3026
KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
#1544 Mondd meg neki, hogy hozzon füvet!:D -
#1543 Höpff
14 évesnek mondja magát -
Mossberg #1542 Hollandiában a "lány" bármit jelenthet -
#1541 Én megvettem eredetiben és valami olyan fasza, hogy az kurv@jó! Hát már bocs, hogy így fogalmazok, de amekkora csapatmunkát tolnak a külföldi emberek, hát az elképesztő. És értkelik az odafigyelést, a precíz vezetését a járműveknek... Szóval cshak pozitív tapasztalattal tudok szolgálni nektek!
Ezért nem írtam ide az utóbbi időben, mert itt még mindig csak a "szenvedés" megy a multit illetően, mellesleg nekem továbbra sem müxik a git ill. a balltelan, szóval nekem megérte megvenni.
Ajánlom mindenkinek! Hozzunk össze egy fasza kis scene-!
(egy holland lánnyal már összehaverkodtam egy szerveren ! -
#1540 Remekül kiragadod a részleteket, már a megszólításnál frankón kihagytad azt, hogy miért is szólítottalak meg így. Eddig te voltál az első arc akit úgy láttam hozzászólni egy új topictárshoz, hogy "ide figyelj te majom". Aztán ezt tovább is sikerült így hoznod a formát. A többieknek: kihagyta azt, hogy azért nem olvastam tovább: mert addig a topic java részében csak a fikázás ment, és ez egy idő után unalmassá válik.
Gondoltam az utóbbi 1-2 hét alatt kijött valami megoldás a dologra, mert a warez téren ennyi idő alat elg sok minden tud történni. A battlelan és git meg szvsz nem igazi megoldás, mert elég macerás összehozni így egy játékot.
Fórum használatról: elhiheted nem most kezdtem...
"gyenge josolgatas ;) en nap mint nap annyi emberrel gamolok mint a te "community"-d ;)"
3 millió emberrel? -
tmate6 #1539 ??? -
tmate6 #1538 Na hát faszom hogy jön ilyenhez a gyerek -
#1537 emlekeztek a jokis cs/ tfc idokre ? :) amikor meg mukodott az a jokis cdkey "lopo" stufa ? valami magyar csinalta aztis, elkezdett autholni a master szerveren es addig probalkozott (bruteforce) amig nem talalt key-t ;) -
#1536 idezet hellhammer uzenetebol:
"Idefigylej te fasszopó hülyegyerek "
;) hahaha
"A fórumot az elsőtől kb. 7-800. hzzászólásig végigolvastam"
" Így csak az utolsó oldalt olvastam el bízva abban, hogy kipusztultak az értelmetlen emberek a topicból"
Akkor ez lecke volt szamodra hogy ne sporold le az olvasgatast ;)
mellesleg az elso 800 ban megtalalod a valaszt : nincsenek tort szerverek ;) es ugyancsak ott megtalalod a battlelan -os megoldast.... furan olvasol ;)
szal :
1. elolvasod ujra az egeszet elejetol ;)
2. elmesz efnetre #joint-operations csatira
3. megveszed boltban (mint sokunk ;)
aki most latja eloszor a forumot annak ajanlom, keressen az oldalon
battlelan vagy git stringeket (bar szerintem itt a battlelant favorizaltak)
ui:
"Már most megjósolom neked, hogy ez a játék soha nem fog akkora közösséget összehoni, mint egy CoD vagy AA,"
gyenge josolgatas ;) en nap mint nap annyi emberrel gamolok mint a te "community"-d ;)
-
tmate6 #1535 Hi CoolStuff -
#1534 Mint én a FarCry-nál, de én direkt csináltam!;) -
Mossberg #1533 -
#1532 Okoska! Küldtem privátot, mert nem akarom terhelni a topicot.
A többieknek: köszi a választ...
-
Lifeforce #1531 Én nem azon dolgozom...
Egy webes joinert szeretnék csinálni.
Ettől még kell a cd kulcs.
Az egy más kérdés, hogy biztosan lesz olyan aki rosszul konfigolja a szerver tűzfalát mert nem ért hozzá és nem tud kimenni a cdkulcs ellenörzés...
-
#1530 Nem vagyok Admin!:D
-
Novca #1529 Látod Crem, ha ellátod az admin teendőket rendesen, nem lenne annyi flame!
(persze csak vicceltem ;-)) -
Novca #1528 Nyilván az International-t válaszd. A másik kettőnél csak amcsi szerverek vannak, így aztán a pingjük nem túl jó. Talán a west cost még játszható, de van egy raklapnyi EU-s szerver, akkor meg minek? ;-) -
#1527 sokan visszaszoktak olvasni , aztan vannak ugye a majmocskak akik 1et sem olvasnak vissza , beirjak a hujesegeguket, es elvarjak hogy majd minden ember valaszol nekik, valaszolnak egy olyan kerdesre amit elotte mar 1000000000000000 en feltettek.... ez forumok lenyege szerintem... adat/tudasbazis , es nem unatkozo segguket vakargaszo fajankok rabszolgait tomorito webpage ;) -
#1526 Én visszaszoktam!:P -
#1525 Ezért miért lenne majom?
300 flém hozzászólást ki a francnak van kedve visszaolvasni? -
Trespasser #1524 Anarchoid te mekkora droid vagy -
#1523 Tört gaméval még nem lehet multizni, de Lifeforce keményen dogozik rajta... -
#1522 OLvass vissza te majom, mondjuk 300 al viszabb /;)
mondhatnam RTFM
ui: magyarok melyik realm/regioban jatszanak ?:) us w/e vagy inter ? -
#1521 Letöltöttem a full iso-t de sajna nem akar menni online pedig több cd-keyt próbáltam generálni. Van arra remény szerintetek, hogy lehet majd játszani tört gameval játszani, vagy valami szerverkerősvel nyomulni, mint pl az all seeing eye?
A demoval jókat lehet nyomulni, érdemes letölteni? -
Novca #1520 Elment. -
Lifeforce #1519 [email protected] -
Novca #1518 Én keresem a mail címed, de egyenlőre nem lelem. Kérném a közönség, vagy a számítógépes segítséget. ;-) -
Lifeforce #1517 Egy kérdés...
Megvette valaki eredetiben?
Ha igen akkor annyit megtehetne, hogy elküldi nekem a cache könyvtár teljes tartalmát összecsomagolva a mailcímemre.
Hátha tudok kezdeni vele valamit -
#1516 báj -
tmate6 #1515 na megyek hunyni -
#1514 Nekem a 4240.!:D -
#1513 -
Mossberg #1512 köszi -
tmate6 #1511 1000. Hozzászólásom nagy nap ez a mai!!! -
#1510 mer -
#1509 azé -
#1508 csak -
tmate6 #1507 most mért floodolsz? -
#1506 ok -