Joint Operations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

servert? ezt nem ugy szokták hogy mongy egy helyszint és egy idõpontot és ugy jáccuk le? 😄 (helyszinként élõben gondolom nem neten 😛)
amugy mondta itt valaki is hogy irritálod õt? 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

arty
klubra nem vágyom, kösz 😉

Amugy akit irritalok, annak azt szoktam mondani, mondjon egy szervert, egy idopontot es lejaccuk 😉 Ez meg ezen jatek eseten is el, max 1 kudarccal tobb, elviselem 😉

Forza.

vagy pánk klub? 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Tibre
fánk club 😛

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

én már tervezen hogy megnyitom az arty fan clubot.... (vagy inkább fun clubot? 😛) 😛PP

honét gondolod hogy bárkitis irritál? 😛PP

Icebird
Siralmas, és egyben nevetséges is. Ekkora nagy bénaságokkal régen találkoztam. És ezekre az sem mentség hogy demo. Na gyorsan uninstall, mert tök igy minnyá hányok. Majd talán a fullos.

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

arty
konszenzusra jutottunk 😊 ritka pillanat a topikban 😉

na, mivel ez felig OFF volt, abbafejezem, gondolom sokakat irrital 😉

Forza.

ez igaz, és ez az aminek alapja nincs... 😊
bár az is igaz hogy a talajnak sincs, szal azzal nem tom mit akart life 😊 a netkodhoz csak a sok playernek van köze... 😊

arty
Olvass ujra lecc. Pont ez volt gondolatkiserletem alapja, h a sok ember miatt (100+) kellett butitani a fizikat 😊 A netkod kimelese okan ....

ok ?

Forza.

amugy valódi fizika persze hogy terhelné de amit ma csinálnka az nem annyira mint hogy 20millio dolgot kell megjelenitenie... 😊

arrólnem is beszélve hogy attól hogy ekvesebb ember lenne nem lenne jobb a fizika az elöbb emlitett okokbol 😊

max te értetted félre, a netkodnak nem olyan lényeg hogy mekkora a terep, annak inkább a játékosszám számit..., a talaj meg fizika az emg a gép leterhelésénél számit, kcisit gondolkozz már néha pls 😊

arty
Akkor felreertettuk egymast. Itt netkodrol volt szo!

Amugy sztem a ronda hegyeket okosabb palyatervezessel dombba lehetett volna gombolyiteni ... ala BHD-TS. Mashol sztem nem latszik a talaj, hiszen a fu miatt tok jol nez ki.

A fizika olyan mertekben terheli amugy a CPU-t, h meg egy egyszeru autoviselkedest sem kepes leszamolni egy mai CPU. Mar ha realisan lenne megcsinalva ... Es itt rentgeteg objektum hathatna egymasra ... ugyhogy a kliens gepet a fizika tutira terhelne. A savszelt nemtom, elbizonytalanodtam.

Forza.

a talajtexturához ha nagy területen kell megjeleniteni sok erõforrás kéne (-> tul nagy területen tul szép talajkinézet kétvállrafektetné a elgjobb gépet is...)
viszont a fizika nem terheli meg ilyen modon a gépet ennyire mivel az nem grafikai téma és nem akkora területre hat mint pl a talaj...

arty
OK, rajottem enis kozben h felreertettuk egymast 😊

Forza.

arty
Segits! 😉

Forza.

arty
Sztem kar ironizalni, az FC sokkal szebb, ha meg tul csilivili leszedheted normalisan kinezore is, kisse visszavesz a szinekbol. A csillogo rozsdacsovek ellen azthiszem pont en szolaltam fel FC topikban .... 😉 Nade ebben a topikban hagyjuk mar a far cryt .. nemtom jatszottad e, de ahol elhasznalt kinezet kell, ott volt azis ... en csak mint lehetseges indokot irtam, h mi a gond ezzel a demobeli palyaval! Nezd meg a korabbi betabol valo scr shotokat! Azok a palyak sokkal szebbek lesznek!

Egyebkent meg a kepekkel nem a grafikat akartam lesajnalni, hanem a fizikat... am vegulis elfogadom h ez egy beta demo, es ebben ilyen.

Forza.

jázus..., gondolkozz már picit 😊

arty
Ha a fizikanak nincs koze a 100+ playerhez, a talajnak miert van ?

Forza.

arty
Ha ezekutan tolem kerdezed, akkor te nem vagy vele tisztaban 😊

Forza.

Mar harom napja jatszom,es nagyon tetszik meg mindig.Altalaban a Jakarta 1,2 vagy 3-as szerveren.Eleg jo a ping es mindig vannak vagy hatvanan.

Creasy

Triathlon for life

Dud [OBI]
Oké továbbolvasva már tárgytalan a kérdés. Sry

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dud [OBI]
IGEN!

Dud [OBI]
😊

Dud [OBI]
Bazze! Tudod Te mi az a dedikált szerver?!

hykao
off:

"csodálatos" Far(t) Cry vérspricc effekt:

hykao
Má' elnézést, de 640x480-ban, FSAA, és AF nélkül a Far(t) Cry is így néz ki...
...és szerintem az a barbie-kommandó, az über fizikájával, meg a rongybabaként csukladozó holttesteivel együtt is sokkal mûvibb hatást kelt (csili-vili minden, sehol egy kopás, szennyezõdés - ahol meg van: pl. rozsda, az is meseszerû...), mint ezek a deltás játékok.
A fizikának semmi köze ahoz, hogy 100mplay vagy sem.
A talj grafikája ezért van butítva de a fizáka nincs kész ez egyértelmûen látszik.
És nem véletlenül írták, h ez csak egy beta!
arty
Azt nemértem amugy, h a korábbi béták képei is szebbnek tüntek ennél... lehet h csak nagyon mexoktam a far cry rikito szineit, és azokon a képeken is hasonloan tropusi pályák voltak ... mindenesetre ha lesz magyar szerver, akkor kipróbálnám ezt is... a kintieken nagyon sok a "wombat" 😊 - bár a netkod már most is jonak tünik! sokhelyen 19es pingem volt, nem lagzott a jármüvekkel sem, stb.

Forza.

arty
Ez az egyik magyarázat.

Én azt is elképzelhetönek tartom, hogy a 100+ player miatt van a végletekig leegyszerüsitve a fizika. Inkább 64 player kellene, job fizikával - sztem.

A fö gondom h sokat bf1942zte, majd jött a DC. Az volt eddig nekem legjobb online... A BFV-t a kezdeti lelkesedés után már nem játszom, a dcbe visszaülve meg csunyácska.

Ezért vártam/várum ugy ezt, mint a megváltót..

Forza.

És a cél ez és nem az, hogy évekig ezzel játsz.
Nem hiszem.
Szerintem ez valami tavaj nyári pre beta.
Ugyan is tavaj szeptemberben kellett volna kiadniuk, és valószínüleg az általad leírt okok miatt nem adták ki.
De ez a demo arra tökéletes, hogy szemléltesse a terepek nagyságát, némi grafikai megvalósítást és az eszközök-fegyverek megvalósítását.
arty
csak mondjuk a trendeket figyelembe véve remény sincsen, hogy gyökeresen más legyen a final, mint a demo 😞

Forza.

arty
simán lehet! ha beta demo helyén kezelem a cuccot, akkor semmit gond... abba sokminden belefér!

Forza.

insp
Na, részemrõl ennyi volt a fórum. Max TS-en tovább...

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

arty
Joint Operations(tm): Typhoon Rising(tm) Beta Demo v1.0
ReadMe File
March 15, 2004

ez a readme.txt .. igazad van, csak a gamewindow title kepen nem ez volt ...

Forza.

Az eszedbe sem jutott, hogy ez egy tavaji pre beta?
Jövõ hónapban jön a teljes, akkor szerinted nincs kész a játék?
nem lehetséges, hogy az általuk készített képek a teljesen kész játékból vannak, míg te lehetséges, hogy majd egy éve készült pre beta demot próbálgatsz amibe belebaszták a jármûveket csak azért, hogy te is lássad, hogy miröl is lesz szó a játékban?
arty
"egymásra NEM ható kölcsönhatása" = kölcsönhatása 😉

Forza.

insp
Ember, ez BÉTA demó.

arty
DUD: "ultra szánalmasnak tartom hogy se normális szerverkeresõ, nincs dedikált szerver opció"

ARTY: "van dedikált szerver ... ha hostolsz beállithatod h csak host vagy host and play is"

LIFEFORCE: "Akkor úgy írjuk a hülyébbek kedvéért, hogy commandline-al indítható (no grafikus felületen) indítható dedikált szerver"

Ok, ird ugy 😊 akkor nem ezt fogom válaszolni, hanem h igazad van 😉 Amint látod, õ nem ezt irta.

Komolyan csodálkoztok, hogy nincsenek épitõ jellegû hozzászólások ? Ilyenek után ? Ha valaki rendesen válaszol, segítõ szándékkal, akkor faszságnak kell titulálni, meg hülyézni ?

Nekem sem tetszik, ahogyan néhányan leiráják a véleményüket, fõleg amikor dezinformálnak. Egyetlen megoldás, h irsz rá ellenvéleményt.

Egyébként egyáltalán nem a grafikával van gond! Én imádom a játék motorját, csak amit nem tud, azt nem kellene erõltetni! Vagy megírni rendesen ... ld. hegyek, és objektek egymásra NEM ható kölcsönhatása. ÉVEKKEL ezelõtt sem volt ez divat, és ebben mégis jelen van ... ha két jármü ütközik, illene lemodellezni az eseményt legalább minimális szinten.

Senki sem vár szimuláciot, de ha már vannak jármüvek, a minimum lenne hogy legalább a jellegüknek megfelelõen viselkedjenek.

Forza.

Mikor?
arty
a gamespotos képek 1600x1200ban készülnek, majd átméretezik öket kölünbözõ szûrõkkel. ráadásul jol beállitott jeleneteket látsz ...

a valoság nem az, hanem:

relative jo kép:

helikopter és a táj reális 😄 kölcsönhatása:
(a helikopterekbõl már kiszálltam, és mégis...)

Forza.

insp
Naná!

Nekem kezd elég rendesen megváltozni a véleményem a játékról. A világ 8-dik csodája, hogy elindult egyáltalán a gépemen, és amíg 60, vagy több fõs szerverekre mentem, nem is igazán tudtam ölni. Tegnap viszont hostoltunk egyet 1,5-2 órára, 6-8 nyomtuk, és azt kell, hogy mondjam, nagyon élveztem. Jó kis játék lesz ez. Mondjuk engem abszolút nem érdekel, hogy nem látszik minden egyes porszem, vagy fûszál.

Körkérdés!
Ha hostolnánk egy 24-32 fõs (lehetne több is, de nem naon akarjuk, hogy "Wombat"-tal legyen tele) szervert, lenne rá igény?

Én azért nem hagyom itt pár idiota miatt.
Nem az a baj, hogy leírják a véleményüket, hanem az ahogyan leírják.
És mit csinál?
Nem tovább áll mert nem tetszik neki a játék, hanem telenyomja takonnyal.
Nyugi! Ne veszekedjünk, inkább toljuk a játékot, majd elválik, hogy milyen lesz a full verzió. Akinek nagyon nem jön be, az klikkeljen az uninstallra, akinek a gyermekbetegségei ellenére is tetszik, az klikkeljen a joinra. Uff.
insp
Szeva Life,

tegnap én is ott tartottam, hogy hagyom a f@szba ezt az egész fórumot, annyira nem építõ jellegûek a hozzászólások -szinte egyik témában sem.
Valszeg ez is lesz belõle... Senki nem veszt vele semmit (kivéve talán néhány értelmes gondolatot), én meg majd kimazsolázom azt a pár infot, ami kell.

insp
Nem.

Szerintem okosabb maradtál volna ha csöndben maradsz.
Kezd bosszantani az emberek f@szsága.
Akkor úgy írjuk a hülyébbek kedvéért, hogy commandline-al indítható (no grafikus felületen) indítható dedikált szerver.