3026
KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
tmate6 #1104 de ott van GeForce4 -
#1103 Ja és mégvalami... a demót néztem, de kb. 1 óra után töröltem annyira gagyi volt a járműkezelés a BF-hez képest. Ezt anno akkor le is írtam visszaolvashatsz. -
#1102 hát akkor ne csodálkozz -
#1101 máskor ha véleményed van kultúráltan kezd, más bajom nincs -
tmate6 #1100 elromlott és MX 440 -
#1099 Nos midway a történelem szerint uyge egy tengeri ütközet volt és a battlefield-ben mint játékban ezt igyekeztek feleleveníteni. Tehát ha itt vminek szerepe lehet nos az a hajók... méghogy egyből a frontvonalba, röhej.
1. A leggyorsabban a kisszigetre a legelső japán rombolóból szállhatsz partra. Menetidő: 50 sec
Alied oldal: Legközelebbi (felső) tengeri pont elérése az első-utolsó rombolóval (1:40-2:00 min).
Axis oldal: (2:20-3:00 min)
2. A repülővel hova akarsz kerülni? Ha csak a két tengeri zászló vonalában mész, már a szigetről nem látnak (a köd ugye, ami az AA-k miatt érdekes) és holvan akkor a többi ellenséges gép, romboló na meg hol a térkép széle...
Nos a fentebb említett idők fényében számold azt is, hogyha a pilóták nem adnak pontos infót arról , hogy az ellenséges flotta merre vette az irányt mennyi idő múlva is találkoznak a hajóhadak... méghogy egyből a frontvonalra... ja igen , ITT IS ARRA VALÓK A JÁRMŰVEK AMI MIDWAY-EN TALÁLHATÓK (főleg a partraszálló, ami a nevéből következően egyvalamire jó nem pedig gyönyörködésre), HOGY A CSATA HELYSZÍNÉRE JUSSÁL. Sajnos látszik rajtad mennyit játszottál BF-el, mennyire mélyedtél bele, éppen sikerült rossz példát felhoznod kifogásod bizonyítására és rossz emberrel vitatkozol ezügyben. -
tmate6 #1098 sajna -
#1097 akkor mi? -
tmate6 #1096 most éppen nem az van -
#1095 ati 9600
-
#1094 persze látom megint félreértelmeztél valamit.
Az nem érdekel hogy te mióta és mennyit multizol és hogy szervert tartasz fenn, ettől még nem lesz igazad. -
tmate6 #1093 Ez érdekes mégis akadok -
tmate6 #1092 VIDEO CARD:
DirectX 9.0 AGP video card with 32MB & HW-T&L required. 128MB or greater recommended.
Compatible 3D cards include: nVidia GeForce 2, 3, 4, 59xx, 6xxx and ATI Radeon 9500, 9600, 9700, 9800, X800.
We do not support the following video cards: ATI Rage, FireGL, NVIDIA Quadro, TNT/TNT2 and Vanta chipsets,Kyro,Kyro II, Intel 810 and 815, SiS, Xabre, Matrox chipsets. Video cards without pixel shaders or with less than 128MB ram will not support all graphics features.
OPERATING SYSTEM:
Windows® 98, ME, 2000, XP
CPU TYPE & SPEED:
Minimum: Pentium® III 1.2 GHZ equivalent
Recommended: Pentium 4 2.4 GHZ equivalent
MOTHERBOARD:
Minimum: AGP 2X
Recommended: AGP 4X
HARD DRIVE SPACE:
1.5 GB available
SYSTEM MEMORY:
Minimum: 256MB
Recommended: 512MB
MEMORY SPEED:
Recommended: 266 MHz DDR (PC2100) or better
CD-ROM SPEED:
16x or greater CD-ROM drive
DIRECTX:
DirectX 9.0b required. Click here to get it!
SOUND CARDS:
Windows compatible
CONTROLLERS:
Windows® compatible mouse
INTERNET:
Minimum: 56k internet connection
Recommended: Cable modem or DSL internet connection
-
#1091 Öreg, felejtsd már el magad.
ez itt a joint!
Egyébként hidd el hogy tudom mivel jár a szerver fenntartás.
Bár lehet nem codoztál -
tmate6 #1090 Ne is tedd meg ne süllyegy le a szintjükre -
#1089 semmi köze a segitséghez.
Úgy probáltad beállítani magad mint aki már "lerakott valamit az asztalra" életében ezzel a multizgatással.
Ilyen alapon hidd el hogy nekem is van "multi szakértelmem"
A lényeg hogy nekünk tetszik a játék bejönnek egyesek "szarozni" és még minket (most spec engem) basznak le.
Ti játszatok azzal amivel akartok, mi is játszunk amivel mi akarunk.
Érdekes én nem mentem be a bf topicba hogy mekkora "lol szar fos" játék.
-
Gabor_(HSF) #1088 mondjuk annyiban érdekelhetne,hogy a szaros kis beled mikor feltolod egy magyar szerverre az azért van,mert vannak akik időt pénzt nemsajnálva,erről gondosgodnak -
tmate6 #1087 Az melyik? -
#1086 Befejeztem a vitát.
Mennem kell vissza!:(
end -
tmate6 #1085 Szerintem erre vagy Krinyo vagy Novca lenne a legalkalmasabb -
#1084 és hol a HALO? az a legjobb -
#1083 Nem...
Úgy mondtam, két hozzáértő jelent meg, hogy segítsen neked...
De látom esélytelenek...
-
Gabor_(HSF) #1082 inkább tevagy szánalmas -
tmate6 #1081
Ezek meg a kedvenc járgányaim
-
#1080 "2 olyan emberrel vitatkozol akik a fél életüket át "multizták"!"
hát ez szánalmas
azért mert fél életedet görnyedéssel töltötted még nem lesz igazad..és még csak okosabb sem leszel.
"Gábor egy full servert üzemeltet RVS-ben... A PT anno ugyan ezt tette BF-ben"
neharagudj de ez hogy jön a témához, és kit érdekel?
úgy mondod mintha 2 isten jelent volna meg elöttem.
-
#1079 nem.
Általában a játékosok választanak valakit. (egy pártatlan valakit) -
tmate6 #1078
Kedvenc sceernshots-om (szóljatok ha elegetek van :D) -
#1077 Látom!:)
Visszaolvasva, elég visszafogott vagy! :D:D
-
Gabor_(HSF) #1076 HUH jóval kezdtél vazeg....na ha ez neked reális akkor te még csak légpuskát láttál az is csak talán -
#1075 off:
Krinyo: 2 olyan emberrel vitatkozol akik a fél életüket át "multizták"!
Gábor egy full servert üzemeltet RVS-ben... A PT anno ugyan ezt tette BF-ben.
-
tmate6 #1074 Mért amúgy azt te mondod meg hogy ki a házigazda? -
Gabor_(HSF) #1073 én meg felpörgettem neked egy kicsit -
tmate6 #1072
Joint Ops zászló -
El Fuego #1071 ""Gabor_(HSF) ma 14:15 | Privát | Válasz | #1037
Ja már értem, ill most értettem meg,hogy ti hábóruskodni szerettek,nos én azt szeretem ha van realitása egy játéknak,valóságosak a fegyverek,nehezen tanulható meg,jó a netcodja,pontosak és érzékenyek a puskák...egyszóval ami nem olyan,hogy csak beülők a gép elé és irány előre,megyek a többiek után aztán majd csak lövök valamivel ami a kezem ügyébe akad ""
Hat a JO pont nem ilyen. Messze a legrealisabbak a fegyverek. Ugy rugnak vissza mint eloben, nem lehet pontot loni sorozattal. Gondolom meg nem voltal katona, csak a virtualis harcteren mozogtal. Eletben nincs olyan, hogy egy gepkarabely loveskor nem maszik el.... Ahogy a JO-ban sincs. Nem beszelve arrol, hogy ha szerinted tul egyszeru a fegyverek kezelese, akkor ragadj egy M24-et, maradj allva es probalj meg leszedni valakit 800 meterrol.... Hat nem lesz egyszeru. Nem lehet m60-al pontosan loni hosszu sorozatot futas kozben, de meg AK-val sem, mert elmaszik, felrerug a fegyver. Mi lehetne ennel realisabb?
Realitasa meg csak annak a jateknak van, ahol szuk palyan rohangaltok 8-an es henteltek? Nem realis egy olyan csata, ahol nem az esztelen hentelesen van a hangsuly, valamint csapatjatek kell hozza? Ez erdekes felfogas... Nem beszelve arrol, hogy ha csak beallsz a jatekosok koze es mesz aztan losz amivel tudsz, hamar kihullasz. :)
A minap volt ra pelda az ONI szerveren. Volt egy srac, aki allandoan lenyulta a jarmuveket ( naszadot es helikoptert ) es egyedul ment el vele, a tobbiekkel nem torodott. Hozzateszeme gyedul nem sokat ert, mert nem lehet egyszerre vezetni a naszadot es loni. Par ilyen megmoccanas utan az ONI egyik hostja szepen fogta, es kirakta a gyereket. -
tmate6 #1070 ja tényleg, jó is lenne -
#1069 Nem...
Csak én nyitottam ezt a topic-ot :P
Gondolom idővel majd lesz egy fun gamer aki házigazda lesz... -
tmate6 #1068
Rebel zászló -
#1067 majd ha bejössz jointozni és megnézed hogy mekkora terep van, rájössz.
midwayben letesz szinte a csata küszöbére, rögtön ott vagy a helyszinen beszálsz a kis partraszállóba 10sec parton is vagy.Még repülővel sem lehet kerülni mert ugye "elhagyod a mapot"
Jointban azért vannak a járművek hogy a CSATA HELYSZÍNÉRE juthass nem azért mert jól néznek ki.
Ezért mondtam hogy bf-ben annyira nincs jelentősége.gyalog is mehetnél.
-
tmate6 #1066 Te ugye moderátor vagy? -
#1065 Nos pont ez fog megvalósulni a Battlefield 2-ben. Alig 1 év múlva ki is próbálhatod majd.