6542
-
Lysandus #2085 Mindenkinek (offtopic): Nincs meg valakinek a Wing Commander 5, a Prophecy? Már mindent felforgattam azért a gamáért, de sehol sem lehet elérni. -
K.András #2084 #2083 -
K.András #2083 Na ujrakezdtem,de viszont becsitelek magamnak valamennyi pénzt, mert majdnem három hét játék után had ne kezdjem már a 0-rol föleg miután annyit dolgoztam :(
Ha valaki szeretné ujrakezdeni és annyi pénzt berakni amennyi volt neki, az rakja fel a money fixert irja benne át az összeget egymilliárdrol amennyire jolesik és hajrá... -
Asszem újrakezdem az egészet...:((( -
K.András #2081 Hát akkor baj van nálad is,nálam csinálta egyik mentésnél hogy kivágott, többet azt a fájlt nem tudtam betölteni!Az volt a szerencsém hogy volt külön mentésem.
Hork:
Nagy valoszinüség szerint akkor ez nálad is meglesz, ahogy távolabb mész játszhatatlanul lassu lesz a game(szivböl kivánom hogy ne legyen igy neked ,de sajnos a tapasztalatom alapján és hogy meg is erösitettek nem sok jot josolok)! -
#2080 Ehhh...valóban igazatok volt * a mentés!:D
De...úgy kivágott a deskre mint az atom...mind1...előfórdúl az ilyesmi...de...
MIJAF@SZÉ' nem tudom elindítani újra a gamét?????
Nyomtam Ctr+Alt+Del kombót az arcába és mit látok, hogy az éppen futó progik között ott figyel az x2.exe! Nyomom neki a "takaroggyáanyádba"(futtatás leállítása), mire nem lehet leállítani a futást, csak figyel bambán az arcomba...:((
Találkozott már valaki eme paranormális jelenséggel?? -
hork #2079 Igen, 1.0-val, abbahagytam egy időre mert folyton fagyott, de nem kezdtem újra, folytattam a régit. -
K.András #2078 1.0-rol kezdted te is?? -
K.András #2077 O hát a saját rendszeremben nekem is minden fasza, fps, harc minden jo,söt a környezö rendszerekben sincsen gond,azonban ha továbbmegyek nagy gáz van... -
K.András #2076 Az egosoft forumán lett feltéve a kérdés és ott válaszolta ezt egy srác,nálam felbontásfüggetlenül lassul tehát 1024-ben uannyi fps-t csinál mint 800x600-on vagy 1600x1200-on!!!Valami nagyon el lett baszarintva ezzel,még talán megprobálom ujrakezdeni 1.2-röl hátha az a baj hogy 1.0-val kezdtem,ha lassu lesz akkor törlöm le,bár ez megint legalább két hét mulva derül majd ki,tehát lehet hogy mégjobban beszopatom magam.
A környezö rendszerekben nincsen baj de ha továbbmegyek akkor tele van minden szektor gyárakkal mindegyikbe van vagy 15 de van ahol 22 van plusz egy rakás hajo,és lemegy az fps pusztán azzal hogy bemegyek ilyen 7-8ra,harcolni meg igy nem lehet...Valennak meg ha megy akkor azért valszeg mert nem az 1.0-rol csinálja vagy pedig ujrakezdte,ha nem akkor neki is lassul faszán... -
hork #2075 Nekem most van 36 gyáram, kb. 70 szállítóhajó, de nem lassabb, mint a legelején. Remélem nem fog belassulni -
Lysandus #2074 Kinek másnak? Valennak egy komplett flottája van, neki is akadozik?
Próbáltad levenni a felbontást? Vagy állítgatni rajta? -
K.András #2073 Á gyerekek most mondom a rossz hirt,nem vagyok egyedül ezzel a zsufolt rendszerrel,van olyan akinek nálam jobb gépe van és neki is ez a baja van!2.8-as amd-vel meg 98 proval képtelen játszani!!!Szal én azt hiszem befejeztem a játékot,a legnagyobb szopatás,mire összegyüjtesz sok pénzt lesz egy jo hajod meg minden ott véget is ér a játék!!!SUXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
-
Lysandus #2072 Az a baj, hogy lassan nő a vagyonom, mert sosem tudok tűkön ülni miközben SETÁ-lnék... Tegnap is inkább elmentem hajókat kobozni az M4-es Boron Makommal... Már van vagy 20 pirate shipem... A pirate shipek mennyire ellenállóak a támadásokkal szemben? Tudom hogy gyenge a pajzsuk, csak egy 25 MV-és megy fel rájuk, de ha felrakok hátra egy ion disruptort, előre meg egy béta HEPT-et, akkor is leszedik őket? -
Lysandus #2071 :-) Meg keep your children away from the airlocks... :-) -
hork #2070 vaporized on sight -
Lysandus #2069 Oké, azt sejtem, hogy megsemmisítik őket... Csak az utolsó két szót nem értem... Any loose animals will be ???-ed on ??? (Ha jól írom...) Ja és mindenhol Suzy, az argon girl vész el! :-) -
K.András #2068 Na elkezdtem körbenézni komolyabban a rendszerekbe és játszhatatlanul lassu!!!Az lehet baj hogy az 1.0-val kezdtem és angyon tulzsufoltak a rendszerek???Asszem 1.1-be javitották ezt ki,és akkor elvileg elképzelhetö hogy a save-be nem tudja kivajitani??? -
Lysandus #2067 Ja-ja! Sehol nem ír ki 1.2-őt, csak az eddigi *-os állások 1.1-esek lesznek, és ha 1.2-vel mentesz most az lesz a *-os. Úgy mint az 1.0-ról 1.1-re-nél... -
hork #2066 Hentes, 1.2-t nem ír ki sehol. Ott látni, hogy a mentett állásoknál az 1.1.-esekhez 1.1-et, az újaknál pedig *-ot jelez. -
K.András #2065 Ha egy csillagal jelöli a mentést akkor minden okés... -
#2064 Hmmm...érdekes...most meg elindúl bár 1.1-et ír ki és az 1.2 pecselés után nem csináltam semmit...Most akkor mi van???!!! -
#2063 Pedig az 1.1 pecseléssel simán ment...:((( -
hork #2062 Lysandrus: az a loose animals is vicces, azt mondja baromi kedves és lágy hangon a nőci, hogy az állatokat tartsad pórázon, mert minden szabadon lófráló állatot rögtön megsemmisítenek.
András: sajnos nincs más módszer, csak szétlőni lehet a gyárat. -
K.András #2061 Egy M6-os hajot már nyugodtan ott lehet hagyni védelemre, az már megbirkozik szinte mindennel.Novámat nekem ugy tépték szét ha ott hagytam mint a lábtörlöt :))) -
#2060 Hmmm. Valami erősebb védelem nincs ezeknél?
Esetleg ha egy jól felszerelt Novát hagysz a bázison ha megtámadják az nem jön ki és szedi le őket? -
K.András #2059 De volna egy kérdésem is,mi van akkor ha le szeretnék bontani egy gyárat?Csak ugy tudom hogy legyilkolom vagy van esetleg más megoldás is??? -
K.András #2058 Lasertowert nálam ugy szedik le a kalozok mintha ott sem lenne... -
K.András #2057 Te pedig rakd a menü shade-t 8-ra,és hagyd is ott. -
K.András #2056 Rakd fel a legujabb daemon tools-t(3.44) és mountold be az image fájlt,ugy menni fog... -
Ninju #2055 Olvasható nem? -
Ninju #2054 Nem kapcsoltam be. Semmit sem változtattam 1X csak átváltott.
Megpróbálok beszúrni 2 képet, hogy milyen lett.
Nvidium: A galaxis Észak-Keleti sarkában van most nem tudom pontosan megmondani, hogy hol. Ha jól emlékszem akkor 1x Xenon szektor + 2x unknown szektor. Csak 1 út vezet oda!
Itt vannak a képek:
-
Lysandus #2053 Nekem is az volt az első gyáram. Milyen fokozaton játszol? Én is pontosan emlékszem, hogy 270 ezer felett volt, mert nem maradt semmi pénzem a kezdeti 400 ezerből, miután megvettem egy SPP-ét, és 50 százalékra felhúztam a mercury hullját, plussz megvettem rá a szükséges dolgokat. -
#2052 Tegnap pont arra kerestem, de nem találtam. Ma elrepülök arra még1x. -
Romeo One #2051 Ok, Nálam valahol észak-északkeleten van.(Jobb felső sarok a térképen), jó messze a rendszertől, kb 30-60km a térkép szélétől. -
#2050 De amíg nem megyek közel hozzá addig nem jelenik meg a listámon sem szóval nem tudom kijelölni. -
Romeo One #2049 Kizárt vagy sem, én kettőt is vettem belőle. 172k-176k, fejből nem tudom, de 180 alatt volt. Pontosan emléxem rá, mert azok voltak az első gyáraim, és roppantul kibüszkültem rájuk. -
Lysandus #2048 Vannak reklámok meg szolgálati közlemények... Nekem az tetszik a legjobban, hogy az Egosoft köszöni a vásárlást! :-) Az viszont nem értem pontosan, hogy mi lesz a loose animals-okkal? Megfőzik őket, vagy mi??? -
Romeo One #2047 A kalózbázis nem láccik, mert annyira a rendszer szélén van. Jelöld ki célpontnak a listádon, és akkor már tudni fogod, merre menj. -
Lysandus #2046 Hol is van az Nvídium lelőhej? :-)