3026

KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
Novca #823 Mi a WYD-HQ.COM féle MapLoader-t tettük fel.
Innen leszedheted. -
Ipt, custom mapok neveit, letoltesi helyeit lehet mar tudni?:) -
Novca #821 Nah, akkor hogy jobban pörögjön! ;-)
Hétvégére beüzemeljük szerverünket JO Demo-ra, 5 custom mp-pel.
Várunk Mindnekit szeretettel! -
Nem pörög valami nagyon ez a fórum:D -
Coco #819 nem, coop van. -
Sztem nem. -
hi!
Botokat be lehet már tenni a játékba?
-
visszavontam:) -
na én most megyek candi rimbi 1 re ott van még 1 magyar srác. gyere te is 
-
Mert keresgettem nevek között a kép alapján de nem találtam -
Meddig szoktatok jaccani este? -
Novca #812 1. Exp points-ban benne van minden, amiért pontot kapsz, vagy amiért pontot von le a game. Pl. kill, death, headshot, psp taken, medic saves, knife kill, stb.
2. Psp, azaz Progressive Spawn Point: azok a pontok, ahol éledni tudsz a játékban. Ezeket ha áátváltod a csapatodnak, az a PSP Taken.
3. Összes kilőtt golyó/összes kill (nem számít bele az exp. points-ba. Szal tök mindegy, hogy mennyi) -
Ha már ilyen szépen látjuk a listázó táblázatot, akkor feltennék pár kérdést.
1. mi az az Exp points?
2. mi az a PSP Taken
3. hogy kell nézni a Shots/Kill-t? (minél kisebb annál jobb, oké, de hogy lehet változtatni?) -
persze minden este vagy candi rimbin vagy jakartán.

amugy mindíg HUN pOWAA van:DD
ha custom mapot akarsz akkor a szerverkereső részben rendezd a listát map szerint és rögtön meglátod melyik az. -
Aha. Milyen az a custom map? Mert én csak a Dormant Vulcano-t látom mindig. -
Novca #808 Még szép! :-)
Nem túl gyakran, de azé' 2-3 naponta felnézek. Általában custom map-es szerverekre megyek, mer' sajna nekem az a gyári map szaggat 25-30 fő tájékán. :-( -
Sziasztok!
Játszik még vki a demoval? -
El Fuego #806 Hal, merre akadtal el vele? Vagy maga a game hol akadt el? -
Tökjó.
-
Coco #804 gáz -
Lifeforce #803 Kipróbáltam éééés nem megy :( -
Rusy #802 Basszus valaki segítsen már, battlelannal nyomtuk eddig a gémet helyi hálóba, ugye a két alhálózat miatt nem látták egymást a gépek, és egyszer sikerült, azóta nem látom a servert hiába a battlelan ez valami bug, vagy valamit elállítottam volna volt már valakinél ilyen? -
Nekhem nem kell bemutatni a PB-t...
Valld már be, hogy csak reklámolni szeretsz!
-
Novca #800 "Luzerek és TeamKillerek mindig lesznek!"
Erre jó a PunkBuster. ;-)
Leírás itt: ~DFH~ Squad
Bocs a reklámért, de ha már kevés angolommal szenvedtem majd 5-6 órát vele, akkor már olvassa is valaki.
-
Luzerek és TeamKillerek mindig lesznek! -
El Fuego #798 Elvileg latnia kell, hisz a demo lekezel custom mapokat is. -
Lifeforce #797 Ez ugyan úgy demó marad, csak benne lesz a fullban megtalálható összes map, textúrák...stb.
Elvileg működikés gyakorlatilag is.
A kérdés csak az, hogy a demo szerverkeresője mit szól hozzá :)
Látni fogja e az új mapokat, vagy ott megáll a tudomány :) -
Egyetértek ha sikerül a demót fullra irni tegyed ki valamilyen oldalra. -
El Fuego #795 A gond a kovetkezo. A Novasok lenyomnak x mennyisegu CD-t ugyanannyi mennyisegu CD-key tarsasagaban. Eme CD-Key rengeteg mar tarolva van a Novaworld szerveren, igy a CD-KEyeket parositja regisztraciokor es csak azok az emberek juthatnak fel, akiknek megtalalja a "parjat" a szerver. Legalabbis egy kulfoldi forumon ezt olvastam vala mint nova tech support valasz. Ezert hat hiaba a pinger, ha nincs CD-Key... :((((
Aztan persze messzirol jott ember..... :)
Lifeforce:
Ha megcsinalod a stuffot, marmint hogy a demot irod at fullra, akkor fel tudod tenni egy publikus oldalra, ahonnan le lehet huzni? Kene majd ha kesz cim hozza, aztan aki tudja ( klanok ) tegyuk ki a linket az oldalakra. Igy lenne bosegesen magyar tabor. -
Olyan cuccot nem fognak csinálni amivel a fel tudsz menni a hivatalos Nova szerverekre a full gémmel, mert az minden esetben kérni fogja a cd key-t. Olyat tudnak max csinálni, hogy fel tudsz vele menni a klánok által hostolt szerverre, de ezt én nem tartom valószínűnek.... A BHD pinger azért tud felmenni "megkerülve" a login-t, mivel annak alapból nem szükséges a login használata, ezért igazából meg sem kerüli csak egyszerűsíti a csatlakozást. JO esetében viszont meg kéne kerülnie.....
Lifeforce amennyiben sikerül így összehoznod és működik is rendesen (ip irogatás és minden nélkül) akko csinálhatunk egy próbahostot ha vagyunk hozzá elegen ;) -
Coco #793 lesz egy cucc, ami megkerüli a logint, kitudja mikor, és lesz egy cucc amit lifeforce csinál ami előbb lesz kész és csak tört serverrel megy. -
azt nemtom miylen sajna
de itt most mintha kis ellentmondást vélnék felfedezni a 2 válaszbvan! szal hogy is van ez?
amugy über a játék de ritkán találkozok magyarokkal demoban:(
mi minden este minimum 3an jatszunk 1ütt de tegnapelőtt 5en voltunk! na ugy már igazi móka, csapatban mozogni figyelni a amásikra stb stb.
-
A demóba simán lehetett addig amig nincs megoldás marad a demó. -
Lifeforce #790 Csak olyan cucc lesz idővel mint a BHD-nél -
Coco #789 elvileg lesz, ha jön ki pinger -
lesz egyáltalán olyan megoladás amivel a novaworld szervereire is fel lehet csatlakozni a kalózverzsönnel?
-
Én örülnék ha megcsinálnád hogy a demó full legyen !!! -
Coco #786 oké -
Lifeforce #785 Jóvan akkor holnap kipróbálom, hogy műxik e -
Coco #784 Nagyon jó lenne, sztem egyenlőre nem túl nagy, de később majd beindul sztem...(ha lehet kapni nálunk is pl.)
Másik, megkérdeztem a pinger készititől, aszonták, hogy naon nehéz meló, de majd megcsinálják v megpróbálák :)