Joint Operations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a singleben lehet majd rendesen kívülrõl nézni, ugyanúgy mint a BHD-ban, ha jól tom...😊

F4 a kulso nezet.F3 vissza.

Triathlon for life

igen, még több lesz

A teljesben még lesz több fegyver és vezethetõ jármû?Mert ebben a demóban is van egy jópár.
Tetszik az,a BF:V-al ellentétben,hogy a helikoptereket normálisan lehet irányítani.A BF:V-ben is próbáltam,de az ötödik lezuhanás után hagytam a fenébe.

Viszont a külsõ nézetbõl való irányítást nagyon hiányolom.Remélem a teljesben benne lesz.
nincs 😞

Nem semmi ez a jatek az biztos.Van egy Angol szerver(UK Hopper)Ahol nincs idohoz kotve a jatek idotartama,hanem addig megy,amig valamelyik csapat gyozedelmeskedik.Delutan egy orakor kezdtunk el egy palyat,most pedig ejfel mult,es meg mindig nem dolt el ki gyoz.En kiszalltam,mert holnap ill.ma melo.pedig harmadik voltam 94 ember kozul.Valoban olyan erzese van az embernek,mintha haboruzna.Lemegy a nap feljon a hold,es meg mindig folyik a harc.Majd megint reggel lesz,es meg mindig megy a gyilok.Kiraly egy jatek ez,es ez meg csak egy palya,mi lesz meg itt😊))

Triathlon for life

Magyar szerver nincs?
Nova-Inside -on megtalálsz minden...majdnem..😊

Bocsi már töltöm!

Hi all!

Az a buzi update-et meg kell várni vagy esetleg patch formájában le lehetne tölteni?

értem, thx

A mortar:Eloszor is a tavcsovel(b)be kell merni a helyet ahova szeretnenk loni.A mortar hatotavolsaga78-500 meter.Tehet bemertem egy helyet az ellenseg bazisa kozepen ami mondjuk 256 meter.Veszem a mortart(7),es megnyomom a jobb klikket.Erre a karakter lefekszik tuzeloallasba.Az eger jobbra-balra mozgatasaval a celiranyt hatarozzuk meg.Fel-le mozgatasaval pedig a tavolsagot.Beallitom a mortart 256 meterre,es tuz(bal klikk).A target designator az egyszerubb valtozat,mert ott nem kell a tavcsovel bajlodni.Szerintem ez ugy jo,ha pl:egy sniper,akinel van target designator,es egy enginer a mortarral,szepen elmegy az ellenseg hataba,es ott a sniper bemeri a tavot, az enginer pedig mortarozik.

Triathlon for life

Na meg magyarokkal még nem találkoztam egyik szerveren sem.
Pedig jó lenne összedolgozni.Pl. egy hajón ha minden hely foglalt lenne ,akkor szerintem elég ütõképes lenne.
Az elõzõ két hozzászólásban feltett kérdések engem is érdekelnének.
a másik be az a target disignator, annak mi értelme? (azon kivul, hogy szép naracssárgával kiírja hogy bemértem a helyet...😊 )

na ezt nekem nem sikerült!Hogy kell azt a mortart használni? 😊

Ami nagyon komoly az szerintem a hokovetos stinger raketa.Tegnap leszedtem egy csapatszallitot,amin oten utaztak.Be is pusztult mind😊)A masik a Mortar,igaz ezzel kell gyakorolni,de ha be sikrult merni a helyet akkor negy-ot holttest mindig marad utana😊

Triathlon for life

Én is órákat játszok vele.Még a Far Cry-t is félbehagytam.

Viszont van egy pár idióta játékos.Elfoglalja a saját bázisán a gépágyút és sorra lövi szét a program által lerakott jármûveket.
Tibre
Na most,hogy fenn van a patch és nem szaggat,nagyon jónak találtam.Persze vannak benne hibák,de így is élvezhetõ nem bírtam letenni több óráig 😊

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Nekem is müködik rakjátok ujra nagyn jó gama lesz 😊

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Nekem mûködik minden az update után is.
grebber
Dettó.Amiota felraktam a patchet semmit sem tudok benne!

Next PC upgrade: 2022

Zo-Lee
Elõfordult még rajtam kívül vkinek, hogy az alap demo tökéletesen ment viszont ahogy az update felkerült onnantól se join-ni se host-ni nem lehet. Nálam töltés közben vagy kilép a windows-ba vagy sysdump-al lefagy 😞

http://www.dfh-squad.com

arty
impozáns lista!!!!!
nekem ugyan nem jött le, de ez a kettõ nagyon jolesz:

New ground physics
Flying into objects will destroy the helicopters.

Forza.

Ezeket javitja.

Fixed Muzzle flashes
Removed tracers from MP5
Fixed missing friendly tags
Added support for 16x9 aspect ratio monitors
New ground physics
New recoil system
Can now fire while swimming but take a larger recoil
Reduced armory timer to 30 seconds
Commanders map has more functionality
New helicopter flight model
New video test
No longer support cards without T&L.
New player info screen
In game options screen now works.
People get credit from blast radius weapons.
Falling from a great distance will now kill the players
Flying into objects will destroy the helicopters.
Fixed a problem regarding the floating husks
Greater stability for 100 player servers.
Fixed bug with clouds not displaying on certain video cards.
We have been busy

Triathlon for life

grebber
Joint Operations Update to 0.15.14

Mi ez az Update mit javit????

Next PC upgrade: 2022

MÜkxik igen nekem nagyon gyorsan lejött!!!!

Van egy angol szerver ahol nics idobeallitas,es jo a ping.Tegnap ejjel ot oran keresztul jatszottunk mire gyozni tudott az egyik csapat.Az ejszakai harc nagyon kiraly.Repkednek a nyomjelzo lovedekek.A szerver neve UK Hopper(vagy valami ilyesmi).Nyolcvan jatekos.

Creasy

Triathlon for life

Nektek bejon a link?
Nalam nem muxik...

Nem tudom, remélem jobb jesz a jármübe beszállás is😊

Na meg szebb lett a grafika!
Thx nagyon thx Novka a néhai HBA|Lacus vagyok aki már nagyon várta ezt a játékot Deltát is szeretem csak egyszerüen nem tudok annyi játékkal játszani mint amivel szeretnék!!!!!😊Szoval meg nézem a linket és mivan akkor a magyar serverrel😊? Nagyon jo lett még több gomb beálitás a player infoban annyi fegyvert választhatsz hogy egyedül is meg lehet nyerni egy csatátt😊

Jobb lett legalább?

Van van:
~DFH~ Squad

Magyar HQ van aki ezzel a játékkal foglakozik,ha van linket kérek!!!!!!!

hu de mázli hogy nem szedtem le mert menem kellt egy kicsit akkor ezt rántom!

Hopp, amit feltettem az imént, az nem az az update. Bocs! Viszont innen letöltésvezérlõvel nekem jön 63k-val.

Na lejött huh nem semmi változtatások asszem tanulhatom elöröl a menüket

Felraktam a tárhelyemre az update-et. Nem tom, gyorsabb lesz e innen ...
Klick

nem nagyon találtam honnét lehetne leszedni, de 3óra 35 nél méd kel 10% és kész!!!!

Captain Jóska! A többi novalogic játéknál nekem az jött be, ha bemásoltam a leszedett update-et a játék könyvtárába, és ott indítottam el. Esetleg próbáld ki ezt. Bocs, ha már próbáltad, vagy triviális dolgotírtam. ;-)

Ja beszaras, mashonnet nem lehet letolteni???
Mekkora faszsag h emiatt nem enged jatszani...

Nekem 3 Óráj a szedi 3 k val huh ez nem igaz!!!!!!

Rohadt életbe, amikor ma el akartam indítani és csatlakozni a nova-ra, kiírta, hogy updatelni kel agame-t. El is indul az updtae, de egy idõ után error-al elszál. Nem tudok updatelni, nem tudok játszani. Esetleg valakinek valamilyen megoldása???

Sezavsztok.

\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...

Üdv!
Hát én is kipróbáltam,és ugy alapjaiban tetszik.Persze bõven van min javitani,de ha a full-ban az alapvetõ hibákat orvosolják,szerintem nem lesz rossz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Zo-Lee
a cs-vel már majdnem rátapíntottál 😄

http://www.dfh-squad.com

ezt hihetetlenül rosszul sejted, kevés oylan game van ami messzebb álna az uttõl mint ez..., ez inkább a df sorozattal van közeli kapcsolatban...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Bucser
Jól sejtem, hogy ez egy folyamatosan fejlõdõ UT md??? nem olvastam vissza sak régen jáccottam (még anno saját klubban) Amolyan cs utánzat....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

fõ az önbizalom 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

arty
haaat, a hozzaszolasaim miatt mar lepett innen el vki... gondolom majd visszajon 😊

eloben felesleges, azert mondtam szervert mert elegtetelt max ott tudna rajtam venni... 😉)

Forza.