Joint Operations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy mondta itt valaki is hogy irritálod õt? 😄
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Amugy akit irritalok, annak azt szoktam mondani, mondjon egy szervert, egy idopontot es lejaccuk 😉 Ez meg ezen jatek eseten is el, max 1 kudarccal tobb, elviselem 😉
Forza.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
na, mivel ez felig OFF volt, abbafejezem, gondolom sokakat irrital 😉
Forza.
bár az is igaz hogy a talajnak sincs, szal azzal nem tom mit akart life 😊 a netkodhoz csak a sok playernek van köze... 😊
ok ?
Forza.
Amugy sztem a ronda hegyeket okosabb palyatervezessel dombba lehetett volna gombolyiteni ... ala BHD-TS. Mashol sztem nem latszik a talaj, hiszen a fu miatt tok jol nez ki.
A fizika olyan mertekben terheli amugy a CPU-t, h meg egy egyszeru autoviselkedest sem kepes leszamolni egy mai CPU. Mar ha realisan lenne megcsinalva ... Es itt rentgeteg objektum hathatna egymasra ... ugyhogy a kliens gepet a fizika tutira terhelne. A savszelt nemtom, elbizonytalanodtam.
Forza.
viszont a fizika nem terheli meg ilyen modon a gépet ennyire mivel az nem grafikai téma és nem akkora területre hat mint pl a talaj...
Egyebkent meg a kepekkel nem a grafikat akartam lesajnalni, hanem a fizikat... am vegulis elfogadom h ez egy beta demo, es ebben ilyen.
Forza.
Creasy
Triathlon for life
...és szerintem az a barbie-kommandó, az über fizikájával, meg a rongybabaként csukladozó holttesteivel együtt is sokkal mûvibb hatást kelt (csili-vili minden, sehol egy kopás, szennyezõdés - ahol meg van: pl. rozsda, az is meseszerû...), mint ezek a deltás játékok.
A talj grafikája ezért van butítva de a fizáka nincs kész ez egyértelmûen látszik.
És nem véletlenül írták, h ez csak egy beta!
Forza.
Én azt is elképzelhetönek tartom, hogy a 100+ player miatt van a végletekig leegyszerüsitve a fizika. Inkább 64 player kellene, job fizikával - sztem.
A fö gondom h sokat bf1942zte, majd jött a DC. Az volt eddig nekem legjobb online... A BFV-t a kezdeti lelkesedés után már nem játszom, a dcbe visszaülve meg csunyácska.
Ezért vártam/várum ugy ezt, mint a megváltót..
Forza.
Szerintem ez valami tavaj nyári pre beta.
Ugyan is tavaj szeptemberben kellett volna kiadniuk, és valószínüleg az általad leírt okok miatt nem adták ki.
De ez a demo arra tökéletes, hogy szemléltesse a terepek nagyságát, némi grafikai megvalósítást és az eszközök-fegyverek megvalósítását.
Forza.
Forza.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
ReadMe File
March 15, 2004
ez a readme.txt .. igazad van, csak a gamewindow title kepen nem ez volt ...
Forza.
Jövõ hónapban jön a teljes, akkor szerinted nincs kész a játék?
nem lehetséges, hogy az általuk készített képek a teljesen kész játékból vannak, míg te lehetséges, hogy majd egy éve készült pre beta demot próbálgatsz amibe belebaszták a jármûveket csak azért, hogy te is lássad, hogy miröl is lesz szó a játékban?
ARTY: "van dedikált szerver ... ha hostolsz beállithatod h csak host vagy host and play is"
LIFEFORCE: "Akkor úgy írjuk a hülyébbek kedvéért, hogy commandline-al indítható (no grafikus felületen) indítható dedikált szerver"
Ok, ird ugy 😊 akkor nem ezt fogom válaszolni, hanem h igazad van 😉 Amint látod, õ nem ezt irta.
Komolyan csodálkoztok, hogy nincsenek épitõ jellegû hozzászólások ? Ilyenek után ? Ha valaki rendesen válaszol, segítõ szándékkal, akkor faszságnak kell titulálni, meg hülyézni ?
Nekem sem tetszik, ahogyan néhányan leiráják a véleményüket, fõleg amikor dezinformálnak. Egyetlen megoldás, h irsz rá ellenvéleményt.
Egyébként egyáltalán nem a grafikával van gond! Én imádom a játék motorját, csak amit nem tud, azt nem kellene erõltetni! Vagy megírni rendesen ... ld. hegyek, és objektek egymásra NEM ható kölcsönhatása. ÉVEKKEL ezelõtt sem volt ez divat, és ebben mégis jelen van ... ha két jármü ütközik, illene lemodellezni az eseményt legalább minimális szinten.
Senki sem vár szimuláciot, de ha már vannak jármüvek, a minimum lenne hogy legalább a jellegüknek megfelelõen viselkedjenek.
Forza.
a valoság nem az, hanem:
relative jo kép:
helikopter és a táj reális 😄 kölcsönhatása:
(a helikopterekbõl már kiszálltam, és mégis...)

Forza.
Körkérdés!
Ha hostolnánk egy 24-32 fõs (lehetne több is, de nem naon akarjuk, hogy "Wombat"-tal legyen tele) szervert, lenne rá igény?
Nem az a baj, hogy leírják a véleményüket, hanem az ahogyan leírják.
És mit csinál?
Nem tovább áll mert nem tetszik neki a játék, hanem telenyomja takonnyal.

tegnap én is ott tartottam, hogy hagyom a f@szba ezt az egész fórumot, annyira nem építõ jellegûek a hozzászólások -szinte egyik témában sem.
Valszeg ez is lesz belõle... Senki nem veszt vele semmit (kivéve talán néhány értelmes gondolatot), én meg majd kimazsolázom azt a pár infot, ami kell.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Kezd bosszantani az emberek f@szsága.
Akkor úgy írjuk a hülyébbek kedvéért, hogy commandline-al indítható (no grafikus felületen) indítható dedikált szerver.