3026
KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
#1064 Szerintem meg felesleges...
Jó ez a logo ami itt van. -
#1063 Miylen mapokon fölösleges a jármű és miért ?!?! Azt írtad Midway éls ott akkor miért fölösleges? Tudsz rá írni egy értelmes magyarázatot? -
#1062 lol
nem rossz -
#1061 off:
Megyek vissza melózni !:(
Ha hazaérek MSN-en rádkeresek!:) -
tmate6 #1060 Banner
szerintetek betetessem ezt a bannert ert ha azt mondjátok hogy ne akkor -
#1059 Nos értem mit akarsz elmagyarázni Gábor-nak, csak az a baj hogy ez a nincs akkora jelentősége BF-ben járműveknek duma tényleg egy oltári nagy hülyeség. Látszik régen játszottál már BF-el, na meg nem war-oztál rajta akkor meg tudnád mit ér egyes mapokon egy csatahajó, romboló, B17, PIV , M10 , Wespe és még sorolhatnám milyen járművek. -
#1058 szép x, sztem maradjon a régi -
Gabor_(HSF) #1057 du 5 töl átrakom a szervert egy kis bilincsre,maradj gépközelbe -
#1056 ez igy van.
De ha ahonnan kivágtad és elolvasod akkor láthatod hogy a cs-hez irtam -
Gabor_(HSF) #1054 cega...mindig összefutunk valahól -
#1053 Ne haragudj de azt kell hinnem fogyatékos vagy!
Azt irtam, idézem "én bf-eztem és azokon a kis mapokon fölösleges a jármű"
nem irtam időre semmit.
Másrészt ilyen érvet mondani hogy "HAHA ELSZAVAZZUK" ez nevetséges...
szal a lényeg hogy leszarom ti mit csináltok én egy mapról beszéltem és a járművekről -
#1052 rush csak akkor van a noob az ellnfél... -
#1051 A jointban kicsit szabadabban lehet gondolkodni, és nem 3-4 fajta lehetőséged van.
Pontosan úgy mint BF-ben. -
#1050 pl az Athena Sword-t,mondjuk 8vs8 ba bilicsbeverés..ezt én nevezném összehangolt csapatmunkának..
Gábor ! -
#1049 elvagy tévedve.
A dolog úgy néz ki hogy bejött egy bizonyos Gábor uriember, aki nem értette hogy mi értelme van HOSSZÚ körökre és nagy csapatra.
Én a bf-ről nem mondtam semmiféle köridőt, én annyit mondtam hogy a bf-be ninsc akkora jelentősége a járműveknek mint jointba! -
Gabor_(HSF) #1048 Lassan úgy képzelem el ezt a gamét mint egy stratégiai játékot,annyi külömbséggel,hogy nem én irányitom a monitoron a katonákat,hanem azt a 150 embert irányitja valaki egy qurva nagy virtuális képernyőn -
#1047 Hahaha ... bazz, midway-t alapból elszavazzuk, mert ott alapból 1 óra a játék mivel úgy néz ki a pálya, hogy aki uralja a tengert az uralja a tengeri pontokat a másik fél a szigeteket és így az istennek sem akar lepörögni a ticket. Ezen a páylán alapból több mint 1 óra játék szokott lenni és egy kicsit unalmas így. -
#1046 taktika és taktika között is van különbség.
Mivel cs-ben kis mapok vannak, ezért a taktika mint olyan annyiban merül ki hogy melyik ajtó felé rohantok, melyik erkélyről sznájpoltok stb.
Akárhogyis van ezt nem lehet vitatni.
A jointban kicsit szabadabban lehet gondolkodni, és nem 3-4 fajta lehetőséged van -
#1045 Amúgy meg ha nem tudnád minden csak szerverbeállítás kérdése.A CB szabályai szerinti sima beállítás 20 perc és a hozzá való 100%-os tickettel valóban csak max 20 percig tarthat egy kör, sőt ha az egyik csapat jóval erősebb, akkor max csak egy negyedóra. Talán ha kicsit többet játszanál vele és külföldi public szervereket is látogatnál, akkor előfurdalhat azaz eset akár minden este (mint velünk), hogy minden normális pálya (nem coral sea, battle of britain) legkevesebb 45 perc játékot igér, de van olyan is, amin 1 órán keresztül nyomjuk (bulge, philippines, gazala, tobruk, stb...). Mi neked itt a kevés?! -
#1044 a rush nem egy taktika -
tmate6 #1043 Ezzel nem értek egyet én 3 évig CS-ztem és sosem csak rohantunk és lőttünk warokon taktikáztunk -
Gabor_(HSF) #1042 Azthiszem egész mást jelent nálunk az a szó,hogy "taktika" -
#1041 Midway -
#1040 te miről beszélsz ember?
Pont ezt irtam lentebb hogy itt nem rohanni kell és lőni mint pl cs-ben hanem taktikázni...
-
#1039 Milyen kis map-okon?! -
#1038 mondj érvet
én bf-eztem és azokon a kis mapokon fölösleges a jármű -
Gabor_(HSF) #1037 Ja már értem, ill most értettem meg,hogy ti hábóruskodni szerettek,nos én azt szeretem ha van realitása egy játéknak,valóságosak a fegyverek,nehezen tanulható meg,jó a netcodja,pontosak és érzékenyek a puskák...egyszóval ami nem olyan,hogy csak beülők a gép elé és irány előre,megyek a többiek után aztán majd csak lövök valamivel ami a kezem ügyébe akad -
#1036 Hogy te mekkora hülyeséget mondtál ezzel... -
Gabor_(HSF) #1035 Ez igaz,valóban nem nekem való -
#1034 ???
fellehet osztani squadokra akiknek külön feladatuk van...
tökéletesen összelehet hangolni.
A világon egy hadsereg sem működne a te elved szerint -
Novca #1033 Gabor, ha nem érted azt, hogy van pl. 50 ember egy csapatban, abból 20-25 fő humwee-kkal rámegy a célpontra, 5-6 sniper, két heli (benne 6-8), és egy-két tank támogatásával, akkor ez a game tényleg nem neked való.
A fenti példát hál' Istennek egyre gyakrabban látom a JO-ban. ;-) -
Gabor_(HSF) #1032 sztem sok,bár én egész máshoz vagyok szokva -
Novca #1031 Nem értem én ezt. Miért van az itt az SG-n, hogy mindig van egy ember, aki elveszi az ember kedvét a kedvenc topikja látogatásától?!
Nah, meek inkább keresek valami faja 150 fős! szervert. ;-) -
#1030 20v20 nál nem értem mi a problémád....
-
tmate6 #1029 na jó ez eleve nem volt nagy dolguk a rebelseknek mert a bázison szórakoztunk de 30 óráig eltart egy rendes harc -
Gabor_(HSF) #1028 Hát persze,mert képtelen vagyok felfogni milyen taktika lehet,(amiről itt mindenki beszél)ennyi embernél...ajánlom figyelmetekbe pl az Athena Sword-t,mondjuk 8vs8 ba bilicsbeverés..ezt én nevezném összehangolt csapatmunkának..
ezért állok érthetetlenül mert nem értem miről beszéltek -
#1027 egyébként pont erre való a jármű!
Nemúgy mint BF-ben ahol 2 méter után szállhatsz ki mert vége a mapnak..
Igy semmi értelme nincs a járműveknek -
#1026 elvileg 64 négyzetkilométer -
#1025 mert attól jó egy játék ha 1 négyzetméteren belül folyik a "csata"?
Semmi taktika, csak rohanni és lőni.
Mert ami egy olyan kis terepen folyik az minden csak nem taktika.
Egy ekkora terepen mint JO-ban itt már lehet igazán taktikázni.A valóságban sem 5 perc volt egy ütközet -
tmate6 #1024 Az előbb pontosan 5:31 percig tartott de a max 1 óra aúgy ez változó. Asziget pedig k**va nagy.