X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A patch crack nelkul nem valtoztat semmin.
... sebességet ...
What\'s your excuse?
Én is kipróbáltam az 1.1-es patchelt gamere feltenni az eredeti cracket:
- a joybeállításnál továbbra is fagy.
- az eredetileg corrupt savegameim maradtak.
- DE!!! amikor új játékot kezdtem, teljesen jól futott. Ég és föld volt a különbség srbrsséget tekintve. Még Argon Prime-ban is! Az NPC szövegelésen tényleg javult egy kicsit.
Szóval én reménykedem, hogy a patch megoldja a legégetõbb problémákat.
What\'s your excuse?
ami olyan hamis képet adott, mintha eredeti CD lenne az olvasóban!
Nem lehet ilyet csinálni ??
IBANEZ UV777 Rulez
Valóban elindúl, de semmi javítás nincs benne...😞((
Várjuk a pecskrekket...
Ja ne Znaju sto lubit😞(
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Még az olvasás valahogy megy, de fingom sincs mit akarnak....
Na mindegy, én is körülnézek crackelt patch után...
/disk1/GAMES2/GAMES/X2.The.Threat.CD1.Clone-Cyclone/
Deikath
Tdom nem illik reklámozni de itt http://freedom.warez.hu/ megtaláltam a clone cd-s verziót
Elkzdtem húzni de hát a 8k 😞
Deikath
May the force serve you well!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
ami még nincs
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
.Lustáknak (nekem) feltétlenül ajánlott 
elvikeg irtak lentebb valamit hoghy mi segit rajta de nekem nem javitott semitse 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
En nem tudom en alitottam be valamit roszul vagy most mivan?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Helyesen: Hát azt hittem
Szorri, gyorsan írtam.
A helyzet, hogy megvan az Argon Centaur. Mit mondjak, elég kellemes darab. Kábé 4-5 nap (4*24 óra) folyamatos játék után sikerült megvenni. Hát aszt hittem a szemem kifolyik a végére, és lehet hogy el kéne mennem egy szemészhez.... 😊
A lényeg hogy még mindig nem sikerült rájönnöm (ennyi játék után sem!) hogy mi a francot kell Antigone Meorialban csinálni. Már odautaztattam az Argon Mammoth-ot és semmi nem történik.Lehet hogy el*tam?
Ugye mikor megkérdi az elején a spanom hogy mit akarok én a másodikat választottam, és egyszerûen nem tudok leszállni a bolygóra. Tudom, már valaki segített közületek, de még mindig nem tudom....
Mindegy, viszont a Centaur nagyon jó! Kis csatahajó és van hely rajta egy M5-ös (legkisebb) vadásznak. Dokkolni egyszerû, én elõször a freight bay-t akartam megkeresni, de bizonyos távolság után automatikusan berak a hajóra.Nekem nagyon bejön. 250 ezres pajzs, már a lézerem 25 ezres (nagyon drága volt) két fõ ágyú és egy alul egy felül a cirkálón, tehát négy összesen.Isteni érzés hogy menet közben nem nekem kell irányítani az ágyúkat hanem lehet automatára is állítani. Mindig ilyenre vágytam, már a Tie Fighter korában akartam cirkálót vezetni, a Freespace-ben legálább parancsot adhattam neki, itt meg már vezethetem is! Isteni, megyek kalózokat irtani!
(jé idõközben rájöttem a jelszóra)
esetleg irhatnek egy nagyon bugos oprendszert es ezt par evente le kellene cserelni ugyanolyan bugosokra? ebben van am penz 😄
De nem is a szallitasban

Igen ezt tudjuk, de az X2-ben nem lehet politikusi pályát választani

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Most kezdtem el kalozokat irtani itt-ott hogy megszeressenek a népek.
Most jutottam el odáig a 2.ujrakezdéssel, hogy 2 bányám és 1 SolarP figyel a szektorban és van 1millerem meg 1 Mercury(Full-full), 3 express és nosztalgiából megtartottam a Discoverert!
A SolarP, a 3 express és az 1miller a mai nap termése, reggel 11óta!😊) Nem is olyan nehéz pénzt szerezni, ha tudod, hogyan kell!
Ti hol tartotok??
megjegyzem egy kukkot nem tudok oroszul
.De hamar rájöttek és leszedték a linket de már késö bánat nekik 

Hajók adatai
What\'s your excuse?