Joint Operations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
bejöttök, mondunk érveket pl létszámra, erre jön a duma hogy minek a 100-150 fõ nincs értelme, se a nagy terepnek..
eltelik egy kis idõ és jössz a bf2 vel és nyomod már te is a 120 fõs dolgot.
a lényeg az hogy kibaszott rosszindulatú vagy, kibaszottul makacs, leszarod a más véleményét még akkoris ha igaza lenne vagy hogyha egyetéretsz is, a lényeg hogy neked legyen igazad!!!
Innentõl kezdve értelmét veszti a vita.
A végén még abba is belekötsz amit te mondtál.
befejeztem a vitát
"A BC a jobbik csapat jutalma."
De ha igy jobban érted mondhatok példát:lelõttek egy egész csapatot, a következõ induláskor kimentek a nyilt tengerre és megkerülték az egész szigetet és úgy támadták be hátulról stb stb.
Vagy ugyanez a szituáció az erdõben.az erdõ itt nem annyi hogy 2-3 pálmafa, hanem hatalmas nagy erdõség és ott ugyanúgy lehet kerülni kuszni-mászni stb
R6,RS,RVS hát igen,ez az én mûfalyom...mind3-ommal évekig,útóbbival évek óta jáccom,persze szinte minden igéretes gamét kipróbáltam,de sajnos meg kell állapitanom az utóbbi években alig jött ki valamire való FPS
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
nézd a másik oldalról
-a bf mennyire izgalmas lenne ha 1 kis bázison lenne 150 ember- semennyire
az számit hogy midwayen mikor hol hány perc alatt hova érsz de hogy mekkora map miylen taktik lehetõségek vannak az nem számít.
Egyoldalú vagy és igen buta

az egész mag nincs 2 percnyi út hosszanti irányban.
ha akarod felrakom és lemérem neked pontosan

Ez MI?

Mi a realis bfv, amiben a helikopter utan kotsz egy tankot ? 😊
Vagy a R6 (Jo hoz kepest) zsebkendonyi kis mapjain maszkalni a suta mozgasu csapatoddal?
Igenis a JO az haboruszimulator, ahol a nagy tomegek nyomulnak elore, de lehetoseg van akar hadvezerkent is jelenlenni. En egy nemet szervert favorizalok 20-40es ping es 100ember szalad rajt.
Elindulsz a sajat bazisodrol, felkerckedve egy APC-re vagy egy helikopterre, hogy aztan nemi autokazas utan a fronthoz erjel, ahol orult nagy irtas van, a harc heveben nemgyozod kapkodni a fejed.Csak egy dolgot hianyolok, ami van BF-ben is, hogy enginer nemtudja javitani a jarganyokat (igaz ezis a realitasrol szol 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
nem érdekel mit hisztek..
még mindig nem értem mit kerestek itt.
menjetek vissza bf-ezni
bazzeg fogd már fel hogy a jointban maga a látótávolság akkora mint az egész midway!
te még csak nem is játszottál a full jointal mit pofázol?
Idióta vagy, nem vagy képes felfogni a dolgokat, azt sem vagy képes felfogni amit te állitasz.
nemtudom ki beszélt neked olyat hogy 100emberrel kell lanon lemérni...