3026
KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
Lifeforce #783 Legalább is amíg nem csinálnak ehez is gy pingert addig ez egy megoldás lehet. -
Lifeforce #782 Mekkora a Magyar scen?
Csak azért kérdezem, mert bele tudnám rakni a demóba a teljes full cuccot, de akkor mindenkinek le kellene töltenie megint 1CD-t
Ez azt jelenti, hogy a demó megkapja a full sajátosságait...grafika, fizika...stb, de ha a demonak valamilyen problémája volt akkor az a régi marad.
Ha sokan vagytok akik szeretnétek játszani a "full" játékkal akkor az valószínüleg megoldható, de egyedül maradunk...
Tehát külföldiek kizárva. -
Novca #781 Valszeg nekem is marad a gyári CD alternatívája.
Én csak a Demo-val toltam eddig (mindkettővel), és ha csak olyan élményeket kapok a FULL gaméban, akkor már megérte. A DF:BHD-t nyúzom cirka másfél éve. Sztem legalább ennyi ideig kitart majd nálam a JO is. Szenzációs játék!
Főleg, ha majd lemegy az első nagy láz, és letisztulnak kicsit a dolgok (lúzerek, team killer-ek, stb. kihullanak), és maradnak olyan emberek, akik ténylegesen tudnak csapatban dolgozni, akkor lesz igazán jó a JO. ;-) -
#780 Valaki nyomta már a multit mondjuk mondjuk 15 emberrel????
Vagy egyátalán nem lehet??Vagy lehet csak a lagtol lehetetlen lenne játszani??? -
#779 Én már mennék megvenni hehe :) -
#778 2-3 ember akkor az nem is multi igazán :(
Elképzelhető hogy meg kell majd vennem -
antijedi #777 semmijenek, fix szerver nincs és szvsz nem is lesz..., ha valaki hostol egy átlag kapcsolatal szeirntem oylan 2-3 embert tuti elbir :) -
antijedi #776 hát nem tom pontosan de szerintem a port csak anyit számit hogy a gitek mivel komunikálnak szal elvileg jó, amugy nem tom ki kell kisérletezni :) -
Hazo #775 hát igen, ez a kérdésem nekem is...meg egyáltalán milyen IP-jű szerverek működnek???? -
#774 antijedi te vágod a témát, nem ? -
#773 azt a GIT port számot mire kell állítani, ha egyátalán kell ? (213 alapban, ez a Splinter lenne ?) -
Hazo #772 ezt próbáltam : 213.84.155.216 (port:213, TCP connect, Forward :7776), de sajna nem ment :(
más ötlet? -
Hazo #771 köszi.
tudtok modani server IP-t. Milyen port számokat kell beírni a GIT-be? -
antijedi #770 ue magyarul , és közérthetőbben :) -
Hazo #769 Sziasztok!
Sikerült mát valakinek multiban játszania. Mert nekem nem megy. Tud valaki segíteni?
Előre is köszi. -
El Fuego #768 Mar hogyne erdekelne valakit a ajtek. -
#767 najo, ablak becsuk, latom kurvara senkit nem erdekel a game :) -
#766 haat, ha a multi nem erdekel, akkor ezt le se szedd... a nehany ecceru training misson es egypar coop mission egyeduli vegigvitelen kivul nem nagy elmeny :)
ara inkabb DF es kiegeszitoje :) -
davos80 #765 A multizni nem szeretek. -
#764 hát a környezet dzsungel de inkább battlefield hangulata van. azt remélem tudod hogy ha a teljeset húzod akkor még csaka a training missziokat tudod megcsinálni mert multira még nincs normális megoldás -
#763 Kizárólag a környezet, ami olyan, mint a Far cryban. Ez a game más, ez jobb :) + ez taktikai csapatjatek, far cry ugye inkabb singlere van kihegyezve. -
#762 nem FC szeru, mert a fizika a jatekbol szinte teljesen hianyzik. inkabb a kornyezet, az univerzum vonzo, aki ezt szereti :) -
davos80 #761 Far cry szerű?
Többet nem kérdek, már csorog lefelé. -
davos80 #760 Szóval jó. -
#759 en a gitnel roszabb, battlelanos modon jatszottam 6-8 emberes serveren, coop, az jol ment :)
nekem eleg lenne, ha 4esben mennenk coop missonoket, nem akarok egybol 128 emberes servert ;)
ha ket azonos gepen mas a sebesseg, az ugye csak bios/szoftveres gond lehet :) -
#758 annál azert lényegesen több -
davos80 #757 Milyen a játék? Játszható? -
#756 ennek ellénere 2 ugyanolyan konfigon is eltérően fut!!
itt konkrétan 2 2.4es 9600 pro val és 512 rammal felszerelt hasonlo szoftverkörnyezetben futo masinára gondolok. 1iken tökéletesen megy másikon jatszhatatlanul akad.
a másik meg zbf nél szarab konfiggal rendelkező barátunknak, természetesen dx8as kari van neki, igaz minimumon de elfut a game.
szoval sztem itt másrol lehet szo, talán nincsen rendesen optimalizálva még a demo. meg kellene probálni full is akad e. -
#755 de ott csak max 2en 3an tudnánk bohockodni mert belagl több embernél nem?
-
#754 az nagyon bena a fullhoz kepest, egyaltalan nem ereztem a demonal, amit ennel :)
GIT beallitasa
Itt ugyan egy masik jatek van leirva (mas mar ugy emlekszem linkelte) de lathato, h pofon egyszeru... egy probat legalabb megerne, h ne bassza az agyam, h lehet h mar regen jatszhatnank, csak mindenki lusta :) -
#753 gyere inkabb demoval -
#752 1 ember nincs aki kiprobalna h megy e GIT el? ennyire senkit sem erdekel ???? -
#751 masvalaki netes game proba? :) -
#750 na, skiper eltunt az eterben :) -
#749 tudja valaki melyik porton megy a jatek ? readme.txt ben 1 szot sem talalok rola :( -
#748 a 9100 jobb kartya mint a 9200, mivel 8 pipeline dolgozik a kartyan :) 128mbyte os a karesz?
erdemes lenne a grafikai beallitasokat nyustolni, hatha valamelyiktol nagyot javul. :)
az is kerdes milyen gep van alatta ... -
Mossberg #747 Mármint szőrszálhasogatás hosszú Ő-vel
DX8-assal a demo simán ment, így is megéri beruháznom egy DX9-es karira ? Nyújt annyival többet a game látványban ? -
#746 huhh ez a szörszálhasogatás Istenem -
El Fuego #745 Ha mar videokartya kerdes...
Mindenhol irjak mint hardverkovetelmeny, hogy DirectX 9 kompatibilis kartya kell hozza. Fut olyanon is amelyik csak a DX8-at tudja, de hat olyan is lesz. Akad, stb....
DX9 kompatibilis kartyak meg a kovetkezok.
Nvidia:
GF FX 5200-tol felfele, bar az 5200 gyengus
Ati:
9500-tol felfele
Ergo pl 9100 es 9200 messze nem DX9 kompatibilis, valamint a GF4-ek sem.
Az ezeknel kisebb kartyak, nem tamogatjak a DX9-et sajnos, igy nem is fog tokeletesen futni a jatek, hisz olyan opciokat nem tud a kartya, amit DX9 vegett beleepitettek a jatekba. -
#744 9100-ed van?
én nem vagyok ATI-s, de nálam a minimum a 9200. Szóval ha neked 9100 van, akkor ne várd, hogy egy új játék ne szagasson.
Birom az ilyen elvárásokat... (utolsó mondat törlendő ha valamely részlet nem valós részletet részletez)