Joint Operations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krinyo
ehh

kilõtted az üzim

Krinyo
nekem ugytünik a márió=bf

Krinyo

Krinyo

kár hogy nemtaláltál egy 15-20 megás képet

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Ott a topic oda irogassatok

Tudjátok mit

skorpio7
Ez a MARIOS duma nagyon tetszik és jó hasonlat is.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Krinyo
azt akarom bebizonyitani hogy.
bejöttök, mondunk érveket pl létszámra, erre jön a duma hogy minek a 100-150 fõ nincs értelme, se a nagy terepnek..
eltelik egy kis idõ és jössz a bf2 vel és nyomod már te is a 120 fõs dolgot.
a lényeg az hogy kibaszott rosszindulatú vagy, kibaszottul makacs, leszarod a más véleményét még akkoris ha igaza lenne vagy hogyha egyetéretsz is, a lényeg hogy neked legyen igazad!!!
Innentõl kezdve értelmét veszti a vita.
A végén még abba is belekötsz amit te mondtál.
befejeztem a vitát

skorpio7
Hát nem is az "ütõs" grafikájával sikerült megfognia az embereket, hanem a játékmenete tette olyan sikeressé mint amilyen is lett.

skorpio7
Amúgy ajánlom figyelmedbe, hogy jónáhány BF-es klán keres tagokat szóval ha valós képet akarsz kapni arról "mennyire gyorsan vagy frontvonalba és mennyire kicsi vagy éppen nagy neked egy BF-es map, nos megvan rá a lehetõséged. Így talán valós képet kaphatsz az utóbbi 2 év legsikeresebb multiplayer játéknak a lényegérõl , a valós csapatjátékról. Ja és nem BFV-ról hanem sima BF-rõl van szó.

Krinyo
nekem azzal van bajom hogy a bf területi korlátok közé van szoritva.Míg a jointban sokkal nagyobb tér van pl taktikra.
De ha igy jobban érted mondhatok példát:lelõttek egy egész csapatot, a következõ induláskor kimentek a nyilt tengerre és megkerülték az egész szigetet és úgy támadták be hátulról stb stb.
Vagy ugyanez a szituáció az erdõben.az erdõ itt nem annyi hogy 2-3 pálmafa, hanem hatalmas nagy erdõség és ott ugyanúgy lehet kerülni kuszni-mászni stb

Azért nem szánok rá több idõt,ad1 mert eleve rühellem azokat a gamékat amit nem megtanulni kell,2 a BF-et se szerettem soha csak kipróbáltam azt is, és itt mindjárt megis kell jegyeztem az sem egy "ÛTÕS"grafikai kidolgozás,de akkor ez a JO egy Mario szintû egy C64-en..
R6,RS,RVS hát igen,ez az én mûfalyom...mind3-ommal évekig,útóbbival évek óta jáccom,persze szinte minden igéretes gamét kipróbáltam,de sajnos meg kell állapitanom az utóbbi években alig jött ki valamire való FPS

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

skorpio7
Na igen nemhiába 2 éves a játék és az ideális létszám 40 fõ. A JO most jött ki és ugye annyi jármû van rajta, ami ideális 100 fõre is. A BF2 meg jövõre jön ki és dinamikus jármû/térkép kezelése lesz és 120 fõig. Akkor mit akarsz te nekem most bebizonyítnai ezzel a dumával?

skorpio7
Te montad éppen, mennyire számít hogy mennyi idõ altt érünk és hova! Mintha ebbõl lenne ez a kis vitánk vagy tévednék?!

skorpio7
És ez most sok vagy kevés neked idõben? Ha kevés akkor érdemes vmi hunted progival is játszanod, mert ott is sok szép látnivaló van míg elérsz a "frontvonalra" , ha meg netalán sok , akkor nem tudmo hogy mirõl beszélünk.

Krinyo
ezért vannak rajta 100-an
nézd a másik oldalról
-a bf mennyire izgalmas lenne ha 1 kis bázison lenne 150 ember- semennyire

Krinyo
ez ám az érv...
az számit hogy midwayen mikor hol hány perc alatt hova érsz de hogy mekkora map miylen taktik lehetõségek vannak az nem számít.
Egyoldalú vagy és igen buta

a de_nuke-on

skorpio7
Nos JO mennyire izgi lehet egy olyan map-on, ami nagyobb bármelyik BF-beli map-nál és kószálunk rajta vagy 10-en vagy 20-en (jó esetben). Tényleg hatalmas csaták lehetnek akkor benne!

Krinyo
nc...
cszzél

Krinyo
a repülõvel kb 20 sec alatt odaérsz az elsõ bázishoz..
az egész mag nincs 2 percnyi út hosszanti irányban.
ha akarod felrakom és lemérem neked pontosan

skorpio7
És mit érsz azzal, hogy akkora?! Én játszani akarok nem természetbúvárkodni!

Mondjuk én úgy tom hogy azok is szálították a tankokat

skorpio7
Ezzel a személyeskedéssel sikeresen minõsíted magad. Gratula hozzá!

Ez MI?

Krinyo
egy csavarkulcs és a tank már megy is

skorpio7
Ezt hívják spawn rape-nek, csakhogy nem errõl indult a vita! Már megint olyat keversz bele, aminek köze nincs a kiinduló véelménykülönbségünknek. Ez pedig arról szólt, hogy "egybõl a frontvonalra kerülünk" a játék kezdetekor, holott percekbe telik míg a 2 fél találkopzik. Ja igen , miután be foglalva egy pont ugye a BF arról szól , hogy el tartani kell de az ellen ugye támadja... nos ha egy ilyen pontot tankkal rape-elnek és vki van olyan láma (midway), hogy ezek után oda respawn-ol nem pedig ba hajóra , akkor az megérdemli... látom te vagy.

Krinyo
Senki sem mondta hogy gyertek ide flamelni

AnarchoiD
hat kerlek szepen ennek van realitasa, ha szannal ra kis idot, kitunne nekedis (tenleg kar hogy nincs benne szingli, akkor ragyottel volna magadtol is)

Mi a realis bfv, amiben a helikopter utan kotsz egy tankot ? 😊
Vagy a R6 (Jo hoz kepest) zsebkendonyi kis mapjain maszkalni a suta mozgasu csapatoddal?

Igenis a JO az haboruszimulator, ahol a nagy tomegek nyomulnak elore, de lehetoseg van akar hadvezerkent is jelenlenni. En egy nemet szervert favorizalok 20-40es ping es 100ember szalad rajt.

Elindulsz a sajat bazisodrol, felkerckedve egy APC-re vagy egy helikopterre, hogy aztan nemi autokazas utan a fronthoz erjel, ahol orult nagy irtas van, a harc heveben nemgyozod kapkodni a fejed.Csak egy dolgot hianyolok, ami van BF-ben is, hogy enginer nemtudja javitani a jarganyokat (igaz ezis a realitasrol szol 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Krinyo
kész meddõ vita
nem érdekel mit hisztek..
még mindig nem értem mit kerestek itt.
menjetek vissza bf-ezni

Krinyo
akkor nem te hanem gábor

Krinyo
mert én legalább játszottam a fullal, és nemértem mi nem igaz benne...a bfben kis szar mapok vannak!Midway is kb 1 négyzetkilométernek felel meg jointban.
bazzeg fogd már fel hogy a jointban maga a látótávolság akkora mint az egész midway!
te még csak nem is játszottál a full jointal mit pofázol?

skorpio7
Nos te is kezdhetsz nekiállni keresni a hozzászólásaim között egy olyat is, ahol csak 1 "szarozós" beírás van. Csak sokáig ne tartson.

Haggggggggyad már. Kit érdekel hagy mondják mi oda se figyelünk

Krinyo
te gyökér ha 5 méterre van az ellen a spawntól hogy a faszba fox taktikázni?
Idióta vagy, nem vagy képes felfogni a dolgokat, azt sem vagy képes felfogni amit te állitasz.
nemtudom ki beszélt neked olyat hogy 100emberrel kell lanon lemérni...

skorpio7
MAjd mond egy olyan hozzászólást , ahol leszaroztam.Megint olyat állítasz, ami nem igaz és próbálod a "számba" adni. Sajnos az a helyzet, hogy a BF-el kapcsolatos állításaid most nem jöttek be és kár támdani ezzel a leszarozós dumával

De ha a JO-t fikázzátok mennyetek a BF topicba és ott dumáljatok közösen hogy i a rossz benne. Elmondtátok a véleményteteket és szevasz

skorpio7
Te minek állítasz a BF-rõl olyat, ami nem igaz?!