3026
KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
#1584 Novca vasárnapig nem lesz, privátban írd meg, mit segítsek ;) -
#1583 feszülten várok:)
hajráhajrá -
Lifeforce #1582 Az irány nem rossz :)
Caschel megoldható a dolog úgy néz ki, de kell Novca segítsége is.
Ha leszel keress meg msn-en -
Lifeforce #1581 Nicsak egy elveszett klántag... :)
Mailban tudsz adni icq vagy msn számot? -
Pet-R #1580 én vagyok az... mail ment, de én nem sok reményt látok :( Lehet, hogy tényleg meg kéne venni eredetiben, csak nekem előbb vidkártyát is kéne, mert a mostanin a demó is éphogy eldöcögött, de azért még próbálkozom (amennyire az időm engedi).
-
#1579 ennyi xarakodást.
Akkormár inkább veszem a fáradságot és megkeresem az árát -
Lifeforce #1578 Úgy néz ki, hogy meg tudjuk oldani a csatlakozást.
Van egy srác aki megoldotta, hogy bejöjjön a csatlakozáshoz szükséges "oldal" a játékban, azonban azt írja ki, hogy rossz verzió. :)
A megoldás kulcsa nálam van, úgyhogy izgatottan várom a mailját, hogy a "zárba betehessem a kulcsot" :)
A nevét nem árulom el mert nem járult hozzá, de üzenem neki, hogy gyorsabban válaszoljon a mailra mert megesz a fene és a kiváncsiság -
#1577 Persze h nincs :D -
#1576 Van ebben single player mód? -
tmate6 #1575 CSak örültem naa -
#1574 -
#1573 :DDDDD -
#1572 -
#1571 Fantasztikus vagy !!!! :) Ünnepeljük ezt a napot munkaszünettel mindenévben -
#1570 Ha lenne eredeti key-em és hostolni szeretnék akko nem szórakoznék a portokkal ;) -
Lifeforce #1569 Lehet tört szervert indítani.
Elindítod a szervert eredeti kulcsal, majd letiltod azt a portot amin megy az ellenörzés.
A probléma nem itt kezdődik :),hanem ott, hogy nem tudsz csatlakozni a tört szerverhez :(
-
#1568 Ha nem multiba játszok meg lehet vhogy nézni az AK-at meg a többi gerilla fegyvert játék közbe?? -
#1567 Köszi! Ki veszi meg erdetibe?? -
#1566 megkerdeztem a novalogic supportjat es aszontak "not YET" szal van remeny hogy kiadjaka standalon dedicated server proggie-t ;) -
#1565 Megkerdeztem az ecobitet, joint ops-rol (magyaritas)
ezt irtak :
A magyarítás egy héten belül letöltheto lesz a honlapunkról, melynek
címe: www.ecobit.info -
#1564 tehát mégsem szar, mégis van értelme...
látod leistudtad vezetni -
#1563 Jó. Akkor máshogy:
Végülis sz@rul csinálták meg a játéknak azon részét, melyben engedélyezhetnék az ASE-val való együttműködést! Sokkal egyszerűbb lenne, bár akkor füstbe menne a CD-kulcsos defend terv.. -
#1562 lehetne, de nincs -
tmate6 #1561 Na hát ezaz nincs olyan de én azt mondom hogy szerintem lehetne jobb -
#1560 mond egy gamet ahol 150 ember játszik 1szerre járművekkel és ennél jobb a netkodja... -
tmate6 #1559 Ezzel én is eggyetértek nem a lejobb neki -
#1558 nemtudom miből vontad le ezt a következtetést -
#1557 az ofp-nek nincs jó netkodja, ennek van. -
#1556 Jaja, és még ASE támogatás sincs. Nincs valami jó netkódja a gémnek... -
#1555 Ha kicsivel lejebb belelesel a sorokba akko ott is olvashatod, hogy mivel CSAK az eredeti gameval lehet hostolni ezért nincs is nem is lesz tört szerver -
#1554 Nem tud valaki tört servert a játékhoz? ASE-ba van server kereső?? -
Gabor_(HSF) #1553 Kicsit csalódtam benned -
#1552 klikk -
#1551 es ma te voltal a 3000001. ;) -
#1550 Höh, oké:D -
Mossberg #1549 Szóval csak óvatosan, keresztkérdések meg minden :) -
#1548 WÁÁÁÁÁÁÁ:DDD -
Mossberg #1547 Hehe arra gondoltam hogy asszem Hollandiában engedélyezték először hogy farka legyen a menyasszonynak -
#1546 Nemrég indult egy oldal.
Multis gamekről beszélgethetsz itt. -
#1545 :DDDD