3026

KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --

Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77

• skorpio7
    Nos JO mennyire izgi lehet egy olyan map-on, ami nagyobb bármelyik BF-beli map-nál és kószálunk rajta vagy 10-en vagy 20-en (jó esetben). Tényleg hatalmas csaták lehetnek akkor benne!
  • Krinyo
    nc...
    cszzél
  • Krinyo
    a repülővel kb 20 sec alatt odaérsz az első bázishoz..
    az egész mag nincs 2 percnyi út hosszanti irányban.
    ha akarod felrakom és lemérem neked pontosan
  • skorpio7
    És mit érsz azzal, hogy akkora?! Én játszani akarok nem természetbúvárkodni!
  • tmate6
    Mondjuk én úgy tom hogy azok is szálították a tankokat
  • skorpio7
    Ezzel a személyeskedéssel sikeresen minősíted magad. Gratula hozzá!
  • tmate6

Ez MI?
  • Krinyo
    egy csavarkulcs és a tank már megy is
  • skorpio7
    Ezt hívják spawn rape-nek, csakhogy nem erről indult a vita! Már megint olyat keversz bele, aminek köze nincs a kiinduló véelménykülönbségünknek. Ez pedig arról szólt, hogy "egyből a frontvonalra kerülünk" a játék kezdetekor, holott percekbe telik míg a 2 fél találkopzik. Ja igen , miután be foglalva egy pont ugye a BF arról szól , hogy el tartani kell de az ellen ugye támadja... nos ha egy ilyen pontot tankkal rape-elnek és vki van olyan láma (midway), hogy ezek után oda respawn-ol nem pedig ba hajóra , akkor az megérdemli... látom te vagy.
  • Krinyo
    Senki sem mondta hogy gyertek ide flamelni
  • AnarchoiD
    hat kerlek szepen ennek van realitasa, ha szannal ra kis idot, kitunne nekedis (tenleg kar hogy nincs benne szingli, akkor ragyottel volna magadtol is)

Mi a realis bfv, amiben a helikopter utan kotsz egy tankot ? :)
    Vagy a R6 (Jo hoz kepest) zsebkendonyi kis mapjain maszkalni a suta mozgasu csapatoddal?

Igenis a JO az haboruszimulator, ahol a nagy tomegek nyomulnak elore, de lehetoseg van akar hadvezerkent is jelenlenni. En egy nemet szervert favorizalok 20-40es ping es 100ember szalad rajt.

Elindulsz a sajat bazisodrol, felkerckedve egy APC-re vagy egy helikopterre, hogy aztan nemi autokazas utan a fronthoz erjel, ahol orult nagy irtas van, a harc heveben nemgyozod kapkodni a fejed.Csak egy dolgot hianyolok, ami van BF-ben is, hogy enginer nemtudja javitani a jarganyokat (igaz ezis a realitasrol szol ;)
  • Krinyo
    kész meddő vita
    nem érdekel mit hisztek..
    még mindig nem értem mit kerestek itt.
    menjetek vissza bf-ezni
  • Krinyo
    akkor nem te hanem gábor
  • Krinyo
    mert én legalább játszottam a fullal, és nemértem mi nem igaz benne...a bfben kis szar mapok vannak!Midway is kb 1 négyzetkilométernek felel meg jointban.
    bazzeg fogd már fel hogy a jointban maga a látótávolság akkora mint az egész midway!
    te még csak nem is játszottál a full jointal mit pofázol?
  • skorpio7
    Nos te is kezdhetsz nekiállni keresni a hozzászólásaim között egy olyat is, ahol csak 1 "szarozós" beírás van. Csak sokáig ne tartson.
  • tmate6
    Haggggggggyad már. Kit érdekel hagy mondják mi oda se figyelünk
  • Krinyo
    te gyökér ha 5 méterre van az ellen a spawntól hogy a faszba fox taktikázni?
    Idióta vagy, nem vagy képes felfogni a dolgokat, azt sem vagy képes felfogni amit te állitasz.
    nemtudom ki beszélt neked olyat hogy 100emberrel kell lanon lemérni...
  • skorpio7
    MAjd mond egy olyan hozzászólást , ahol leszaroztam.Megint olyat állítasz, ami nem igaz és próbálod a "számba" adni. Sajnos az a helyzet, hogy a BF-el kapcsolatos állításaid most nem jöttek be és kár támdani ezzel a leszarozós dumával
  • tmate6
    De ha a JO-t fikázzátok mennyetek a BF topicba és ott dumáljatok közösen hogy i a rossz benne. Elmondtátok a véleményteteket és szevasz
  • skorpio7
    Te minek állítasz a BF-ről olyat, ami nem igaz?!
  • Gabor_(HSF)
    NEM??? akkor olvass vissza pls...leírtam a véleményem,mingyáááá 10-en betámadtatok
  • skorpio7
    1.Te hülyeséget mondtál eleve ezzel a 10 sec-el.
    2. Legalább 2 perc kell, hogy a földi erők találkozzanak és legalább 3-4 hogy a tengeri ( mivel midway kifejezetten eről szól), szóval megdőlt az "azonnal a frontvonalra" állításod.
    3. Mekkora terület a kiindulás és érkezés között? Ez mekkora lol!?! Az miért jó, hogy 1,5 percig csak utazik hoghy ellent lássak? A BF taktikai FPS , de úgy látom a JO természetjáróknak való, legalábbis a te véleményed szerint! Ez mekkora LOL!
    4. Minek lemérni? Mikor jön össze 100 ember LAN hogy normálisan lehessen játszani JO?! Hoszen ott a legkisebb map-ja is nagyobb (állítólag), mint a BF legnagyobbja! Most komolyan ilyen hozzászólásokkal minek égeted ennyire magad.
  • Krinyo
    na mostmár legyen vége az offnak
  • Krinyo
    de te ezt nem igy közölted az elején.
    és elkezdtél vitatkozni, pedig mégcsak nem is multiztál
  • tmate6
    Na jó elegem van mint a kisgyerekek de komolyan.
  • Gabor_(HSF)
    Valószinű azt amit én,ő is várta ezt a nagydobbal beherangozott gamét, na és itt van végre és mi a vége! egy újjabb csalódás...na hát ez a suxxxxxxx
  • Krinyo
    te és a te haverjaid jöttek ide hogy leszarozzák a játékot olyan alpon hogy mégcsak NEM IS játszottak vele multiban!!!
    akkor miről beszélsz?
    a saját "szabályaidat" sérted meg
  • Krinyo
    Akkor te mit keresel itt ha közöd nincs ehhez a játékhoz?
  • Krinyo
    mint már mondtam ez viszonyítási alaptól függ.
    és mivel itt a jointról és bfről beszélek hidd el hogy ebben a topicban ebben a témában sokkal több realitás van abban amit én mondok.
    Te csak a demóval játszottál, én mind2 fullal!
    szal jöhetne aza "szakértelem" duma
  • skorpio7
    Így van játsz csak a JO-oddal, de semmiképpen ne állíts olyat egy másik játékról, amiben nem mélyedtél el (vagy inkább közöd nincs).
  • Krinyo
    semmiféle butaságot nem mondtam, de látom kell a sablon duma.
    a tény az tény.
  • skorpio7
    Csak arra jók hogy belássad és más is , hogy mennyire nem reálisak az állításaid a "az azonnal a frontvonalra" elképzelésedhez képest.
  • tmate6
    Hú ezt nem is meséltem Tufaval gameltunk tegnap és szórakoztunk és olyan messzire elmentunk a vízen hogy már nem lázzuk a szigetet de haláli volt egy órán át egyenesen a semmibe:DDDDD
  • Krinyo
    sztem elég lenne már ennyi offból
    lehetne végre a játékról beszélni
  • skorpio7
    Nem nem isten, csak olyan buatságokat mondasz, hogy erre kár válaszolni. Te mondát vmit egy olyan játékról , "aminek a fele sem igaz" igaz és illik kijavítani egy olyannak, akinek jóval több köze van hozzá, mint akinek valaha is lesz (szerintem) mostmár.
  • Krinyo
    a járműkezelés nem egy szimulátoré ez igy van.
    a bf és a joint sem közeliti viszont meg az OFP irányitását
  • Gabor_(HSF)
    Ja szegény..rögtön meg is kövezték érte:(
  • tmate6
    Ez aztán kép

• Krinyo
    a számok semmire sem jók hasonlítási alap nélkül...
    sztem nézzünk majd meg egy egyszerű példát...
    Meddig lehet pl elhagyni a kijelölt terepet, játék teret...stb.
    Mekkora a terület a kiindulás és a cél között stb stb.
    Egyszer ha lanozol rakjátok fel joint legynagyobb mapját és A BF-ét és mérjétek le, ha ennyire adat mániás vagy.
    Én játszottam mind2vel, te játszottál az 1ikkel.
    Mint már mondtam hiába mondasz adatot, attól függetlenül a parttól 50 méterre ott áll az anyahajó, és mivel a csata a sziget támadásáról szól ezért bizony már ottvagy javában a helyszinen.
  • skorpio7
    Ez kedves volt Crem! Amúgy