X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1, Leírod/megjegyzed hogy mennyi a credit.
2, Készítesz 1 biztonsági másolatot a savegame file-ról (bár megérdemelnéd hogy tönkremenjen több órai játékod :))
3, Fogsz 1 hex editort és betöltöd neki (Xxx.sav)
4, Átváltod creditjeid számát 16-os számrendszerbe. (szinte minden hexeditorban van kalkulátor, de ha mégsem akkor ott a winfosé tudományos módban)
5, Rákeresel erre az értékre és átírod mondjuk FF FF FF -re. (Pl. van 371306 kredited, az hexben 6A AA 05 tehát keresel: 05 AA 6A)
6, Örülsz és békén hagyod a topicot a további csitelésre irányuló kérdéseiddel.

csitelni sux.Teljesen értelmetlenné teszi a további játékot.Mi értelme van annak hogy bevásárolsz mindent...?Semmi
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Adj egy jó email cimet és kapsz egy BWA file-t meg egy BWS file-t a kettõ együtt 32MB!
ebbõl meg egy deviance bin-bõl sikerülhet jó CD-t gyártani.
A többi próbálkozás halva született ötlet.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
szerintem ha 2 percnél többet jáccol a játékkal ugyis rájössz magad is:)
Kellemes ünnepeket!
hanem a script editor elõhozásához szükséges szó beirása csit nem?
Ott lehet beállítani, hogy egy adott hajód milyen paramétereknek megfelelõen- vagyis mennyire legyen inteligens- mozogjon!
Pl.: Ha nincs elegendõ EC a X SPP-ben akkor menj az XY szektorba és ott vegyél maxx ennyiért ennyi EC-t!
Vagy Max ennyi ugráson belül vegyél olyan cuccot ami az átlag ára alatt ennyivel alatta van és add el X ugráson belûl az átlag ár felett ennyiért!
Ez csalás???!!!
"A BC a jobbik csapat jutalma."

Lehet hogy túl kell jutni egy bizonyos ponton és onnan megy a játék. Így most már kihúzom februárig, amíg megjelenik az európai verzió is. Szarok rá hogy nincs még 1.1-es verzióm...most már kibírom.
Na, asszem folytatom is birodalmam építését.
minél gyorsabban sikerül elindulnia a proginak annál jobb az olvasó tûrése a twinsector-rokkal szemben. De az igazi prób az az hogyha egy másik gépen is ahol se blindwrite se alcohol nincs felinstallálva, megy a progi. Ha ki tudod igy próbálni és megy akkor biztos lehetsz benne hogy az 1.2 patch-en levõ esetleg újabb verzió számú SecuRom se fog belekötni. Mert ez az igazi kihívás, a macska-egér harcban elért totális gyõzelem :)
Szóval az általad leírt módszerrel elsõre sikerült kiírnom egy tökéletes másolatot és gond nélkül megy bármilyen cd-író/olvasó-ban a cd .
Tehát akkor a hozzávalók:
Nekem egy közel 1,5 éves LG DVD 12/8/32/8-as kombóm van ezzel lett végrehajtva a mûvelet .
- Letöltöttem a legújabb BlindWrite cd-író progit a www.blindwrite.com-ról , majd ezután a BlnidWrite5 Tweaker progit innen: http://www.alcoholer.com/downloads/BW5Tweaker.php .
- Telepítése az író proginak majd a Tweaker indítása és beállítása a következõk szerint .:
Tweaker beállítások:
Basic Setting Fül:
Turn Decrypt on: OFF
Enchance Weak Sectors if Any: OFF
Include AutoPlay info: OFF
Write Speed CD: 8x
A többi az automatic
Topology fül:
Writing Topology:
Ha a szerencsés embernek van egy Plextor Premium irója akkor
Write with Plextor Premium
ha van más DAO PW kompatibilis irója akkor
Write using TwinPeak ( na én itt alapból ezt pipáltam be , nem foglalkoztam vele - na meg nem is tudtam , hogy az-e az én íróm )
A select Topology File-ban meg kell adni a BWA file elérési útját (természetesen a kérdéses image-hez tartozó obit-x2.bwa ról van szó )
Ezután clik a run Blindwrite gombra .( Nem tudom , hogy lényeges-e , de a beállítások után én nem zártam be ezt a progit - alapból ez pipálva van és ha a Blindwrite run gombra csapsz , akkor bezáródik - mert megnéztem és újra beíndítva , megint állíthattam be mindent ... bár lehet megjegyezte a korábbi beállításokat , de én most elõször használtam ezt a programot , szóval bocs ha tudatlan vagyok , tehát a háttérben ott volt a Tweaker ablak . )
- Indul a Blindwrite CD-író program beállítása.:
Ott kiválasztani az image írást
Megadni a image file-t (blindwrite4 image-t keresni , ami nem más mint az obit-x2.bwt )
kiválasztani az irót, betenni egy üres CD-t és rátapadni a gombra 'Write'
- Végeredmény és tanács.:
Ugye jó 10 perc alatt kiírta és indítottam ... szabálytalan mûvelet ... mi lehet a gond ?! Ugye fent van nekem egy virtual drive a DÉMON ! Gyorsan letörlés és újra próba !
ÉS ELINDUL !!! Elindul minde az LG-ben ott kb. 20-30 másodpercig szöszmötöl , de elsõre olvassa , de ha az Asus majd 5 éves 34*-es olvasómba rakom , ott 5-10 másodperc és már indul is a game crack-elés nélkül ( ugye a Devinace-s változatról telepítettem , nem crack-eltem , hanem beraktam ezt a 1-es cd-rõl készült clonecd-s változatot és már indul is a program ... és nyugodtan lehet patch-elgetni össze vissza , mert megy ! :)
Szóval köszönöm mindenkinek a segítségét kiírás ügyében , neked is Callisto és neked is MrTressy ! :)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Hogy miért nem lehet (olyan egyszerûen) kiírni a játékot? Nos az új SecureROM védelem miatt ;)
Magyarosításról én eddig nem tudok...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
BaumDoktor: First of all i DID buy the game even got it imported from usa!!! (arrived a good week ago)
i just wanted to tell someone there is possibility to copy - icouldnt copy mine myself so whats the matter with getting a iso? or tellin someone it works?
stroller: hey baumdoktor mate, its walker from the egosoft forum, can you tell the exact settings you used in Alcohol to burn that mdf file? cheers
LoL ;)
NEHOGY VALAKI LETÖLTSE, MERT VÍRUS VAN BENNE!
Sajnos az OBIT verziót még nem láttam, de kezdem elveszteni az érdeklõdésem a játék iránt, miután egy fél napig próbáltam valahogy mûködésre bírni a MrTressy-féle verziót. Ennyi szívást azért...
Változó sikerrel...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Hát azé remélem hamarosan a nagy crekker csávók megszakértik má me kezd bicskanyitogató hangulatom lenni...
IBANEZ UV777 Rulez
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

http://web.axelero.hu/tressy/quantumtube.jpg
http://web.axelero.hu/tressy/quantumtube2.jpg
De lesz még alkalmam tesztelni, hogy most kikapcsolva is megírja (és én szartam el valamit az elsõ X2 próbánál) vagy nem. (Szerintem nem lenne jó ha másodszor próbálnám, akkor sem.) De a lényeg, hogy legalább így megírta.