X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igy van kávé+cigi+x2 trimvirátus a kircso :)
És:
Boldog Karácsonyt minden X2 fannal, és az összes többi töbpic olvasónak aki ide látogat. Kivánok mára mindenkinek extra profitot és legalább 2 titánt :))), nekem meg krekkelt peccset!! (és mindazoknak akik szenvednek a hiánya miatt!!)
És:
Boldog Karácsonyt minden X2 fannal, és az összes többi töbpic olvasónak aki ide látogat. Kivánok mára mindenkinek extra profitot és legalább 2 titánt :))), nekem meg krekkelt peccset!! (és mindazoknak akik szenvednek a hiánya miatt!!)
IBANEZ UV777 Rulez
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!!!!
Még egy szó a játékhoz. A Docking Computer nagy okosság.
Hál' istennek itt nem olyan drága mint az Xtensionben, 18 ezer creditért vettem Paranid Prime-on.
Ezentúl csak megközelítem az állomást és végre be tudok dokkolni a Centaurral az Equipment Dock-okra, Shipyardokra, Wharf-okra is. Hurrá!
Mivel most keltem fel, ezért még jön a cigi+kávé, de aztán irány az univerzum.
Mégegyszer, kívánok Mindenkine nagyon Kellemes Ünnepeket! Bárcsak lenne a fa alatt egy eredeti X2....
Még egy szó a játékhoz. A Docking Computer nagy okosság.
Hál' istennek itt nem olyan drága mint az Xtensionben, 18 ezer creditért vettem Paranid Prime-on.
Ezentúl csak megközelítem az állomást és végre be tudok dokkolni a Centaurral az Equipment Dock-okra, Shipyardokra, Wharf-okra is. Hurrá!
Mivel most keltem fel, ezért még jön a cigi+kávé, de aztán irány az univerzum.
Mégegyszer, kívánok Mindenkine nagyon Kellemes Ünnepeket! Bárcsak lenne a fa alatt egy eredeti X2....
Eh... korán van még... ;)
Szeretnék Kellemes Ünnepeket Kívánni minden kedves topiclakónak!
Szeretnék Kellemes Ünnepeket Kívánni minden kedves topiclakónak!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
No mind1, majd csak lesz valami, de addig is...
Szereték Kellemes Ünnepeket Kívánni minden kedves topiclakónak!
Szereték Kellemes Ünnepeket Kívánni minden kedves topiclakónak!
Csakhogy nekem ugye Saitek FFB-s joyom van, az meg ugye nem mûködik a játék 1.0-ás verziójával...
na meg találtam ez az unknown sectort van benne egy széttört kapu meg pár asterodia de amúgy töküres :)
hat irtora remelem :)
Ezt emulálva lehet megy az 1.1es patch...
Install & Burning Notes:
ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
1. Unrar.
2. Burn using Blindwrite 4.5 without autoplay support or enhance weak sectors
enabled.
3. Enjoy...
ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
1. Unrar.
2. Burn using Blindwrite 4.5 without autoplay support or enhance weak sectors
enabled.
3. Enjoy...
hopppa mit latok :
2003-12-24 PC Game ISOs X2: The Threat (c) Enlight *CLONECD* 55x15 MB
2003-12-24 PC Game ISOs X2: The Threat (c) Enlight *CLONECD* 55x15 MB
seizwelbe van lasertower factory hehe vagy hogy hivják
Ti hogy oldottátok meg hogy ne szedjék le a teherhajóitokat? Folyamatosan figyelni kell, hogy nehogy megtámadják õket, ami viszont unalmassá válik. Tipp? Nincs sok pénzem per pillanat kb 300e, ennyiböl mit lehet kihozni? Vagy vegyek express-t az meg tud lógni a támadók elöl?
Köf de a paranid uraknál per pill nem lehet dockolni :s
engem igazabol az 1.1 a Dual monitor support miatt erdekelne veszetttul :(
Ne igegesítsen. Én 1.0 val nyomom és haladok, semmi problem nem volt eddig.
Lasertower factoryt hol lehet kapni amúgy?
Ilyen az én formám...
MSI CD-RW MS-8348 író (olvasásra próbaképpen volt Toshiba DVD-Rom is)
Philips CD-R80 és CD-RW80 lemezek
Minden úgy, ahogy MrTressy leírta, az írt CD-t rendesen meg lehet nyitni, de ha elindítom az X2.exe-t, akkor teker a CD-n párat, majd úgy befagy, hogy öröm nézni (az X2.exe-t a feladatkezelõben nem lehet kilõni, a CD vagy DVD-rom meg nem ragál semmire (a tálcát sem lehet kinyitni semmiképpen...).
Szomorú vagyok....
MSI CD-RW MS-8348 író (olvasásra próbaképpen volt Toshiba DVD-Rom is)
Philips CD-R80 és CD-RW80 lemezek
Minden úgy, ahogy MrTressy leírta, az írt CD-t rendesen meg lehet nyitni, de ha elindítom az X2.exe-t, akkor teker a CD-n párat, majd úgy befagy, hogy öröm nézni (az X2.exe-t a feladatkezelõben nem lehet kilõni, a CD vagy DVD-rom meg nem ragál semmire (a tálcát sem lehet kinyitni semmiképpen...).
Szomorú vagyok....

MY KEYBOARD HAS BEEN CLEAND!
FOLYTATÓDHAT A SHOW!!!
FOLYTATÓDHAT A SHOW!!!

ahhh Ez így nem megy! Sürgõsen ki kell puculni ezt a klaviatúrát!
Óhh máj gáááád!
Végreeeeee!!!!
Mióta vártam erre a pillanatra!
Elsõ pofáraesés:
kidobáltam a turbobustot, meg a scannert, oszt fel akartam szedni. 1. Jéé van autopilot alapból? X-tensionban mit össze kellet gürcölnöm egy ilyen kis cuucér! Na mindegy cél befogva autopilottal ráfordulok, mehet. 130 méternél az istennek nem megy közelebb!. kb 2 percbe tellett míg rájöttem, hogy ki kéne tán kapcsóni a robotpilótát. úgyhogy most megyek home of lite-ba. ez az elsõ küldetésem.
Az irányítás egy kicsit nehézkes, na nem a játék hibájából, én öntöttem egy kis cólát a nyilak közé, így a lefele nyíl kicsit nehezen jár. na, holnap szétszedem, oszt kipucolom.
Asszem módosítanom kell egyik korábbi megjegyzésemet. Azt hiszem, ma éjjel egyáltalán nem fogok aludni.
Végreeeeee!!!!
Mióta vártam erre a pillanatra!
Elsõ pofáraesés:
kidobáltam a turbobustot, meg a scannert, oszt fel akartam szedni. 1. Jéé van autopilot alapból? X-tensionban mit össze kellet gürcölnöm egy ilyen kis cuucér! Na mindegy cél befogva autopilottal ráfordulok, mehet. 130 méternél az istennek nem megy közelebb!. kb 2 percbe tellett míg rájöttem, hogy ki kéne tán kapcsóni a robotpilótát. úgyhogy most megyek home of lite-ba. ez az elsõ küldetésem.
Az irányítás egy kicsit nehézkes, na nem a játék hibájából, én öntöttem egy kis cólát a nyilak közé, így a lefele nyíl kicsit nehezen jár. na, holnap szétszedem, oszt kipucolom.
Asszem módosítanom kell egyik korábbi megjegyzésemet. Azt hiszem, ma éjjel egyáltalán nem fogok aludni.
Amúgy lehet hülyeség de az ember a valós életben is jobban kezeli a dolgait egy ilyen játék után sztm :).Már mitn az anyagi dolgait úgy értem :))
Amúgy csítelni nem érdemes, ahogy azt elõtte többször kifejtettem.Teljesen értékét veszti a játék, elemegy a hangulata.Minek?
Hát nem jobb érzés, ha elmondhatod, hogy pl: "végre sikerült megvennem az új lézereket a hajómra", vagy "végre sikerült ezt a rohadt gyárat megépíteni" ? Nagyon jó érzés, sokkal jobb mintha megvennéd az összes hajót, stb és utána dõl a lé. Persze csak dõlne, de mire odáig jutsz, hogy ennyi gyárad,stb van, addigra MEGTANULOD menedzselni is! Nem pediglen ülsz ott a sok állomás és/vagy hajó közt,aztán azt sem tudod hány óra....
Én addig nyomtam vele amíg össze nem jött a Centaurra, most a célom, hogy erõs gazdaság a háttérben, és építeni a flottámat. De a végcélom az a Titán csatahajó.
Hát nem jobb érzés, ha elmondhatod, hogy pl: "végre sikerült megvennem az új lézereket a hajómra", vagy "végre sikerült ezt a rohadt gyárat megépíteni" ? Nagyon jó érzés, sokkal jobb mintha megvennéd az összes hajót, stb és utána dõl a lé. Persze csak dõlne, de mire odáig jutsz, hogy ennyi gyárad,stb van, addigra MEGTANULOD menedzselni is! Nem pediglen ülsz ott a sok állomás és/vagy hajó közt,aztán azt sem tudod hány óra....
Én addig nyomtam vele amíg össze nem jött a Centaurra, most a célom, hogy erõs gazdaság a háttérben, és építeni a flottámat. De a végcélom az a Titán csatahajó.
No, ha már itt tartunk, hasonlóan állok, mint te.
Van 1 ore mine, 1 silicon mine, most építem a powerplantot, van 4 db fullos Argon Mercury (TS), 4 db fullos Discoverer (M5), raboltam egy Pirate transportert, és persze a jó öreg Argon Centaur+1 db Discoverer hozzá.
Kp az most kb 450 ezer,de ha eladom a szerzett fegyvereket/árukat, akkor lesz több is.
Most a gép berakott egy pirate base-t a szektoromba (Ore Belt), úgyhogy szétlövöm mindenestül, plusz még jött megint egy rakás Unknown Enemy Ship, darabonként 500 credit + a nagyért 5000 (!) credit.Mindezt persze csak ha van Police License-d.
Nagyjából ennyi.De már megvan a helye a Lasertower Factorynak is! Hurrá....
Van 1 ore mine, 1 silicon mine, most építem a powerplantot, van 4 db fullos Argon Mercury (TS), 4 db fullos Discoverer (M5), raboltam egy Pirate transportert, és persze a jó öreg Argon Centaur+1 db Discoverer hozzá.
Kp az most kb 450 ezer,de ha eladom a szerzett fegyvereket/árukat, akkor lesz több is.
Most a gép berakott egy pirate base-t a szektoromba (Ore Belt), úgyhogy szétlövöm mindenestül, plusz még jött megint egy rakás Unknown Enemy Ship, darabonként 500 credit + a nagyért 5000 (!) credit.Mindezt persze csak ha van Police License-d.
Nagyjából ennyi.De már megvan a helye a Lasertower Factorynak is! Hurrá....
Hát akkor...
A pillanat elérkezett!
Start!
A pillanat elérkezett!
Start!
88%
Szurok,Szurok....
Szerintem a CD1 hosszabb mint a CD2.
Sose irtam ki õket, installálva a mountolt image-rõl volt.
Csak az Alcohol Clone-t irtam ki hogy legyen egy 'PLAY' cd-m.
Az csak a 80 perces lemezre fér ki.
Sose irtam ki õket, installálva a mountolt image-rõl volt.
Csak az Alcohol Clone-t irtam ki hogy legyen egy 'PLAY' cd-m.
Az csak a 80 perces lemezre fér ki.
Nos, a kettes cd is felment egy síma 700-as korongra. Most jön az install!
Szurkoljatok!
Szurkoljatok!
Hálás köszönet DobiSoft!
Igaz az, hogy a cd2 csak 800 megás cd-re fér rá?
Igaz az, hogy a cd2 csak 800 megás cd-re fér rá?
Priv ment
Szóval a .cue fileokat nem találom, pedig ugyi azok kellenének. Elvileg a nero felajánlja, hogy beállíthatom az írás paramétereit, de nem tudom, mire kéne állítani.
Nincs meg esetleg valakinek ez a két .cue file?
Nincs meg esetleg valakinek ez a két .cue file?
Szervusztok!
Lenne egy kis gond!
A rarral tömörgött fájlban csak a .bin van ott, a .cue-t!
Lenne egy kis gond!
A rarral tömörgött fájlban csak a .bin van ott, a .cue-t!
:DD sok sikert hozza:D
Már csak 10 mp!
Helló mindenkinek!
Már csak 10 perc, és lent van mind a két CD!
Remélem, a felírással se lesz gond, és akkor... hát ez esetben nem sokat fogok aludni.
Basszus! Már alíg bírok magammal!
Tõcsed mááá!!!
Már csak 10 perc, és lent van mind a két CD!
Remélem, a felírással se lesz gond, és akkor... hát ez esetben nem sokat fogok aludni.
Basszus! Már alíg bírok magammal!
Tõcsed mááá!!!
minek elkisérni megy az magától :) nem kell babusgatni 

hm jól állsz :).Bár én nem sokat tudtam játszani az 1.0 ás patchel.Igy az 1.1 esel nekem van 1 silicon bányám 1 ore bányám 2 szállitó hajó.Meg a felfedezö meg kb 200rongy kb most tápolok egy powerplantra :)
Nah jah!
Nekem van jelenleg, 1 SOLP, 1 OREM, 1 SILM,
1 TS(Full), 5EXP(M ostály)+3 MANTA(M oszt.), 1 NOVA(Full), 1 Mercurym, és 1.5millám!
Nos itt áltam meg, mert elborúlt az agyam...és várom a pöcsöt...
Nekem van jelenleg, 1 SOLP, 1 OREM, 1 SILM,
1 TS(Full), 5EXP(M ostály)+3 MANTA(M oszt.), 1 NOVA(Full), 1 Mercurym, és 1.5millám!
Nos itt áltam meg, mert elborúlt az agyam...és várom a pöcsöt...
Nem tom mi lehet az.Amúgy csittel minek huzott fel ennyi cuccot nem világos na mind1...Én nem csitelek mert hazavágja az egészet.X-Tensionba is csitelés után tök értelmetlen volt az egész játék 

AZTALEBORÚLTSZIVARVÉÉGITNEKI!!!
Szerintem tuti csít! De ha nem akor baaaaazzeeeeeg!Az áááááááálaaaat!!!
Mi az, hogy ismeretlen szektor???!! Ilyen is lesz, ami csak a tied lehet? Szal lehet saját rendszered is??!!
Alpha Defence Command???!!!

Szerintem tuti csít! De ha nem akor baaaaazzeeeeeg!Az áááááááálaaaat!!!
Mi az, hogy ismeretlen szektor???!! Ilyen is lesz, ami csak a tied lehet? Szal lehet saját rendszered is??!!
Alpha Defence Command???!!!

Ahhh, KÖSZÖNÖM!!!!
Megyek és építem is...mellesleg mi az az Alpha Defence Command, amit a lejjebb lévõ képen mutatsz? Azt vajon Õ nevezte így el vagy az valami újdonság? Egyébként csíttel, meg lehet oldani könnyen amit az ábra mutat, de nélküle kicsit hosszabb lenne....
Én most valszeg építek egy Powerplantot vagy megveszem a Lasertower Factory-t, de elõbb ki kell számítanom hogy mennyibe lesz egy lasertower.
A tervem még mindig az, hogy építek egy kis flottát magamnak, ha lehet akkor egy Titan-al, de az még nagyon drága. Aztán megyek és kiírtom azt aki nem szimpatikus és közben segítem az Argonokat,Gonereket,stb-t.
Megyek és építem is...mellesleg mi az az Alpha Defence Command, amit a lejjebb lévõ képen mutatsz? Azt vajon Õ nevezte így el vagy az valami újdonság? Egyébként csíttel, meg lehet oldani könnyen amit az ábra mutat, de nélküle kicsit hosszabb lenne....
Én most valszeg építek egy Powerplantot vagy megveszem a Lasertower Factory-t, de elõbb ki kell számítanom hogy mennyibe lesz egy lasertower.
A tervem még mindig az, hogy építek egy kis flottát magamnak, ha lehet akkor egy Titan-al, de az még nagyon drága. Aztán megyek és kiírtom azt aki nem szimpatikus és közben segítem az Argonokat,Gonereket,stb-t.
Néha nekem is ezt mondja, akkor CD-ki, CD-be.
Egyéb szoftverek melyek az olvasón csücsülnek leállitani. (az ATIP tiltás kivételével).
A Toshiba DVD a LEGROSSZABB választás ha olvasni akarod. Ezek a DVD-k igen kényesek és ezért mint etalon vannak arra használva hogy kideritsék hogy a CD 1:1-e vagy sem. Mivel ez nem az ezért rosz dolog ebbõl futtatni.
Ha nem megy semmiképp akkor lassabb irás 4x,8x CDRW használata és valami egyszerû CDROM-ból való indítás.
Egyéb szoftverek melyek az olvasón csücsülnek leállitani. (az ATIP tiltás kivételével).
A Toshiba DVD a LEGROSSZABB választás ha olvasni akarod. Ezek a DVD-k igen kényesek és ezért mint etalon vannak arra használva hogy kideritsék hogy a CD 1:1-e vagy sem. Mivel ez nem az ezért rosz dolog ebbõl futtatni.
Ha nem megy semmiképp akkor lassabb irás 4x,8x CDRW használata és valami egyszerû CDROM-ból való indítás.
Sajna amit íram 52x Teac íróval scak elsõre tûnik jónak, de itthon a Toshiba dvd ugyan olvassa de a game kiirja hogy nem tudta ellenõrizni a védelmet megadott idõn belül.Valakinek van rá ötlete vagy marad a nocd crack ?
Deikath
nekem egy kb 3 éves plexem van ami még nem prémium, és max csak 12x-en tud irni és scsi-s, de elsõre tökéleteset gyártott.