X2-The Threat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Long_Gun
Mivel úgy látom a csíterek nemigazán fogják annyiban hagyni a dolgot, ezért a további sirást elkerülendõ itt 1 guide nekik.:
1, Leírod/megjegyzed hogy mennyi a credit.
2, Készítesz 1 biztonsági másolatot a savegame file-ról (bár megérdemelnéd hogy tönkremenjen több órai játékod :))
3, Fogsz 1 hex editort és betöltöd neki (Xxx.sav)
4, Átváltod creditjeid számát 16-os számrendszerbe. (szinte minden hexeditorban van kalkulátor, de ha mégsem akkor ott a winfosé tudományos módban)
5, Rákeresel erre az értékre és átírod mondjuk FF FF FF -re. (Pl. van 371306 kredited, az hexben 6A AA 05 tehát keresel: 05 AA 6A)
6, Örülsz és békén hagyod a topicot a további csitelésre irányuló kérdéseiddel.

Us 1.1 es patch még 1x ha valakinek kéne

feleségül ne vegyünk?csitelni sux.Teljesen értelmetlenné teszi a további játékot.Mi értelme van annak hogy bevásárolsz mindent...?Semmi

learn english :)

BaziJoe
SZiazstok magyarosítás a játékhoz lessz?Mert gondolom még nincs!

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

hát max az lehet segitség én megcsináltam az a ppf-file dolgot gigán felül volt file mérete...

Hali

Adj egy jó email cimet és kapsz egy BWA file-t meg egy BWS file-t a kettõ együtt 32MB!
ebbõl meg egy deviance bin-bõl sikerülhet jó CD-t gyártani.
A többi próbálkozás halva született ötlet.

BaziJoe
Ez mán tuti!

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

:)))

szerintem ha 2 percnél többet jáccol a játékkal ugyis rájössz magad is:)
uhh

BaziJoe
Sziasztok biztos én vagyok a béna de nagyon érdekelne,hogy honnan lehet megtudni,hogy mi a feledat és hogy holkell vásárolni????

Jó de ez csak bin file-al müxik a cyclone féle változtat meg mfd...

ha hazaértem énis megpróbálom megcsinálni
Hát ha elmagyarárod pontosan mit kell csinálni meg csinálom.De még van még 1 akadály.Ha nincsen egy jobb irod nem fogod tudni kiirni

Exi bár ez a ppf izéhez nem értek de a cyclone-s változat csak úgy müxik ha cdre irod de az a cd nem másolható!Vagyis az imagét el kell tenni és ha kell valakinek ujra kiirni az imagéböl

A programozó zseni leleste az Egosoft hivatalos forumjából, hogy lehet bekapcsolni a script editort :-) Bocs, de ezt nem tudtam kihagyni.

Kellemes ünnepeket!

nem igy értem,

hanem a script editor elõhozásához szükséges szó beirása csit nem?
Titan
A Script editor nem csít!!!!
Ott lehet beállítani, hogy egy adott hajód milyen paramétereknek megfelelõen- vagyis mennyire legyen inteligens- mozogjon!
Pl.: Ha nincs elegendõ EC a X SPP-ben akkor menj az XY szektorba és ott vegyél maxx ennyiért ennyi EC-t!
Vagy Max ennyi ugráson belül vegyél olyan cuccot ami az átlag ára alatt ennyivel alatta van és add el X ugráson belûl az átlag ár felett ennyiért!
Ez csalás???!!!

skorpio7
Még ha az is , de mivel ez nem multiplayer játék , így ha használod is , csak magadat vered át és elõbb unod meg a játékot .Szóval ennyit ér a dolog .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

BaziJoe
Ok csak tudnám,hogy hogy kell!

Tressy, ez a beirás hogy legyen script editor nem minõsül csitnek?
Jul speciel most még én sem tudok segiteni neked mert meg nyuvadt az az ftp ahonnan az elsö clone cds változat lett körbe adva.Valamikor január magasságában fog müködni megint.Addig meg megszerzed sztm

skorpio7
Én segítenék szívesen , ha tudsz adni egy ftp címet , ahová feltöltöm neked , mert ahonnan én leszedtem az nem publikus cím ... ezt azért remélem megérted .

Én azokat szétrakétáztam biztonságos távolból majd kiszáltam a hajóból és közel repültem a scafanderes cuccal.És mikor asszem 50m belül volt automatice beindult egy engines anim hogy dekódoltuk a kaput stb..

bár azt nem tudom hogy müxik e az 1.0-ásban is próba cseresznye :)

na kibe van egy kis programozói vér?:)Elö lehet hivni a script editort.Repülés közben bekell irni hogy "Thereshallbewings" nagy T betüvel egy csippanással elfogadja majd és itt a kép hol jelenik meg

Kisviku, milyen gyáraid vannak? Mit érdemes venni?

Azt azért ne felejtsétek el, hogy az így kiírt példányt már nem lehet másolni. Szóval ha még ki akarjátok írni, akkor a képfájl tartsátok meg!

Én lekopogom, mert most már "csak" hangfagyás van nálam, de az is már ritkán.
Lehet hogy túl kell jutni egy bizonyos ponton és onnan megy a játék. Így most már kihúzom februárig, amíg megjelenik az európai verzió is. Szarok rá hogy nincs még 1.1-es verzióm...most már kibírom.
Na, asszem folytatom is birodalmam építését.

Hajrá :)

minél gyorsabban sikerül elindulnia a proginak annál jobb az olvasó tûrése a twinsector-rokkal szemben. De az igazi prób az az hogyha egy másik gépen is ahol se blindwrite se alcohol nincs felinstallálva, megy a progi. Ha ki tudod igy próbálni és megy akkor biztos lehetsz benne hogy az 1.2 patch-en levõ esetleg újabb verzió számú SecuRom se fog belekötni. Mert ez az igazi kihívás, a macska-egér harcban elért totális gyõzelem :)

nincs mit bár nem gondoltam volna hogy ennyire mizériás lesz a clone cds x-threat kiirása...

skorpio7
Köszönet néked DobiSoft !

Szóval az általad leírt módszerrel elsõre sikerült kiírnom egy tökéletes másolatot és gond nélkül megy bármilyen cd-író/olvasó-ban a cd .

Tehát akkor a hozzávalók:

Nekem egy közel 1,5 éves LG DVD 12/8/32/8-as kombóm van ezzel lett végrehajtva a mûvelet .

- Letöltöttem a legújabb BlindWrite cd-író progit a www.blindwrite.com-ról , majd ezután a BlnidWrite5 Tweaker progit innen: http://www.alcoholer.com/downloads/BW5Tweaker.php .

- Telepítése az író proginak majd a Tweaker indítása és beállítása a következõk szerint .:

Tweaker beállítások:

Basic Setting Fül:

Turn Decrypt on: OFF
Enchance Weak Sectors if Any: OFF
Include AutoPlay info: OFF
Write Speed CD: 8x
A többi az automatic

Topology fül:

Writing Topology:
Ha a szerencsés embernek van egy Plextor Premium irója akkor
Write with Plextor Premium

ha van más DAO PW kompatibilis irója akkor
Write using TwinPeak ( na én itt alapból ezt pipáltam be , nem foglalkoztam vele - na meg nem is tudtam , hogy az-e az én íróm )

A select Topology File-ban meg kell adni a BWA file elérési útját (természetesen a kérdéses image-hez tartozó obit-x2.bwa ról van szó )

Ezután clik a run Blindwrite gombra .( Nem tudom , hogy lényeges-e , de a beállítások után én nem zártam be ezt a progit - alapból ez pipálva van és ha a Blindwrite run gombra csapsz , akkor bezáródik - mert megnéztem és újra beíndítva , megint állíthattam be mindent ... bár lehet megjegyezte a korábbi beállításokat , de én most elõször használtam ezt a programot , szóval bocs ha tudatlan vagyok , tehát a háttérben ott volt a Tweaker ablak . )

- Indul a Blindwrite CD-író program beállítása.:

Ott kiválasztani az image írást

Megadni a image file-t (blindwrite4 image-t keresni , ami nem más mint az obit-x2.bwt )

kiválasztani az irót, betenni egy üres CD-t és rátapadni a gombra 'Write'

- Végeredmény és tanács.:

Ugye jó 10 perc alatt kiírta és indítottam ... szabálytalan mûvelet ... mi lehet a gond ?! Ugye fent van nekem egy virtual drive a DÉMON ! Gyorsan letörlés és újra próba !

ÉS ELINDUL !!! Elindul minde az LG-ben ott kb. 20-30 másodpercig szöszmötöl , de elsõre olvassa , de ha az Asus majd 5 éves 34*-es olvasómba rakom , ott 5-10 másodperc és már indul is a game crack-elés nélkül ( ugye a Devinace-s változatról telepítettem , nem crack-eltem , hanem beraktam ezt a 1-es cd-rõl készült clonecd-s változatot és már indul is a program ... és nyugodtan lehet patch-elgetni össze vissza , mert megy ! :)

Szóval köszönöm mindenkinek a segítségét kiírás ügyében , neked is Callisto és neked is MrTressy ! :)

BaziJoe
Köszi!!!

BaziJoe
És honnan lehet a patch-et letölteni?

Hmuda
Okés kösz. Bár én már lemondtam róla régen.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

BaziJoe
Köszi melyik Alcohollal lehet megirni?

[NST]Cifu
A játékhoz egyetlen egy patch jött ki, az 1.1-es. Ehez még nincs crackelt EXE, egyetlen módja a patch-al való játéknak, ha van egy jól megírt pofásabb 1.-es CD-d, amely vagy a MrTressy által ismertett módon lehet létrehozni (Alcholol 120% és a Cyclone-féle .MDF file + egy durvább CD-író) illetve van egy OBIT-féle CloneCD-s változat, amit BlindWrite 5.x-el lehet kiírni.

Hogy miért nem lehet (olyan egyszerûen) kiírni a játékot? Nos az új SecureROM védelem miatt ;)

Magyarosításról én eddig nem tudok...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

BaziJoe
Magyarosítás lessz e a játékhoz, vagy már van?

BaziJoe
Sziasztok most töltöttem la a játékot és visszaolvastam egy kicsit a forumban.Ha tud ná valaki röviden vázolni, hogy miért nem lehet kiírni a játkot cd-re és,hogy melyik a játékhoz kiadott utolso patch akkor nagyon meg köszönném!

[NST]Cifu
Hehe, egy jó kis szöveg: (bocs a kissé OFF-ért)

BaumDoktor: First of all i DID buy the game even got it imported from usa!!! (arrived a good week ago)
i just wanted to tell someone there is possibility to copy - icouldnt copy mine myself so whats the matter with getting a iso? or tellin someone it works?

stroller: hey baumdoktor mate, its walker from the egosoft forum, can you tell the exact settings you used in Alcohol to burn that mdf file? cheers

LoL ;)

[NST]Cifu
Az E-mule-n talátam egy ilyet: X2.1.1.the_threat.noCD.zip
NEHOGY VALAKI LETÖLTSE, MERT VÍRUS VAN BENNE!

Sajnos az OBIT verziót még nem láttam, de kezdem elveszteni az érdeklõdésem a játék iránt, miután egy fél napig próbáltam valahogy mûködésre bírni a MrTressy-féle verziót. Ennyi szívást azért...

[NST]Cifu
Paccs az van, csak momentán igen tápos kis védelme van a programnak, és eddig nem sikerült crackelt EXE-t csinálnia senkinek, ezért a jelenlegi tendencia az, hogy valahogy a SecureROM-ot próbálják becsapni...
Változó sikerrel...

Hmuda
Valahol mindha olvastam volna, hogy van vmi peccs szerûség. Van bármi is amit esetleg javít ezen a "gamén".

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Al Bundy23
na igy van, fõleg hoyg vamn itthon már 2 iró :)
Hát azé remélem hamarosan a nagy crekker csávók megszakértik má me kezd bicskanyitogató hangulatom lenni...

IBANEZ UV777 Rulez

Shaman
Én nem mondtam,hogy vegyél,csak leírtam mennyi. Egyébként is már hülyeség cd-írót venni,ha vesz valaki akkor vegyen DVD írót inkább.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

mekkora bug az én quantum tubes-omba nem kell ore ezt hogy sikerült neki nem tom :)))
http://web.axelero.hu/tressy/quantumtube.jpg
http://web.axelero.hu/tressy/quantumtube2.jpg

Hogy a sok technikai info mellett legyen a játékkal kapcsolatos kérdés is.Mit érdemes venni inkább chip plantot vagy quantum tubes factoryt?Mert amúgy egy árban vannak...

Nem tudom, hogy van ez. A régebbi securomnál és a többinél amik EFM-mel szopatgattak, nem kellett bekapcsolnom az enhance weak sectors-t. Pont akkor lett rossz az eredmény, ha ki volt kapcsolva, simán kiírta az EFM kódokat. Ennél az újabb securomnál úgy néz ki be kell hogy kapcsoljam.
De lesz még alkalmam tesztelni, hogy most kikapcsolva is megírja (és én szartam el valamit az elsõ X2 próbánál) vagy nem. (Szerintem nem lenne jó ha másodszor próbálnám, akkor sem.) De a lényeg, hogy legalább így megírta.