723
SOUNDTRACKS és más
-
#603 Sziasztok nemtudja valaki hogy a Bad Boys elso reszeben a film legelejen mikor kezdodik mi a zenenek a cime mert a hivatalos sound track cdn nemtalaltam. Elore is koszi -
Haegemonia #602 Üdv. mindenkinek
Nem tudja valaki, hogy honnan tudnám letölteni a Halálos hallgatás (Dead Silence) című film soundtrackjét?
Nagyon kéne.
Előre is köszi. -
#601 üdv. mindenkinek
Nincs véletlenül valakinek meg a Judgment Day (1999) tracklist-je? -
count0 #600 sziasztok
kellene nekem a férj és férj soundtrack-je.
Átnéztem az egész netet, de nem találom sehol.
Ha valaki segitene, megköszönném. -
#599 Hello!
Nekem az Ong-bak (2003) című filmből kellene az egyik szám.
A Filmben úgy 1:10.00-1:20.00 körül megy ennél a jelenetnél (a videó alatt ha jól hallom nem az a zene megy, kicserélték)...ebben a számban is benne van (sajnos ezt tették be a film OST-jébe), de csak egy rövid effektként a végén: Kayliah - Le code de l'honneur
Ennek a számnak kellene az "eredeti" címe.
Tudom, hogy nem egyszerű, de hátha van itt valaki, aki ismeri...
Előre is kössz! -
Daza500 #598 Hello !
Talán valaki itt még emlékszik a Banán Joe c. Bud Spencer filmre.
Az a szám kéne belőle, ami az elején a kamionverseny alatt megy.
YouTube-on fennt van a jelenet. -
atiapuka #597 Sziasztok!
A Top Gun paródia (Hot Shots) zenéjét keresem. Meg van valakinek? -
monadada #596 hú,nemtom nem hiszem,majd nézelődök, hátha ezaz ..
ja..SEGÍCCSÉG !honnan tudom letölteni Lou Reed:Perfect day c. számát .?.....?
az ami a Trainspottingbe van, mikor Mark naon kiüti magát..vki tudja szójjon lécci -
Monoton #595 Sweeney Todd OST je érdekel -
Ariakus #594 Hát pl az Elefántember végén is ez a szép zene szól. -
monadada #593 sziasztok !nem tudja valaki , h milyen filmekben van Samuel Berger :adagio for strings c. műve ?azt tudom h A szakasznak is a zenéje,de én egy más filmet keresek,csak nemtom a címet ..
köszii -
cassone #592 Smith Ügynök - Mátrix ( hun edition ) -
RUSSIANBOY #591 Crower1987
Szerintem az a MOBY-tol az Extreme Ways cimű szám lesz.Itt bele tudsz hallgatni>> http://www.gomusic.ru/album.aspx?id=36157
A legutolso szám. -
marietta0524 #590 sziasztok!nincs meg valakinek a you got served-ből (utcai táncból) a B2k- Take it to the floor és aceyalone-tól a Find out?vagy esetleg nem tudtok mondani olyan oldalat ahonnan letölthetném?segítsetek -
Eddmegleves #589 Sziasztok
Hallottam egy számot két filmben is és nagyon megtetszett. Sajnos csak arra emléxem hogy a Bourne rejtélyben van ez az zene mégpedig annál a résznél amikor menekül a Mett Démon a kis mini-vel. Elég jóféle a zene. Valaki segítsen lécci. Előre is köszi
Peace -
jambuli #588 Hi All!
Ennek a videóját keresem.Segítsetek!!!!
hi-tek 3_"Come on and dance" -
Sifa #587 Nekem is segítsetek légyszi. A "Kukorica gyermekei III"-nak a DVD menü alatti zene kellene. Már rengeteg helyen megnéztem, de nem találom. Előre is köszke. Üdv.
-
Crower1987 #586 sziasztok!
Valaki segíthetne nekem! A bourne relytély c film végégén van egy zene ami nincs a filmalbumon és kellene! A bouren csapda is azzal a zenével ér véget!!! Előadó és Cím is elég lenne! Előre is köszi!!! -
RUSSIANBOY #585 én is valamelyik torrent oldalrol szedtem le ha jol emlékszem a mininova.org -ról. -
Monoton #584 az netes oldalt megadnád? köszi -
RUSSIANBOY #583 én a Tökéletes Katona 1 filmzenéjének örülnék ha megvan valakinek.Van egy netes oldal ahol bele lehet hallgatni de letölteni idáig még sehonnan se tudtam.Se BC-ről se torrentről............... -
RUSSIANBOY #582 persze nagyon szivesen átküldöm én is vadásztam rá.Akinek van MSN-je vegyen fel [email protected] és átküldöm -
#581 oh,köszi!!! -
Monoton #580 #557 -
#579 hű!azt el lehet tőled szépen kérni!:) -
RUSSIANBOY #578 brianspilner irta:
Sziasztok!
Nekem a Transformers filmzenéi kellenének, de nem az albumra gondolok, amiben a linkin park meg a styles of beyond meg a többiek vannak, hanem konkrétan a filmkészítők által készült zene kellene...Sőt ezek inkább zenei effektek...
Ha valaki tudja mire gondolok segitsen!
Nekem megONE:):) -
Monoton #577 #557 -
brianspilner #576 Sziasztok!
Nekem a Transformers filmzenéi kellenének, de nem az albumra gondolok, amiben a linkin park meg a styles of beyond meg a többiek vannak, hanem konkrétan a filmkészítők által készült zene kellene...Sőt ezek inkább zenei effektek...
Ha valaki tudja mire gondolok segitsen! -
berecz01 #575 cs
valaki tud írni egy linket ahol fönn van a xxx filmzenéje -
atiapuka #574 Sziasztok!
Közben a Vadgalamb zenéje már nem kell. Viszont van benne egy dallam (komolyzene) amit a sólyom akkor énekel amikor elkapja a galambokat és bezárja. Na én (ill. a fiam) ezt keresem, legalább azt szeretném tudni, hogy mi ez a zene. Tud ebben valaki segíteni?
Köszi -
#573 Sziasztok!
Valakinek nincs meg véletlen a ROCKY V. és a RESZKESSETEK BETÖRŐK 1., filmzejéne?? -
#572 Sziasztok!
Konkrétan engem az érdekelne, hogy hol lehet nagyobb mennyiségben filmzene cd-t találni Budapesten. Eddig a Duna plaCában vettem a vördzsinbe, de az már párhónapja bezárt. Egyébként az AVP-Requiem kellene, ami két napja jelent meg. Előre is köszi az infókat! -
atiapuka #571 Sziasztok!
Valakinek nincs meg véletlenül a Vadgalamb c. film zenéje (Valiant)?
Köszke -
#570 Yann tiersen D'amelie la fabulex vag y valami ilyesmi francia film. -
#569 Megvan:)
akinek kell még: klikk -
#568 Hello!
A Trója/Troy [2004] OST-jét szeretném megtalálni.Valak itudna segíteni? Akár torrent,rapidshare...stb segítséget szívesen vennék!
köszi! -
#567 Sajnos ezek nem azok.Nekem az kéne ami a sorozatban van. -
Monoton #566 ebben azthiszem benne van -
#565 Hy.Volt régen egy jó sorozat a tv-ben.Kung fo:the legend continues.David carradine az egyik főszereplő.Szóval nekem ennek a kezdődésének a zenéje kéne.Mindent felkutattam ért de nem találom sehol pedig nagyon szeretném.Adok linket melyik is ez a szám:
http://www.youtube.com/watch?v=-kE96v8SKkI
-
#564 köszi,én is
csao