6542
-
K.András #2128 Ne csalj, elveszik a játék lényege :)))
Egyébként money fixer-el meg lehet oldani(át kell benne irni a számot),mondjuk én csak azért raktam be magamnak 10 millát mert ujrakezdtem és kb 3 hetes munkám veszett kárba ami nem 10 milla volt(sac ugy 150-200 millát buktam az ujrakezdéssel persze ebben minden benne van)... -
Zombye #2127 Hé! most mi a rák van?!
Vettem egy ScrafinFruit gyárat, mondtam hogy vigyék el Omikron...-ba. Elköltöttem a pénzt így nem tudtam fizetni a kapun átlépésért. Beszólt a split pacák, hogy nem megy tovább, mert nincs zsé, de ha lessz majd szóljak és akkor jön tovább. Gyorsan eladtam 1-2 cuccot, megkerestem az elefántot, de már NEM VOLT BENNE A GYÁRAAAAM!
Nehogy má lenyelte nekem a 900 ezres gyümigyáramat ez a köcsőőőőg!!! Szerintetek ez lehetséges?
Szerencsére a gond nem olyan nagy, mert nem rég mentettem egy másik slotba, de azért bosszantó!
-
#2126 Tudtok olyan cheatet, amivel a pénzt lehet átírni? Mert amiket találtam azok csak olyan mentett állások amik sok kredittel indulnak.
Azért kellene, mert minden nap tudom nyomni a játékot max két órát, na ez az utóbbi 2 napban meg is volt de valahogy így nem az igazi. Mert hajóimat szerencsére nem lövik le és 1 óra seta alatt összejön 1-2 milla de ha most átirom pár millával többre akkor ugyanott vagyok, mint ahol mondjuk hétvégén lennék csak közbe menne a gép SETA-ban... -
Romeo One #2125 A boron rendszerekben más miatt is lassulhat. Ott a finom csillagpor, vagy valami zöldes ködszerű anyag gomolyog, amit azért a mikroprofesszornak számolnia kell rendesen... -
Romeo One #2124 Én csak szerényen, normál... -
#2123 Ja és Lysandus-nak is megvan :) -
#2122 Nekem, és Balee-nek biztosan megvan, a többieket ne kérdezd.
KB 12 MB, úgyhogy emillel nem fogom elküldeni (regisztráld magad be), de talán egy FTP-re, ha adsz címet feltöltöm. -
Lysandus #2120 Vagy ha van MSN messengered valamikor át tudom lőni... -
#2119 1.1-el nyugodtan elkezdheted azzal már nincs gond, viszont az 1.2-es crack is kint van már, lentebb van egy link (www.mgforums.com/forums/forumdisplay.php?f=12) viszont itt már nem találom amit megadtak, valószínű leszedték. Valakit kérj meg, hogy rakja fel valahova és linkelje be. Én most melóhelyen vagyok és itt már letöröltem a patchet miután hazavittem. -
#2117 Aha, ok. Meglesem. Jumpdriveot meg transportert láttam, előbbit használom is de akkor valahogy ezen a salvagen átsiklottam mert valószínű nem tudtam mi lehet az. -
hork #2116 Goner Temple a Cloudbase SW-ben. Itt kapsz Jumpdrive-ot és Transporter Device-t is, amik szintén igen hasznosak -
#2115 WOW! Ilyet hol adnak?
Én 1.1-el kezdtem és SETA-nál nekem is olyan 7-10fps-t esik szóval szerintem nálad most már rendben lesz. -
K.András #2114 Ja ha valaki nem tudná(én most vettem észre),ha veszel salvage insurance-t,akkor ott menthetsz ahol akarsz! -
K.András #2113 Hát én most 1.2-röl indulok,és egy egész éjszakás játék után a következök a tapasztalataim:
Minden rendszerben nagyon szépen fut,egyedül a boron rendszerekben lassu a game egy picit,nálam minden boron rendszer tele van(van amelyikbe 25 gyár de a minimum a 20,mondjuk nekik van a fajok közül a legkevesebb rendszerük és lehet azért van náluk sok gyár),
igy amikor belépek akkor 20 fps-el megy a game,ellenben a többieknél elég szépen megy 30-70 fps rendszertöl függöen pl a piratoknál 70 de ott elég kevés a cucc,még talán argon prime lassubb egy picit(25fps) de ott is vannak nálam szépen.
Az elözö játékomban észrevettem hogy ha nyomom a SETAT akkor is annyi fps-t csinál mintha nem nyomnám,csak éppen mindenhol 10-20 fps-t csinált még abban is amelyikben alig volt valami, boronoknál meg a végén 7-8 fps-t csinált.
Plusz volt mégegy olyan is hogy ha 1600x1200-ba volt a game akkor is annyit csinált, ha 800x600-ban akkor is.
Ezek most megváltoztak pl:ringo moonban kb 35 fps-t nyom ugy hogy van ott 5 gyáram plusz még tiz ami másé,ha nyomom a SETA-t akkor 8fps-el lejebb megy ami idáig nem volt,meg már ha változtatom a felbontást akkor változik az fps-is.
Szoval nálam valami tuter nem volt rendben.El tudom képzelni hogy a station acountant kavart be, mert felraktam és probálgattam anno. -
#2112 vrl=vel -
#2111 A konvertált 1.0 --> 1.1-es savék szoktak egy idő után belassulni, bugzani (18 kilóméteres sebeeség), stb.
Javaslom, amíg az elején vagy kezd előről 1.1-el (ezt mindenkinek) különben nagyobbat fog bukni, mint gondolná.
Tapasztalatból
Mégvalami: Kipróbáltam Írott CD-vrl 1.1-et, meg crackel (új változatú) és különbséget nem tapasztaltam a játék során, se fagyás, se bug, se copy protection, se az hogy ércet veszek és kaját tudok eladni (ala Settlers 4), se lassulás. -
K.András #2110 Azt nem tudom mosquito mennyit sebez hull-ra,ez még fegyverek leirásában nincsen benne:Weaponchart -
Zombye #2109 "Ssebzi a burkolatot" ezt jól megaszondtam!
Helyesbítés!: Tudom nem automatice konvertálná az összeset, hanem csak azokat, amiket betöltök. de nekem "elvileg" azokat se konvertálta le, mert az elmentés mellé még mindíg 1.0 van kiírva. -
Zombye #2108 Szervusztok!
Elvileg, ha 1.0 > 1.1 upgradel az ember, akkor a régi mentéseket automatice át kéne konvertálnia 1.1-re. de nekem az elmentések mellé még mindíg 1.0-t ír ki. most akkor konvertálja a régi savegameket vagy nem!
Bár most nekem nem lassul igaz még gyáram sincs. Még az 1.0-al volt olyan, hogy szaggatott az intró de veszettül. 1.1-el már ez nem történt meg.
más:
Mosquito raketta. mennyire sebzi a burkolatot? azt tervezem, hogy ion disztruptorokkal lehúzom a kalózok/khaakok pajzsát, majd a burkolatot mosquitóval szedem le. pajzsra nagyon gagyi a kicsike, de hátha burkolatra hatékonyabb.
Ja, az Alpha IRE tökékletes rakétaelhárító egy full khaak cluster eredt a nyomomba, kilőttek rám vagy 15 rakétát, ebből kb 12-13 lelövetetett.
-
K.András #2107 Nemtom nem hiszem bár ma már nem lehet tudni,egyébként amit te mondasz annak FADE a neve ebben pedig securom new van... -
#2106 izé, verziót... -
#2105 Khm... Az véletlenül sem fordulhat elő, hogy egy késleltett programvédelem lassít? Mintha hallottam volna vmi ilyesmi koncepciót (ghost vagy miarák védelem) Eddig is elég nehézkesen törték a cuccost, hátha ez bennemaradt... Gyors közvéleménykutatást kéne végezni, hogy azoknak lassul e akik a cdimages varziót nyomják? -
hork #2104 fú de csúnya dolog itt warezolni, mikor ez a topik tele van becsületes űrkalózokkal
(sajnos nem látom semerre a gamét, de ha meglesz szólok) -
Lysandus #2103 Offtopic: szóval, Wing Commander 5, a Prophecy????? -
K.András #2102 Huh, ha hiszed ha nem azt sem bánom hogy ujra kellett kezdeni, csak legyen végre minden jo :(
Imádom ezt a játékot,annyira rá vagyok kattanva hogy ezzel kelek ezzel fekszem...
-
#2101 Ismerős érzés :) -
K.András #2100 Mondjuk nem ártana tudni vajon mitöl lassult be ennyire,de már mindegy is ujrakezdtem remélem már nekem is jo lesz :(
Többet nem vagyok hajlando ujrakezdeni,"szerencsére" nem vagyok egyedül a problémámal igy van bennem egy kis remény.A másik srácnak egy 2.8-as amd-je van, meg ati 9.8 pro és nála is belassult,meg ezek szerint neked is volt ilyen gondod. Remélem már nem lesz több problem és végre nyugodtan épithetem magam,de mondjuk legalább egy hét lesz mire visszaáll az az állapot ahogy voltam,persze ez is ugy hogy beraktam magamnak 10 millát ami nem nevezhetö soknak ahoz képest ami volt(csak a ray felszerelve 80 milla)... -
#2099 Ja és a térkép (Galaxis) 95% felderített, és én sem szoktam a saját szektoraimban járkálni, mert foylamatosan Upgradelem a hajókat (sokba kerül mind pénzbe, mind időbe a lenti flotta felszerelése (PPC-k, 125 MW Shield, HEPT, stb...) :) és nem lassúl be, nem szaggat (ajánlom is neki :), nem fagy, nem bugzik, nem esik a reputation-om, meg a creditem, meg a sebességem sem :)
DE mindez csak 1.1-es vagy 1.2-es save-re igaz!!! -
#2098 Naszóval:
Az én gépemen a gém (mint már többször írtam) ha húztam a procit/ramot a legkissebb mértékben is, akkor fagyott tekintet nélkül 1.0, 1.1, 1.2-re.
A gamét eredetileg 1700+, 512 RAM 333 és GF4TI4200 64 Mb os konfiggal kezdtem el játszani, 1.0-ával, de fagyott rendszertelenül, meg belassult elég hamar.
Ezután tértem át a 2500+@3200+, 1 Gb SAMSUNG RAM 333/400, GF4Ti4200, 1.1-el (konvertált savékkal) és ugyanúgy fagyott (ha húztam a gépet, ha nem), és lassúlt.
Ekkor elkezdtem 1.1-el előről (CD-vel, majd mikor kijött a Crack, akkor azzal) (kb 2 heti munkám veszett kudarcba) és elmentem Titan-hoz, hogy írjon nekem egy működő CD-t. Ekkor STABILAN tudtam játtszani,s nem lassult be azóta sem, holott az új játékomban (Orig 1.1-es save-ek) már elég rendes flottám van (lentebb már irtam őket) azóta a jelenlegi állás (röviden 20 SPP, 20 kaja/egyéb gyár + 40 behozó/eladó + Split, Split, Teladi, Boron M1,M2,TL + TS, TP, M5-M3 + Split Dragon + Argon Mammuth)
Közben 3 napja vettem egy Ati 9800 Pro-t, és még mindig hibátlanul megy, miközben áttértem az 1.2-re és még mindig nincs se fagyás, se lassulás, se bug (igaz nem húzom a gépet egy cseppet sem :)
Úgy nagyából ez a gém története nálam :) -
kolbaszosfank #2097 Lassulas:
1.0 kezdtem, 1.1 , majd 1.2
Nem lassul. Nagyon baros. TELJES terkep felderitve.
Csak a sajat szektoromban lassu mert ott van vagy 25 gyar
meg emiatt altalaban vagy 60 teherhajo.
2950-es Intel P4, 800 Mhz Rambus, Gef Ti 4200
-
K.András #2096 Rögtön utána sikerült,igen az volt a baj hogy csak gépeltem mint a mérgezett egér persze kis-t-vel...
Na hát most joval gyorsabbnak tünik a game bár arteus-ban annyi fps-t csinált mint a másik mentett állásomban, de a többiben idáig kb dupla annyi fps-t csinál 6x-os SETA-val!! -
MrTressy #2095 Jaja nagy Tvel kell mert akkor nem megy -
hork #2094 Ugye nagy T-vel írod?
zzzzz: spacegames.srv.hu -
K.András #2093 Hát ha egy játék ennyit szarakodik én azt le szoktam törölni,de ez a játék olyan mint a kábitoszer,egyszerüen nem hagy a tudat békén hogy hátha jo lesz ha 1.2-röl kezdem ,ha nem lesz jo akkor törlés sajnos,bár most megint szopok mert hiába irom be hogy thereshallbewings nem jön elö a script editor ,a h betünél mindig kiad valami menüt és gondolom azért nem jo:( -
hork #2091 Athlon XP 2600+ felpörgetve (3200+-on), 2x512 mega ram de a memóriafreki 180mhz ddr-en csak, fölötte fagyott. Grafkártya egy jó öreg Geforce4 Ti 4200, 64 megás. 1280-ban futtatom a játékot kényszerűségből, mert ez az lcd kijelzőm fizikai felbontása, és így néz ki igazán jól. -
hork #2090 Hja elismerésem az újrakezdéshez, én valószínű nem fognék hozzá újra előről... (bár ki tudja) -
K.András #2089 Tényleg, milyen konfigod van??? -
K.András #2088 Lehet hülyén hangzik de örülök neki hogy neked nem csinálja(tudom milyen ujrakezdeni egy ilyen játékot,volt benne szerencsém szinte mindben:))... -
hork #2087 Nekem az 1.1-el volt ilyen, hogy mentésnél néha fagyott, és az a játékállás korrupt lett, betölthetetlen. Az 1.2 óta nem volt ilyen, semmiféle fagyás/korrupt állás.
Crack helyett mindenképp javaslom egy securomos image kiírását (obit verzió) vagy mountolását, az a biztos megoldás. Igazából a mountolást se nagyon javaslom, állítólag képes észrevenni az emulált cd meghajtót a játék. -
hork #2086 Érdekes ez a 'távolabb', mert én szinte soha nem vagyok a gyáraim mellett, mert a Khaakok valahogy jobban szeretnek oda telepedni, ahol a player van, legalábbis voltak ilyen vélemények, és én is így látom. Szal én folyton 'távolabb' vagyok, és nem lassú (még).
Igazából folyton keresztül-kasul ugrálgatom az x univerzumot, meglátogatva sok kedves kalóz ismerősömet