723
SOUNDTRACKS és más
-
#643 Hello! igaz nem megy már az a film/reklám..( ha jól tudom ). Az egység- ről lenne szó.. annak a zenéjét keresem.. de ami az ajánlója alatt szólt.. tudna nekem valaki segíteni?
http://www.theunit.hu/index.php?page=letoltes&directory=OST
itt már néztem, de azt nem találtam.. előre is köszi!! -
#642 megoldható h kivágom azt a részt :-DDD -
viizo #641 sajnos nem láttam a filmet, így nem tudom melyik számról lenne szó :/ -
#640 az én kérésemben nemtudsz esetleg segíteni ?? (Harc mestere 2 elején a zene v soundtrack) :-)) -
viizo #639 mindkettőtöknek ment :)
ha nem találjátok sehol, feltehetem valahova a zenét.. -
#638 köszi, habár nem nekem küldted, de én is kerestem:D tehát kössz:D -
viizo #637 Robbie Robertson - Shine Your Light ;) -
#636 Sziasztok! Ez nekem is nagyon kellene, ha meg tudná valaki monadni.. de azt hiszem, hogy a film bemutatójában is ( ajánlóban ) ez ment..köszi előre is ! -
#635 Hello!
Most ért a véget a Tűzből nincs kiút című film.A végén,a temetésnél szólt egy szám.Nem tudja valaki a címét? -
#634 Sziasztok! A taxi filmek zenéit keresem. Ha valaki tud segíteni linke(ke)t dobjon pls. Köszi elore is ! -
ecneb #633 jefferson airplane - white rabbit -
atomcicca #632 A kedvenc filmzeném a Kegyetlen játékok zenéi! :) De mondjuk magát a filmet is imádom -
#631 igen!
és találtam egy jobb verziót ahol a másik keresett számom is megtaláltam all in one :DDDD
köszi szépen még1szer
http://www.youtube.com/watch?v=Q1cfTMdjkYM&feature=related -
upet #630 Hello!
Nem tudom, erről van szó? -
#629 egy zeneszám érdekelne:
A Félelem és reszketés Las Vegasban c. filmből, amikor az ügyvéd ül a kádban és azt akarja h az újságírás doktora hajítsa bele a magnót a kádba, amikor elhangzik a fehér nyúl... na én azt a számot keresem! ha valaki tudja miről van szó dobjon egy pm-et :) linket vagy valamit....
köszi előre is
-
badalac #628 A régi The Omen filmzenéje nálam mindent visz!
R.I.P Jerry Goldsmith -
#627 Üdv
Nem tudjátok véletlenül, hogy a harc mestere 2 c. film legelején hallható zenének mi a címe meg az előadója ?? probálnám megszerezni azt a számot nagyon !! Köszi .. -
kecskepok #626 sziasztok.Tudna valaki segíteni a mackótestvér soundtrackjének megtalálásában?Előre is köszönöm -
#625 Green Street Hooligans c. film zenéjét hol tudom letölteni? -
#624 Köszönöm válaszodat, valahogy elsőre elsiklottam fölötte! Sajnos pontosan nem ezt keresem: ez a CD-ről származik. Ha teheted, hasonlítsd össze az eredeti filmzenével: hiába ugyanaz a szerzőpáros (sőt tudomásom szerint ők is játszanak a zenekarban), sajnos a két zenének köze sincs egymáshoz.
De azért kösz a fáradozást!
Továbbra is kérdés: hol érhető el az EREDETI Piedone a zsaru filmzene? -
#623 Hopp! Most olvasom a Filmzene.net-en, hogy az Oliver Onions név a De Angelis testvérek "másik" neve egyes stáblistákon. Akkor viszont végképp nem értem, hogy miért annyira más a CD-n a zene hangzása, mint az eredetinek.
De továbbra is kérem, hogy aki tud a Piedone a zsaru EREDETI zenéjének beszerzési forrásáról, az írjon! Kösz! -
éééénZoli #622 Köszönöm a linkeket! sokat segítettél! -
#621 Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy honnan tudnám letölteni a Csocsó cimű film zenéjét,már ami a vágán megy.....nem tom h azonos e az elejével hirtlen.
Köszönet! -
#620 Album : It's All Gone Pete Tong O.S.T
Genre: Electronic
Source : 2xCD
Label : EMI
Catalog# : 0946 311 2132 6
Release Date : 04/10/2005
Tracks : 36
Play Time : 66.07+74.23
Tracklisting:
CD1 - Day
01. 808 State - Pacific State (Massey's Conga Mix)
02. Lol Hammond - Cloud Watch
03. Graham Massey - Dry Pool Suicide
04. Graham Massey - Moonlight Sonata
05. Lol Hammond - Baby Piano
06. Pete Tong - Ku Da Ta
07. Moroccan Blonde - Mirage
08. Beta Band - Troubles
09. Lucienne Boyer - Parlez-Moi D'Amour
10. Reflekt feat. Delline Bass - Need To Feel Loved (Horizontal Mix)
11. Beta Band - It's Over
12. Depeche Mode - Halo (Goldfrapp Remix)
13. Afterlife - How Does It Feel?
14. Ferry Corsten & Shelley Harland - Holding On (Album Version)
15. Fragile State - Four-Four-Four
16. Penguin Café Orchestra - Music For A Found Harmonium
17. Graham Massey - Learning To Lip-Read
18. The Beach Boys - Good Vibrations
19. Interlude
20. Barefoot - White Lines
CD2 - Night
01. Intro
02. Schwab - DJs In A Row
03. Deep Dish - Flashdance (Raul Rincon Remix)
04. Juggernaut - Good To Go mixed with Christophe Monier & DJ Pascal Représentent - Rock That House Musiq
05. Black Rock featuring Debra Andrew - Blue Water (Original Mix)
06. Shapeshifters - Back To Basics (Main Vocal Mix)
07. Scent - Up & Down (Superclub Mix)
08. Pete Tong & Steve Mac presents Lingua Franca - Serendipity
09. Jaydee - Plastic Dreams (Tayo & Acid Rockers Remix)
10. Ferry Corsten - Rock Your Body Rock (Rennie Pilgrem's Hum Remix)
11. Doublefunk feat. Frankie Wilde - Can You Hear Me Now? (Club Mix)
12. Trisco - Musak (Steve Lawler Remix)
13. Filterheadz - Yimanya
14. Reflekt feat. Delline Bass - Need To Feel Loved (Seb Fontaine & Jay P's Type Remix)
15. Pete Tong & Chris Cox - More Intensity
16. Orbital - Frenetic (Short Mix)
CD1
CD2
Password: sashasretroemporium.blogspot.com -
éééénZoli #619 sziasztok! engem a nesze neked Pete Tong cimű film zenéje érdekelne ha valaki esetleg tudja honnan tudom leszedni az segitsen pls! koszi -
#618 Sziasztok! Mostanában szokott lenni az RTL-n Az egység című film, annak szeretném a zenéjét ( még csak a baemutatójában hallottam ) megszerezni valahonnan, ebben kérném a segítségeteket! Előre is köszi!
-
#617 azt hiszem erre gondolsz, még régebben egy filmzene-válogatás albumban leltem rá -
#616 Hi.
A láthatatlan c. film végén amikor a repülővel szórakoznak akkor milyen zene megy?
Leszedtem az ost-ot de egyiknek sincs sok köze hozzá. -
#615 Már minden elképzelhető módon kerestem a Piedone a zsaru zenéjét (Piedone lo Sbirro). Állandóan az Oliver Onion-féle CD-re bukkanok. Ez sajnos még köszönőviszonyban sincs az eredetivel!!!
Már próbáltam a DVD-ből is kivágni, de ott lekeverik a végét, így csak 1,5 perces.
Nem tud valaki olyan helyről, ahol az EREDETI változatot érhetném el? Köszi! -
colalady #614 Nekem két film zene kellene:
- Terry Wood: Girls against girls
- Fee Waybill: Meeting half the way
Ez egy amerikai film vígjáték betétdala a Nobody's perfect-é.
Köszi előre is! colalady -
#613 Sziasztok nemtudja valaki veletlenul hogy a Wanted cimu filmben mikor az elejen a csavesz az agyban felriad a metrora es elkezd szolni a zene hogy annak mi a cime mert a soundtrackos cd-n nem talaltam meg elore is koszi -
#612 Semmi baj. -
#611 erdekes akkor ami nekem volt azon nem volt rajta tutti -
#610 Pedig rajta van az OST-én.
Bad Boys OST -
#609 ja ja nekem is tetszik es valahol meg is volt de persze nem talaltam meg es most hogy volt tvben meg akartam hallgatni :) -
#608 Szivesen,egy igen jol sikerült betétdal. -
#607 a koszi lemaradt :D -
#606 igen igen erre gondoltam :) -
#605 Erre gondolsz?
Mark Mancina-Theme from Bad Boys -
Eddmegleves #604 Sziasztok...nekem a kiscsávó című filmből kellene az a zene vagy ének amit a szintetizátoros sráck küld az étteremben...az hatalmas:D Persze az ő verziójában nem a hagyományosban... valaki valami ilyet nem látott neten???????