3026

KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --

Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77

• Krinyo
    ezt fölösleges volt megnyitni
  • skorpio7
    tetris=JO
  • tmate6
    Amugy ha vitatkoztok IDE irogassatok
  • tmate6
    JA
  • skorpio7
    Van egy jó 2,5 MB-os kép belinkeljem?
  • skorpio7
    Mármint itt a topic és ide irogatunk.
  • skorpio7
    A BF területmérete max. 40 főig jó , a JO 100-ig.Ez azt jelenti, hogy 40 főnél akkora területnél pontosan annyi lehetőséged van taktikázára, mint JO-ban 100 főnél. Ott hibádzott a te állításod (és ami miatt vitáztam veled), hogy te úgy képzelted, hogy mi lenne ha 100 fő lenne egy BF-ben. Nos 2 éve igencsak elképzelhetetlen volt (és nem tdusz mondani olyan multiplayeres játékot), hogy 100 fő játszon 1 szerveren egy multihentes játékot. Éppen ezért nem is készülhetett ennyi emberre tervezett BF-es pálya... ha most kezdenék készíteni a játékot, akkor ez már alap lenne, mint ahogy a BF-nél is lap mostmár a 64 de inkább 120 fő. Szóval egy 2 éves játékban pontosan annyi taktikai lehetőség van, mint anno most egy nagyobb map-es 100 fősnél. Egy fikarcnyi különbség sincs a kettő között és sezt szerintem be lehet látni.
  • Krinyo
    a grafikán nem is én hoztam fel.
    senki kinem tért volna bfre, jointról beszéltünk..
    nincs tömegnyomor, ezért van nagy map
  • tmate6
    Nos kicsit nyugodabb hangnemben...

Mért térsz ki mindig valahogy legalább 1 szóval a BF2 re?
  • skorpio7
    Nos kicsit nyugodabb hangnemben...

A BF 2 éves és anno a II.VH-ról szól, annak nevezetesebb európai csatáiról. Amikor kijött előtte max csak OFP volt hasonló szintű taktikai fps, viszont netkódban igencsak elmaradt mögötte... éppen ezért is lett sikeres a BF. Na meg az sem elhanyagolandó, hogy maga a II.VH környezet mennyi embert megfogott... és bizony itt éppen ezért nincs annyi tereptárgy és "hely" a taktikázásra, de az erős túlzás, hogy nem lehet taktikázni vagy éppen elsunnyogni mert kicsi a pálya. Nos 20 war-nál nagyon is nagyok azok a pályák, de még az általánosnak tekintett 32 főnél is. Ez a játék erre a beállításra lett kihegyezve. A JO a modern korban játszódik, nagyobb terepen, nagyobb játéosszámmal és elvileg 2 évvel "fejletteb" grafikával. Nos biztos van akinek tetszik ez a "tömegnyomor" nekem speciel nem, na meg hogy percekbe kerül, hogy odaérjek vhova az sem. 2 különböző stílust igénylő játék... de alig 1 év múlva jön kis a BF2 és akkor kíváncsi leszek, hogy arra mit mondtok, ugyanis ott is leszenek távol-keleti dzsungeles pályák, amik bizonyára legalább JO szintű lesz. Na igen, hoszen a BF-hez képest majd 3 évvel és a JO-hoz képest 1 évvel később jelenik meg és ez el is lesz várható majd minden ilyen stílusú játéktól a közeljövőben.
    A lényeg, hogy én majd 2 éve játszom BF-el és nekem tényleg nem tudja bebizonyítni senki, hogy egyből a "frontvonalra kerülök", meg nem lehet benne taktikázni, na meg sunnyogni mert nincs rá lehetőség... nos akik ismernek (lehet megrérdezni a csapattársakat) éppen én vagyok az, aki a legtöbbször ezt műveli. Szóval ezért nem tudod velem elhitetni, hogy márpedig a BF-ben nem így van.
  • Krinyo
    ehh
  • tmate6
    kilőtted az üzim
  • Krinyo
    nekem ugytünik a márió=bf
  • Krinyo
  • Krinyo

• tmate6

• Gabor_(HSF)
    kár hogy nemtaláltál egy 15-20 megás képet
  • tmate6
    Ott a topic oda irogassatok
  • tmate6
    Tudjátok mit
  • tmate6

• skorpio7
    Ez a MARIOS duma nagyon tetszik és jó hasonlat is.
  • Krinyo
    azt akarom bebizonyitani hogy.
    bejöttök, mondunk érveket pl létszámra, erre jön a duma hogy minek a 100-150 fő nincs értelme, se a nagy terepnek..
    eltelik egy kis idő és jössz a bf2 vel és nyomod már te is a 120 fős dolgot.
    a lényeg az hogy kibaszott rosszindulatú vagy, kibaszottul makacs, leszarod a más véleményét még akkoris ha igaza lenne vagy hogyha egyetéretsz is, a lényeg hogy neked legyen igazad!!!
    Innentől kezdve értelmét veszti a vita.
    A végén még abba is belekötsz amit te mondtál.
    befejeztem a vitát
  • tmate6

• skorpio7
    Hát nem is az "ütős" grafikájával sikerült megfognia az embereket, hanem a játékmenete tette olyan sikeressé mint amilyen is lett.
  • tmate6

• skorpio7
    Amúgy ajánlom figyelmedbe, hogy jónáhány BF-es klán keres tagokat szóval ha valós képet akarsz kapni arról "mennyire gyorsan vagy frontvonalba és mennyire kicsi vagy éppen nagy neked egy BF-es map, nos megvan rá a lehetőséged. Így talán valós képet kaphatsz az utóbbi 2 év legsikeresebb multiplayer játéknak a lényegéről , a valós csapatjátékról. Ja és nem BFV-ról hanem sima BF-ről van szó.
  • tmate6

• Krinyo
    nekem azzal van bajom hogy a bf területi korlátok közé van szoritva.Míg a jointban sokkal nagyobb tér van pl taktikra.
    De ha igy jobban érted mondhatok példát:lelőttek egy egész csapatot, a következő induláskor kimentek a nyilt tengerre és megkerülték az egész szigetet és úgy támadták be hátulról stb stb.
    Vagy ugyanez a szituáció az erdőben.az erdő itt nem annyi hogy 2-3 pálmafa, hanem hatalmas nagy erdőség és ott ugyanúgy lehet kerülni kuszni-mászni stb
  • tmate6

• tmate6

• Gabor_(HSF)
    Azért nem szánok rá több időt,ad1 mert eleve rühellem azokat a gamékat amit nem megtanulni kell,2 a BF-et se szerettem soha csak kipróbáltam azt is, és itt mindjárt megis kell jegyeztem az sem egy "ŰTŐS"grafikai kidolgozás,de akkor ez a JO egy Mario szintű egy C64-en..
    R6,RS,RVS hát igen,ez az én műfalyom...mind3-ommal évekig,útóbbival évek óta jáccom,persze szinte minden igéretes gamét kipróbáltam,de sajnos meg kell állapitanom az utóbbi években alig jött ki valamire való FPS
  • skorpio7
    Na igen nemhiába 2 éves a játék és az ideális létszám 40 fő. A JO most jött ki és ugye annyi jármű van rajta, ami ideális 100 főre is. A BF2 meg jövőre jön ki és dinamikus jármű/térkép kezelése lesz és 120 főig. Akkor mit akarsz te nekem most bebizonyítnai ezzel a dumával?
  • tmate6

• tmate6

• tmate6

• skorpio7
    Te montad éppen, mennyire számít hogy mennyi idő altt érünk és hova! Mintha ebből lenne ez a kis vitánk vagy tévednék?!
  • skorpio7
    És ez most sok vagy kevés neked időben? Ha kevés akkor érdemes vmi hunted progival is játszanod, mert ott is sok szép látnivaló van míg elérsz a "frontvonalra" , ha meg netalán sok , akkor nem tudmo hogy miről beszélünk.
  • Krinyo
    ezért vannak rajta 100-an
    nézd a másik oldalról
    -a bf mennyire izgalmas lenne ha 1 kis bázison lenne 150 ember- semennyire
  • Krinyo
    ez ám az érv...
    az számit hogy midwayen mikor hol hány perc alatt hova érsz de hogy mekkora map miylen taktik lehetőségek vannak az nem számít.
    Egyoldalú vagy és igen buta
  • tmate6
    a de_nuke-on