3026
KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
tmate6 #1224
JO:TR Record Breaker! Posted: 2004-06-30 Posted by: SabreRanger
NOVA LOGIC
Calabasas, Ca (June 16th,2004) – Entertainment software developer and publisher NovaLogic, Inc. is delighted to announce that the groundbreaking new multiplayer FPS title Joint Operations: Typhoon Rising has set a new world record for simultaneous players in an online FPS game.
On Saturday June 26th, 160 players from around the U.S. connected to the iGames World Record server and played in a single game of Joint Operations. This World Record event is the kick-off of the Official Joint Operations: Typhoon Rising Tour presented by ATI and sponsored by Sapphire. More Joint Operations world record attempts are planned over the summer.
Twin Galaxies' Official Video Game & Pinball Book of World Records recognizes 160 participants playing Joint Operations on the same server as a new world record. Twin Galaxies considers iGames.org and NovaLogic to be pioneers in the gaming arena, and this accomplishment will appear in a section of the book that focuses on significant milestones that mark the technological and sociological evolution of electronic gaming.
-
tmate6 #1223 én azt javaslom a demot toltsd le előbb és azzal tuti hogy tudod neten nyoni és nagyon sokan vannak demoban is. én is majd ha lessz pénzem egy uj v.karira megveszem a gamet is. -
#1222 Huhh, most olvastam végig a mai, és tegnapi termést. Tényleg nem vagytok normálissak ezzel a veszekedéssel!!! Azoknak adok igazat, akik azt mondják, hogy nem érdemes játékokat összehasonlítani! Kinek a pap, kinek a paplan.
Viszont én most akarom letölteni, szóval csináljatok kedvet hozzá!!! Ja és ha esetleg lenne valami újabb megoldás a netes játékra, akkor azt írjátok septiben, mert ezt a gamet nem nagyon akarnám lanba nyomni. Háborút akarok sok-sok emberrel!!! Viva la JO
(és emellett BF, és a többiek is, mert azokat is szeretem, és hogy ne legyen vita) -
tmate6 #1221 Vagy ez jobb?
-
tmate6 #1220 Ez már azért jó stats nem?
-
#1219 Létezik valami más megoldás a GIT-en kívül? -
#1218 Hi all!
Valaki mondja meg PLS hogy hogy kell neten játszani!
elöre is thx -
#1217 Tök jót jáccottunk multkor nem? -
#1216 na csak abbamaradt végre -
tmate6 #1215 19:20 körül is ott leszek ha mindenigaz -
tmate6 #1214 Valaki nem akar gamelni én szinte csak a godskiller.de #2 -n vok vagy valami ilyesmi a nev -
El Fuego #1213 Novca: Orommel latom, hogy ezek szerint lesz JO szekciotok??? Ennek orulok! :))) Legutobb meg kerdeses volt ha jol emlexem. Meg a BATU-rol tudok, akik jeleztek hogy majd atternek JO-ra a BHD-rol. Vagy legalabbis JO-ban is letezni fog a klan. Igy mar 3 klannal lehet szamolni, akik "oreg rokakbol" allnak vala. :)
Sokat emlegetitek a JOH klant. Ha valakinek kerdese van, orommel valaszolok a klannal kapcsolatban, legalabbis kozvetlenebb informacioim vannak mint masoknak. :))))))
Vagy itt.
Tomi! Meg ne szolalj!!!!!
Nivosabb kimondottan JO oldalak meg Novca listajahoz:
http://jops.xwargames.net/
http://www.nova-wars.com/
Illetve ha nem is kimondottan JO, de mindan ami DF:
http://www.dfbarracks.com/
-
Novca #1212 Mennyire igazad van!!! -
Novca #1211 Lentebb olvastam, hogy JO funpage-ket kerestek. Íme a legjava:
http://www.nova-inside.com/
http://www.gaming-hq.com/
http://www.novahq.net/
http://www.johq.com/
És persze nem hagyom ki már csak azért se a mi oldalunkat!
~DFH~ Squad -
Lifeforce #1210 Hehe nem vagytok normálisak...
Mint a gyerekek.
Akkor most mondom, hogy én játszottam mindegyik játékkal.
Mindegyik játákot "jól" ismerem, és mindegyik nagyon jó játék a maga nemében.
Jó netkodról nem beszélnék egyik játékban sem.
A mai napig nem értem (és engem zavar), hogy a játékokat miért hasonlítjátok össze.
Teljesen más motor, más csapat, más történet...stb.
Akkor mit hasonlítotok össze?
Milyen a grafika?
Mihez képest milyen a grafika.
Arról nem is beszélek, hogy a grafika teljesen relatív.
Megcsinálhatnák fénykép minőségüre bármelyik játékot, csak kérdéses milyen atomerőmű hajtotta gépen futna el.
Főleg a nagy terepeken játszódó, rengeteg emberrel.
Talán így: BF -> BFV -> BF2, BHD -> JO ...stb.
Nah ezt lehet hasonlítan.
Na nem mint játék, hanem, hogy mennyit javult a motor, netkod ...stb.
Egyszóval hülyeség a játékokat hasonlítani egymáshoz. -
Novca #1209 Kedvenc screen-em. ;-)
-
#1208 -
Novca #1207 "valaki jöjön jointozni"
Én délelőttöl nyomom. Most jöttem le, és el is fáradtam rendesen. :-/ -
#1206 lol -
Novca #1205 Egyik pályán találkoztam egy madárral! :D
-
#1204 mehetnénk cooperativba , valaki? -
#1203 valaki jöjön jointozni -
Novca #1202 Srácok! Most komolyan, nem lehetne ezt befejezni végre?
Fasza játék a BF, nagyon jó lehet a Raven Shield, bár azzal még nem játszottam. De mindezek ellenére ez a Joint Operations topik. Maradjunk már ennyiben légyszi, és dumcsizzunk csak a JO-ról plíz! Meg ha lehet, csak azért ne írogasson már ide senki, hogy lefikázza, meg hogy jót lehessen veszekedni. Sztem sokkal többen olvassák ezt a topikot olyan emberek, akiket rohadtul idegesít ez a balhézás (bár sajna az SG-n ezt már megszokhattuk), és szeretnének csak a JO-ról olvasni értelmes hozzászólásokat. -
#1201 Nos az egész így kezdődött.:
"...Nemúgy mint BF-ben ahol 2 méter után szállhatsz ki mert vége a mapnak..
Igy semmi értelme nincs a járműveknek..."
"...én bf-eztem és azokon a kis mapokon fölösleges a jármű..."
"...Midway..."
Nos ezen akadtam ki, ami elindított mindent. Amúgy ajánlom neked, hogy próbálj Aberdeen-en , El Alamein-en, Guadalcanal-on, Gazala-n nem járműt használni és úgy eljutni a frontra vagy éppen a közepes map-okon.... a lényeg, hogy az állításod nem állja meg a helyét. A JO-hoz hasonló taktikázásra a BF-ben is van pontosan elegendő hely csak megfelelő pályaismeret szükséges hozzá.
Nos szerintem elég meddő lesz lassan ez a vita és neked sem árt 1-2 hozzászólást mégegyzsre átolvasni és értelmezni, hogy megértsd a mondanivalómat.
Nos levezetésképpen mentem egy kicsit BF-ezni. -
#1200 Azthiszem ez magáért beszél....
JO:TR Record Breaker! World record set for largest online FPS game
Calabasas, Ca (June 16th,2004) – Entertainment software developer and publisher NovaLogic, Inc. is delighted to announce that the groundbreaking new multiplayer FPS title Joint Operations: Typhoon Rising has set a new world record for simultaneous players in an online FPS game.
On Saturday June 26th, 160 players from around the U.S. connected to the iGames World Record server and played in a single game of Joint Operations. This World Record event is the kick-off of the Official Joint Operations: Typhoon Rising Tour presented by ATI and sponsored by Sapphire. More Joint Operations world record attempts are planned over the summer.
Twin Galaxies' Official Video Game & Pinball Book of World Records recognizes 160 participants playing Joint Operations on the same server as a new world record. Twin Galaxies considers iGames.org and NovaLogic to be pioneers in the gaming arena, and this accomplishment will appear in a section of the book that focuses on significant milestones that mark the technological and sociological evolution of electronic gaming.
JO roxx
-
tmate6 #1199 na mindegy megyek gamelni -
#1198 nemtom, én csak a novalogicét néztem
novalogic -
tmate6 #1197 ezt ismerem jobb ondjuk külföldi is lehet csak valamai frappáns vagy különleges -
#1196 ez a jó JOH -
#1195 Ahh van jobb is idesüss! -
#1194 JOH -
#1193 http://www.novalogic.com/images/JOTR/screen1_hirez.jpg -
tmate6 #1192 De cimeket vagy linkeket -
#1191 van magyar klán oldal
-
tmate6 #1190 Nem tudsz valami jó JO oldalakat mert nincs kedvem keresgélni? -
#1189 Ezért vannak max 64 fős szerverek (de minek), a minimum/ ideális 32 és minimálisan a normális játszahtóság miatt 100 fős a JO-ban max 150 fő. -
#1188 senki nem mondta hogy nincs hely taktikázásra...
még arról is volt szó hogy a csben is van taktika de nem mind1 hogy milyen.mert lehet akár szobáról szobára ami sztem elég gyatra lehetőség
olvasd végig és értelmezd a szavakat -
tmate6 #1187 Dehát amikor kijön a BF2 akkor meg mi fogjuk mondani hogy majd amikor kijön a JO2 szóval... -
#1186 Mert amikor kijön a BF2, akkor megint mehet majd a vita, hogy "milyen kicsik JO mapjai éás nincs hely taktikázásra". És kb. az is annyira lesz igaz, mint ti most azt mondjátok, hogy a BF-ben nincs hely taktikázásra... azaz hülység ezt állítani. Így már érthetőbb? -
#1185 150 fő
tehát számolj újra