Joint Operations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReTeK
azt a GIT port számot mire kell állítani, ha egyátalán kell ? (213 alapban, ez a Splinter lenne ?)

ezt próbáltam : 213.84.155.216 (port:213, TCP connect, Forward :7776), de sajna nem ment 😞

más ötlet?
köszi.

tudtok modani server IP-t. Milyen port számokat kell beírni a GIT-be?

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Sziasztok!

Sikerült mát valakinek multiban játszania. Mert nekem nem megy. Tud valaki segíteni?

Elõre is köszi.
Mar hogyne erdekelne valakit a ajtek.

www.jointoperations-hungary.com [email protected]

arty
najo, ablak becsuk, latom kurvara senkit nem erdekel a game 😊

Forza.

arty
haat, ha a multi nem erdekel, akkor ezt le se szedd... a nehany ecceru training misson es egypar coop mission egyeduli vegigvitelen kivul nem nagy elmeny 😊

ara inkabb DF es kiegeszitoje 😊

Forza.

A multizni nem szeretek.

Kaszi46
hát a környezet dzsungel de inkább battlefield hangulata van. azt remélem tudod hogy ha a teljeset húzod akkor még csaka a training missziokat tudod megcsinálni mert multira még nincs normális megoldás

*Posse*T.W.D*

Jonny87
Kizárólag a környezet, ami olyan, mint a Far cryban. Ez a game más, ez jobb 😊 + ez taktikai csapatjatek, far cry ugye inkabb singlere van kihegyezve.

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

arty
nem FC szeru, mert a fizika a jatekbol szinte teljesen hianyzik. inkabb a kornyezet, az univerzum vonzo, aki ezt szereti 😊

Forza.

Far cry szerû?
Többet nem kérdek, már csorog lefelé.

Szóval jó.

arty
en a gitnel roszabb, battlelanos modon jatszottam 6-8 emberes serveren, coop, az jol ment 😊

nekem eleg lenne, ha 4esben mennenk coop missonoket, nem akarok egybol 128 emberes servert 😉

ha ket azonos gepen mas a sebesseg, az ugye csak bios/szoftveres gond lehet 😊

Forza.

Kaszi46
annál azert lényegesen több

*Posse*T.W.D*

Milyen a játék? Játszható?

Kaszi46
ennek ellénere 2 ugyanolyan konfigon is eltérõen fut!!
itt konkrétan 2 2.4es 9600 pro val és 512 rammal felszerelt hasonlo szoftverkörnyezetben futo masinára gondolok. 1iken tökéletesen megy másikon jatszhatatlanul akad.
a másik meg zbf nél szarab konfiggal rendelkezõ barátunknak, természetesen dx8as kari van neki, igaz minimumon de elfut a game.
szoval sztem itt másrol lehet szo, talán nincsen rendesen optimalizálva még a demo. meg kellene probálni full is akad e.

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
de ott csak max 2en 3an tudnánk bohockodni mert belagl több embernél nem?

*Posse*T.W.D*

arty
az nagyon bena a fullhoz kepest, egyaltalan nem ereztem a demonal, amit ennel 😊

GIT beallitasa

Itt ugyan egy masik jatek van leirva (mas mar ugy emlekszem linkelte) de lathato, h pofon egyszeru... egy probat legalabb megerne, h ne bassza az agyam, h lehet h mar regen jatszhatnank, csak mindenki lusta 😊

Forza.

Kaszi46
gyere inkabb demoval

*Posse*T.W.D*

arty
1 ember nincs aki kiprobalna h megy e GIT el? ennyire senkit sem erdekel ????

Forza.

arty
masvalaki netes game proba? 😊

Forza.

arty
na, skiper eltunt az eterben 😊

Forza.

arty
tudja valaki melyik porton megy a jatek ? readme.txt ben 1 szot sem talalok rola 😞

Forza.

arty
a 9100 jobb kartya mint a 9200, mivel 8 pipeline dolgozik a kartyan 😊 128mbyte os a karesz?

erdemes lenne a grafikai beallitasokat nyustolni, hatha valamelyiktol nagyot javul. 😊

az is kerdes milyen gep van alatta ...

Forza.

Mármint szõrszálhasogatás hosszú Õ-vel

DX8-assal a demo simán ment, így is megéri beruháznom egy DX9-es karira ? Nyújt annyival többet a game látványban ?

Shogun
huhh ez a szörszálhasogatás Istenem

Az a baszott féreg... Kh@oSz

Ha mar videokartya kerdes...
Mindenhol irjak mint hardverkovetelmeny, hogy DirectX 9 kompatibilis kartya kell hozza. Fut olyanon is amelyik csak a DX8-at tudja, de hat olyan is lesz. Akad, stb....
DX9 kompatibilis kartyak meg a kovetkezok.
Nvidia:
GF FX 5200-tol felfele, bar az 5200 gyengus
Ati:
9500-tol felfele

Ergo pl 9100 es 9200 messze nem DX9 kompatibilis, valamint a GF4-ek sem.

Az ezeknel kisebb kartyak, nem tamogatjak a DX9-et sajnos, igy nem is fog tokeletesen futni a jatek, hisz olyan opciokat nem tud a kartya, amit DX9 vegett beleepitettek a jatekba.

M@TriX
9100-ed van?
én nem vagyok ATI-s, de nálam a minimum a 9200. Szóval ha neked 9100 van, akkor ne várd, hogy egy új játék ne szagasson.
Birom az ilyen elvárásokat... (utolsó mondat törlendõ ha valamely részlet nem valós részletet részletez)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

CATALYST - nak írják.

BorsoFozelek
Hi!
nekem egy radeon 9100am van és bemegyek egy szerverre ahol vannak vagy 40en akkor már akad és mikor bemegyek egy 80 fõs serverre akkor már élvezhetetlen a gáma akadás miatt. Felraktam a legújabb cathalystet és semmi majd az omegát is és azzal el se indul (le is szedtem miatta).
valaki találkozott hasonló problémával a demónál?

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

😊)

Tomi:

Skiper
I got it! 😉

gyuri http://gyur6.uw.hu

arty
ok, korrekt vagy, elnézésedet kérem 😊 béke (porainkra 😉 ) 😊

skiper! ha a JELEN a nete sprobára vonatkozott, akkor MSN mehet, de csak ha hazaértem... 1800 kb....

én msn em: arty77 kukker hotmél.kom (nemirom le jol a virusok miatt 😉)

Forza.

ne spammeld már itt a topicot pls 😊
arra ott a gumi...😊

Skiper: Az elso magyarrol azert lemaradtal. 😊
Egyreszt meg a demoban a JOH mar letette a keze nyomat egy nagyobb jateknal, masreszt ennek koszonhetoen kaptunk mar tobb kihivast is leven a Nova inside
es az Extreme Joint Operations oldalan is fent vagyunk. Igaz ember hianyaban ( na meg a full verzio hianya ugye... ) meg nem tudtunk valaszolni eme kihivasra. 😊 De amint meg lesz a letszam es mindenkinek a FULL....

Krinyo
nem

Arty! Figylej! OK, igazad van! Nem olvastam mindent végig! Ez rendben is van. De én amiatt lettem ideges, hogy rögtön "le lámázod" az embert, és nekem ez nem tetszett!
Rendben máskor mindent el fogok olvasni!
skorpio7
Nálad vmi hibádzik Skiper!

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Skiper
Rendben. Én személy szerint örülök neki!!!!

Skiper
Ja!

Skiper
Biztos?

Skiper

Igen

Skiper
Akkó mi leszünk az elsõ magyarok, akik képviselik kis hazánkat? 😉

Skiper
Jól szólsz!!!! Höhöh, szólok, amint kapható!

várjátok meg a magyar verziót, azt még szerintem nem lehet kapni, én nem veszem meg mer online-ba nem érdekel, lanon meg nem tudjuk nyomni külön alhálózat miatt, battlelan szarakszik néha jó néha nem, meg ha jó is kilépked server connection lastal, úgyhogy szerintem eléggé elbaszták a lanos kódot, köcsög novalogic, minden épkézláb normális játékban, van ip alapú csatizás...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Rusy:

Chello, raadasul meg egy router is fityeg nalam. 😊

Skiper:

Igazat szolsz. Aki szivbol szereti a jatekot megveszi. Akkor en leszek a masodik aki megy a boltba a jatekert utanad. 😊 Bar holnap meg nem lesz kaphato ha jol tudom. 😞
Ha lehet kapni megis, ird meg a forumonkban. johforum.srv.hu
Es a 11 ropi azert nem annyira draga. Ketszer ki kell hagyni egy honapban a berugast es a bulit, vagy nem kell mekibe menni kajalni es mindjart megvan az ara. 😊

király reakcióidö