Joint Operations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

más ötlet?
tudtok modani server IP-t. Milyen port számokat kell beírni a GIT-be?
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Sikerült mát valakinek multiban játszania. Mert nekem nem megy. Tud valaki segíteni?
Elõre is köszi.

www.jointoperations-hungary.com [email protected]
ara inkabb DF es kiegeszitoje 😊
Forza.
*Posse*T.W.D*
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
Forza.
Többet nem kérdek, már csorog lefelé.
nekem eleg lenne, ha 4esben mennenk coop missonoket, nem akarok egybol 128 emberes servert 😉
ha ket azonos gepen mas a sebesseg, az ugye csak bios/szoftveres gond lehet 😊
Forza.
itt konkrétan 2 2.4es 9600 pro val és 512 rammal felszerelt hasonlo szoftverkörnyezetben futo masinára gondolok. 1iken tökéletesen megy másikon jatszhatatlanul akad.
a másik meg zbf nél szarab konfiggal rendelkezõ barátunknak, természetesen dx8as kari van neki, igaz minimumon de elfut a game.
szoval sztem itt másrol lehet szo, talán nincsen rendesen optimalizálva még a demo. meg kellene probálni full is akad e.
*Posse*T.W.D*
GIT beallitasa
Itt ugyan egy masik jatek van leirva (mas mar ugy emlekszem linkelte) de lathato, h pofon egyszeru... egy probat legalabb megerne, h ne bassza az agyam, h lehet h mar regen jatszhatnank, csak mindenki lusta 😊
Forza.
erdemes lenne a grafikai beallitasokat nyustolni, hatha valamelyiktol nagyot javul. 😊
az is kerdes milyen gep van alatta ...
Forza.
DX8-assal a demo simán ment, így is megéri beruháznom egy DX9-es karira ? Nyújt annyival többet a game látványban ?

Mindenhol irjak mint hardverkovetelmeny, hogy DirectX 9 kompatibilis kartya kell hozza. Fut olyanon is amelyik csak a DX8-at tudja, de hat olyan is lesz. Akad, stb....
DX9 kompatibilis kartyak meg a kovetkezok.
Nvidia:
GF FX 5200-tol felfele, bar az 5200 gyengus
Ati:
9500-tol felfele
Ergo pl 9100 es 9200 messze nem DX9 kompatibilis, valamint a GF4-ek sem.
Az ezeknel kisebb kartyak, nem tamogatjak a DX9-et sajnos, igy nem is fog tokeletesen futni a jatek, hisz olyan opciokat nem tud a kartya, amit DX9 vegett beleepitettek a jatekba.
én nem vagyok ATI-s, de nálam a minimum a 9200. Szóval ha neked 9100 van, akkor ne várd, hogy egy új játék ne szagasson.
Birom az ilyen elvárásokat... (utolsó mondat törlendõ ha valamely részlet nem valós részletet részletez)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
nekem egy radeon 9100am van és bemegyek egy szerverre ahol vannak vagy 40en akkor már akad és mikor bemegyek egy 80 fõs serverre akkor már élvezhetetlen a gáma akadás miatt. Felraktam a legújabb cathalystet és semmi majd az omegát is és azzal el se indul (le is szedtem miatta).
valaki találkozott hasonló problémával a demónál?

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

skiper! ha a JELEN a nete sprobára vonatkozott, akkor MSN mehet, de csak ha hazaértem... 1800 kb....
én msn em: arty77 kukker hotmél.kom (nemirom le jol a virusok miatt 😉)
Forza.
arra ott a gumi...😊

Egyreszt meg a demoban a JOH mar letette a keze nyomat egy nagyobb jateknal, masreszt ennek koszonhetoen kaptunk mar tobb kihivast is leven a Nova inside
es az Extreme Joint Operations oldalan is fent vagyunk. Igaz ember hianyaban ( na meg a full verzio hianya ugye... ) meg nem tudtunk valaszolni eme kihivasra. 😊 De amint meg lesz a letszam es mindenkinek a FULL....
Rendben máskor mindent el fogok olvasni!

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Chello, raadasul meg egy router is fityeg nalam. 😊
Skiper:
Igazat szolsz. Aki szivbol szereti a jatekot megveszi. Akkor en leszek a masodik aki megy a boltba a jatekert utanad. 😊 Bar holnap meg nem lesz kaphato ha jol tudom. 😞
Ha lehet kapni megis, ird meg a forumonkban. johforum.srv.hu
Es a 11 ropi azert nem annyira draga. Ketszer ki kell hagyni egy honapban a berugast es a bulit, vagy nem kell mekibe menni kajalni es mindjart megvan az ara. 😊