6542
  • Lysandus
    Kizárt dolog. Én is 270 ezer felett vetten az SPP-ét az Argon Prime-ban az 1.1-es verzióban is.
  • Lysandus
    A crackelt 1.2-es? Nem tudok segíteni, nekem simán fut.
  • Lysandus
    Wasp-pal le lehet szedni a kalózhajókat is. Méghozzá pontosan 11 wasp kell hozzá (mármint az un pirate shipnek). A rakétákat gyors egymásutánban kell kilőni, nehogy regenerálódjon a pajzsa. De nem kifizetődő biznisz, mert egy wasp ugy 1000 cr, egy kalózért meg 500-at kapsz. Kész bukta.

Más: eddig azt hittem, hogy akkor ugrik ki egy kalóz a hajóból, ha nem marad fegyvere. De tegnap sorsára hagytak egy hajót, amin megvolt még elől a béta HEPT. Igaz mikor leszedtem a hátsó tornyát utánafordultam és rátapadtam, úgy faragtam rajta.

Rakétaelhárítás: láttam a teladiknál vmi spéci fegyvert erre a célra. Már nem tudom hogy hívják. De tapasztalataim szerint az ion disruptor is leszedi a missile-t és azzal még célozni sem kell, csak nagyjából.
  • BaLeeX
    Két kérdés amig el nem felejtem:

#1 Az Ore Belt szektorban a térképen van jelölve egy lakózbázis. Ez merre van? Mert én nem találtam.

#2 Ha egy szektorban fogom magam és kiírtom a Solar Power Plantokat hogy csak az enyémből vásároljanak akkor annak milyen következménye lesz rám nézve?
  • Romeo One
    Nem állítódott be a "3D text - on" ???
  • BaLeeX
    Na, senki nem beáratos a hivatalos oldalra, hogy kisegítsem engem egy Trade Software MK3 scripttel?
  • Ninju

pár solar powerplant és meglesz!

A francba! Teljesen szétestek a menük a játékban!!!!!!!!!!!
    Mindegyik szellemképes lett! Taálkozott valaki ilyen problémával?
  • Romeo One
    Akkor most lebuktam... Sosem volt ilyan nagy hajóm...
    De akarok egy ilyet...!!!
  • Ninju
    Ha M6 vagy nagyobb hajóval dokkolsz akkor mindíg a külső dokkba dokkolsz. Ha vadászgéppel vagy szállítóval akkor a belsőbe!
  • Romeo One
    Passz. Nekem csont nélkül abszolválta a témakört...
  • Romeo One
    Belső dokk? Hogy tudsz választani, hogy melyikbe mész?
  • Titan
    Na, Hali Skacok!

Felraktam az 1.2-es pöcsöt és ha beteszem a clonCDs okosságot valami olyasmit ír ki, hogy Securom védelmet detektált és takarodjak a picsába valami oldalra....(Nem pontos fordítás;))
    ??????????????????
  • hork
    BaLee: dehogynem, az se rossz választás, csak missile defence-re előnyösebb a GIRE. Amúgy jóval erősebb lézer a BPAC, ellenséges hajók ellen.
  • Ninju
    Nah hali!
    Felfedeztem 1-2 érdekességet!

Paranid prime-tól keletre a 2. szektorban van 1 Paranid communication station. Itt ha bedokkolsz (nem a külső dokkba hanem a belsőbe) akkor a dokkoló csarnokban lehet találni egy ládát! Nem jelzi ki a radar, de fel lehet szedni. Nekem Mass Driver Ammunition volt benne. Ami a lényeg. Megnéztem a statisztikámat és a "Secret Contaners Found" 1-re ugrott! -> Ergo máshol is vannak ilyenek. Lehet alposan körülnézni.
    Találtam helyet ahol hivatalosan is megveszik a Nvidiumot. Ebben a szektorban a Space Jewellery-ben darabjáért 20e Cr-t adnak.
    Na befejeztem.
    Hali.
  • BaLeeX
    De a PAC-t ha hátrarakod és beállítod, hogy attack enemy az nem jó? Mennyire hatásosan szedi a GIRE a rakétákat le?
  • hork
    Zombye: a hatótáv miatt valóban az IRE a jó rakéták ellen, a Novában nálam GIRE van hátra felszerelve, hiába menne fel PAC is.
  • Romeo One
    Egyelőre nem akarom őket piszkálni, jobb, ha a teherhajóim nyugodtan járkálnak. És mondom, nincs semmilyen sérülése a bányának...
  • Romeo One
    Nem, én ugyanis 172k-ért vettem őket még az 1.1-ben is.
  • BaLeeX
    Használta valaki a massdrivert? Mennyire jó az a fegyver? (az az amibe külön töltény kell)
  • BaLeeX
    Vegyél egy laser thowert, állítsd fel a bánya mellett és add meg neki, hogy támadja az ellenségeidet. Nem lesz többet ilyen gondod amíg csak kalózok jönnek. :)
  • BaLeeX
    Az M5-ös hajóosztályt le lehet esetleg még az M4-eseket is pár rakétával meg ügyes manőverezéssel csak imádkozni kell, hogy vissza ne lőjjön mert akkor nem sokáig élsz. :)
  • MrTressy
    spp 273k volt már az 1.0ás ban is nem tünt fel?
  • Romeo One
    Télleg, nálam angolul jobban tudók, Julian és Bret ugye hajólopásért került bajba?
  • Romeo One
    Van bármilyen űrjármű, amit Discovery + 2 Gamma IRE + WASP kombinációval le lehet nyomni?
    Csak úgy kérdem...
  • Romeo One
    Felraktam 1.2 paccs + deviáns crack. Úgy tűnik, működik. Eddig 3 szokatlan dolgot vettem észre:
    - Az állomásokon reklámokat mondanak be...!
    - SPP az Argon Prime-on is 276k!!!
    - Egy hülye kalóz, bár friendly vagyok velük, órák óta ott köröz az Ore Belt-ben lévő szilikonbányámnál. Időnként megtámadja, de fogalmam sincs, hogy ez pontosan mit jelent, mert még sem a shield, sem a hull nem csökkent egyetlen pontot sem... És a teherhajóm kényelmesen jár ki-be a bányából...
  • Zombye
    Még valami!

Ez ugyan abszolút nem a témához tartozik, de azért megkérdezem.

Van itt valaki köztetek, aki foglalkozik rákkutatással? (UD agent) Ha igen, mondjátok meg légyszi, hogy miként lehet csatlakozni a magyar tímhez.

Előre is köszönet!
  • Zombye
    Szervusztok!

Visszatértem a Nova-hoz, mert ez a perseus ugyan gyors is, meg szép is meg minden, de sajnos ezek a BETA PSG-k baráti szektorban nagyon nem jók, sajna válogatás nélkül írtanak, és oda a "vadászengedéjem".

Kérdés:

A hátsó lövegre kéne egy fegyver, rakétaelhárítási célzattal. Mit vegyek? Elvileg a rakétának nincs pajzsa, és burkolata se lehet sok tehát szintén ELVILEG egy alpha IRE classic is elég lenne, mert az konkrétan az IRE-K közül a legjobb burkolatamortizátor. ja, és nem utolsósorban occsó is. most asszem egy GAMMA PAC van hátul. De minek egy "drága" fegyver, ha nem szükséges.

Más:

A hornet rakétagyárhoz ércen kívül kell még más nyersanyag?Emlékszem, X-Tensionban azzal csináltam nagy bizniszt, hogy volt Eighteen billion-ban vagy 3 gyáram, mindíg abból adtam el, ja meg a szomszédos Xenon szektorban azzal írtottam a csúnya agresszív terraformereket.

Szokás szerint megint más:

... Basszus mingyá mennem kell, és még pajamasban ülök, oszt gépelek...

Szerintetek az ARGANOK tudják hogy tulajdonképpen az őseik építetteék/tervezték a xenonokat, akik ugye később öntudatra ébredtek?

Ninju! Próbáltad már "elvezszteni" a vadászengedéjeidet, és úgy bedokkolni? ha így műxik a dolog, akkor nagyon megérné, hogy nem kapsz fejpénzt a lelőtt hajókért.
  • hork
    Tapasztalataim alapján M2-es Xenon se állítja meg a Nemesist, 3-at nyomtam le gyors egymásutánban a Xenon347-ben (persze PSG-vel). Kétségkívül óvatosnak kell lenni és kitérni néha a záporozó lövedékek elől, de nagyjából sima ügy.
  • K.András
    Akkor centaurt vegyél,vagy nemesis-t bár azt ha felszereled nem állit meg csak egy M2-es xenon(nemesist védelemre érdemes szvsz),nagyon erös a psg ami rámegy.
  • BaLeeX
    Igazából harcra kéne.

Megint szolgált meglepetéssel a játék. :)
    Felfedeztem, hogy van hornet missile is, eddig aszittem a silkworm a best de véletlenül megláttam, hogy Max missile: Hornet. Vettem párat, elég brutális, egy 3x25mw-os shieldet egy lövvéssel majdnem teljesen elintéz igaz inkább utána lenne poén a hullot lőni vele mert az ion is hamar leszedi a pajzsot.
    Na mind1 az igazi meglepetés nem is ez volt hanem, mondom kipróbálom a rakétákot egy kalóz bázison. Irány egy kalóz bázis. Azt tudni kell, hogy az Inknown shipeket meg a Pirate shipeket irottam ahol értem, erre belépek a szektorba és fehér színnel írja ki a pirate bázis nevét (a hajóik továbbra is pirosak) és be tudtam dokkolni is rá!
    Vettem is gyorsan valami upgradet amivel élő árut lehet szállítani a cargo bayben mert eddig ilyet máshol nem láttam. Mindenesetre érdekes, mert police lincence-m is van 4 fajnál és irtottam is őket rendesen.
  • Valen
    bár attól függ, hogy mire kell, mert felderíteni NEMESIS, harcra CENTAUR, tradelni HYDRA
  • Valen
    Baleex : Rámhaégatsz, akkor NEMESIS

Igen, ha végigviszed, minden marad a régiben, csak új célt kell kitűznöd, hogy ne und meg :)
  • Valen
    Lehet.

Kisvuk> Azt ugye tudod, hogy a WASTELAND melletti UNKNOWN SEKTOR-ban van 102-es ORE Asteroida :)
  • BaLeeX
    Igen, vannak küldetések amikor xy-t el kell kapnod és ha szétlősz valamilyen hajót akkor marad valami a rakományából amit fel tudsz szedni a hajóddal.
    Ja, és lehet hajókat is foglalni.
  • BaLeeX
    A játék sztorijának befejezésével változik valami a játékban vagy ugyanúgy viheted tovább, mintha nem is foglalkoztál volna a főszállal.

Ja még valami: ajánljatok nekem hajót az M6 hajóosztályból. Lassan elérhetővé válik árban, de a Splitek hajóját az 1x125mw pajzs miatt elvetettem, maradt a Centaur, a Hydra és a Nemesis.
  • Herold
    Lehet kalózkodni meg bérgyilkolni mint az Elite 2-ben?
  • kisviku
    Na, most úgy döntöttem, hogy mielőtt befejezem a játék sztoriját (amit már megtehettem volna hónapok óta), kiírtom a nekem nem szimpatikus Spliteket.
    Mindenkivel jóban vagyok, szinte istenként tisztelnek, de ezek a Split lekezelő,lenéző szövegek bosszantanak...
    Ha nem is írtom ki mindet, de egy szektort a "magamévá teszek"...
    Szerintem ehhez elég a Titán meg a Teladi Albatross, full fegyverrel és hangárral....
  • Romeo One
    Hehe, nem volt pénzem kifizetni a Mammoth-ot, mikor a helyére vitte a gyáramat. A kapitány helyett megjelent a com-on egy csuklyás alak, és fenyegetően közölte, hogy még visszajönnek.
  • kisviku
    Tudom, ez most nem a hardver fórum, ezért sokat nem is szeretnék mondani erről, csak annyit hogy nekem a szar gef3-on elfut, persze kb. úgy ahogyan a kártyát minősítettem...

Most amikor akartam volna áttérni nvidiáról radeonra, most kifingott a 21-es monitorom, szal úgy néz ki újat veszek, ami nem olcsó játék....

Na de térjünk vissza a játékhoz.
    Barangolásaim közepette találtam egy nagyon messzi, déli szektorban olyan azteroidát ami olyan nagy, hogy bele tudok repülni.Na nem mintha annyira magas lenne a hozama (yield), de én eltévedtem benne!
    Hogy ezt miért írtam le, arról fogalmam sincs... :) Csak érdekességnek.
  • hork
    USA-ban adták ki pre-béta állapotban tele bugokkal, amit aztán 2 peccsel játszhatóvá tettek. Európában valamikor februárra tervezik kihozni ha jól tudom.