább parancsot adhattam neki, itt meg már vezethetem is! Isteni, megyek kalózokat irtani!

(jé idõközben rájöttem a jelszóra)

talán kis szerencsével holnapra meg is lesz és ki tom próbálni hogy tényleg müxik e az 1.1 es patch ezzel az isoval.Ha igen akkor megoldom hogy letölthetö legyen (:

eseteg ha valakinek meg van a clone cd-s threat akkor nyert ügye van mert azzal müxik a gyári patch is igazából azt lenne jó meg szerezni és létezik is ilyen itt az nfoja

amugy jo otlet lenne ha lehetne az elejen karaktert valasztani , igy kulonbozo bonuszokat kapnal egyes kepezttsegekre, mint fejvadasz, kereskedo, bergyilkos, csempesz, kem, vallalat vezeto stb. kicsit rpgsebb lenne jo lenne

akkor mit lehet?
esetleg irhatnek egy nagyon bugos oprendszert es ezt par evente le kellene cserelni ugyanolyan bugosokra? ebben van am penz 😄

"amúgy is a nagy pénzek nem a bányában vannak"

De nem is a szallitasban
[NST]Cifu
A lényeg hogy csak a szállítással is lehet szép pénzeket keresni nem kell bánya meg ilyesmi az elején, amúgy is a nagy pénzek nem a bányában vannak.

Igen ezt tudjuk, de az X2-ben nem lehet politikusi pályát választani

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Al Bundy23
Crackelt patch-et akarunk!! MINDANNYIAN!! 😊

IBANEZ UV777 Rulez

[NST]Cifu
Országotmat (szektoromat?) egy crack-ért...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hát sajna még az orosz barátaink se leptek mert tört exével

Van egy Argon Nova L-em,2 Kristalyszedo a SPP-hez,(Dolphin,Mercury),egy SPP, 1 Xenon L, meg 2-3 kalozhajo.750ezer credit,nemsok,nemreg vettem meg a Novat.
Most kezdtem el kalozokat irtani itt-ott hogy megszeressenek a népek.
Titan
Jó kérdés! Próbálta már valaki????

Titan
Na, Skacok!
Most jutottam el odáig a 2.ujrakezdéssel, hogy 2 bányám és 1 SolarP figyel a szektorban és van 1millerem meg 1 Mercury(Full-full), 3 express és nosztalgiából megtartottam a Discoverert!

A SolarP, a 3 express és az 1miller a mai nap termése, reggel 11óta!😊) Nem is olyan nehéz pénzt szerezni, ha tudod, hogyan kell!
Ti hol tartotok??

Titan
...és mennyiért nyomod az EC-t?

Titan
Jaja! Ezerrel!

A patchet nem lehet leszedni a hivatalos honlapról amúgy csak olyan nyuzernek akinek van serialja.Mirrorok meg nincsennek.Más kérdés hogy én megtaláltam belinkelve egy orosz forumon megjegyzem egy kukkot nem tudok oroszul .De hamar rájöttek és leszedték a linket de már késö bánat nekik

Hol tudom megnézni hogy az általam használt verzió milyen nemzetiségû? Remélem ma kint lesz a tört verzió is!
Us és AUSpatch

hm már meg szünt mind1 átlinkelem magamhoz 😛

Itt az US és itt az AUS változathoz az official patch cracket még sajna vadászgatni kell

Nah a patchot sikerült beszerezni de sajna törésem még nincsen hozzá

1 millióért? Egyértelmûen az M3 osztályú hajókat. Nézd meg melyik mit tud, aztán válassz. Bár nekem lenne ennyi pénzem.
Hajók adatai

What\'s your excuse?

Lehet hogy néhány fontosabb szektorban már portyáznak a Khaak-ok és leállt a termelés, vagy a szállítás. Vigyázz hogy hova küldöd a teherhajóidat. Én is így jártam, megjelentek ezek a k..va "TOBLERONE" hajóikkal és még csak a szektorból (Ore Belt) sem tudok elmenekülni, mert egybõl kiszúrnak. Persze az Argon föderációs hadsereg sincs a helyzet magaslatán.
Titan
Tenkjúúú, harrower, tenkjúúú! Tenkjúúú....

hohoho remélem ez jön hamarosan 0-dayes cumóba...