3026

KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --

Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77

• Lifeforce
    Legalább is amíg nem csinálnak ehez is gy pingert addig ez egy megoldás lehet.
  • Lifeforce
    Mekkora a Magyar scen?
    Csak azért kérdezem, mert bele tudnám rakni a demóba a teljes full cuccot, de akkor mindenkinek le kellene töltenie megint 1CD-t
    Ez azt jelenti, hogy a demó megkapja a full sajátosságait...grafika, fizika...stb, de ha a demonak valamilyen problémája volt akkor az a régi marad.
    Ha sokan vagytok akik szeretnétek játszani a "full" játékkal akkor az valószínüleg megoldható, de egyedül maradunk...
    Tehát külföldiek kizárva.
  • Novca
    Valszeg nekem is marad a gyári CD alternatívája.
    Én csak a Demo-val toltam eddig (mindkettővel), és ha csak olyan élményeket kapok a FULL gaméban, akkor már megérte. A DF:BHD-t nyúzom cirka másfél éve. Sztem legalább ennyi ideig kitart majd nálam a JO is. Szenzációs játék!
    Főleg, ha majd lemegy az első nagy láz, és letisztulnak kicsit a dolgok (lúzerek, team killer-ek, stb. kihullanak), és maradnak olyan emberek, akik ténylegesen tudnak csapatban dolgozni, akkor lesz igazán jó a JO. ;-)
  • grebber
    Valaki nyomta már a multit mondjuk mondjuk 15 emberrel????
    Vagy egyátalán nem lehet??Vagy lehet csak a lagtol lehetetlen lenne játszani???
  • Skiper
    Én már mennék megvenni hehe :)
  • grebber
    2-3 ember akkor az nem is multi igazán :(
    Elképzelhető hogy meg kell majd vennem
  • antijedi
    semmijenek, fix szerver nincs és szvsz nem is lesz..., ha valaki hostol egy átlag kapcsolatal szeirntem oylan 2-3 embert tuti elbir :)
  • antijedi
    hát nem tom pontosan de szerintem a port csak anyit számit hogy a gitek mivel komunikálnak szal elvileg jó, amugy nem tom ki kell kisérletezni :)
  • Hazo
    hát igen, ez a kérdésem nekem is...meg egyáltalán milyen IP-jű szerverek működnek????
  • ReTeK
    antijedi te vágod a témát, nem ?
  • ReTeK
    azt a GIT port számot mire kell állítani, ha egyátalán kell ? (213 alapban, ez a Splinter lenne ?)
  • Hazo
    ezt próbáltam : 213.84.155.216 (port:213, TCP connect, Forward :7776), de sajna nem ment :(

más ötlet?
  • Hazo
    köszi.

tudtok modani server IP-t. Milyen port számokat kell beírni a GIT-be?
  • antijedi
    ue magyarul , és közérthetőbben :)
  • Hazo
    Sziasztok!

Sikerült mát valakinek multiban játszania. Mert nekem nem megy. Tud valaki segíteni?

Előre is köszi.
  • El Fuego
    Mar hogyne erdekelne valakit a ajtek.
  • arty
    najo, ablak becsuk, latom kurvara senkit nem erdekel a game :)
  • arty
    haat, ha a multi nem erdekel, akkor ezt le se szedd... a nehany ecceru training misson es egypar coop mission egyeduli vegigvitelen kivul nem nagy elmeny :)

ara inkabb DF es kiegeszitoje :)
  • davos80
    A multizni nem szeretek.
  • Kaszi46
    hát a környezet dzsungel de inkább battlefield hangulata van. azt remélem tudod hogy ha a teljeset húzod akkor még csaka a training missziokat tudod megcsinálni mert multira még nincs normális megoldás
  • Jonny87
    Kizárólag a környezet, ami olyan, mint a Far cryban. Ez a game más, ez jobb :) + ez taktikai csapatjatek, far cry ugye inkabb singlere van kihegyezve.
  • arty
    nem FC szeru, mert a fizika a jatekbol szinte teljesen hianyzik. inkabb a kornyezet, az univerzum vonzo, aki ezt szereti :)
  • davos80
    Far cry szerű?
    Többet nem kérdek, már csorog lefelé.
  • davos80
    Szóval jó.
  • arty
    en a gitnel roszabb, battlelanos modon jatszottam 6-8 emberes serveren, coop, az jol ment :)

nekem eleg lenne, ha 4esben mennenk coop missonoket, nem akarok egybol 128 emberes servert ;)

ha ket azonos gepen mas a sebesseg, az ugye csak bios/szoftveres gond lehet :)
  • Kaszi46
    annál azert lényegesen több
  • davos80
    Milyen a játék? Játszható?
  • Kaszi46
    ennek ellénere 2 ugyanolyan konfigon is eltérően fut!!
    itt konkrétan 2 2.4es 9600 pro val és 512 rammal felszerelt hasonlo szoftverkörnyezetben futo masinára gondolok. 1iken tökéletesen megy másikon jatszhatatlanul akad.
    a másik meg zbf nél szarab konfiggal rendelkező barátunknak, természetesen dx8as kari van neki, igaz minimumon de elfut a game.
    szoval sztem itt másrol lehet szo, talán nincsen rendesen optimalizálva még a demo. meg kellene probálni full is akad e.
  • Kaszi46
    de ott csak max 2en 3an tudnánk bohockodni mert belagl több embernél nem?
  • arty
    az nagyon bena a fullhoz kepest, egyaltalan nem ereztem a demonal, amit ennel :)

GIT beallitasa

Itt ugyan egy masik jatek van leirva (mas mar ugy emlekszem linkelte) de lathato, h pofon egyszeru... egy probat legalabb megerne, h ne bassza az agyam, h lehet h mar regen jatszhatnank, csak mindenki lusta :)
  • Kaszi46
    gyere inkabb demoval
  • arty
    1 ember nincs aki kiprobalna h megy e GIT el? ennyire senkit sem erdekel ????
  • arty
    masvalaki netes game proba? :)
  • arty
    na, skiper eltunt az eterben :)
  • arty
    tudja valaki melyik porton megy a jatek ? readme.txt ben 1 szot sem talalok rola :(
  • arty
    a 9100 jobb kartya mint a 9200, mivel 8 pipeline dolgozik a kartyan :) 128mbyte os a karesz?

erdemes lenne a grafikai beallitasokat nyustolni, hatha valamelyiktol nagyot javul. :)

az is kerdes milyen gep van alatta ...
  • Mossberg
    Mármint szőrszálhasogatás hosszú Ő-vel

DX8-assal a demo simán ment, így is megéri beruháznom egy DX9-es karira ? Nyújt annyival többet a game látványban ?
  • Shogun
    huhh ez a szörszálhasogatás Istenem
  • El Fuego
    Ha mar videokartya kerdes...
    Mindenhol irjak mint hardverkovetelmeny, hogy DirectX 9 kompatibilis kartya kell hozza. Fut olyanon is amelyik csak a DX8-at tudja, de hat olyan is lesz. Akad, stb....
    DX9 kompatibilis kartyak meg a kovetkezok.
    Nvidia:
    GF FX 5200-tol felfele, bar az 5200 gyengus
    Ati:
    9500-tol felfele

Ergo pl 9100 es 9200 messze nem DX9 kompatibilis, valamint a GF4-ek sem.

Az ezeknel kisebb kartyak, nem tamogatjak a DX9-et sajnos, igy nem is fog tokeletesen futni a jatek, hisz olyan opciokat nem tud a kartya, amit DX9 vegett beleepitettek a jatekba.
  • M@TriX
    9100-ed van?
    én nem vagyok ATI-s, de nálam a minimum a 9200. Szóval ha neked 9100 van, akkor ne várd, hogy egy új játék ne szagasson.
    Birom az ilyen elvárásokat... (utolsó mondat törlendő ha valamely részlet nem valós részletet részletez)