723
SOUNDTRACKS és más
  • Atika :o)
    Sziasztok nemtudja valaki hogy a Bad Boys elso reszeben a film legelejen mikor kezdodik mi a zenenek a cime mert a hivatalos sound track cdn nemtalaltam. Elore is koszi
  • Haegemonia
    Üdv. mindenkinek

Nem tudja valaki, hogy honnan tudnám letölteni a Halálos hallgatás (Dead Silence) című film soundtrackjét?
    Nagyon kéne.
    Előre is köszi.
  • tugyiti
    üdv. mindenkinek

Nincs véletlenül valakinek meg a Judgment Day (1999) tracklist-je?
  • count0
    sziasztok

kellene nekem a férj és férj soundtrack-je.
    Átnéztem az egész netet, de nem találom sehol.
    Ha valaki segitene, megköszönném.
  • Japep
    Hello!

Nekem az Ong-bak (2003) című filmből kellene az egyik szám.
    A Filmben úgy 1:10.00-1:20.00 körül megy ennél a jelenetnél (a videó alatt ha jól hallom nem az a zene megy, kicserélték)...ebben a számban is benne van (sajnos ezt tették be a film OST-jébe), de csak egy rövid effektként a végén: Kayliah - Le code de l'honneur

Ennek a számnak kellene az "eredeti" címe.

Tudom, hogy nem egyszerű, de hátha van itt valaki, aki ismeri...

Előre is kössz!
  • Daza500
    Hello !

Talán valaki itt még emlékszik a Banán Joe c. Bud Spencer filmre.
    Az a szám kéne belőle, ami az elején a kamionverseny alatt megy.

YouTube-on fennt van a jelenet.
  • atiapuka
    Sziasztok!

A Top Gun paródia (Hot Shots) zenéjét keresem. Meg van valakinek?
  • monadada
    hú,nemtom nem hiszem,majd nézelődök, hátha ezaz ..
    ja..SEGÍCCSÉG !honnan tudom letölteni Lou Reed:Perfect day c. számát .?.....?
    az ami a Trainspottingbe van, mikor Mark naon kiüti magát..vki tudja szójjon lécci
  • Monoton
    Sweeney Todd OST je érdekel
  • Ariakus
    Hát pl az Elefántember végén is ez a szép zene szól.
  • monadada
    sziasztok !nem tudja valaki , h milyen filmekben van Samuel Berger :adagio for strings c. műve ?azt tudom h A szakasznak is a zenéje,de én egy más filmet keresek,csak nemtom a címet ..
    köszii
  • cassone
    Smith Ügynök - Mátrix ( hun edition )
  • RUSSIANBOY
    Crower1987

Szerintem az a MOBY-tol az Extreme Ways cimű szám lesz.Itt bele tudsz hallgatni>> http://www.gomusic.ru/album.aspx?id=36157

A legutolso szám.
  • marietta0524
    sziasztok!nincs meg valakinek a you got served-ből (utcai táncból) a B2k- Take it to the floor és aceyalone-tól a Find out?vagy esetleg nem tudtok mondani olyan oldalat ahonnan letölthetném?segítsetek
  • Eddmegleves
    Sziasztok
    Hallottam egy számot két filmben is és nagyon megtetszett. Sajnos csak arra emléxem hogy a Bourne rejtélyben van ez az zene mégpedig annál a résznél amikor menekül a Mett Démon a kis mini-vel. Elég jóféle a zene. Valaki segítsen lécci. Előre is köszi
    Peace
  • jambuli
    Hi All!
    Ennek a videóját keresem.Segítsetek!!!!
    hi-tek 3_"Come on and dance"
  • Sifa
    Nekem is segítsetek légyszi. A "Kukorica gyermekei III"-nak a DVD menü alatti zene kellene. Már rengeteg helyen megnéztem, de nem találom. Előre is köszke. Üdv.
  • Crower1987
    sziasztok!
    Valaki segíthetne nekem! A bourne relytély c film végégén van egy zene ami nincs a filmalbumon és kellene! A bouren csapda is azzal a zenével ér véget!!! Előadó és Cím is elég lenne! Előre is köszi!!!
  • RUSSIANBOY
    én is valamelyik torrent oldalrol szedtem le ha jol emlékszem a mininova.org -ról.
  • Monoton
    az netes oldalt megadnád? köszi
  • RUSSIANBOY
    én a Tökéletes Katona 1 filmzenéjének örülnék ha megvan valakinek.Van egy netes oldal ahol bele lehet hallgatni de letölteni idáig még sehonnan se tudtam.Se BC-ről se torrentről...............
  • RUSSIANBOY
    persze nagyon szivesen átküldöm én is vadásztam rá.Akinek van MSN-je vegyen fel [email protected] és átküldöm
  • Wreck86
    oh,köszi!!!
  • Monoton
  • Wreck86
    hű!azt el lehet tőled szépen kérni!:)
  • RUSSIANBOY
    brianspilner irta:
    Sziasztok!

Nekem a Transformers filmzenéi kellenének, de nem az albumra gondolok, amiben a linkin park meg a styles of beyond meg a többiek vannak, hanem konkrétan a filmkészítők által készült zene kellene...Sőt ezek inkább zenei effektek...
    Ha valaki tudja mire gondolok segitsen!

Nekem megONE:):)
  • Monoton
  • brianspilner
    Sziasztok!

Nekem a Transformers filmzenéi kellenének, de nem az albumra gondolok, amiben a linkin park meg a styles of beyond meg a többiek vannak, hanem konkrétan a filmkészítők által készült zene kellene...Sőt ezek inkább zenei effektek...
    Ha valaki tudja mire gondolok segitsen!
  • berecz01
    cs
    valaki tud írni egy linket ahol fönn van a xxx filmzenéje
  • atiapuka
    Sziasztok!

Közben a Vadgalamb zenéje már nem kell. Viszont van benne egy dallam (komolyzene) amit a sólyom akkor énekel amikor elkapja a galambokat és bezárja. Na én (ill. a fiam) ezt keresem, legalább azt szeretném tudni, hogy mi ez a zene. Tud ebben valaki segíteni?

Köszi
  • okiland
    Sziasztok!

Valakinek nincs meg véletlen a ROCKY V. és a RESZKESSETEK BETÖRŐK 1., filmzejéne??
  • vandyke
    Sziasztok!
    Konkrétan engem az érdekelne, hogy hol lehet nagyobb mennyiségben filmzene cd-t találni Budapesten. Eddig a Duna plaCában vettem a vördzsinbe, de az már párhónapja bezárt. Egyébként az AVP-Requiem kellene, ami két napja jelent meg. Előre is köszi az infókat!
  • atiapuka
    Sziasztok!

Valakinek nincs meg véletlenül a Vadgalamb c. film zenéje (Valiant)?

Köszke
  • htr93
    Yann tiersen D'amelie la fabulex vag y valami ilyesmi francia film.
  • Wreck86
    Megvan:)
    akinek kell még: klikk
  • Wreck86
    Hello!
    A Trója/Troy [2004] OST-jét szeretném megtalálni.Valak itudna segíteni? Akár torrent,rapidshare...stb segítséget szívesen vennék!
    köszi!
  • riddick669
    Sajnos ezek nem azok.Nekem az kéne ami a sorozatban van.
  • Monoton
    ebben azthiszem benne van
  • The Protector
    Hy.Volt régen egy jó sorozat a tv-ben.Kung fo:the legend continues.David carradine az egyik főszereplő.Szóval nekem ennek a kezdődésének a zenéje kéne.Mindent felkutattam ért de nem találom sehol pedig nagyon szeretném.Adok linket melyik is ez a szám:
    http://www.youtube.com/watch?v=-kE96v8SKkI

• carterx
    köszi,én is

csao